Lobisemisnurk vol. 7
+14
merily1
Klaaser
Iirlane
lumemari
karima1
minake
saby
Tupsu003
mannu03
Triibuliine
Marianne
accra
ˇmiio23
tsunaami
18 posters
Lehekülg 16, lehekülgi kokku 30
Lehekülg 16, lehekülgi kokku 30 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 30
Re: Lobisemisnurk vol. 7
Cat, kuule, ole inimene, vaheta see pilt ära, muidu hakkab mulle ka meeldima juba!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
keegi nunnu keetis mu supi valmis nüüd järgmine jama kes leiba ostma läheb ...
karima1- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 417
Registration date : 28/09/2013
Õhtust. Tööl,jõusaalis ja 10 km rattaga tehtud.Nüüd kere täis ja varsti posti pakki tooma.Ema saatsi Eestist paki .
Sain täna uue tööpakkumise aga nuh ma viisakalt keeldusin sellest .
Sain täna uue tööpakkumise aga nuh ma viisakalt keeldusin sellest .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Apppiii ma sain paki uusi Draakoni maasika-banaani marmelaadi komme ja ma peitsin need oma töö kotti ära . Homme tööl salaja söön ära ja pärast teen topelt jõusaalis.
Just sõin ühe ära ja no see ju lausa sulas suus .
Just sõin ühe ära ja no see ju lausa sulas suus .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
jaaa need on head kommid :P ma peitsin laste eest ära nemad said tavalisi
ma teen nüüd kohe 1 šokolaadi koogi ja söögiks tegin Omaani roogasi
ma teen nüüd kohe 1 šokolaadi koogi ja söögiks tegin Omaani roogasi
karima1- Omaklubi pronks
siis on hea kui kellelgi ka abi neist on
karima1- Omaklubi pronks
No minul küll on! Saab häid ideid ja nippe! Muidu ise ei tule ju sellepeale, et teeks nüüd sellist ja sellist toitu!
mul täna teeb mu laps süüa
friikaid ja pani kalkuni kintsusteigid ahju ..mul on diivanil istumis päev :P hommikul toodi kohvi ja eile küpsetatud jahuta šokolaadi kook voodisse mmmm
friikaid ja pani kalkuni kintsusteigid ahju ..mul on diivanil istumis päev :P hommikul toodi kohvi ja eile küpsetatud jahuta šokolaadi kook voodisse mmmm
karima1- Omaklubi pronks
Puhkus: See on unetu öö, mõnus hommikusöök, bassein, aurusaun ja töö... Päris nii ei lähe nagu pidi, aga nopime paremad palad
Tervitused Põhja-Soomest Oulust
Veidi tööd ja tagasi spa-osakonda
Meil on tohutu kaunis päike ja hotelli taga totaalselt ikka veel läbikülmunud meri - kaunis
Tervitused Põhja-Soomest Oulust
Veidi tööd ja tagasi spa-osakonda
Meil on tohutu kaunis päike ja hotelli taga totaalselt ikka veel läbikülmunud meri - kaunis
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Meil ka päike väljas! Tulimegi just jalutamast lastega.
Marianne- Moderaator
Missugune romantika, tsunaami, darcy on veel puudu!
karima - lahe! Mu lapsed veel liiga vàikesed, et sùùa teha ja tàna ôhtul làhme kùla peale!
Meil sajab ja hall on ilmake.
karima - lahe! Mu lapsed veel liiga vàikesed, et sùùa teha ja tàna ôhtul làhme kùla peale!
Meil sajab ja hall on ilmake.
Mul on Darcy kaasas. Päeval on küll tööl, aga õhtul meiega.
Ma kohe tunnen, et puhkan. Olen ennast päris juppeks töötanud ja seepärast näen ka igasugu luupainajaid unes. Täna öösel nägin selgelt, et meil oli autoga avarii. Nägin aeglaselt kuidas kõik juhtus, nägin ka automargid ja värvid, kes osalesid. Ärkasin karjatusega unest
Käisime nüüd õhtupoolikul poes ja tagasi sõites satus meie ette just selline auto, mida unes nägin, et meie ees sõidab ja kes samuti osales avariis. Meenutasin mehele und ja see andis gaasi ja sõitsime tast kiirelt mööda.. Olime just ju kaherealisel teel, nii nagu unes...
Sõitsime huvi pärast kesklinnast läbi ja foori all seistes käis äkki selline plahvatus, et majade aknad värisesid ja meie auto lausa hüppas.. Arvasime, et kas plahvatus või maavärin Pidime juba autole taas gaasi andma ja punase tulega startima, aga siis jäi kõik paigale. Kuna läheduses oli töömaa, siis oli tegemist vast ikka mingi lõhkamisega. (Kell 19 õhtul?!) Eks näis, kas homme lehed kirjutavad midagi. Ehmatasime ikka kõvasti..
