O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks

+29
Siki
anka
mannu03
Cms
janee
maszke
lemming
mitike
pincel
gerli08
imeline
Heily
accra
Monique
Mirhel
Pärlike
Iirlane
Ivika25
pariisitar
Cat
tixit
tirtzzz
babyapple
Tipu
naxy
HoneyMoon
liisuu
Soulshaker
sussidegahobune
33 posters

Lehekülg 6, lehekülgi kokku 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 6 Empty Re: Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks

Postitamine  gerli08 Teis 15 Dets 2009, 13:01

Minul ei ole sellest nimekirjast miskit anda Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 6 66281
gerli08
gerli08
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 759
Registration date : 20/02/2009

Tagasi üles Go down

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 6 Empty Re: Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks

Postitamine  Külaline Teis 15 Dets 2009, 13:03

Mina toetan ka rahaliselt.
Ma arvan, et kui raha saaks kokku- siis peaks eesotsas ostma just madratsid neile. Oleneb palju me raha kokku saame muidugi.

Lisa: ma just lugesin, et neil polegi mitut madratsit tarvis... sorry. Ma olen paras tuulepea. Ehk siis kes annavad raha- selle eest saame ju puuduolevad asjad osta.

Kusjuures- oleks vaja küsida nendelt mis mõõdus voodipesu vaja on.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Teis 15 Dets 2009, 13:10

Andromache kirjutas:Mul on hetkel ära anda 10 teelusikat ja 5 supilusikat. Huvitav, kas neile kasutatud asjad sobivad, või tahavad uusi Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 6 756483
Siis oleks mul veel ära anda kotitäis naisteriideid. Honeymoon, äkki küsid, kas neil oleks riideid vaja?
Mul vanemate juures seisab veel kaks vana narimadratsit, aga mõõte peast ei tea. Mu ema lubas õhtul üle mõõta, kui koju jõuab. Aga madratsid on ju suured, nende transport Tallinnast Tartusse võib probleemiks saada.
Neil pidi ka endal olema mingisugune liikumine Tallinn-Tartu vahel, ehk helistad ja küsid madratsite liikumise üle?
Thelma kirjutas:Mina toetan ka rahaliselt.
Ma arvan, et kui raha saaks kokku- siis peaks eesotsas ostma just madratsid neile. Oleneb palju me raha kokku saame muidugi.

Kusjuures- oleks vaja küsida nendelt mis mõõdus voodipesu vaja on.
Voodipesuga on nii, et oli vaja nii tekke kui pesu. Ilmselt siis mis mõõdus tekid/padjad muretseme, samas mõõdus püüre/tekikotte ka.
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 6 Tiitli23
Postituste arv : 3447
Registration date : 16/02/2009

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 15 Dets 2009, 13:19

http://www.hansapost.ee/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=5160&category_id=85&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1

Siin on soodsat voodipesu.

Ja tegelikult ka tekid-padjad heade hindadega:

http://www.hansapost.ee/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=86&limit=12&limitstart=12

Ma ei ole hansapostist kunagi tellinud, võibolla tulevad sealt asjad muidugi väga kaua. Aga hinnad on head...

Ja muidugi võiks ka taaskasutuskeskusse vaadata. Olen kuulnud, et sealt saab vahesti imeodavate hindadega uusi asju.

Viimati muutis seda Andromache (Teis 15 Dets 2009, 13:30). Kokku muudetud 1 kord
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 15 Dets 2009, 13:26

Teate- mul meenus mul on 2 pea täiesti tutikat patja. vaatsin just üle ja ilusad puhtad ja korralikud. Vaid kaks korda on kylalistel pea all olnud. Need annaks ma küll varjupaigale.

