Lobisemisnurk vol. 5
+27
Lehise
mannu03
karima1
HoneyMoon
Cat
saby
Triibuliine
siq29
Kall
tsunaami
Siiisu
Rubiin
Monique
muffyns28
Marianne
ˇmiio23
janee
Pärlike
Iirlane
Puhh
kristi0310
Lote35
Tupsu003
accra
Mustlasplika
minake
tixit
31 posters
Lehekülg 20, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 20, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 5
Meil homme 10 kuud
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Suur pidu! Ma mäletan ka, kuidas esimese lapsega esimesel aastal oli igal kuul pidu! Ônne teile, triibuliine!
Viige mu mees ära, ta häirib mind
Viige mu mees ära, ta häirib mind
Jälle vaikus majas! Kes kus peidab end? Kuidas selle Dumas'ga jääb tsunaami ja teised huvitatud? Kes otsa lahti teeb? Ma ka kirjutaks
Cat mul pole meest pole probleemi, no kui ta tuleb siis olen esimene kes torisema tuleb. Aga õnneks lastakse ta ainult nädalaks koju ja selle ajaga ei jõua veel tülli minna.
Me oleme mehega koos olnud üle 11 aasta ja ütlen, et paremaid suhteid kui praegu pole meil olnud.
Luban, et homme hakkan tööle ja lihvin köögi tolid ära, aga kohe pärast seda kui olen soki kudumise lõpetanud.
Me oleme mehega koos olnud üle 11 aasta ja ütlen, et paremaid suhteid kui praegu pole meil olnud.
Luban, et homme hakkan tööle ja lihvin köögi tolid ära, aga kohe pärast seda kui olen soki kudumise lõpetanud.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Ma magama. Homme kah päev.
Kui teil veel vabu kohti on seal, siis saadaks oma norskaja kah.
Paar viimast päeva on mind kummitanud üks mõte. Muudaks soengut. Ei tea kas mulle sobiks selline lühem soeng, tagant lühem-eest pikem. Kogu elu olen olnud pikkade juustega. Lastega kodus olles kannan juukseid krunnis. Ah, tahaks muutust. Ma pole ju veel nii vana, et päevad läbi oleks krunn kuklas, põll ees ja kulp peos.
Paar viimast päeva on mind kummitanud üks mõte. Muudaks soengut. Ei tea kas mulle sobiks selline lühem soeng, tagant lühem-eest pikem. Kogu elu olen olnud pikkade juustega. Lastega kodus olles kannan juukseid krunnis. Ah, tahaks muutust. Ma pole ju veel nii vana, et päevad läbi oleks krunn kuklas, põll ees ja kulp peos.
Cat- rekkaga sõidab soome-rootsi.
Ma jäin täna magama, korra mõtlesin et ei saada poissi kooli, aga kujutaga ette ta tahtis kooli minna Imelik laps
Triibuliine tee jah endaga midagi toredat ja just seda mis sulle meeldib, ma tahan ka juukseid maha lõigata aga minu vahe on see et mul praegu lühikesed ja tahan veel lühemaks.
Ma jäin täna magama, korra mõtlesin et ei saada poissi kooli, aga kujutaga ette ta tahtis kooli minna Imelik laps
Triibuliine tee jah endaga midagi toredat ja just seda mis sulle meeldib, ma tahan ka juukseid maha lõigata aga minu vahe on see et mul praegu lühikesed ja tahan veel lühemaks.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Hommik!
Minake, Sul veadnud, et laps tahab ise kooli minna.
Ma siin praegu googeldan siin hommikul vara juba soenguid.
Minake, Sul veadnud, et laps tahab ise kooli minna.
Ma siin praegu googeldan siin hommikul vara juba soenguid.
Jah Triibuliine, tee midagi ägedat, mul olid ka veel kevadel lühikesed juuksed, nüüd otsustasin vahelduseks pikemaks kasvatada, kui ära tüütab, siis lõikan jälle maha Ehk juba järgmisel suvel, pikkade juustega on nii palav olla suvel.
Ma võtan hoogu Vaatan siin, et vanad juuksed võib maha ka müüa.
http://www.casabella.ee/index.php?page=245
Keegi on kunagi müünud oma juukseid?
http://www.casabella.ee/index.php?page=245
Keegi on kunagi müünud oma juukseid?
