O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks

+29
Siki
anka
mannu03
Cms
janee
maszke
lemming
mitike
pincel
gerli08
imeline
Heily
accra
Monique
Mirhel
Pärlike
Iirlane
Ivika25
pariisitar
Cat
tixit
tirtzzz
babyapple
Tipu
naxy
HoneyMoon
liisuu
Soulshaker
sussidegahobune
33 posters

Lehekülg 5, lehekülgi kokku 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 5 Empty Re: Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks

Postitamine  Külaline Esm 14 Dets 2009, 19:18

praegu on suht paljudes poodides korjandus eestimaa suur peredele,kes on kitsikus. korjasin ka kogu oma raha mis mul paberrahas oli rahakoti vahel ja annetasin 2ra, seda ei olnud küll teab mis palju aga igast v2iksemast heateost saab suur heategu Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 5 68116
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 5 Empty Re: Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks

Postitamine  janee Esm 14 Dets 2009, 19:24

Kahju et ma Viljandist, muidu viiks ise ka sinna Oleviste kirikusse midagi head Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 5 173634
janee
janee
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Esm 14 Dets 2009, 19:43

Janee tee ise mustlas samasugune üritus:D
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  janee Esm 14 Dets 2009, 20:10

Ma ei tea ju üldse kas meil siin kodutuid ongi..Kindlasti saaks midagi korraldada kui ise veidi aktiivsem oleks :yes2:
janee
janee
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Esm 14 Dets 2009, 20:12

Ei tea jah, kuidas teil nende kodututega on Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 5 756483
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Esm 14 Dets 2009, 23:07

Minul on aga hea meel teatada, et Tartu Naiste Varjupaik saatis meile kirja:

Tere armas foorumi-rahvas!

Teie abipakkumist oli tõeliselt armas lugeda. Ei saa tõesti ütelda, et varjupaigad praegusel ajal ülimald lahedat elu elaksid. Abivajajaid-ohvreid tuleb aga aina juurde. Seetõttu on ligimeste hoolimine seda liigutavam. Mõtisklesime siin asjad hoolikalt läbi ja annan Teile taolise nimekirja nagu tavaliselt pulmakinkideks. Eks saate sealt siis valida, mis kellelegi jõukohane on.

Naiste varjupaik vajab:
4 tekki
4 patja
90+200 suurusele narivoodile madrats
ca 5 komplekti voodipesu
ca 10 teelusikat
ca 10 supilusikat
kööginugade komplekt
paar laudlina
1 suhkrutoos

Tõeliselt kena ja tagasihoidlik nimekiri.
Kindlasti saame ju aidata? Mina ise küll aitan. Olen nõus need asjad neile ka kohale viima. Kui keegi on veel huvitatud, andke teada, kuidas asju ajame- kas saadate asjad mulle ja ma viin, paneme kokku raha, ostan ja viin, viite ise (ka sellisel juhul oleks ilmselt mõitslik kõik ühel päeval minna)....

Viimati muutis seda HoneyMoon (Esm 14 Dets 2009, 23:27). Kokku muudetud 1 kord
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 5 Tiitli23
Postituste arv : 3447
Registration date : 16/02/2009

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Esm 14 Dets 2009, 23:23

Sellest nimekirjast mul küll midagi anda pole, aga natukene raha selle ettevõtmise toetamiseks leiaksin ikka :yes2:
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Esm 14 Dets 2009, 23:23

HoneyMoon, ma kannaksin Sulle hea meelega raha Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 5 535815 Samuti suured t2nud, et viitsid asjaga pyhade k8rvalt tegeleda Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 5 541689
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Esm 14 Dets 2009, 23:26

Ma vaatan veidi ringi, mul on üks suhkrutoos kindlasti üle ja vist paar voodipesu komplekti ka kui ma neid juba ära ei jaganud.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Esm 14 Dets 2009, 23:28

Soulshaker kirjutas:Ma vaatan veidi ringi, mul on üks suhkrutoos kindlasti üle ja vist paar voodipesu komplekti ka kui ma neid juba ära ei jaganud.
Saad nad kuidagi Tartu ka ehk saata?

PS! Kes tahab saata raha, hõigaku mulle privas.