Kui Tallinna poolt mingi pakk teele pannakse siis ma paneks padjad ka sinna peale. Kas Andromache kui sa oled oma madratsite suurused teada saanud ja need klapivad- siis uurid seda varjupaiga oma transporti? Seljuhul paneks kogu kraami selle sama auto peale.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  mannu03 Teis 15 Dets 2009, 13:36

Ema ostis soodsalt tallinnast padjapüüre(10krooni maksis vist) Kuid huvi on võin küsida kust ostis?
mannu03
mannu03
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 6231

http://mialoree.beebiveeb.net/1/1/

Tagasi üles Go down

Postitamine  mitike Teis 15 Dets 2009, 13:37

Mul ka pakkuda 2 uut patja.
mitike
mitike
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Teis 15 Dets 2009, 14:24

Thelma kirjutas:Teate- mul meenus mul on 2 pea täiesti tutikat patja. vaatsin just üle ja ilusad puhtad ja korralikud. Vaid kaks korda on kylalistel pea all olnud. Need annaks ma küll varjupaigale.

Kui Tallinna poolt mingi pakk teele pannakse siis ma paneks padjad ka sinna peale. Kas Andromache kui sa oled oma madratsite suurused teada saanud ja need klapivad- siis uurid seda varjupaiga oma transporti? Seljuhul paneks kogu kraami selle sama auto peale.
Just! Leppige jah omavahel kokku. Ja kodulehel on neil nr. et uurida nende endi liikumisvõimalusi. JA... paneme siis kirja ka mida ja palju keegi saatis lõpuks, et ei saaks nt nii, et te saadate padjad ja madratsi ja me ostame siin topelt.
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Teis 15 Dets 2009, 14:26

Kus kandis Mitike asus Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 6 441331 mul mälu puudub...
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  mitike Teis 15 Dets 2009, 14:29

Ma olen Tõrvandist
mitike
mitike
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tipu Teis 15 Dets 2009, 14:58

Mul on mõned uued köögirätid ja üks uus jõulu padjapüür üle..tuhlan veel kindlasti leian lisaks midagi.. Mis ajal üldse need asjad kokku peaks saama? Kas selle aasta nr sees? Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 6 756483
Tipu
Tipu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1115

http://armuluna.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Teis 15 Dets 2009, 15:05

mul ema lubas otsida veel maalt asju, täna õhtul. Kindasti pidi olema kööginõusid mida kunagi pole keegi kasutanud...
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Teis 15 Dets 2009, 16:10

Oleks plaaninud jah kiirelt sellel aastal asi kokku ja ära. Muidu venib ja venib ja ma hakkan hoiuladu mängima. 20-21 tahaks ära viia. Kui keegi on helistanud ja küsinud nende endi Tallinnast asjade toomisvõimalust, andke meile ka teada. Rätid jms saab postiga aga nõud on ju rasked ja saatmine maksab palju. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 6 173634
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 15 Dets 2009, 16:38

HoneyMoon - sa oled juba varjupaika kirjutanud, äkki saadad veel ühe kirja ja küsid, kas neil oleks vaja korralikke kasutatud naisteriideid? Mul oleks mitmeid asju ära anda. Või äkki võiks neid pakkuda hoopis Tallinna Naiste Kriisikodule, siis oleks transpordiga vähem muret... Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 6 756483

Mu ema helistas ja ütles, et nende juures olevad madratsid mõõtudelt kahjuks ei sobi, väiksemad on. Nii et kahjuks mina madratsit anda ei saa Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 6 173634
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Teis 15 Dets 2009, 17:26

Riideid küsisin. Vastust veel pole. Hetk kannatust.

Karin T ülekanne tuli kohale. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 6 514754
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Teis 15 Dets 2009, 17:37

Mina saan ka riiete osas äkki aidata kui selgub et neil on vaja. Ma olen ainult selline väikest kasvu naine, et jah:D Mul muidu selliseid riideid küll, mis niisama seisavad.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ivika25 Kolm 16 Dets 2009, 09:21

Tahan ka aidata Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 6 866508 Täna õhtupoole saan vaadata üle oma Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 6 747416 pesulao. Lusikaid jms kahjuks anda ei ole Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 6 173634
Aga rahaliselt olen nõus aitama küll Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 6 547149
Ivika25
Ivika25
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

