Lobisemisnurk vol. 5
+27
Lehise
mannu03
karima1
HoneyMoon
Cat
saby
Triibuliine
siq29
Kall
tsunaami
Siiisu
Rubiin
Monique
muffyns28
Marianne
ˇmiio23
janee
Pärlike
Iirlane
Puhh
kristi0310
Lote35
Tupsu003
accra
Mustlasplika
minake
tixit
31 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 5
Ooojeeee ma saan esimene lobamokk olla
Terve päev peaaegu lastega väljas olnud, küll on tore see kevad alles
Terve päev peaaegu lastega väljas olnud, küll on tore see kevad alles
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Mul neiu ärkas 6.30 palavikuga, võtsin selle alla ja siiani pole viga midagi olnud. Natuke nina tatine ja köhib aegajalt. Samas kodus pole nina nii tatine olnud, kui aiast tulles. Kahtlustan, et pajutibud on allergilise reaktsiooni tekitanud. See nädal enam aeda ei vii.
Käisin siis koos temaga töötus ja arstil kontrollis, päris ilusti pidas end üleval.
Käisin siis koos temaga töötus ja arstil kontrollis, päris ilusti pidas end üleval.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Me olime täna asjalikud.
Käisime jälle Rakveres ja seekord tõime kaasa lapsele jälle uue voodi.Seekord siis 140x200 nari .
Panime nüüd terve õhtu seda kokku aga no nende kahe spetsialistiga seda koos teha pole just eriti fun.Pool aega otsi kruve taga ja siis kruvid saad kätte on kruvikeeraja kadund jne .
Lõpuks abilised olid nii väsind ,et lausa visati meid toast välja ja mindi ise magama .
Homme siis vaja madrats osta ja eks siis ole näha kes seal lae all magab .
Käisime jälle Rakveres ja seekord tõime kaasa lapsele jälle uue voodi.Seekord siis 140x200 nari .
Panime nüüd terve õhtu seda kokku aga no nende kahe spetsialistiga seda koos teha pole just eriti fun.Pool aega otsi kruve taga ja siis kruvid saad kätte on kruvikeeraja kadund jne .
Lõpuks abilised olid nii väsind ,et lausa visati meid toast välja ja mindi ise magama .
Homme siis vaja madrats osta ja eks siis ole näha kes seal lae all magab .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Me olime ka õues..ei saanud pärast last kuidagi tuppa:D pidin kommijutuga tuppa meelitama
Mul pole päev otsa pea valutanud, milline õnn
Aga nüüd tuttu, Head ööd!
Mul pole päev otsa pea valutanud, milline õnn
Aga nüüd tuttu, Head ööd!
Nonii....meil siin halvad uudised...poiss tuli täna lasteaiast koju ja arvake ära....tuulerõuged võttis kaasa
Ilmselt jäävad väiksemad varsti ka. Suured on õnneks ära põdenud selle haiguse, ise kah sai põetud lapsena. miskit hullu see teoreetiliselt ei ole, aga tüütu küll. No mõnel ehk viskab paariks päevaks palaviku, aga ülejäänud 2-3 nädalat peame oma metsamajas muu maailma eest varjul olema
Ilmselt jäävad väiksemad varsti ka. Suured on õnneks ära põdenud selle haiguse, ise kah sai põetud lapsena. miskit hullu see teoreetiliselt ei ole, aga tüütu küll. No mõnel ehk viskab paariks päevaks palaviku, aga ülejäänud 2-3 nädalat peame oma metsamajas muu maailma eest varjul olema
Lote35- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011
Hommikust! Meie veetsime ka eile suurema osa ajast õues, olime Pärnus rannamõnusid nautimas
kristi0310- abimoderaator
- Postituste arv : 463
Registration date : 15/10/2010
Lote35 ostke PoxClin vahtu ja paari päevaga on asi korras .
Mul enda ja laste peal testitud ,olime me ju perega dets-jaanuar tuulekates.
Meil siis lastetuba läbis kevad värskenduse,lapsed on üli õnnelikud ja rahul ja me mega väsind.
Mul enda ja laste peal testitud ,olime me ju perega dets-jaanuar tuulekates.
Meil siis lastetuba läbis kevad värskenduse,lapsed on üli õnnelikud ja rahul ja me mega väsind.
accra- Moderaator
-
Jaa accra, me tahtsimegi seda vahtu osta, aga paraku ei olnud seda siin meie apteegis ja linna polnud aega minna. Nüüd olen paar päeva lastega üksi st mees tööl ja peame briljantrohelisega tupsutama Ma ise ka juba roheline
Lote35- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011
Accra! Palun pilti ka uuenenud lastetoast
Me saime ka eile meili, et meie lastevoodid on valmis. Nüüd pannakse veel peits peale ja siis saadetakse meile postiga
Meie plikad põdesid tuulekaid aasta tagasi jõulud ja jaanuar (ehk siis 2010-2011) ja mina tegin julmat roheliseks nad. Polnud muudest asjadest kuulnudki sellel ajal. Ja niivõi naa pidi ju kodus istuma. Jõulupiltidel on suurem pliks ilus täpiline
Me saime ka eile meili, et meie lastevoodid on valmis. Nüüd pannakse veel peits peale ja siis saadetakse meile postiga
Meie plikad põdesid tuulekaid aasta tagasi jõulud ja jaanuar (ehk siis 2010-2011) ja mina tegin julmat roheliseks nad. Polnud muudest asjadest kuulnudki sellel ajal. Ja niivõi naa pidi ju kodus istuma. Jõulupiltidel on suurem pliks ilus täpiline
Vau, ma ei teadnudki, et Pärnu rannas juba hooaeg alanud!kristi0310 kirjutas:Hommikust! Meie veetsime ka eile suurema osa ajast õues, olime Pärnus rannamõnusid nautimas
Ka soojade riietega on võimalik rannamõnusid nautida
Terviseid kõigile tõbistele!
