Lobisemisnurk vol. 7
+14
merily1
Klaaser
Iirlane
lumemari
karima1
minake
saby
Tupsu003
mannu03
Triibuliine
Marianne
accra
ˇmiio23
tsunaami
18 posters
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 30
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 30 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 30
Re: Lobisemisnurk vol. 7
Accra, väga äge tort
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Kiidan Accrat siin ka!
Ma siin mõtisklen, et kas teen Lydiale aastaseks saamise puhul ise tordi või lasen teha?
5 päeva veel, vist on tellimisega juba kiire?
Ma siin mõtisklen, et kas teen Lydiale aastaseks saamise puhul ise tordi või lasen teha?
5 päeva veel, vist on tellimisega juba kiire?
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Cat mul oli pirni maitseline suhkrumass,martsipani no ei saand 3 eri rohelist.Lehti saab küll sama õhukeseks aga siis kuivavad jube hellaks.Ma just üitasin jämedamaid teha ,et saaks paremini kuju.Igatahes esimese kapsa kohta väga broo .
Ma eila voolisin väikse magava tüdruku kah aga ikka ei pand tordile,nüüd lapsed käivad nagu uni ja tahavad ära süüa seda .
Täna aga teeme väikse sõidu teiste Eestlastega ja lähme saslõkki sööma .
Ma eila voolisin väikse magava tüdruku kah aga ikka ei pand tordile,nüüd lapsed käivad nagu uni ja tahavad ära süüa seda .
Täna aga teeme väikse sõidu teiste Eestlastega ja lähme saslõkki sööma .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Meil siin mõnedkümned km eemal üks söögikoht kus pidi väga maitsev saslõkk olema. Me nüüd lähme oma armaadaga üle vaatama .
Kuigi jah meie hoovis saaks kah aga me mitte ei suuda normaalset grilli osta .
Kuigi jah meie hoovis saaks kah aga me mitte ei suuda normaalset grilli osta .
accra- Moderaator
-
No mis pizzad ja koogid siin kõik puha..
Meil oli tegus nädalavahetus. Käisime reedel uisutamas ja jäime kõik terveks. 15 aastat on nagu lennates läinud ja olin ju loomulikult osavam kui Pljushenko ise
Laupäeval tegin veidi tööd ja siis käisime täditütre perega suusa-ja kelgumäel. Mehed suusatasid (minu oma siis õpetas teist ja pärast lasid nagu profid juba suurest mäest) ja meie olime lastega kelgu- ja tuubimäel. Vahel tibutas vihma ja oli päris rõske, aga kuna mäe otsas oli selline vahva majake, kus keskel oli elav tuli koos grilliplaadiga ja ümberringi toolid, siis käisime seal ennast soendamas. Lastel oli muidugi eriti tore istuda suitsuses majakeses ja pugida muffineid ning juua teed - nagu tõelin retk
Õhtul käisime saunas ja pühapäeval veel loodusteaduste muuseumis.
Väga lõõgastav, aga suts lühike nädalavahetus
Nüüd kibekiired 5 päeva ja siis teise täditütrega laevakruiisile
Kuhu mu nägudepildid ja kõik ikoonid on kadunud??? Kessshee varrastas ärra???
Meil oli tegus nädalavahetus. Käisime reedel uisutamas ja jäime kõik terveks. 15 aastat on nagu lennates läinud ja olin ju loomulikult osavam kui Pljushenko ise
Laupäeval tegin veidi tööd ja siis käisime täditütre perega suusa-ja kelgumäel. Mehed suusatasid (minu oma siis õpetas teist ja pärast lasid nagu profid juba suurest mäest) ja meie olime lastega kelgu- ja tuubimäel. Vahel tibutas vihma ja oli päris rõske, aga kuna mäe otsas oli selline vahva majake, kus keskel oli elav tuli koos grilliplaadiga ja ümberringi toolid, siis käisime seal ennast soendamas. Lastel oli muidugi eriti tore istuda suitsuses majakeses ja pugida muffineid ning juua teed - nagu tõelin retk
Õhtul käisime saunas ja pühapäeval veel loodusteaduste muuseumis.
