Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks
+29
Siki
anka
mannu03
Cms
janee
maszke
lemming
mitike
pincel
gerli08
imeline
Heily
accra
Monique
Mirhel
Pärlike
Iirlane
Ivika25
pariisitar
Cat
tixit
tirtzzz
babyapple
Tipu
naxy
HoneyMoon
liisuu
Soulshaker
sussidegahobune
33 posters
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 10
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks
Gerlile võiks tõesti privaatsõnumi saata. Ma sain ka aru, et neil materjaalne olukord kehv. Oleks ikka supper küll kui OMA saaks siit tuge.
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Registration date : 16/02/2009
No nii mis te siin nüüd plaanite.
Küll mina hakkama saan.Leian et on poole rohkem neid peresi kes ei saa oma lapsele isegi sünnat korraldada.
Aga mina sain isegi hea tahtmise ja suure punnimisega lapsele 300 krooni eest sünna korraldatud ja selle papi eest said söönuks 7 täiskasvand inimest ja 3 last.
nii et lapsed said veel hommikulgi tüki kooki ja törtsu salatit.
Palun nüüd teil ikka mind kõrvale jätta sest asjast ja pigem tahaksin ise kedagi abistada.
Veeretame küll üht senti teise kätte aga ikka saame hakkama .
Nii et teen ettepaneku kellegi teise abistamiseks ja oleksin ise ka käpp selles osalema.
Kui rahaliselt ei saa siis mõni asi on ikka mis ära anda on ja ega mul lõnga ka on nii et kui vaja meisterdan ise.
Tänan et minu peale mõtlesite aga ehk on keegi kes vajab minust rohkem abi.Ja lootus meil seegi et kunagi läheb ikka paremaks
Küll mina hakkama saan.Leian et on poole rohkem neid peresi kes ei saa oma lapsele isegi sünnat korraldada.
Aga mina sain isegi hea tahtmise ja suure punnimisega lapsele 300 krooni eest sünna korraldatud ja selle papi eest said söönuks 7 täiskasvand inimest ja 3 last.
nii et lapsed said veel hommikulgi tüki kooki ja törtsu salatit.
Palun nüüd teil ikka mind kõrvale jätta sest asjast ja pigem tahaksin ise kedagi abistada.
Veeretame küll üht senti teise kätte aga ikka saame hakkama .
Nii et teen ettepaneku kellegi teise abistamiseks ja oleksin ise ka käpp selles osalema.
Kui rahaliselt ei saa siis mõni asi on ikka mis ära anda on ja ega mul lõnga ka on nii et kui vaja meisterdan ise.
Tänan et minu peale mõtlesite aga ehk on keegi kes vajab minust rohkem abi.Ja lootus meil seegi et kunagi läheb ikka paremaks
gerli08- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 759
Registration date : 20/02/2009
Ok, see mis Mirhel välja pakkus, noh see asutus on Tallinnas ju. Aga need Omaklubikad tahaksid ka aidata, kes Lõunaosariikides on ju Mida siis meie teeme? Või kogume asjad kokku ja saadame postiga Tallinnasse kellelegi? Tahaksin ka aidata kedagi
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
Ivika - Tartus on ju ka Naiste Varjupaik? Äkki saaks seal sarnase "Annan ära" ürituse korraldada?
Gerli on just selline inimene, kellele tahaks jõulukingitust teha, tema vastuväidetest hoolimata .
Gerli on just selline inimene, kellele tahaks jõulukingitust teha, tema vastuväidetest hoolimata .
Külaline- Külaline
Aga Gerli tahab ise kellelegi teha ja mitte ise saada.
Andmis soov ja rõõm on suurem ja Gerli saab hakkama
Andmis soov ja rõõm on suurem ja Gerli saab hakkama
gerli08- Omaklubi hõbe
ma praegu mõtlengi, et kuidas saaks nii, et mingid "rikkad" mutid kohale ei vajuks asju valima, vaid tõesti need, kes abi vajavad... et selle info ürituse kohta võiks siis käia nagu kriisikeskuse töötajate kaudu... ma kardan,et enne jaanuari lõppu ma seda korraldada ei jõuks...lihtsalt jube kiireks läheks praegu ja ei tahaks et asi üle käte oleks tehtud...vaid põhjalikult...
rahaline toetus OMAinimesele meeldiks mullegi...
rahaline toetus OMAinimesele meeldiks mullegi...
Mirhel- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1039
Raagi Gerli kuidas sul Uusaasta peole tulekuga on?
Akki saavad naised siin abiks olla?
Sa poleks ainus kes ses suhtes abi vajab... :4d3:
Akki saavad naised siin abiks olla?
Sa poleks ainus kes ses suhtes abi vajab... :4d3:
Ei oska praegu ültse miskit lubada ega öelda kuna sõbrannal sünna Paunkülas või oli see Paumkülas. Ja ööbime seal aga täpset kuupäeva pole saand.
Eks uurin nüüd lähi- päevil asja .
