Lobisemisnurk vol. 7
+14
merily1
Klaaser
Iirlane
lumemari
karima1
minake
saby
Tupsu003
mannu03
Triibuliine
Marianne
accra
ˇmiio23
tsunaami
18 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 30
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30
Lobisemisnurk vol. 7
Ma olen kinni kiilunud.. Pole midagi põnevat - ikka tõbine ja tööd on väga palju. Loen parem, mida te kirjutate..
Fotorallile ka keegi ei tule..
Fotorallile ka keegi ei tule..
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Re: Lobisemisnurk vol. 7
Oli vaja sinna Magusa nurka piiluda... Endal banaani-toffee muffinid veel söömata, aga juba panin moorapallid külmikusse tahenema
Cat
Cat
tsunaami- Administraator
Issake cat ma tahaks, et siin oleks juba selline muru. Selle vaatamine tekitab kohe suure isu aias tegutseda
See mu oma aias aga teha pole seal midagi muud, kui korjata koerajunne iga kahe pàeva tagant Vihma sajab jàrjest ja harv on see pàev, kui pàike ka paistab . Aga naabrite aias ôitsevad lumikellukesed.
Ja praegu on kameelita ôitseaeg
Neist tahaks kùll pilti teha aga kas sobib naabri aeda pildistama minna, isegi ùle aia on naljakas seda teha
Ja praegu on kameelita ôitseaeg
Neist tahaks kùll pilti teha aga kas sobib naabri aeda pildistama minna, isegi ùle aia on naljakas seda teha
Cat hahaaa ma kujutasin sind ette hiilimas naabri aeda kaameraga .
Me ikka veel rongis,paar tundi veel sõita.
Eidu ikka norm tots,tramm oli puupüsti täis ja me seisime kui kilud oma suure kohvriga mis kaalub tonni. Nuh ja sisi tunnen ,et vajub ,laps vajub.Eidu jäi püstijalu magama. Nii sõitsime siis oma 4 peatust kui me peatus tuli. Õnneks leidus üks härrasmees kes oma kohvrile lisaks võttis mo tonni kah käeotsa . Maha minnes aga hüppas üks vanem proua ligi ja tassis me kohvri rongijaama ,sain vaevu Eidu pingile kui tädike juba kadus. Nii armas oli ja ma usun ,et neil kah oli hea tunne ,et said aidata .Igatahes õnneks enne rongile minemist tegi ta ikka silmad lahti ja sinna oli nõus ise kõndima. Ma ausõna oleks muidu pooleks läind,niigi siia 2 korrusele andis seda kohvrit vedada. Kohale jõudes küll käsen mehel ise see alla tassida .
Nii tahas juba saapad jalast visata ja pessu ja voodisse kerra ja magada homme lõuanni aga eiiii.
Me ikka veel rongis,paar tundi veel sõita.
Eidu ikka norm tots,tramm oli puupüsti täis ja me seisime kui kilud oma suure kohvriga mis kaalub tonni. Nuh ja sisi tunnen ,et vajub ,laps vajub.Eidu jäi püstijalu magama. Nii sõitsime siis oma 4 peatust kui me peatus tuli. Õnneks leidus üks härrasmees kes oma kohvrile lisaks võttis mo tonni kah käeotsa . Maha minnes aga hüppas üks vanem proua ligi ja tassis me kohvri rongijaama ,sain vaevu Eidu pingile kui tädike juba kadus. Nii armas oli ja ma usun ,et neil kah oli hea tunne ,et said aidata .Igatahes õnneks enne rongile minemist tegi ta ikka silmad lahti ja sinna oli nõus ise kõndima. Ma ausõna oleks muidu pooleks läind,niigi siia 2 korrusele andis seda kohvrit vedada. Kohale jõudes küll käsen mehel ise see alla tassida .
Nii tahas juba saapad jalast visata ja pessu ja voodisse kerra ja magada homme lõuanni aga eiiii.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Seeon hea jah, kui inimesed aitavad, mul on ka sellega kogemusi, ise vôib-olla ei tulegi sellepeale, no ikka ju kôigepealt iseendaga tegemist niipalju, et ei màrkagi, et teistel abi vaja. Ma pole nagu kedagi aidanud, pole selliseid inimesi ette jàànud vôi ma lihtsalt ei oska vaadata aga mind on aidatud!
