Lobisemisnurk vol. 7
+14
merily1
Klaaser
Iirlane
lumemari
karima1
minake
saby
Tupsu003
mannu03
Triibuliine
Marianne
accra
ˇmiio23
tsunaami
18 posters
Lehekülg 30, lehekülgi kokku 30
Lehekülg 30, lehekülgi kokku 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Re: Lobisemisnurk vol. 7
Teil on ikka nii ilus eestis praegu ja mis pealegi, te ei pea maksma hingehinda, et saaksite suusatada, uisutada, kelgutada, te ei pea kihutama maha tuhat kilomeetrit et lund nàha.
Meil eile sadas lund, pariisis jài maha ka aga meil muidugi sulas kohe àra, niipea, kui maapinda puudutas.
Meil eile sadas lund, pariisis jài maha ka aga meil muidugi sulas kohe àra, niipea, kui maapinda puudutas.
Muuseas naised, kui keegi peab blogi -retseptid, käsitöö ja on nôus, et me neid reklaamime làbi oma blogi, saatke mulle priva!
Jah, mõnes mõttes on lumi hea, lastele meeldib, aga minule mitte. ja ma ei ole selline inimene, kes läheks meelega lund otsima
Blogi kahjuks ei ole, mul on mingisugune retseptidega kodukas, aga see rohkem enda jaoks ja viimasel ajal ei ole ma viitsinud sinna enam midagi lisada.
Blogi kahjuks ei ole, mul on mingisugune retseptidega kodukas, aga see rohkem enda jaoks ja viimasel ajal ei ole ma viitsinud sinna enam midagi lisada.
No siis võib-olla keegi teab kedagi, kes teab kedagi. See oleks iseendale ka reklaam
Kell on kümme ja mul kaks last veel ei maga
Kell on kümme ja mul kaks last veel ei maga
Heioo.
Ma terve nädala kodus istunud ja no appi kuidas ma tahan tagasi tööle minna.Alguses siis poiss 3 päeva palavikus ja siis jäi Eidu ,et juhhuu ma ütlen. Õnneks meil koguaeg old -25-35 ,et õue nagu ei kisu. Eila esimest korda isegi mo auto ei läinud käima ,et pidin mehe kutsuma särtsu andma.
Lootus ,et homsest pidi oma 10 kraadi soemaks minema ,et saab suusatama minna.
Mul kah blogi jne ei ole.
Ma terve nädala kodus istunud ja no appi kuidas ma tahan tagasi tööle minna.Alguses siis poiss 3 päeva palavikus ja siis jäi Eidu ,et juhhuu ma ütlen. Õnneks meil koguaeg old -25-35 ,et õue nagu ei kisu. Eila esimest korda isegi mo auto ei läinud käima ,et pidin mehe kutsuma särtsu andma.
Lootus ,et homsest pidi oma 10 kraadi soemaks minema ,et saab suusatama minna.
Mul kah blogi jne ei ole.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Accra, sul peaks blogi olema, sa oskad ju nii hästi süüa teha!
Meil oli eile -1° ja ikka väga külm oli. Aga no meil pole samu riideid mis teil ja majad pole ka soojustatud nii nagu põhjamaades, nii et pole ime et külm hakkab kohe näpistama.
Lund pole ikka, oligi tõsi, et esmaspäeval sadas paar lumehelvest.
Meil oli eile -1° ja ikka väga külm oli. Aga no meil pole samu riideid mis teil ja majad pole ka soojustatud nii nagu põhjamaades, nii et pole ime et külm hakkab kohe näpistama.
Lund pole ikka, oligi tõsi, et esmaspäeval sadas paar lumehelvest.
Jaajaaa ,ma just käisin nn Eesti poes ja tõin kolm purki Salvesti purgisuppi ja Eesti hapukoort.
Magusaks paar pakki piraadi krõpse .
Ma viimasel ajal vähe asjalik olnud ja üritan ikka kas poolvalmis või mehe jõul hakkama saada. Õnneks tal need toidud kukuvad päris head välja ,et ma kohe heameelega hoian köögist eemale.
Peangi hakkama seda suppi tegema.Varsti poisil jalka trenn ja mul vaja veel suusad ära tuua määrimisest.
Magusaks paar pakki piraadi krõpse .
Ma viimasel ajal vähe asjalik olnud ja üritan ikka kas poolvalmis või mehe jõul hakkama saada. Õnneks tal need toidud kukuvad päris head välja ,et ma kohe heameelega hoian köögist eemale.
Peangi hakkama seda suppi tegema.Varsti poisil jalka trenn ja mul vaja veel suusad ära tuua määrimisest.
accra- Moderaator
-
Veab ikka neil, kellel mehed oskavad ja tahavad süüa teha! Ma vahest nii väsinud selles pidevast toidutegemisest pluss nuputamisest, mida süüa teha.
Kuidas küll saaks foorumi uuesti "käima"... siin ikka nii vaikne, aga ilmselt on see nüüdse ajastu märk, et vilgas tegevus käib facebookis, instagramis jms kohtades. facebooki lehel on juba kogunud üsna palju jägijaid, kuid otsest omavahelist suhtlust seal ei ole.