Eks uurin nüüd lähi- päevil asja .
gerli08- Omaklubi hõbe
Ma siin ei hakka pikalt seletama, aga mis ma oelda tahtsin on see, et mina isiklikult eelistan rahaga toetamist v8i selle raha eest millegi konkreetse ostmist:) Ning need, kes ei saa rahaliselt aidata, saaksid kindlasti m8ne kudumi v8i moosipurgi v8i lasteasjaga aidata.
Asjade 2ra andmise laat tundub veits kohmakas idee praegu, sest J8uludeni on k8va paar n2dalat ja meil pole absoluutselt ideid seoses kus/mis/kes...Mul ka m8lgub kogu aeg peas, et asjad l2hevad neile, kellel neid pole tegelikult v2ga vaja ja siis veel hakatakse pirtsutama ja valima jne.
Need, kellel lapsed lasteaias k2ivad, kas teie laste kasvatajatel poleks infot m8ne pere kohta, kes vajaks h2dasti abi?
Asjade 2ra andmise laat tundub veits kohmakas idee praegu, sest J8uludeni on k8va paar n2dalat ja meil pole absoluutselt ideid seoses kus/mis/kes...Mul ka m8lgub kogu aeg peas, et asjad l2hevad neile, kellel neid pole tegelikult v2ga vaja ja siis veel hakatakse pirtsutama ja valima jne.
Need, kellel lapsed lasteaias k2ivad, kas teie laste kasvatajatel poleks infot m8ne pere kohta, kes vajaks h2dasti abi?
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
No asjade ära andmise ürituse võib ka lihtsalt niisama korraldada, peale Jõulu siis.
Külaline- Külaline
Aga kuidas oleks nende peredega kes on enne jõule kaotand oma kodu.Näiteks tulekahju tõttu.
'Neil peredel ju on kindlasti nii riideid kui lastel mänguasju vaja.
Ja arvan et minu kaltsukotist leiab ka ehk keegi midagi,kuigi ega seal miskit erilist ilusat ole.Siis teeks veel mõned sokikesed või kindad ka omalt poolt.
Ja kui teaks kuhu viia ja kellele siis oleks ju kokku korjamis vaev ja ära viimis vaev.
Ega ma tegelt tea ka kuidas see asi käib ja kas on lihtne seda teha kui siin kirja panin
'Neil peredel ju on kindlasti nii riideid kui lastel mänguasju vaja.
Ja arvan et minu kaltsukotist leiab ka ehk keegi midagi,kuigi ega seal miskit erilist ilusat ole.Siis teeks veel mõned sokikesed või kindad ka omalt poolt.
Ja kui teaks kuhu viia ja kellele siis oleks ju kokku korjamis vaev ja ära viimis vaev.
Ega ma tegelt tea ka kuidas see asi käib ja kas on lihtne seda teha kui siin kirja panin
gerli08- Omaklubi hõbe
ma tean, et siin rae vallas on suurelapseline pere, kelle maja sügisel maha põles...
Mirhel- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1039
Gerlile võiks lõnga kinkida ikkagi (no ja siis veidi midagi lastele ka, eriti see koolilaps arvatavasti vajaks üht-teist)
Ma olen oma poisi asjad piki erinevaid sõpru-sugulasi juba täiesti laiali jaotanud, seega asjade jaotamise aktsioonis ma osaleda ei saa. Ühtlasi peaks tõesti keegi konkreetsemalt välja selgitama kellele ja kuidas ja mille alusel jaotatakse. Idee asju ja/või raha jagada põlenguohvritele või vanematest ilma jäänud lastele vmt on väga hea.
Ma olen oma poisi asjad piki erinevaid sõpru-sugulasi juba täiesti laiali jaotanud, seega asjade jaotamise aktsioonis ma osaleda ei saa. Ühtlasi peaks tõesti keegi konkreetsemalt välja selgitama kellele ja kuidas ja mille alusel jaotatakse. Idee asju ja/või raha jagada põlenguohvritele või vanematest ilma jäänud lastele vmt on väga hea.
Viimati muutis seda pincel (Püh 13 Dets 2009, 20:05). Kokku muudetud 1 kord
pincel- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 660
Registration date : 17/02/2009
NOOO Mirhel?! Kas sa saaksid valla sotsiaalametniku käest esmaspäeval diskreetselt seda uurida. Kas neil on abi vaja- või on keegi teine pere kel on kogu elu maha põlenud. Nendel inimestel oleks ilmselt väga suur rõõm kui me abi pakuks.
Lõuna Eesti võib ju oma jõud koondada ja mõnda teist peret toetada?!
Lõuna Eesti võib ju oma jõud koondada ja mõnda teist peret toetada?!
Külaline- Külaline
Sellega on ju minu arust see, et kui perel on raha vähe ja vanemad tööl ei käi, siis nad ju ka last lasteaeda ei pane.pariisitar kirjutas:Need, kellel lapsed lasteaias k2ivad, kas teie laste kasvatajatel poleks infot m8ne pere kohta, kes vajaks h2dasti abi?