Väga lõõgastav, aga suts lühike nädalavahetus
Nüüd kibekiired 5 päeva ja siis teise täditütrega laevakruiisile
Kuhu mu nägudepildid ja kõik ikoonid on kadunud??? Kessshee varrastas ärra???
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Te elate ikka väga hâsti seal soomes mulle tundub, muudkui reisid ja kruiisid. No mis ma hädaldan, ma tööl ei käi ja kolme lapsega kantseldades ei jôuagi igalepoole
Ma käisin vanema poisiga rattaga sôitmas eile, oli ùle hulga aja vihmavaba pàev.
Ma käisin vanema poisiga rattaga sôitmas eile, oli ùle hulga aja vihmavaba pàev.
Cat - inimestel on erinevad prioriteedid. Kes tahab endale viimase peal kööki ja vannituba, kes tahab firmariideid, kes ainult sisefileed ja kes palju reisida. Ma olen nende viimaste hulgas. Otsin soodsaid variante ja uudistan maailmas. Eestisse minek maksab 2 korda rohkem kui Saksamaal käimine. Kuna mul on seal mõned üksikud lähedased, siis ei pea ma seal üle 2 korra aastas käima, saan mujale minna ka
Muuseas laste kasvatamine on kõige luksuslikum lõbu. Imetlen alati selliseid emasid, kes jaksavad nii paljude lastega hakkama saada
Muuseas laste kasvatamine on kõige luksuslikum lõbu. Imetlen alati selliseid emasid, kes jaksavad nii paljude lastega hakkama saada
tsunaami- Administraator
Just ma kah vaatasin ,et odavam minna soojale maale kui Eesti,isegi lennuki piletid 7x odavamad kui Eesti siit mo juurest .
Mul just hommikul üks ema lastekas teatas ,et ta ootab 3ndat last.
Mul just hommikul üks ema lastekas teatas ,et ta ootab 3ndat last.
accra- Moderaator
-
Eestisse minek on siit ka kallis, ma peaks arvestama vàhemalt 2000 euroga kui ma oma lastekarjaga eesti tahaks minna ja mul pole ka eriti tahtmist.
Mind tegelikult mujale ei kisugi kui Skandinaavia ja Euroopa. Kindlasti on kauneid ja eksootilisi paiku, kus peaks ära käima, aga mulle meeldib karge kastemärg suvehommik. Mulle meeldivad Kreeka helesinised veed, aga nende kärssanud pruun loodus on kurb. Kui saaks kuidagi ühendada helesinise vee ja rohelise muru
tsunaami- Administraator
Sain siis lapsed koos fotograafi lehega kätte. Neil homme siis pildistamine lastekas.
Ma siis tegin kiire ülevaate ja no 100.- läheb nagu naksti .Ma veel vingusin ,et Eestis oli lasteka pildid kallid.Siin ikka ulme hinnad aga nuh jälle ilus mälestus ju lastele ja omale.
Ma siis tegin kiire ülevaate ja no 100.- läheb nagu naksti .Ma veel vingusin ,et Eestis oli lasteka pildid kallid.Siin ikka ulme hinnad aga nuh jälle ilus mälestus ju lastele ja omale.
accra- Moderaator
-
100??? Mis pildid sa valisid??
Meil oli valida 3 eri paketti. 24, 27 või 28 € lapse kohta. Sisaldas rühmapildi, 2 suuremat pilti, 4 väiksemat ja leht kleepsupilte
Meil oli valida 3 eri paketti. 24, 27 või 28 € lapse kohta. Sisaldas rühmapildi, 2 suuremat pilti, 4 väiksemat ja leht kleepsupilte
tsunaami- Administraator
No teil siis vabsee odav ,meil see nn supersoodus pakett kus rühmapilt pluss 3 muud erinevat 47.- midagi .