August 2010 abimode
Postituste arv : 1192

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Kolm 16 Dets 2009, 10:36

Helistasin Tartu Naiste Varjupaikka ja sealt öeldi, et kuna neil ladustamise võimalust ei ole, siis riideid nad võtta ei soovi. Seega kogume ainult Honeymoone nimekirjas olevaid asju.
Varjupaigal isiklikku transporti pole aga kui keegi omadest liigub, siis sellisel viisil saab asju saata.
Tänase päeva jooksul lubati tagasi helistada ja teada anda, kas ja millal nendeni auto jõuab ja siis saame oma asjad kaasa anda.
Ma täna asju posti ei pane vaid ootan nende kõne ära ja siis otsustame edasi!
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Kolm 16 Dets 2009, 11:07

Mul peaks ka kodus üks voodipesu komplekt olema kindlasti, mis niisama seisab. Selle saaks küll ära anda, kui ainult teaks kuidas asjad Tartusse transportida. Muude asjade kohapealt peaksin vaatama - hetkel ei tule meelde - suhkrutoos vist ka täiesti ülearune.
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode
Postituste arv : 568
Registration date : 09/09/2009

http://ankatilke.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Kolm 16 Dets 2009, 11:08

Kui keegi tahab lasteriideid ära anda, siis tuleb uurida Laste Turvakodust, sest nemad pidid riietest huvitatud olema. Kellel soovi, võib ise nendega ühendust võtta!
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Kolm 16 Dets 2009, 11:11

anka kirjutas:Mul peaks ka kodus üks voodipesu komplekt olema kindlasti, mis niisama seisab. Selle saaks küll ära anda, kui ainult teaks kuidas asjad Tartusse transportida. Muude asjade kohapealt peaksin vaatama - hetkel ei tule meelde - suhkrutoos vist ka täiesti ülearune.

Kus Harjumaal sa pesitsed? Kas Tallinnasse ei anna tuua?
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Kolm 16 Dets 2009, 11:16

Mul õnnestus saada 3 tekki - üks suletekk ja 2 villast tekki ja nendega sobivates mõõtudes voodipesu samuti. Rohkem kui 4 komplekti isegi. Loodetavasti kuluvad neile ära.

Babyapple, anna siis teada, mida nad sulle transpordist räägivad. Kui sa midagi kokku lepid, siis äkki saad ka minu asjad enda kätte võtta, et oleks kõik ühes kohas, kui transpordi asi selgub.

Suhkrutoose tuli nüüd vist isegi 3 tükki kokku - minul, Soulshakeril ja Ankal. Neid vast kolme pole mõtet saata - kelle oma anname?
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Kolm 16 Dets 2009, 11:21

kes korjab Tallinna poolelt asjad kokku- Minu padjad tahavad ka kampa tulla! Babyapple kas sa sõidad Tabasalust ka vahel veel mööda?
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Kolm 16 Dets 2009, 11:29

Thelma kirjutas:kes korjab Tallinna poolelt asjad kokku- Minu padjad tahavad ka kampa tulla! Babyapple kas sa sõidad Tabasalust ka vahel veel mööda?

Praegu pole plaanis aga võin patjade nimel ikka sõita! Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 6 535815 Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 6 547149
Ma enne ei korja midagi kokku kui ei saa kindlat vastust transpordi asjus!
Seega ootan kõne ära ja siis korjan asjad kokku!
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  anka Kolm 16 Dets 2009, 13:09

babyapple kirjutas:
anka kirjutas:Mul peaks ka kodus üks voodipesu komplekt olema kindlasti, mis niisama seisab. Selle saaks küll ära anda, kui ainult teaks kuidas asjad Tartusse transportida. Muude asjade kohapealt peaksin vaatama - hetkel ei tule meelde - suhkrutoos vist ka täiesti ülearune.

Kus Harjumaal sa pesitsed? Kas Tallinnasse ei anna tuua?

Ma ikka mõned korrad nädalas Tallinnas ka liikvel - seega Tallinna saaks tuua küll.
anka
anka
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Märtsikad 2010 abimode
Postituste arv : 568
Registration date : 09/09/2009

http://ankatilke.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 6, lehekülgi kokku 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Tagasi üles

- Similar topics