Aga mis tartukad arvavad? Võin helistada homme näiteks Tartu valda ja küsida sotsiaalosakonnast, nemad kindlasti teavad mõnda peret, kellel on kitsas käes
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
pincel kirjutas:Gerlile võiks lõnga kinkida ikkagi (no ja siis veidi midagi lastele ka, eriti see koolilaps arvatavasti vajaks üht-teist)
gerli08- Omaklubi hõbe
gerli08 kirjutas:pincel kirjutas:Gerlile võiks lõnga kinkida ikkagi (no ja siis veidi midagi lastele ka, eriti see koolilaps arvatavasti vajaks üht-teist)
Ma kingiks ka gerlile hea meelega l8nga
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Ivika25 kirjutas:Ok, see mis Mirhel välja pakkus, noh see asutus on Tallinnas ju. Aga need Omaklubikad tahaksid ka aidata, kes Lõunaosariikides on ju Mida siis meie teeme? Või kogume asjad kokku ja saadame postiga Tallinnasse kellelegi? Tahaksin ka aidata kedagi
Mina tahan ka aidata, kui Tartu omad midagi välja mõtlevad.
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
pariisitar kirjutas:gerli08 kirjutas:pincel kirjutas:Gerlile võiks lõnga kinkida ikkagi (no ja siis veidi midagi lastele ka, eriti see koolilaps arvatavasti vajaks üht-teist)
Ma kingiks ka gerlile hea meelega l8nga
lõpetage nüüd ära
gerli08- Omaklubi hõbe
Gerli tundub väga tubli, töökas ja kuldsete kätega naine. Võibolla oleks talle huvitav hoopis saada "tööpalveid"- mütse, kindaid... no ja siis ausa tasu eest juba.
Kui ausalt öelda siis ma pole nii proff tegija et julgeks võõrasdele teha.Ja tasu pole mul ka kombeks küsida kui kellelegi olen teinud
Nii et kui soovi võin teha tasuta.
Aga kui aus olla siis suurte asjade meisterdamisega pole mul püsivust nii palju.
Tädi kauples ka mind pool aastat et hakkaksin talle jaanuari kuust kampsunit tegema.Eks ma keera talle ka ühe käki kokku.
Nii et kui soovi võin teha tasuta.
Aga kui aus olla siis suurte asjade meisterdamisega pole mul püsivust nii palju.
Tädi kauples ka mind pool aastat et hakkaksin talle jaanuari kuust kampsunit tegema.Eks ma keera talle ka ühe käki kokku.
gerli08- Omaklubi hõbe
gerli08, ei tohi olla nii tagasihoidlik! kui Sul on mingi oskus nagu käsitöö-oskus, siis tuleb olla enda üle uhke, et oskad midagi sellist. ma näiteks ei oskaks kududa üldse mitte midagi, mida selga kõlbaks panna. tean, olen proovinud päris mitmeid asju kududa ja kisuvad ikka viltu ja tulevad valesti. see polegi nii lihtne + kõik see aeg, mille kulutad käsitööle, seda tasub väärtustada ja pole üldse imelik teenida veidi lisaraha selle näputööga. ok, et heale sõbrannale teed niisama, aga veidi võõramatele inimestele, nagu tuttavate tuttavatele jne, võiks ikka raha eest teha.
pean ka ütlema, et mulle kohutavalt meeldib gerli08 ellusuhtumine. et kuigi on raske, ta ei kaeba ega virise. selliseid inimesi oleks väga suur rõõm ja privileeg aidata. rasketel aegadel peaks ikka kokku hoidma ja võtma seda kui ajutist olukorda. ja mitte keelduma abist, kui seda tegelikult ikkagi vaja oleks. teinekord, kui asjad lähevad paremini, saab aidata jälle ise teisi. kindlasti siin keegi ei kahtle, et saate ise ka üks päev jalad alla ja olete üks väga tubli perekond. aga just töökaotuste jms puhul ei tohiks häbeneda neid ajutisi raskusi ega keelduda abist. tegelt ka! kõik on ju OMAd!
pean ka ütlema, et mulle kohutavalt meeldib gerli08 ellusuhtumine. et kuigi on raske, ta ei kaeba ega virise. selliseid inimesi oleks väga suur rõõm ja privileeg aidata. rasketel aegadel peaks ikka kokku hoidma ja võtma seda kui ajutist olukorda. ja mitte keelduma abist, kui seda tegelikult ikkagi vaja oleks. teinekord, kui asjad lähevad paremini, saab aidata jälle ise teisi. kindlasti siin keegi ei kahtle, et saate ise ka üks päev jalad alla ja olete üks väga tubli perekond. aga just töökaotuste jms puhul ei tohiks häbeneda neid ajutisi raskusi ega keelduda abist. tegelt ka! kõik on ju OMAd!
lemming- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 930
Lemming nõustun täielikult sinuga. ja muide, nii ilusti öeldud( kirjutatud )
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Mina olen ka lemmingu jutuga nõus
maszke- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009
Uudistes just kutsus üles inimesi kodutute jõuluüritusele Oleviste kirikusse 19ndal süüa viima.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kas jõulud tulevad valged?
» Teeme oma blogi!
» Teeme uue rekordi!
» Liann kutsub heategu tegema! Teeme?
» Teeme oma blogi!
» Teeme uue rekordi!