Ma võtan rühmaka ja nad eraldi ja siis kus nad koos kah ja no kõige odavam pilt oli 7.49.- tk .
Ma võtan rühmaka ja nad eraldi ja siis kus nad koos kah ja no kõige odavam pilt oli 7.49.- tk .
accra- Moderaator
-
appiiii.. see on ulme ju Tervitused neile Helsingist
tsunaami- Administraator
Vabsee hullud hinnad.. mina nt maksin eelmine aasta lasteka piltide eest 17€ seal siis suur rühmapilt, üksik suurpilt ja paar väiksemat. Rohkemat ei pakutud
Ulme jah, meil on koolides lasteaedes pakett portree+klassi-rùhmapilt pluss miniportreed 25 euri.
Jee jälle sammuke lähemal nüüd mõned kohad veel ja ongi kõik paberimajandusega
Ohh meil peale piltide igas poosis ja BW ja eri raamidega ja saab ka hõbedast ripatsina (südamekujuline) tassina,magnet ja oii neid variante oli palju.Mul ikka esimese hooga võttis kohe hetke aru saada ,et midaasja .
Ahh näiteks 2 sõbrapilti 16,84.- ma parem edasi ei kirjuta .
Mees saab kreepsu kui talle näitan neid hindasid,ma väheamlt loodan ,et fotograaf on ka tasemel.Mitte nagu Eestis ,see oli ikka väga algaja ja no üldse .
Ahh näiteks 2 sõbrapilti 16,84.- ma parem edasi ei kirjuta .
Mees saab kreepsu kui talle näitan neid hindasid,ma väheamlt loodan ,et fotograaf on ka tasemel.Mitte nagu Eestis ,see oli ikka väga algaja ja no üldse .
accra- Moderaator
-
Meil käis päevahoius pildistaja..ütleme nii,et hinnad olid kõrged ,aga piltidega rahule ei jäänud.Ta ei saanud väiksemat isegi naeratama
meil oli ka valikus hästi palju kila-kola ja sõbrapildid ka erihinnaga, aga ma ei viitsinud võtta. Hea sõber tuleb sünnipäevale ja teen ise pildi
ma pidin sõbrantsidega istuma minema, aga ühel ei soovinud lapsed bussiga sõita ja teisel muid asju - ühesõnaga läks vett vedama. Tegin perele hea polognese hoopis
Ma ei saa aru nendest peredest, kes lasevad alaealistel määrata, kuhu minna ja mida teha. Meie peres on ikka vanemad need, kes otsustavad. Vahest lasen valida, aga see tähendab, et mulle sobivad mõlemad variandid
ma pidin sõbrantsidega istuma minema, aga ühel ei soovinud lapsed bussiga sõita ja teisel muid asju - ühesõnaga läks vett vedama. Tegin perele hea polognese hoopis
Ma ei saa aru nendest peredest, kes lasevad alaealistel määrata, kuhu minna ja mida teha. Meie peres on ikka vanemad need, kes otsustavad. Vahest lasen valida, aga see tähendab, et mulle sobivad mõlemad variandid
tsunaami- Administraator
kila-kolast olid meil vôtmehoidjad piltidega aga need ka 25 euroses paketis koos.
Tsunaami samad sõnad,ma lasen neil otsustada aga viimane sõna on minul .
Muide Bulmersi pudelid kapis ootavad .
Panime lastele just 3ndat korda Frozeni käima .Nüüd on natukeseks rahu .
Muide Bulmersi pudelid kapis ootavad .
Panime lastele just 3ndat korda Frozeni käima .Nüüd on natukeseks rahu .
accra- Moderaator
-
Me meisterdasime lastekasse täna sõbrapäeva kaarte. Mõnus nokitsemine. Lapsed kohe pessu/tuttu, siis saab ennast teleka ette istutada ja seepi nautida.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
accra kas sul on juba dvd? see frozen on ikka lumekuninganna? mul laps kàis kaks korda kinos vaatamas, korra minuga, korra mehega aga dvd pole ju vàljas veel?
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 30 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 30
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 30