O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks

+29
Siki
anka
mannu03
Cms
janee
maszke
lemming
mitike
pincel
gerli08
imeline
Heily
accra
Monique
Mirhel
Pärlike
Iirlane
Ivika25
pariisitar
Cat
tixit
tirtzzz
babyapple
Tipu
naxy
HoneyMoon
liisuu
Soulshaker
sussidegahobune
33 posters

Lehekülg 4, lehekülgi kokku 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 Empty Re: Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks

Postitamine  babyapple Püh 13 Dets 2009, 10:22

Gerlile võiks tõesti privaatsõnumi saata. Ma sain ka aru, et neil materjaalne olukord kehv. Oleks ikka supper küll kui OMA saaks siit tuge. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 547149
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 Empty Re: Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks

Postitamine  gerli08 Püh 13 Dets 2009, 10:47

No nii mis te siin nüüd plaanite. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 412917
Küll mina hakkama saan.Leian et on poole rohkem neid peresi kes ei saa oma lapsele isegi sünnat korraldada.
Aga mina sain isegi hea tahtmise ja suure punnimisega lapsele 300 krooni eest sünna korraldatud ja selle papi eest said söönuks 7 täiskasvand inimest ja 3 last.
nii et lapsed said veel hommikulgi tüki kooki ja törtsu salatit. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 83899
Palun nüüd teil ikka mind kõrvale jätta sest asjast ja pigem tahaksin ise kedagi abistada.
Veeretame küll üht senti teise kätte aga ikka saame hakkama .
Nii et teen ettepaneku kellegi teise abistamiseks ja oleksin ise ka käpp selles osalema.
Kui rahaliselt ei saa siis mõni asi on ikka mis ära anda on ja ega mul lõnga ka on nii et kui vaja meisterdan ise.
Tänan Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 61639 et minu peale mõtlesite aga ehk on keegi kes vajab minust rohkem abi.Ja lootus meil seegi et kunagi läheb ikka paremaks Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 535815
gerli08
gerli08
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 759
Registration date : 20/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ivika25 Püh 13 Dets 2009, 11:09

Ok, see mis Mirhel välja pakkus, noh see asutus on Tallinnas ju. Aga need Omaklubikad tahaksid ka aidata, kes Lõunaosariikides on ju Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 756483 Mida siis meie teeme? Või kogume asjad kokku ja saadame postiga Tallinnasse kellelegi? Tahaksin ka aidata kedagi Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 66281 Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 633777
Ivika25
Ivika25
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

August 2010 abimode
Postituste arv : 1192

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Püh 13 Dets 2009, 11:12

Ivika - Tartus on ju ka Naiste Varjupaik? Äkki saaks seal sarnase "Annan ära" ürituse korraldada?

Gerli on just selline inimene, kellele tahaks jõulukingitust teha, tema vastuväidetest hoolimata Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 535815.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  gerli08 Püh 13 Dets 2009, 11:18

Aga Gerli tahab ise kellelegi teha ja mitte ise saada.
Andmis soov ja rõõm on suurem ja Gerli saab hakkama Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 824600
gerli08
gerli08
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Püh 13 Dets 2009, 11:22

ma praegu mõtlengi, et kuidas saaks nii, et mingid "rikkad" mutid kohale ei vajuks asju valima, vaid tõesti need, kes abi vajavad... et selle info ürituse kohta võiks siis käia nagu kriisikeskuse töötajate kaudu... ma kardan,et enne jaanuari lõppu ma seda korraldada ei jõuks...lihtsalt jube kiireks läheks praegu ja ei tahaks et asi üle käte oleks tehtud...vaid põhjalikult...

rahaline toetus OMAinimesele meeldiks mullegi...
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Püh 13 Dets 2009, 11:24

Raagi Gerli kuidas sul Uusaasta peole tulekuga on?
Akki saavad naised siin abiks olla?
Sa poleks ainus kes ses suhtes abi vajab... :4d3:
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  gerli08 Püh 13 Dets 2009, 11:34

Ei oska praegu ültse miskit lubada ega öelda kuna sõbrannal sünna Paunkülas või oli see Paumkülas. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 249607 Ja ööbime seal aga täpset kuupäeva pole saand.
Eks uurin nüüd lähi- päevil asja .
gerli08
gerli08
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Püh 13 Dets 2009, 12:58

