Lobisemisnurk vol. 5
+27
Lehise
mannu03
karima1
HoneyMoon
Cat
saby
Triibuliine
siq29
Kall
tsunaami
Siiisu
Rubiin
Monique
muffyns28
Marianne
ˇmiio23
janee
Pärlike
Iirlane
Puhh
kristi0310
Lote35
Tupsu003
accra
Mustlasplika
minake
tixit
31 posters
Lehekülg 11, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 11, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 5
Meil ka mitte. Meil tullakse ja öeldakse, et tahab juukseid lõigata. Eriti kui kellelgi ees lõiganug olen. Üks päev kurtis, et juuksed pikad, aga ma siis seletasin, et patsi ei saa ju teha, kui juuksed ära lõikame ja õnneks leppis selle vastusega. Mõni päev hiljem lõikasin veidi tukka ja nüüd rahu majas.Triibuliine kirjutas:Meil pole õnneks veel juukselõikamisi ette tulnud.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Ma mõtlesin just piiga tuka väljakasvatada.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Mulle väikestel lastel tegelt tukk ei meeldi, aga kuna teised juuksed veel lühikesed, siis on soeng nii ilusam. Kuus paar korda veidi kärpida pole ka raske, kui kuhugi minema peaksin, siis laseks vist juba praegu kasvada.
Ma tahtsin ka Laurale pikka tukka kasvatada aga nägin kuidas see talle silmile käis ja klambrid ka meil peas ei püsi siis lõikasingi talle tuka.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Meil on kerget juukselõikamist ette tulnud, aga lastel kasvavad õnneks juuksed kiiresti, mingit otsest muutust sellest ei teinud ja tänasel päeval pole midagi aru saada.
Mul pole kummagil tüdrukul tukka olnud. Ma lihtsalt pole seda tüüpi ema, kes ise tukka suudaks lastel hooldada (ise ei lõika) ning pidevat juuksuriskäimist ka ette ei võta. Olen ruttu hakanud juukseid välja kasvatama, eks alguses on olnud veidi seda "karvamari" perioodi, kui veel juuksekummide ja -klambritega harjutakse, kuid lapsed harjuvad juuste kinnipanekuga ruttu. See, et juuksed pole siis kogu aeg päris samas pikkuses, mind ei häiri - tasapisi saab tasandada.
Aga tukad mulle pisikestel tüdrukutel muidu üldiselt meeldivad, hoolimata sellest, et ise nendega mässata ei viitsi
Mul pole kummagil tüdrukul tukka olnud. Ma lihtsalt pole seda tüüpi ema, kes ise tukka suudaks lastel hooldada (ise ei lõika) ning pidevat juuksuriskäimist ka ette ei võta. Olen ruttu hakanud juukseid välja kasvatama, eks alguses on olnud veidi seda "karvamari" perioodi, kui veel juuksekummide ja -klambritega harjutakse, kuid lapsed harjuvad juuste kinnipanekuga ruttu. See, et juuksed pole siis kogu aeg päris samas pikkuses, mind ei häiri - tasapisi saab tasandada.
Aga tukad mulle pisikestel tüdrukutel muidu üldiselt meeldivad, hoolimata sellest, et ise nendega mässata ei viitsi
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Mul eidul pikalt tukk old,ise lõikasin ja ise hooldan. Nüüd aga plaanin ,et vist kasvataks välja.Samas ta nii numpsik oma tukaga.
Nokk kinni saba lahti ühesõnaga .
Nokk kinni saba lahti ühesõnaga .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
me just käisime täna Nelel tädi juures tukka piiramas. Mulle tukk meeldib, Nelele väga sobib
Ma ise ka nüüd ala 2a tukka kandnud ( poolviltust). Varem oli mul tukk välja kasvatatud.
Ma ise ka nüüd ala 2a tukka kandnud ( poolviltust). Varem oli mul tukk välja kasvatatud.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Mul oli tukk kuni keskkoolini.
Nüüd ei lõika relvaähvardusel ka ette!
Viltune tukk natuke aega mõnikord küll olnud. Sirgega on nii palju maadlemist, et jube!
Vähemalt minul sest mul kolmveerandi peal keerukoht.
Nüüd ei lõika relvaähvardusel ka ette!
Viltune tukk natuke aega mõnikord küll olnud. Sirgega on nii palju maadlemist, et jube!