Eelmisel korral olid mul ka väga pikad juuksed, aga imelik on minna juuksuri juurde ja siis öelda, et korjake nüüd kõik juuksed põrandalt kokku, ma võtan need kaasa ja müün maha
Patsiga ikka saab müüa, põrandalt korjatud ei sobi.
Vähemalt juuksuriraha saaks äkki tagasi
Triibuliine - ma ei tea milline sa välja näed, ei saa aidata Soengu puhul on oluline näokuju jne, jne. Ma olen facebookis ka, kes tahab näha ja näidata Saatke priva.
Saatsin
Vastasin, triibuliine! Ma viin lapsed kooli ja käin külas, siis pärast räâgime soengutest edasi!
Triibuliine - väga ilus emme!!!! :yess:Mul pole ilus nii pikki juukseid olnud, nad ei kasva mu lihtsalt
Aga proovi muidugi, sul on selline näokuju, et sulle peaksid kôik soengud sobima! Küsi juuksurilt nôu.
Ma jooksen lastele lasteaeda järgi!
Tsunaami - kuidas olukord rindel on?
Aga proovi muidugi, sul on selline näokuju, et sulle peaksid kôik soengud sobima! Küsi juuksurilt nôu.
Ma jooksen lastele lasteaeda järgi!
Tsunaami - kuidas olukord rindel on?
Tänan
Eks kui ma sammud juusksurisse sean siis võtan mingi pildi kaasa. Umbes mis oleks minu nägemus asjast
Ega hetkel ei saakski ma lahtiste juustega olla. Siis oleks kogu elamine minu karvu täis. Kui kammin/pesen siis tuleb ikka päris paras ports karve peast. Imetamisrõõmud
Eks kui ma sammud juusksurisse sean siis võtan mingi pildi kaasa. Umbes mis oleks minu nägemus asjast
Ega hetkel ei saakski ma lahtiste juustega olla. Siis oleks kogu elamine minu karvu täis. Kui kammin/pesen siis tuleb ikka päris paras ports karve peast. Imetamisrõõmud
muutusteta
Ma pean juukseid värvima, shokolaadikooki tegema, varsti tööle minema ja homme on juba sünnipäevale minek ja ma pole mitte midagi jaksanud teha.. Jälle paterdan öösärgis - kohvitass käes.. No ma ei saa aru, mis laiskus see mul on:morning1:
Ja no shokolaadikoogist rääkides, siis peab välja mõtlema, mida ma lõppude lõpuks teen...
Ma pean juukseid värvima, shokolaadikooki tegema, varsti tööle minema ja homme on juba sünnipäevale minek ja ma pole mitte midagi jaksanud teha.. Jälle paterdan öösärgis - kohvitass käes.. No ma ei saa aru, mis laiskus see mul on:morning1:
Ja no shokolaadikoogist rääkides, siis peab välja mõtlema, mida ma lõppude lõpuks teen...
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
On pärastlõuna. Sügis. Istun aknal käsi-põsakil ja jälgin aeglaselt venivaid pilvi.. Kust nad tulevad, kuhu lähevad? Vahest on neilgi rutt. Täna mitte, ka neil on vist aeg seisma jäänud. Hall. Masendav. Õues pole ühtki värvi. Hallikad pilved, hallid tänavavalgustid, hallid lehtedeta puud, autodki on porist hallid. Kõik ilus ja värviline on justkui kokku leppinud ja talve ootuses unne vajunud..
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Just lugesin tsunaami facebookist, sa oled ka kirjasule kätte vôtnud ja unistad! Ilus! Jätka samas vaimus.
Mul on elu nii kiire, et pole ùldse ôieti aega arvuti taha istuda täna, just jôudsin koju ja poole tunni pärast kihutan jälle välja.
Mulle meeldib mu elu! Mulle meeldivad mu sôbrad! Mulle meeldib, et kôik on nii ilus! Ma olen nüüd oma roosas mullis
niikaua, kuni mees koju tuleb!
Mul on elu nii kiire, et pole ùldse ôieti aega arvuti taha istuda täna, just jôudsin koju ja poole tunni pärast kihutan jälle välja.
Mulle meeldib mu elu! Mulle meeldivad mu sôbrad! Mulle meeldib, et kôik on nii ilus! Ma olen nüüd oma roosas mullis
niikaua, kuni mees koju tuleb!
Lehekülg 20, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Lehekülg 20, lehekülgi kokku 40