Ma siin ei hakka pikalt seletama, aga mis ma oelda tahtsin on see, et mina isiklikult eelistan rahaga toetamist v8i selle raha eest millegi konkreetse ostmist:) Ning need, kes ei saa rahaliselt aidata, saaksid kindlasti m8ne kudumi v8i moosipurgi v8i lasteasjaga aidata.
Asjade 2ra andmise laat tundub veits kohmakas idee praegu, sest J8uludeni on k8va paar n2dalat ja meil pole absoluutselt ideid seoses kus/mis/kes...Mul ka m8lgub kogu aeg peas, et asjad l2hevad neile, kellel neid pole tegelikult v2ga vaja ja siis veel hakatakse pirtsutama ja valima jne.

Need, kellel lapsed lasteaias k2ivad, kas teie laste kasvatajatel poleks infot m8ne pere kohta, kes vajaks h2dasti abi?
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 Tiitli23
Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Püh 13 Dets 2009, 13:01

No asjade ära andmise ürituse võib ka lihtsalt niisama korraldada, peale Jõulu siis.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  gerli08 Püh 13 Dets 2009, 13:36

Aga kuidas oleks nende peredega kes on enne jõule kaotand oma kodu.Näiteks tulekahju tõttu.
'Neil peredel ju on kindlasti nii riideid kui lastel mänguasju vaja.
Ja arvan et minu kaltsukotist leiab ka ehk keegi midagi,kuigi ega seal miskit erilist ilusat ole.Siis teeks veel mõned sokikesed või kindad ka omalt poolt. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 824600
Ja kui teaks kuhu viia ja kellele siis oleks ju kokku korjamis vaev ja ära viimis vaev.
Ega ma tegelt tea ka kuidas see asi käib ja kas on lihtne seda teha kui siin kirja panin Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 756483
gerli08
gerli08
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Püh 13 Dets 2009, 13:50

ma tean, et siin rae vallas on suurelapseline pere, kelle maja sügisel maha põles... Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 756483
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Postitamine  pincel Püh 13 Dets 2009, 14:57

Gerlile võiks lõnga kinkida ikkagi Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 866508 (no ja siis veidi midagi lastele ka, eriti see koolilaps arvatavasti vajaks üht-teist)

Ma olen oma poisi asjad piki erinevaid sõpru-sugulasi juba täiesti laiali jaotanud, seega asjade jaotamise aktsioonis ma osaleda ei saa. Ühtlasi peaks tõesti keegi konkreetsemalt välja selgitama kellele ja kuidas ja mille alusel jaotatakse. Idee asju ja/või raha jagada põlenguohvritele või vanematest ilma jäänud lastele vmt on väga hea.

Viimati muutis seda pincel (Püh 13 Dets 2009, 20:05). Kokku muudetud 1 kord
pincel
pincel
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 660
Registration date : 17/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Püh 13 Dets 2009, 14:58

NOOO Mirhel?! Kas sa saaksid valla sotsiaalametniku käest esmaspäeval diskreetselt seda uurida. Kas neil on abi vaja- või on keegi teine pere kel on kogu elu maha põlenud. Nendel inimestel oleks ilmselt väga suur rõõm kui me abi pakuks.

Lõuna Eesti võib ju oma jõud koondada ja mõnda teist peret toetada?!
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ivika25 Püh 13 Dets 2009, 14:59

pariisitar kirjutas:Need, kellel lapsed lasteaias k2ivad, kas teie laste kasvatajatel poleks infot m8ne pere kohta, kes vajaks h2dasti abi?
Sellega on ju minu arust see, et kui perel on raha vähe ja vanemad tööl ei käi, siis nad ju ka last lasteaeda ei pane.
Aga mis tartukad arvavad? Võin helistada homme näiteks Tartu valda ja küsida sotsiaalosakonnast, nemad kindlasti teavad mõnda peret, kellel on kitsas käes Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 756483
Ivika25
Ivika25
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

August 2010 abimode
Postituste arv : 1192

Tagasi üles Go down

Postitamine  gerli08 Püh 13 Dets 2009, 15:20

pincel kirjutas:Gerlile võiks lõnga kinkida ikkagi Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 866508 (no ja siis veidi midagi lastele ka, eriti see koolilaps arvatavasti vajaks üht-teist)