No vot, aga muidu on tore päev. Tulime jälle veekeskusest ja aurusaunast
Ma kohe tunnen, et puhkan. Olen ennast päris juppeks töötanud ja seepärast näen ka igasugu luupainajaid unes. Täna öösel nägin selgelt, et meil oli autoga avarii. Nägin aeglaselt kuidas kõik juhtus, nägin ka automargid ja värvid, kes osalesid. Ärkasin karjatusega unest
Käisime nüüd õhtupoolikul poes ja tagasi sõites satus meie ette just selline auto, mida unes nägin, et meie ees sõidab ja kes samuti osales avariis. Meenutasin mehele und ja see andis gaasi ja sõitsime tast kiirelt mööda.. Olime just ju kaherealisel teel, nii nagu unes...
Sõitsime huvi pärast kesklinnast läbi ja foori all seistes käis äkki selline plahvatus, et majade aknad värisesid ja meie auto lausa hüppas.. Arvasime, et kas plahvatus või maavärin Pidime juba autole taas gaasi andma ja punase tulega startima, aga siis jäi kõik paigale. Kuna läheduses oli töömaa, siis oli tegemist vast ikka mingi lõhkamisega. (Kell 19 õhtul?!) Eks näis, kas homme lehed kirjutavad midagi. Ehmatasime ikka kõvasti..
No vot, aga muidu on tore päev. Tulime jälle veekeskusest ja aurusaunast
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Veab mônedel, löövad aina lulli
Okei, okei, ma ise kodune, mis mul viga vôrreldes teiega, kes te tööl käite. Mul on seltsielu jälle selle-eest, mida tuleb alal hoida
Okei, okei, ma ise kodune, mis mul viga vôrreldes teiega, kes te tööl käite. Mul on seltsielu jälle selle-eest, mida tuleb alal hoida
Mulle tundub, et ma hakkan juba tülpima sellest kodus istumisest.
Ma muidu hästi aktiivne ja armastan erinevate inimestega suhelda aga nüüd. Just nüüd lööb see eriti välja mil mees saab mööda maailma reisida ja lahedaid tööjuppe. Hetkel ta näiteks Filipiinidel.
Ma arvan, et Londonis käimine pani mul vere jälle liikuma ja siis tulin tagasi ning asjad olid ikka vanaviisi. Lapsed vaatavad vastu, tatt ripakil. Saaks siis vähemalt kõik terveks, saaks asju teha ja käia kohtades ja ja ja.. kus minu seltsielu on??!!
-kolmas päev madalseisus.
Päike paistab aga hinges sajab vihma, tundub.
Ma muidu hästi aktiivne ja armastan erinevate inimestega suhelda aga nüüd. Just nüüd lööb see eriti välja mil mees saab mööda maailma reisida ja lahedaid tööjuppe. Hetkel ta näiteks Filipiinidel.
Ma arvan, et Londonis käimine pani mul vere jälle liikuma ja siis tulin tagasi ning asjad olid ikka vanaviisi. Lapsed vaatavad vastu, tatt ripakil. Saaks siis vähemalt kõik terveks, saaks asju teha ja käia kohtades ja ja ja.. kus minu seltsielu on??!!
-kolmas päev madalseisus.
Päike paistab aga hinges sajab vihma, tundub.
Marianne- Moderaator
Marianne, ikka on alati seal parem, kus meid ei ole ma tahaks ka reisida ja praegu minna suusatama austriasse, ôhtul ujuda kanaaridel, no ei saa. Kallites restodes käiks Darcyga , mul pole darcytki
Aga kôik see tuleb kunagi ôigel ajal, tuleb oodata ainult natuke. Ja naudi tànast pàeva lastega, see ei tule enam kunagi tagasi.
Aga kôik see tuleb kunagi ôigel ajal, tuleb oodata ainult natuke. Ja naudi tànast pàeva lastega, see ei tule enam kunagi tagasi.
Ma tean, ma tean.
Hommik oli lihtsalt selline raskemate killast. Nüüd aga lähme jalutama lastega.
Sellist päikest ei saa raisku minna lasta!
Hommik oli lihtsalt selline raskemate killast. Nüüd aga lähme jalutama lastega.
Sellist päikest ei saa raisku minna lasta!
Marianne- Moderaator
Mina ka haaran igast kiirest kinni, niipea, kui päike väljas on.
Nonii naised, ma olen külapealt tagasi, lapsehoidja oli väga tore vahepeal, toitis lapsed, koristas laua, nôud masinasse, ülejääk kaussi ja kile alla külmkappi. Hoidis lapsi ka muidugi. Tuled koju, kôik korras ja lapsed magavad.
Nonii naised, ma olen külapealt tagasi, lapsehoidja oli väga tore vahepeal, toitis lapsed, koristas laua, nôud masinasse, ülejääk kaussi ja kile alla külmkappi. Hoidis lapsi ka muidugi. Tuled koju, kôik korras ja lapsed magavad.
Väga tubli hoidja, Cat!
Marianne- Moderaator
Lehekülg 16, lehekülgi kokku 30 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 30
Lehekülg 16, lehekülgi kokku 30