Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks
+29
Siki
anka
mannu03
Cms
janee
maszke
lemming
mitike
pincel
gerli08
imeline
Heily
accra
Monique
Mirhel
Pärlike
Iirlane
Ivika25
pariisitar
Cat
tixit
tirtzzz
babyapple
Tipu
naxy
HoneyMoon
liisuu
Soulshaker
sussidegahobune
33 posters
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 10
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks
Minul ei ole sellest nimekirjast miskit anda
gerli08- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 759
Registration date : 20/02/2009
Mina toetan ka rahaliselt.
Ma arvan, et kui raha saaks kokku- siis peaks eesotsas ostma just madratsid neile. Oleneb palju me raha kokku saame muidugi.
Lisa: ma just lugesin, et neil polegi mitut madratsit tarvis... sorry. Ma olen paras tuulepea. Ehk siis kes annavad raha- selle eest saame ju puuduolevad asjad osta.
Kusjuures- oleks vaja küsida nendelt mis mõõdus voodipesu vaja on.
Ma arvan, et kui raha saaks kokku- siis peaks eesotsas ostma just madratsid neile. Oleneb palju me raha kokku saame muidugi.
Lisa: ma just lugesin, et neil polegi mitut madratsit tarvis... sorry. Ma olen paras tuulepea. Ehk siis kes annavad raha- selle eest saame ju puuduolevad asjad osta.
Külaline- Külaline
Neil pidi ka endal olema mingisugune liikumine Tallinn-Tartu vahel, ehk helistad ja küsid madratsite liikumise üle?Andromache kirjutas:Mul on hetkel ära anda 10 teelusikat ja 5 supilusikat. Huvitav, kas neile kasutatud asjad sobivad, või tahavad uusi
Siis oleks mul veel ära anda kotitäis naisteriideid. Honeymoon, äkki küsid, kas neil oleks riideid vaja?
Mul vanemate juures seisab veel kaks vana narimadratsit, aga mõõte peast ei tea. Mu ema lubas õhtul üle mõõta, kui koju jõuab. Aga madratsid on ju suured, nende transport Tallinnast Tartusse võib probleemiks saada.
Voodipesuga on nii, et oli vaja nii tekke kui pesu. Ilmselt siis mis mõõdus tekid/padjad muretseme, samas mõõdus püüre/tekikotte ka.Thelma kirjutas:Mina toetan ka rahaliselt.
http://www.hansapost.ee/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=5160&category_id=85&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1
Siin on soodsat voodipesu.
Ja tegelikult ka tekid-padjad heade hindadega:
http://www.hansapost.ee/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=86&limit=12&limitstart=12
Ma ei ole hansapostist kunagi tellinud, võibolla tulevad sealt asjad muidugi väga kaua. Aga hinnad on head...
Ja muidugi võiks ka taaskasutuskeskusse vaadata. Olen kuulnud, et sealt saab vahesti imeodavate hindadega uusi asju.
Siin on soodsat voodipesu.
Ja tegelikult ka tekid-padjad heade hindadega:
http://www.hansapost.ee/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=86&limit=12&limitstart=12
Ma ei ole hansapostist kunagi tellinud, võibolla tulevad sealt asjad muidugi väga kaua. Aga hinnad on head...
Ja muidugi võiks ka taaskasutuskeskusse vaadata. Olen kuulnud, et sealt saab vahesti imeodavate hindadega uusi asju.
Viimati muutis seda Andromache (Teis 15 Dets 2009, 13:30). Kokku muudetud 1 kord
Külaline- Külaline
Teate- mul meenus mul on 2 pea täiesti tutikat patja. vaatsin just üle ja ilusad puhtad ja korralikud. Vaid kaks korda on kylalistel pea all olnud. Need annaks ma küll varjupaigale.
Kui Tallinna poolt mingi pakk teele pannakse siis ma paneks padjad ka sinna peale. Kas Andromache kui sa oled oma madratsite suurused teada saanud ja need klapivad- siis uurid seda varjupaiga oma transporti? Seljuhul paneks kogu kraami selle sama auto peale.