Ma olen andnud raha kerjustele ja mustlastele, ùhe korra toidupoes, tuli ùks mustlanna laps sùles, et anna 10 euri tal vaja lapsele piimapulbrit osta. No ma andsin. Ikka keegi peab ju rumal olema ja mul on neist alati tohutult kahju. Ma oleks pidanud muidugi ostma piimapulbrit talle, rumal olin, et raha andsin, sest poest ta vàlja pani ja pàrast nàgin istus rongijaama ees kônniteel ja coca cola pudel oli käes.
Aga accra, ilusat kojujôudmist , vast nùùd jôuadki juba!
Ma olen andnud raha kerjustele ja mustlastele, ùhe korra toidupoes, tuli ùks mustlanna laps sùles, et anna 10 euri tal vaja lapsele piimapulbrit osta. No ma andsin. Ikka keegi peab ju rumal olema ja mul on neist alati tohutult kahju. Ma oleks pidanud muidugi ostma piimapulbrit talle, rumal olin, et raha andsin, sest poest ta vàlja pani ja pàrast nàgin istus rongijaama ees kônniteel ja coca cola pudel oli käes.
Aga accra, ilusat kojujôudmist , vast nùùd jôuadki juba!
Cat - nii ilus pilt
Mul oli täna väga raske koolipäev - peame uue arvuti programmi kiirelt selgeks saama ja tööd on oi-oi kui palju
Peale väsitavat 5 tundi lubasin endale ühe mõnusa hiinaka lõunasöögi emaga ja siis jalutasime veidi riidepoodides. Väga vahva oli ühes ema lemmikpoes - müüja tegeles mulle riiete otsimisega. Oli vaja piduliku tuunikat. Tassis kohale, vaatas, sobitas aksessuaaridega, meelitas komplimentidega. Tundsin ennast nagu "Pretty Womanis".. Nii mõnus. Sain endale kaks väga eriveva lõikkega, aga kergelt kombineeritavat musta tuunikat. Üks oleks justkui vallatu seeliku osaga alt ja teine sirge. Väga mõnus teenindus
Nüüd leppisin sõbrannadega esmaspäevaks hiinaka õhtu kokku
Täna olen endaga rahul
Mul oli täna väga raske koolipäev - peame uue arvuti programmi kiirelt selgeks saama ja tööd on oi-oi kui palju
Peale väsitavat 5 tundi lubasin endale ühe mõnusa hiinaka lõunasöögi emaga ja siis jalutasime veidi riidepoodides. Väga vahva oli ühes ema lemmikpoes - müüja tegeles mulle riiete otsimisega. Oli vaja piduliku tuunikat. Tassis kohale, vaatas, sobitas aksessuaaridega, meelitas komplimentidega. Tundsin ennast nagu "Pretty Womanis".. Nii mõnus. Sain endale kaks väga eriveva lõikkega, aga kergelt kombineeritavat musta tuunikat. Üks oleks justkui vallatu seeliku osaga alt ja teine sirge. Väga mõnus teenindus
Nüüd leppisin sõbrannadega esmaspäevaks hiinaka õhtu kokku
Täna olen endaga rahul
tsunaami- Administraator
See pihlakate pilt on nii ilus .
accra- Moderaator
-
Me varsti kooli,mul täna suuline osa ja õpetaja arvas ,et mis ma ikka hakkan lapsi kuhugi külapeale viima. Klass ju suur ja eks me mahu ära .Nad juba mul siin valmistuvad,nende nn koolikotid juba punnis .
Uhh ma nii loodan ,et ma eila väga pange ei pand,st nii lugedes oli kõik ok aga see kirjapildis pole ma nii kindel.paari harjutuse kohta testis teatas ta ,et ehh need meile Soomlastele kah rasked ,et no halloo ja ma siis pean oskama jah .
Ahh eila käisin töövestlusel kah ,et eks vaatab mis sellest saab.Mulle tegelt eriti ei valmista pinget see koht kuhu algus soovisin aga nuh vaatab.Egas ma sinna ju igaveseks pea jääma .
Uhh ma nii loodan ,et ma eila väga pange ei pand,st nii lugedes oli kõik ok aga see kirjapildis pole ma nii kindel.paari harjutuse kohta testis teatas ta ,et ehh need meile Soomlastele kah rasked ,et no halloo ja ma siis pean oskama jah .
Ahh eila käisin töövestlusel kah ,et eks vaatab mis sellest saab.Mulle tegelt eriti ei valmista pinget see koht kuhu algus soovisin aga nuh vaatab.Egas ma sinna ju igaveseks pea jääma .
accra- Moderaator
-
Ma peaks täna koristama hakkama. Poiss lasteaias, tüdruk magab veel päevaund. Ega kaua see pidu ei kesta.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Ma ka koristan.
