Lobisemisnurk vol. 5
+27
Lehise
mannu03
karima1
HoneyMoon
Cat
saby
Triibuliine
siq29
Kall
tsunaami
Siiisu
Rubiin
Monique
muffyns28
Marianne
ˇmiio23
janee
Pärlike
Iirlane
Puhh
kristi0310
Lote35
Tupsu003
accra
Mustlasplika
minake
tixit
31 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 5
Accra- hästi vahva tuba ju
Nii lahe teleka alus on
Nii lahe teleka alus on
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Seda küll, aga ma pigem arvan, et ma terve suve sellega uhkustada ei saa. Neiuga olin kuuga peaaegu tava kaalus tagasi. Ega ma kurda, hetkel 12 kilo juures, aga välja ei paista nii suur.Puhh kirjutas:Mustlasplika! Mis sa jamad. Me saame selleks suveks väga ilusasse vormi juu - ümmargune ring on ju ka vorm
Pärlike uurin jah maad ja tegu Viljandi arstiga. Maakondade alt vaatasin vist, ma Googeldasin, siis andis mingi lehekülje, kus kõik arstid koos.
Accra ma hakkasin kohe treppi otsima ja alles siis lugesin pildi alt teksti, aga tuba näeb äge välja.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Janee see teleka alus jah on ilus.Ma ise puhastasin ja värvisin ja plate samamoodi .
Kunagi läheb see meil koridori aga hetkel on lastetoas ideaalne,ennem siis telku oli seinas neil aga seal nüüd voodi.
Peaks jah laskma mehel oma nudist pilti teha .
Kunagi läheb see meil koridori aga hetkel on lastetoas ideaalne,ennem siis telku oli seinas neil aga seal nüüd voodi.
Peaks jah laskma mehel oma nudist pilti teha .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Accra, need pliiatsi-toolid on ägedad!!
Ja nudipead soovin ka näha!
Mina ei lõika enam kunagi oma juukseid lühikeseks kui just ei ole sunnitud sest nüüd niiiiii igatsen oma pikki kiharaid taga!!
Me käisime ka nüüd poisiga väljas jalutamas ja sõbranna lastega mänguväljakul möllamas. Naljakas on see, et mitte laps ei ole väsinud vaid mina olen!!
Ja nudipead soovin ka näha!
Mina ei lõika enam kunagi oma juukseid lühikeseks kui just ei ole sunnitud sest nüüd niiiiii igatsen oma pikki kiharaid taga!!
Me käisime ka nüüd poisiga väljas jalutamas ja sõbranna lastega mänguväljakul möllamas. Naljakas on see, et mitte laps ei ole väsinud vaid mina olen!!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Ma olen ennegi Accra lastetuba kiitnud ja teen seda veel Väga nups ja ilusate värvidega tuba
muffyns28- Omaklubi kuld
-
Postituste arv : 1364
Registration date : 16/06/2009
accra, kust see pliiatsitega tool-laud pärit on? Nii vahvad
kristi0310- abimoderaator
- Postituste arv : 463
Registration date : 15/10/2010
Aitäh aitähh eks ma üritan ikka parimat ,et lastel oleks tore ja hea olla seal .
Pliiats toolid ostsin Novaluxsist ja kiidan igati neid. Mis kõige tähtsam lastele need meeldivad väga.Poiss ise aitas neid kokku kruvida .
Pliiats toolid ostsin Novaluxsist ja kiidan igati neid. Mis kõige tähtsam lastele need meeldivad väga.Poiss ise aitas neid kokku kruvida .
accra- Moderaator
-
Täna tube tore päev, varsti lähme tibuga minu ema juurde ja 3-4 ajal liigume Võrumaale
Accra! Väga mõnus tuba lastel. Ma ka juba unistan, et millalgi seinad neil ka õiget värvi saaks ja siis saaks igast muid sobivaid asju ka valima rohkem hakata. Aga seni on meil maja juures muud asjad prioriteetsemad. Tahaks ikka, et mees võimalikult kevadel terassi tehtud saaks, et esimeste ilusate ilmadega seal mökutada saaks (mma ju veel külm tükk aega) ja poole aiast ka ette (teine pool jää vist sügisesse või järgmisse kevadesse). Puu aed pole just odav lõbu ja mehel ka tööd mega palju koguaeg.
Teine asi on see, et ootan, et mees ühe tööreisi järgmine nädal tehtud saab, siis saab mulle raha anda ja saan Hortesesse raiskama minna. Kolmapäeval käisin eeltööd tegemas 2h ilma lasteta seal.