Kui Tallinna poolt mingi pakk teele pannakse siis ma paneks padjad ka sinna peale. Kas Andromache kui sa oled oma madratsite suurused teada saanud ja need klapivad- siis uurid seda varjupaiga oma transporti? Seljuhul paneks kogu kraami selle sama auto peale.
Külaline- Külaline
Ema ostis soodsalt tallinnast padjapüüre(10krooni maksis vist) Kuid huvi on võin küsida kust ostis?
Mul ka pakkuda 2 uut patja.
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
Just! Leppige jah omavahel kokku. Ja kodulehel on neil nr. et uurida nende endi liikumisvõimalusi. JA... paneme siis kirja ka mida ja palju keegi saatis lõpuks, et ei saaks nt nii, et te saadate padjad ja madratsi ja me ostame siin topelt.Thelma kirjutas:Teate- mul meenus mul on 2 pea täiesti tutikat patja. vaatsin just üle ja ilusad puhtad ja korralikud. Vaid kaks korda on kylalistel pea all olnud. Need annaks ma küll varjupaigale.
Ma olen Tõrvandist
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
Mul on mõned uued köögirätid ja üks uus jõulu padjapüür üle..tuhlan veel kindlasti leian lisaks midagi.. Mis ajal üldse need asjad kokku peaks saama? Kas selle aasta nr sees?
mul ema lubas otsida veel maalt asju, täna õhtul. Kindasti pidi olema kööginõusid mida kunagi pole keegi kasutanud...
Mirhel- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1039
Registration date : 16/02/2009
Oleks plaaninud jah kiirelt sellel aastal asi kokku ja ära. Muidu venib ja venib ja ma hakkan hoiuladu mängima. 20-21 tahaks ära viia. Kui keegi on helistanud ja küsinud nende endi Tallinnast asjade toomisvõimalust, andke meile ka teada. Rätid jms saab postiga aga nõud on ju rasked ja saatmine maksab palju.
HoneyMoon - sa oled juba varjupaika kirjutanud, äkki saadad veel ühe kirja ja küsid, kas neil oleks vaja korralikke kasutatud naisteriideid? Mul oleks mitmeid asju ära anda. Või äkki võiks neid pakkuda hoopis Tallinna Naiste Kriisikodule, siis oleks transpordiga vähem muret...
Mu ema helistas ja ütles, et nende juures olevad madratsid mõõtudelt kahjuks ei sobi, väiksemad on. Nii et kahjuks mina madratsit anda ei saa
Mu ema helistas ja ütles, et nende juures olevad madratsid mõõtudelt kahjuks ei sobi, väiksemad on. Nii et kahjuks mina madratsit anda ei saa
Külaline- Külaline
Riideid küsisin. Vastust veel pole. Hetk kannatust.
Karin T ülekanne tuli kohale.
Karin T ülekanne tuli kohale.
Mina saan ka riiete osas äkki aidata kui selgub et neil on vaja. Ma olen ainult selline väikest kasvu naine, et jah:D Mul muidu selliseid riideid küll, mis niisama seisavad.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Tahan ka aidata Täna õhtupoole saan vaadata üle oma pesulao. Lusikaid jms kahjuks anda ei ole
Aga rahaliselt olen nõus aitama küll
Aga rahaliselt olen nõus aitama küll
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
Helistasin Tartu Naiste Varjupaikka ja sealt öeldi, et kuna neil ladustamise võimalust ei ole, siis riideid nad võtta ei soovi. Seega kogume ainult Honeymoone nimekirjas olevaid asju.
Varjupaigal isiklikku transporti pole aga kui keegi omadest liigub, siis sellisel viisil saab asju saata.
Tänase päeva jooksul lubati tagasi helistada ja teada anda, kas ja millal nendeni auto jõuab ja siis saame oma asjad kaasa anda.
Ma täna asju posti ei pane vaid ootan nende kõne ära ja siis otsustame edasi!