Süüa peaks ka tegema. Plaanis pitsa, lillkapsast põhjaga. Ja guljašš, muidugi kui liha ära sulab
Süüa peaks ka tegema. Plaanis pitsa, lillkapsast põhjaga. Ja guljašš, muidugi kui liha ära sulab
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Ma tegin tolmukaga põrandad üle,tegeltpeaks pesema aga ma ei jaksa.Süüa aga teen kaalika vormi.
Nüüd aga kõik,riide ja kooli,muidu jääme jälle bussist maha ja no 3km me ju ei kõnni .
Nüüd aga kõik,riide ja kooli,muidu jääme jälle bussist maha ja no 3km me ju ei kõnni .
accra- Moderaator
-
Head isu!
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Nonii eilse päeva tulemus on ,et A2.2 tase on olemas . Nüüd homseks pean välja mõtlema mida edasi tahan ja see võtab pea kumisema.
Kas tahan minna nüüd tööle või edasi pikk kursus mis kah nagu töö kuna see igapäev 4 kuud või siis leiburiks õppima mis kestab koos keelekoolitusega nii 10 kuud .
Tegin ühe kange kohvi oamle ja nüüd loen plusse ja miinuseid,hetkel aint paberileht veel tühi .
Üldse peaks ostma minema .
Kas tahan minna nüüd tööle või edasi pikk kursus mis kah nagu töö kuna see igapäev 4 kuud või siis leiburiks õppima mis kestab koos keelekoolitusega nii 10 kuud .
Tegin ühe kange kohvi oamle ja nüüd loen plusse ja miinuseid,hetkel aint paberileht veel tühi .
Üldse peaks ostma minema .
accra- Moderaator
-
Lôpuks ometi paneb keegi pildi.
Äkki paned retsepti ka triibuliine sinna alla nurka
Palun, palun, palun
Mul ajab see söôgiisu peale
Accra, sa sobid leiburiks kùll. Kas öötöö? See vist natuke raske... Kas makstakse hàsti seal muidu? ma ikka môtlen, et kui ma kolme lapse kôrvalt tööle làheks siis kaovad lastetoetusrahad àra, tàiskohaga oleks môttetu minna, sest siis peaks hirmsad summad lapsehoidjale maksma - kolmapàeviti meil kooli -lasteaeda ei ole.
Äkki paned retsepti ka triibuliine sinna alla nurka
Palun, palun, palun
Mul ajab see söôgiisu peale
Accra, sa sobid leiburiks kùll. Kas öötöö? See vist natuke raske... Kas makstakse hàsti seal muidu? ma ikka môtlen, et kui ma kolme lapse kôrvalt tööle làheks siis kaovad lastetoetusrahad àra, tàiskohaga oleks môttetu minna, sest siis peaks hirmsad summad lapsehoidjale maksma - kolmapàeviti meil kooli -lasteaeda ei ole.
Hommik. Ma ikka ei lähe leiburiks,mulle ei sobi need kellaajad . Tulevikus siis alles .Jube kahju hakkas hetkega aga lastele oleks kohe liiga suur elumuutus kui ma esmaspäevast terve päeva oleks kadund.
Nyyd aga olen edasi tubli opilane,teised hakkavad järgi joudma .
Nyyd aga olen edasi tubli opilane,teised hakkavad järgi joudma .
accra- Moderaator
-
Sa oled super tubli ikkagi, näed ma peaks ka ôpilaseks minema aga ei saa kuidagi end liikuma.
Mis pilt!!!
Mulle kassid ei meeldi aga pilt on nunnu!
Ma koon jälle. Labakud said valmis - üks suurem kui teine aga pole midagi!
Ja nüüd siis teised randmesoojendajad tegemisel.
Järgmiseks teen samasugused Lydiale.
Triibuliine, pizza näeb mõõnus välja!!
2h pärast
Täna hea, soe ilm, 0 kraadi täpselt, varbad ei hakka külmetama.
Mulle kassid ei meeldi aga pilt on nunnu!
Ma koon jälle. Labakud said valmis - üks suurem kui teine aga pole midagi!
Ja nüüd siis teised randmesoojendajad tegemisel.
Järgmiseks teen samasugused Lydiale.
Triibuliine, pizza näeb mõõnus välja!!
2h pärast
Täna hea, soe ilm, 0 kraadi täpselt, varbad ei hakka külmetama.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 30 • 1, 2, 3 ... 15 ... 30
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 30