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 226662
gerli08
gerli08
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Püh 13 Dets 2009, 15:48

gerli08 kirjutas:
pincel kirjutas:Gerlile võiks lõnga kinkida ikkagi Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 866508 (no ja siis veidi midagi lastele ka, eriti see koolilaps arvatavasti vajaks üht-teist)

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 824600 Ma kingiks ka gerlile hea meelega l8nga Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 848853
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  mitike Püh 13 Dets 2009, 17:25

Ivika25 kirjutas:Ok, see mis Mirhel välja pakkus, noh see asutus on Tallinnas ju. Aga need Omaklubikad tahaksid ka aidata, kes Lõunaosariikides on ju Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 756483 Mida siis meie teeme? Või kogume asjad kokku ja saadame postiga Tallinnasse kellelegi? Tahaksin ka aidata kedagi Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 66281 Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 633777

Mina tahan ka aidata, kui Tartu omad midagi välja mõtlevad.
mitike
mitike
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  gerli08 Püh 13 Dets 2009, 17:35

pariisitar kirjutas:
gerli08 kirjutas:

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 824600 Ma kingiks ka gerlile hea meelega l8nga Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 848853

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 226662 Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 226662 Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 226662 Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 226662 Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 226662 Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 226662 lõpetage nüüd ära Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 226662
gerli08
gerli08
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Püh 13 Dets 2009, 17:48

Gerli tundub väga tubli, töökas ja kuldsete kätega naine. Võibolla oleks talle huvitav hoopis saada "tööpalveid"- mütse, kindaid... no ja siis ausa tasu eest juba. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 633777
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3447

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  gerli08 Püh 13 Dets 2009, 19:19

Kui ausalt öelda siis ma pole nii proff tegija et julgeks võõrasdele teha.Ja tasu pole mul ka kombeks küsida kui kellelegi olen teinud Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 848853
Nii et kui soovi võin teha tasuta. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 824600
Aga kui aus olla siis suurte asjade meisterdamisega pole mul püsivust nii palju.
Tädi kauples ka mind pool aastat et hakkaksin talle jaanuari kuust kampsunit tegema.Eks ma keera talle ka ühe käki kokku.
gerli08
gerli08
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Tagasi üles Go down

Postitamine  lemming Esm 14 Dets 2009, 14:16

gerli08, ei tohi olla nii tagasihoidlik! kui Sul on mingi oskus nagu käsitöö-oskus, siis tuleb olla enda üle uhke, et oskad midagi sellist. ma näiteks ei oskaks kududa üldse mitte midagi, mida selga kõlbaks panna. tean, olen proovinud päris mitmeid asju kududa ja kisuvad ikka viltu ja tulevad valesti. see polegi nii lihtne + kõik see aeg, mille kulutad käsitööle, seda tasub väärtustada ja pole üldse imelik teenida veidi lisaraha selle näputööga. ok, et heale sõbrannale teed niisama, aga veidi võõramatele inimestele, nagu tuttavate tuttavatele jne, võiks ikka raha eest teha.

pean ka ütlema, et mulle kohutavalt meeldib gerli08 ellusuhtumine. et kuigi on raske, ta ei kaeba ega virise. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 547149 selliseid inimesi oleks väga suur rõõm ja privileeg aidata. rasketel aegadel peaks ikka kokku hoidma ja võtma seda kui ajutist olukorda. ja mitte keelduma abist, kui seda tegelikult ikkagi vaja oleks. teinekord, kui asjad lähevad paremini, saab aidata jälle ise teisi. kindlasti siin keegi ei kahtle, et saate ise ka üks päev jalad alla ja olete üks väga tubli perekond. aga just töökaotuste jms puhul ei tohiks häbeneda neid ajutisi raskusi ega keelduda abist. tegelt ka! kõik on ju OMAd!
lemming
lemming
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 930

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Esm 14 Dets 2009, 14:56

Lemming nõustun täielikult sinuga. ja muide, nii ilusti öeldud( kirjutatud Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 4 824600 )
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  maszke Esm 14 Dets 2009, 15:11

Mina olen ka lemmingu jutuga nõus
maszke
maszke
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 384
Registration date : 23/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  accra Esm 14 Dets 2009, 19:06

Uudistes just kutsus üles inimesi kodutute jõuluüritusele Oleviste kirikusse 19ndal süüa viima.
accra
accra
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 5652

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 4, lehekülgi kokku 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Tagasi üles

- Similar topics