Varjupaigal isiklikku transporti pole aga kui keegi omadest liigub, siis sellisel viisil saab asju saata.
Tänase päeva jooksul lubati tagasi helistada ja teada anda, kas ja millal nendeni auto jõuab ja siis saame oma asjad kaasa anda.
Ma täna asju posti ei pane vaid ootan nende kõne ära ja siis otsustame edasi!
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Mul peaks ka kodus üks voodipesu komplekt olema kindlasti, mis niisama seisab. Selle saaks küll ära anda, kui ainult teaks kuidas asjad Tartusse transportida. Muude asjade kohapealt peaksin vaatama - hetkel ei tule meelde - suhkrutoos vist ka täiesti ülearune.
Kui keegi tahab lasteriideid ära anda, siis tuleb uurida Laste Turvakodust, sest nemad pidid riietest huvitatud olema. Kellel soovi, võib ise nendega ühendust võtta!
anka kirjutas:Mul peaks ka kodus üks voodipesu komplekt olema kindlasti, mis niisama seisab. Selle saaks küll ära anda, kui ainult teaks kuidas asjad Tartusse transportida. Muude asjade kohapealt peaksin vaatama - hetkel ei tule meelde - suhkrutoos vist ka täiesti ülearune.
Kus Harjumaal sa pesitsed? Kas Tallinnasse ei anna tuua?
Mul õnnestus saada 3 tekki - üks suletekk ja 2 villast tekki ja nendega sobivates mõõtudes voodipesu samuti. Rohkem kui 4 komplekti isegi. Loodetavasti kuluvad neile ära.
Babyapple, anna siis teada, mida nad sulle transpordist räägivad. Kui sa midagi kokku lepid, siis äkki saad ka minu asjad enda kätte võtta, et oleks kõik ühes kohas, kui transpordi asi selgub.
Suhkrutoose tuli nüüd vist isegi 3 tükki kokku - minul, Soulshakeril ja Ankal. Neid vast kolme pole mõtet saata - kelle oma anname?
Babyapple, anna siis teada, mida nad sulle transpordist räägivad. Kui sa midagi kokku lepid, siis äkki saad ka minu asjad enda kätte võtta, et oleks kõik ühes kohas, kui transpordi asi selgub.
Suhkrutoose tuli nüüd vist isegi 3 tükki kokku - minul, Soulshakeril ja Ankal. Neid vast kolme pole mõtet saata - kelle oma anname?
Külaline- Külaline
kes korjab Tallinna poolelt asjad kokku- Minu padjad tahavad ka kampa tulla! Babyapple kas sa sõidad Tabasalust ka vahel veel mööda?
Külaline- Külaline
Thelma kirjutas:kes korjab Tallinna poolelt asjad kokku- Minu padjad tahavad ka kampa tulla! Babyapple kas sa sõidad Tabasalust ka vahel veel mööda?
Praegu pole plaanis aga võin patjade nimel ikka sõita!
Ma enne ei korja midagi kokku kui ei saa kindlat vastust transpordi asjus!
Seega ootan kõne ära ja siis korjan asjad kokku!
babyapple kirjutas:anka kirjutas:Mul peaks ka kodus üks voodipesu komplekt olema kindlasti, mis niisama seisab. Selle saaks küll ära anda, kui ainult teaks kuidas asjad Tartusse transportida. Muude asjade kohapealt peaksin vaatama - hetkel ei tule meelde - suhkrutoos vist ka täiesti ülearune.
Kus Harjumaal sa pesitsed? Kas Tallinnasse ei anna tuua?
Ma ikka mõned korrad nädalas Tallinnas ka liikvel - seega Tallinna saaks tuua küll.
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kas jõulud tulevad valged?
» Teeme oma blogi!
» Teeme uue rekordi!
» Liann kutsub heategu tegema! Teeme?
» Teeme oma blogi!
» Teeme uue rekordi!
» Liann kutsub heategu tegema! Teeme?
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 10