Teine asi on see, et ootan, et mees ühe tööreisi järgmine nädal tehtud saab, siis saab mulle raha anda ja saan Hortesesse raiskama minna. Kolmapäeval käisin eeltööd tegemas 2h ilma lasteta seal.
Meie hakkame ka suvel preilile tuba tegema, sain paar väga lahedat ideed Accra lastetoast
Puhh kirjutas:
Oioioioioi, Hortes, see rahakoti lõks!! Ma käin sealt suu-uure kaarega mööda nagu raamatupoodidestki kui rahakest vähem ning soovin, et see viimanegi mu taskust ei kaoks!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Tupsu003 kirjutas:Täna tube tore päev, varsti lähme tibuga minu ema juurde ja 3-4 ajal liigume Võrumaale
Mis sa Võrumaal tegid?
Ma olin eile aktivist, sõitsin mööda Lõuna-Eestit 500km maha Laps pidas sellele seiklusele ilusti vastu
Tupsu003 kirjutas:Mehe sõber käis autot ostmas, meie siis viisime ta sinna
Ahhaaa Sai ta siis ka hea auto?
Nuh lõpuks siis mo nudist sassis pea pilt .
No õudne see vormel ei saagi täna läbi .Tahaks juba õue minna aga mehed on diivani külge naelutatud .
No õudne see vormel ei saagi täna läbi .Tahaks juba õue minna aga mehed on diivani külge naelutatud .
accra- Moderaator
-
Tupsu003 kirjutas:No mina ei tea autodest midagi aga pidi täitsa hea olema
Ma tean õnneks autodest suhteliselt palju Eriti kui räägitakse igasugustest näitajatest, ntx mootori võimsusest
accra, väga kaunis See tuletab meelde, et ma peaks ka juuksurisse minema, sel aastal pole veel jõudnud Homme helistan oma juuksehooldajale
accra - väga kena!
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Accra Ja tõesti on lühike.
Ma ise sõitmisega olen ikka ühteteist autode kohta kõrva taha pannud, et kui küsitakse, siis midagi oskan ikka vastata.
Ma ise sõitmisega olen ikka ühteteist autode kohta kõrva taha pannud, et kui küsitakse, siis midagi oskan ikka vastata.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Ma olin õues, koristasin õue puhtaks. Käed villis nüüd, aga ilm oli nii soe et sain juba t-särgi ja lühikeste pükstega toimetada, esimesed päikserandid käes nüüd
Meil on veel lumi Tegelikult, veidi üle poole on ikka juba lume alt väljas, aga mõnes kohas veel oma kümme sentimetritki lund...
Aga päikest võtsin veidi ka mina täna näole (küll jope ja pikkade pükstega). Sumisejad lendasid ja ämblikud sibasid ja linnud laulsid - mõnus kevad juba
Aga päikest võtsin veidi ka mina täna näole (küll jope ja pikkade pükstega). Sumisejad lendasid ja ämblikud sibasid ja linnud laulsid - mõnus kevad juba
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Me käisime ema juures hoovis. Nad tegid omi asju,kaevasid ja põletasid oksi.Me aga kösserdasime niisama ja oma plastik labidaga kaevasime maad.Lapsed olid nagu muda käkid kui tuppa läksime.
Ema tegi kiirelt pannkoogi ringi ja nüüd tulime koju tagasi.
Lapsed magavad ,ma istutasin võõrasemasid ja muid lilli ,nüüd rõdu pole üldse enam nii tühi .
Tegelt peaks mehe poodi saatma hapu moosi ja küpsiste järgi.Õudne küpsisetordi isu tuli .
Appi praegu lugesin oma postituse läbi ja anna andeks mis lause ehitus aga vat paremat kah ei suuda .Värske õhu mürgitus vist .
Ema tegi kiirelt pannkoogi ringi ja nüüd tulime koju tagasi.
Lapsed magavad ,ma istutasin võõrasemasid ja muid lilli ,nüüd rõdu pole üldse enam nii tühi .
Tegelt peaks mehe poodi saatma hapu moosi ja küpsiste järgi.Õudne küpsisetordi isu tuli .
Appi praegu lugesin oma postituse läbi ja anna andeks mis lause ehitus aga vat paremat kah ei suuda .Värske õhu mürgitus vist .
accra- Moderaator
-
Minul ja tibul oli vägagi mõnus päev, käisime naabripoisi sünnal ja olime palju õues.
Täna oli ikka mega hea ilm, sain terve aja olla t-särgi väel
Täna oli ikka mega hea ilm, sain terve aja olla t-särgi väel
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 40