Tuulerõugeid mul lapsed veel põdenud pole, aga kui sügisest lasteaeda peaks saama, siis ehk saame ka millalgi külge. Vähemalt saab kaelast ära, kuid õudsalt tobe on sealjuures see pikk kodusistumise ja eraldatuse teema...
Meil on ka ilmad soojad ja maja eest üksjagu lundki sulanud (liivakastki juba vaba), aga laias laastus on meil ikkagi aknast vaadates veel domineeriv lumi, kuid iga päevaga on üha selgemalt näha, kuidas ta teed annab paljale maapinnale ja see, et domineerivaks saab lumeta maapind, võib olla vaid loetud päevade kaugusel.
Tuulerõugeid mul lapsed veel põdenud pole, aga kui sügisest lasteaeda peaks saama, siis ehk saame ka millalgi külge. Vähemalt saab kaelast ära, kuid õudsalt tobe on sealjuures see pikk kodusistumise ja eraldatuse teema...
Meil on ka ilmad soojad ja maja eest üksjagu lundki sulanud (liivakastki juba vaba), aga laias laastus on meil ikkagi aknast vaadates veel domineeriv lumi, kuid iga päevaga on üha selgemalt näha, kuidas ta teed annab paljale maapinnale ja see, et domineerivaks saab lumeta maapind, võib olla vaid loetud päevade kaugusel.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Mu poiss oli nädalavahetusel punaseid täppe täis, aga arvan et tegemist oli hoopis magusa allergiaga ja paari opäevaga on täpid ka kadund.
Tuulerõuged paistavad meie majast ka kaarega mööda käivat.
Tuulerõuged paistavad meie majast ka kaarega mööda käivat.
Tupsu003, tahad sa millestki meile rääkida?
Mina, va totu, küpsetasin hunniku Moskva saiakesi ja nüüd pugin 2 suupoolega, no kas niimoodi siis saadakse suveks vormi
Mina, va totu, küpsetasin hunniku Moskva saiakesi ja nüüd pugin 2 suupoolega, no kas niimoodi siis saadakse suveks vormi
Ma isegi ei panusta sellele, et suveks vormi. Ehk augusti alguseks, aga pole ka midagi hullu, kui enne sügist vormi ei saa.kristi0310 kirjutas:...no kas niimoodi siis saadakse suveks vormi
Ma käisin täna juuksuris ,nüüd nii hea kerge olla jälle .
Hetkel on isegi mo mehel rohkem juukseid kui mul .
accra- Moderaator
-
Kas keegi on sellise perearstiga nagu Aureli Erm kokku puutunud?
No peab su mehel ikka palju ja pikad juuksed olema.accra kirjutas:Ma käisin täna juuksuris ,nüüd nii hea kerge olla jälle .
Iirlane kirjutas:No peab su mehel ikka palju ja pikad juuksed olema.accra kirjutas:Ma käisin täna juuksuris ,nüüd nii hea kerge olla jälle .
Või siis accral puhas plats tehtud olema Kuigi ma mõtlesin ka esimese hooga pigem Iirlasega samas suunas
Mustlasplika, kas tegu Viljandi arstiga? Kuulad maad? Võib-olla peaks maakondade alt uurima pigem? Ma pole isegi kuulnud, aga ma pole juba päris mõned aastad enam Viljandis otseselt elanud ka
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Mustlasplika! Mis sa jamad. Me saame selleks suveks väga ilusasse vormi juu - ümmargune ring on ju ka vorm
Aga ma andsin see aasta aasta algul esimest korda naljaga pooleks uusaasta lubaduse. Nimelt, et võtan selle aasta jooksul vähemalt 10 kilo juurde ja siis vähemalt 10 kilo ka alla
Aga ma andsin see aasta aasta algul esimest korda naljaga pooleks uusaasta lubaduse. Nimelt, et võtan selle aasta jooksul vähemalt 10 kilo juurde ja siis vähemalt 10 kilo ka alla
Ehh ma ikka täitsa nudi .
Lõpuks tegin ka lastetoast mingid piuldid.Uus kujundus siis selline :
Nari trepp on muidu kaldus aga see üles ära pandud.Preila tahab jubedalt seal turnida aga ma nii kardan ,et pärast käib alla ,et parem üldse eest ära.
Lõpuks tegin ka lastetoast mingid piuldid.Uus kujundus siis selline :
Nari trepp on muidu kaldus aga see üles ära pandud.Preila tahab jubedalt seal turnida aga ma nii kardan ,et pärast käib alla ,et parem üldse eest ära.
accra- Moderaator
-
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 40