Lobisemisnurk vol. 7
+14
merily1
Klaaser
Iirlane
lumemari
karima1
minake
saby
Tupsu003
mannu03
Triibuliine
Marianne
accra
ˇmiio23
tsunaami
18 posters
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 30
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 30 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 30
Re: Lobisemisnurk vol. 7
Mul ka pisem kustub enne kui suurem
Cat, ära minuga arvesta. Ma ei viitsi. Suure surmaga sain Manhattani toorjuustukoogi valmis. Varsti küllaminek, Ei viiiiiiitsiiiiii
Cat, ära minuga arvesta. Ma ei viitsi. Suure surmaga sain Manhattani toorjuustukoogi valmis. Varsti küllaminek, Ei viiiiiiitsiiiiii
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Sain peale jõusaali sellise vappekülma, et pidin otsad andma. 3 teki alla ja ikka vappusin.. Brrrr
Sain söögi tehtud
Ja sain mehe appi koristama. Väga tubli. Tegi köögi nii puhtaks, et võib lausa valge kindaga plekke otsida
Panin ta lihtsalt fakti ette, et ma ei jaksa täna üksi ja pakkusin, kas teeb köögi ja vannitoa või kogu elamise tolmuimeja ja rättidega. Kuna puhkis liiga kaua, andsin köögi ja vannitoa talle ja kui ise valmis olin, tegin vannitoa ikka ise ära
Olen nii, nii läbi täna.. Tahaks kuuma vanni, lugeda 2 rida Mansfield Parki ja kaduda põhku
Cat, tee mingi laisa päeva söök. Meil oli pannil praeliha, värske rohe-kollane salat (frisee, tomat, kurk, sibul, melon) ja Waldorffi salat. Igal päeval ei jaksa keeta ja vaaritada ja õnneks pere on hea meelega lihatüki ja salatiga nõus ja lausa ise küsivad
Sain söögi tehtud
Ja sain mehe appi koristama. Väga tubli. Tegi köögi nii puhtaks, et võib lausa valge kindaga plekke otsida
Panin ta lihtsalt fakti ette, et ma ei jaksa täna üksi ja pakkusin, kas teeb köögi ja vannitoa või kogu elamise tolmuimeja ja rättidega. Kuna puhkis liiga kaua, andsin köögi ja vannitoa talle ja kui ise valmis olin, tegin vannitoa ikka ise ära
Olen nii, nii läbi täna.. Tahaks kuuma vanni, lugeda 2 rida Mansfield Parki ja kaduda põhku
Cat, tee mingi laisa päeva söök. Meil oli pannil praeliha, värske rohe-kollane salat (frisee, tomat, kurk, sibul, melon) ja Waldorffi salat. Igal päeval ei jaksa keeta ja vaaritada ja õnneks pere on hea meelega lihatüki ja salatiga nõus ja lausa ise küsivad
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Ma siis kah sain oma interviju Jyväskylä ülikooli prohvessoril antud ja pärast paar kosutavat siidrit sõbranna juures tehtud .
Nüüd käisime poisiga poes ja ostsime sauna viha ja head lõhna. Kiire sigafilee kaste ja kartuliudru ja siis sauna veerema koos uue siidripurgiga.
Eila tegin Pavlovat ja see sai õhtuks juba otsa,täna nõuti uut aga ma ei viitsind teha. Järgmine nädal teen uue ja veel suurema.
Nüüd käisime poisiga poes ja ostsime sauna viha ja head lõhna. Kiire sigafilee kaste ja kartuliudru ja siis sauna veerema koos uue siidripurgiga.
Eila tegin Pavlovat ja see sai õhtuks juba otsa,täna nõuti uut aga ma ei viitsind teha. Järgmine nädal teen uue ja veel suurema.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
On jah kuidagi tuhm täna. Ja vahepeal sadas vihma. Sellegipoolest käisime lastega jalutamas. Kusjuures pisem jalutab ikka VÄGA palju aastase kohta. Vaata ja imesta! Peaaaegu, et kilomeeter tuli kokku!
Muide , teretulemast Fotoralli hääletusele!
Muide , teretulemast Fotoralli hääletusele!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Mis on waldorffi salat, tsunaami?
Ma tegin lôunal kana mee ja worcesteriga ja ahjukartuleid ja ôhtuks jààb riisisalat. Siis homme, naised, homme on suur pâev!
Ma lähen dieedile!
Ma tegin lôunal kana mee ja worcesteriga ja ahjukartuleid ja ôhtuks jààb riisisalat. Siis homme, naised, homme on suur pâev!
Ma lähen dieedile!
Tervist noored kui ka vanad!
Olen foorumis tagasi, loodan et keegi mind mäletab ka Tulin foorumisse tagasi ning tõin endaga kohe midagi kaasa vaadake üle - http://www.omaklubi.net/t4155-tegin-foorumile-uue-logo-loodan-et-meeldib
Olen foorumis tagasi, loodan et keegi mind mäletab ka Tulin foorumisse tagasi ning tõin endaga kohe midagi kaasa vaadake üle - http://www.omaklubi.net/t4155-tegin-foorumile-uue-logo-loodan-et-meeldib
hommik ...mul kõht valus naerust :P ja see kõik Cati süü
karima1- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 417
Registration date : 28/09/2013
Tubli, klaaser, vaatame, mis teised arvavad!