Millega ma siis tegelenud olen? tegelikult ootan kevadet, sel aastal kavatsen palju taimi ise ette kasvatada, see on mõnus tegevus ja mis veel sel aastal oluline, minu kõige väiksem läheb sügisel esimesse klassi. Ja ongi mu pisikesest saanud suur poiss. Tegelikult on natukene kurb muidugi ka...
Millega ma siis tegelenud olen? tegelikult ootan kevadet, sel aastal kavatsen palju taimi ise ette kasvatada, see on mõnus tegevus ja mis veel sel aastal oluline, minu kõige väiksem läheb sügisel esimesse klassi. Ja ongi mu pisikesest saanud suur poiss. Tegelikult on natukene kurb muidugi ka...
Mulle hetkel sobib. Maa on valge ja kuiv. Saab rahus lastega õues käia ja mütata. Muidu olid kohe kindad märjad ja porised.
Sellest aastast olen ühele poisile tugiisik, õpib teises klassis. Uhh uus ja huvitav ning mis peamine, saan ka peale kodu kasulik olla. Poisi saab suunamise teise lasteaeda kõne tõttu ja ootan paberit, et edasi asja ajada. Loodetavasti pole õiget hetke maha maganud. Neiu läheb 2017 sügis kooli, saab see aasta detsembris 7.
Sellest aastast olen ühele poisile tugiisik, õpib teises klassis. Uhh uus ja huvitav ning mis peamine, saan ka peale kodu kasulik olla. Poisi saab suunamise teise lasteaeda kõne tõttu ja ootan paberit, et edasi asja ajada. Loodetavasti pole õiget hetke maha maganud. Neiu läheb 2017 sügis kooli, saab see aasta detsembris 7.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Facebooki leht kasvab ja blogis on palju vaatamisi, see on tore! Igal asjal oma aeg!
Meil oli ka maa valge täna, vahepeal on kevad, siis taas talv.
Praegu lastel teist nädalat vaheaeg, järgmine nädal taas kool. Homme lähme esimest korda "akvaariumi" , lapsed nii ammu igatsevad sinna minna, saab näha siis suuri kalu ja elamusi.
Mul läheb vanem poiss järgmisel aastal "kolledzisse", meil siin hakkab see viiendast klassist ja kutsutakse kuuendaks.
Meil oli ka maa valge täna, vahepeal on kevad, siis taas talv.
Praegu lastel teist nädalat vaheaeg, järgmine nädal taas kool. Homme lähme esimest korda "akvaariumi" , lapsed nii ammu igatsevad sinna minna, saab näha siis suuri kalu ja elamusi.
Mul läheb vanem poiss järgmisel aastal "kolledzisse", meil siin hakkab see viiendast klassist ja kutsutakse kuuendaks.
HeiHei!
Ma ikka vahel piilun siia. Lapsed käivad lasteaias, esimene viimast ja teine esimest aastat Sügisel hakkab meie peres ka see koolivärk siis pihta.
Hetkel oleme kõik kodused, viiruste aeg. Tegelikult oleme siin suht terved püsinud. Viimati olime detsembris mingis kõhuviiruses. Lootsin, et jõuame tervetena suveni vastu pidada aga üks kuri kurguviirus sai meid kätte. Kolmapäeval läheme perearstile eks siis kuuleb lähemalt.
Blogi ei pea. Ise uudistan küll teiste blogides, et ideid juurde saada. Mul viimasel ajal see söögitegemine ikka täiesti vastumeelt. Ei tea mida teha, oskusi ka nagu pole ja ideid mis kõigile meeldiks kohe üldse pole.
Ma ikka vahel piilun siia. Lapsed käivad lasteaias, esimene viimast ja teine esimest aastat Sügisel hakkab meie peres ka see koolivärk siis pihta.
Hetkel oleme kõik kodused, viiruste aeg. Tegelikult oleme siin suht terved püsinud. Viimati olime detsembris mingis kõhuviiruses. Lootsin, et jõuame tervetena suveni vastu pidada aga üks kuri kurguviirus sai meid kätte. Kolmapäeval läheme perearstile eks siis kuuleb lähemalt.
Blogi ei pea. Ise uudistan küll teiste blogides, et ideid juurde saada. Mul viimasel ajal see söögitegemine ikka täiesti vastumeelt. Ei tea mida teha, oskusi ka nagu pole ja ideid mis kõigile meeldiks kohe üldse pole.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
accra- Moderaator
-
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Niinii, käes on suvi, kas keegi veel siin foorumis aeg-ajalt ikka käib? Mõtlesin, et kirjutan siia veidi. lastel on juba mõnda aega vaheaeg. Piiga lõpetab järgmisel aastal põhikooli ja kõige väiksem läheb kooli. Niiet huvitav aasta tuleb. Sel aastal on huvitav veel see, et maasikad hakkavad juba valmis saama. Enamasti saab jaani paiku maitsta esimesi maasikaid. Aga nüüd juba möödunud nädalavahetusel said esimesed marjad valmis. Suvel on plaanis minna saaremaale, äkki keegi oskab öelda, milline koht oleks seal selline kuhu kindlasti minna tasuks? Minek toimuks koos lastega ja kindlasti mitmeks päevaks.
Lehekülg 30, lehekülgi kokku 30 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30
Lehekülg 30, lehekülgi kokku 30