Ja kas keegi Lõunamaalastest soovib ehk kaasa kaupu ostma/viima tulla? Siis on nagu topeltkontroll asjal ka Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 5 824600 Muidu ehk keegi hea inimene võtaks ka osa, aga kardab teiste arvele raha saata.... Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 5 147380
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Esm 14 Dets 2009, 23:49

Ohjah ma lugesin ridade vahelt Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 5 173634
Tartusse saatmine on mu jaoks veidi keeruline, sest postkontorisse pääsemiseks pean kahe erineva transpordiga liiklema + käru trepist üles tarima Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 5 725301
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Teis 15 Dets 2009, 00:04

Jõudsin nüüd koju ja täna olen nagu "orav rattas" olnud..

Ei ole jõudnud miskit teha..
aga kas hakkan üldse midagi Harjumaa asju uurima,või võtame kõik Tartu ette????
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Teis 15 Dets 2009, 00:18

Aga ehk võtame siis seekord kõik Tartu ette!
Ma kannaks küll raha, et saaks patju jms osta.
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cms Teis 15 Dets 2009, 08:00

Ma arvan, et ma leian ehk paar ülearust laudlina. Sõltub täpsemalt ajastusest (lähen 23. detsembril Tartust ära), aga ma arvan, et ma võin Honeymoon sulle seltsiks ja appi küll tulla Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 5 866508
Cms
Cms

Postituste arv : 135
Registration date : 28/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Teis 15 Dets 2009, 08:06

Minul ka kahjuks sellest nimekirjast ei ole midagi ära anda( nugade ja kahvlitega on endalgi nii, nagu on:D) ja rahaliselt see aasta ka kahjuks aidata ei saa. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 5 173634
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Teis 15 Dets 2009, 08:58

ina võin nuge jaq kahvleid leida küll Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 5 535815
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Teis 15 Dets 2009, 09:54

Mul on üks täiesti uus jõululaudlina ära anda 150x150cm ja riidest salvrättikud ka juures.

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 5 Img5888e

Äkki Soulshaker ma sõidan sinu juurest läbi ja võtan su kraami peale ja panen kõik ühte pakki?
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Teis 15 Dets 2009, 09:56

Mina toetan ka rahaliselt! Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 5 535815
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  tirtzzz Teis 15 Dets 2009, 10:05

Ma toetan ka rahaliselt. (Millisele arvele ma võiksin raha kanda?) Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 5 908786
tirtzzz
tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 802
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Teis 15 Dets 2009, 10:19

Mina toetan rahaliselt. Samas olen nõus ka asjade äraviimisel abistama ... noh kui olen sel päeval Tartus.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Teis 15 Dets 2009, 10:56

naxy kirjutas:Mina toetan rahaliselt. Samas olen nõus ka asjade äraviimisel abistama ... noh kui olen sel päeval Tartus.
Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 5 535815 Eks hõikame siinsamas, kui pakid kohal ja mingi sobiv päev leitud. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 5 147380

Ja ma arvan, et nad on seal rõõmdas ka muu kodukraami üle. + väikese pühadenänni üle on ka kõigil alati hea meel. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 5 406197
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  mitike Teis 15 Dets 2009, 11:23

Ma vaatan otsin kodus mul peaks olema patju, ei mäleta et oleks ära andnud!
mitike
mitike
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 15 Dets 2009, 12:38

Mul on hetkel ära anda 10 teelusikat ja 5 supilusikat. Huvitav, kas neile kasutatud asjad sobivad, või tahavad uusi Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 5 756483
Siis oleks mul veel ära anda kotitäis naisteriideid. Honeymoon, äkki küsid, kas neil oleks riideid vaja?
Rahaliselt olen ka nõus toetama.
Padjad võiks äkki osta Dreamlandi omad? (Või mitike, palju sul neid patju on?) Dreamlandi omad on odavad, aga mugavad...

Mul vanemate juures seisab veel kaks vana narimadratsit, aga mõõte peast ei tea. Mu ema lubas õhtul üle mõõta, kui koju jõuab. Aga madratsid on ju suured, nende transport Tallinnast Tartusse võib probleemiks saada.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Teis 15 Dets 2009, 12:51

Akki on kellegil tuttav v6i tuttava tuttav kes suurema autoga Tallinn-Tartu liini s6idab?
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 15 Dets 2009, 12:58

Tegin ka nugade sahtlis inventuuri ja minult saaks 1 lihanoa, 1 suure leivanoa, koorimsnoa, universaalnoa ja juurviljakoorija. 1 uus lilleline suhkrutoos seisab ka niisama.

Viimati muutis seda Andromache (Teis 15 Dets 2009, 14:40). Kokku muudetud 1 kord
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 5, lehekülgi kokku 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Tagasi üles

- Similar topics