Pôhimôtteliselt vôiks teha küll meestenurga aga ma pole kindel, et see siia mehi tooks
Meil on isadenurk http://www.omaklubi.net/f80-isad
Karima, kui ma sl nädalal kahest kilost lahti ei saa ma annan sulle sada euri.
Pôhimôtteliselt vôiks teha küll meestenurga aga ma pole kindel, et see siia mehi tooks
Meil on isadenurk http://www.omaklubi.net/f80-isad
@Cat - Aga siis ma pean isaks hakkama, et seal sõna võtta
Aga rahvas vaadake üle - http://www.omaklubi.net/t4155-tegin-foorumile-uue-logo-loodan-et-meeldib
Aga rahvas vaadake üle - http://www.omaklubi.net/t4155-tegin-foorumile-uue-logo-loodan-et-meeldib
Cat kirjutas:
Whoooaaa! Mis lubadused!! Motivatsioon on põhjas, jah!? Tubli, Cat!
Marianne- Moderaator
Cat kallis ma just panin sulle 1 retsepti .... kui sa 2 kilo kaotada ei taha siis ma võin veel sulel pilte panna :P sa ei suuda seda dieeti pidada
karima1- Omaklubi pronks
Ma just nägin karima, suurepârane nagu alati ja minu resolutsioonid on hetkel kaljukindlad ônneks! Ma tegin kôhulihaseid tàna, aeroobikat ja hetkel on suveks vormi tähtsam Karima, kuidas sul endal kaaluga,kui te nii hâsti sööte tänu sinu suurele kokakunstile?
ma jälgin hoolega kaalu ,et grammigi alla ei läheks
karima1- Omaklubi pronks
küsi päkapikude käest
karima1- Omaklubi pronks
hooommmmiiiiiiiiikkkkkkkk , maast lahti mis magamine see siin nüüd on
Karimal suhtlemis vajadus ja rahab muliseda ...omaette on seda imelik teha ja need dialoogid ise endale on igavad ja rahvas hakkab arvama et ma kohtlane ... ning kutsutakse vilkuritega auto mulle järele ...
Karimal suhtlemis vajadus ja rahab muliseda ...omaette on seda imelik teha ja need dialoogid ise endale on igavad ja rahvas hakkab arvama et ma kohtlane ... ning kutsutakse vilkuritega auto mulle järele ...
karima1- Omaklubi pronks
Suhtle karima! Ma olen kodus täna terve pâeva aga ôhtul naised ôhtul on muusikakontsert ja shampus! Lähme sôbrannadega uue mini esitlusele
mul juba 4 tass kohvi nii hea ei tea kas peaks sööma ka kedagi v midagi....
karima1- Omaklubi pronks
Mind võtab juba teine kohvi värisema kui pole alla midagi söönud.
Täna öösel ma ei maganud. Lydia oli palavikus. Hommikuks oli 38.8 Ma öösel ei kraadinud, äkki oli siis veel rohkem??
Nüüd on siis haigused otsapidi meile jõudnud. Ma ka tõbine ja poiss ei kavatsegi köhimist lõpetada vist. Ei kujuta ette millal ta lasteaeda siis saab. Suvel??
ÕÕääöööö ja niipalju siis minu trennidest.
Ahjaa, kui ma jälle konditsioonis olen siis ma hakkan &action_type_map=[%22og.recommends%22]&action_ref_map=[]]sellist asja proovima. Paistab olevat hea toonuse andmiseks.
Täna öösel ma ei maganud. Lydia oli palavikus. Hommikuks oli 38.8 Ma öösel ei kraadinud, äkki oli siis veel rohkem??
Nüüd on siis haigused otsapidi meile jõudnud. Ma ka tõbine ja poiss ei kavatsegi köhimist lõpetada vist. Ei kujuta ette millal ta lasteaeda siis saab. Suvel??
ÕÕääöööö ja niipalju siis minu trennidest.
Ahjaa, kui ma jälle konditsioonis olen siis ma hakkan &action_type_map=[%22og.recommends%22]&action_ref_map=[]]sellist asja proovima. Paistab olevat hea toonuse andmiseks.
Marianne- Moderaator
muk kôik kolm last tàna kodus, kôik haiglased vôi on see suur vàsimus. Ja ma joon ka kohvi,kaks pàris kohvi ja kaks capuccinot vahepeal lobisen telefoniga
mul viimast nädalat kõik kolm kodus ,,,, jessss siis hakkab kool
kuulge kes mu kanasupi keema paneb??? maiviitsi ....
kuulge kes mu kanasupi keema paneb??? maiviitsi ....
karima1- Omaklubi pronks
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 30 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 30
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 30