Vähemalt minul sest mul kolmveerandi peal keerukoht.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Ma ise võitlen hetkel soengu probleemiga .Kas lasen uuesti poisipea või kasvatan edasi.Hetkel saan juba mingi patsikese taolise asjanduse teha .
Üldse keegi võiks mo väljakasvand osa ära värvida,ma juba 2 nädalat võtan hoogu.
Üldse keegi võiks mo väljakasvand osa ära värvida,ma juba 2 nädalat võtan hoogu.
accra- Moderaator
-
mul kuskil paar nädalakest selline tunne, et peaks juuksurisse aja panema...trennis koguaeg viskan tukka nii närvidele käib juba, aga kasvatada ka ei taha. Kunagi igiammusel ajal olid pikad juuksed ja tukk välja kasvatatud, kaheümnendates vist, nüüd vanuse lisandudes enam väga ei sobigi. Tagant kasvatan paegu natuke, et oleks mugavam kinni panna (ikka trennidele mõeldes), aga tukk jääb küll viltuse lõikega ka edaspidi.
Ahjaa...hiljuti lasin jälle blondiks värvida, vahepeal olin pikka aega brünett.
Ahjaa...hiljuti lasin jälle blondiks värvida, vahepeal olin pikka aega brünett.
Lote35- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 906
Registration date : 12/01/2011
Ma parem ei räägigi kui välja kasvanud minu juuksed on..
Juuksuri poolt tagaotsitav juba vähemalt kuu aega olnud..
Juuksuri poolt tagaotsitav juba vähemalt kuu aega olnud..
Marianne- Moderaator
Ma ei jõudnud vahepeal pool aastat juuksurisse Õnneks juukseid lõikab mul tädi, kuid värvi uuendamiseks peab ikka juuskurisse minema Mul olekski juba vaja uuesti triibutama minna
Ma võtan selle juuksurisse minemisega alalõpmata hoogu Praegu olen jälle samas seisus. Mõtlen, et hiljemalt enne mehe firma jõulupidu peaks ikka ära käima
Lote35- Omaklubi hõbe
Nonii ma võtsin end eila kokku ja värvisin ikka väljakasvand osa ära. Kohe hea oli hommikul peeglisse vaadata.
Kui nüüd jõuaks otsusele ka soengu kasuks või siis ostan rätiku ja hakkan sellega käima .
Kui nüüd jõuaks otsusele ka soengu kasuks või siis ostan rätiku ja hakkan sellega käima .
accra- Moderaator
-
Hommikust. Haigus minetatud ja taas tööpostil. Kui saaks ennast vaid käima
Mul tekkis küsimus, et kuidas te lähete juuksurisse uue soengu mõttega? Kas on pilt näpus ja ütlete, et tahan sellist sonksi või ütlete juuksurile, et tehke mulle midagi? Küsin sellepärast, et nii palju, kui mina aru saanud olen, siis juuksurid küsivad ise, et mida teeme ja kui ütelda, et tahaks uut soengut, siis küsivad, millist jne, et ühesõnaga pead ise teadma, mida tahad. Aga mina ei tea, milline soeng mulle sobiks. Olen juba aastaid ühe ja sama juukselõikusega olnud ja ausalt öeldes, kopp on ees...
Nii ja naa on aegade jooksul olnud. Olen ka pilt näpus läinud, aga üldiselt mul juba päris pikka aega oma juuksur ja vahel, kui pole endal ideed, aga tahaks midagi muuta, siis üheskoos mõtlemegi välja. siiani pole veel pettuma pidanud.
Lote35- Omaklubi hõbe
saby kuna mul lõikab juukseid tädi, kes on iseõppinud, valin tavaliselt ise välja, mida sel korral tahan. Aga tädi lõikab mul hästi ja pildi järgi ka on lõiganud ning olen alati rahul olnud. No tglt on mul praktiliselt aastaid üks ja sama soeng, ainult pikkuse ja tukaga olen mänginud. U 2a tagasi lasin esimest korda elus poisipea ka lõigata. Ei julenud kunagi sellist muutust ette võtta, kuid sobis isegi
Endal on mul ka kogemus juuksuriga selline, et ei osata soovitada vaid küsitakse pigem, mida ma ise tahan. Aga ma ka ei tea alati, mida ma tahan.
Endal on mul ka kogemus juuksuriga selline, et ei osata soovitada vaid küsitakse pigem, mida ma ise tahan. Aga ma ka ei tea alati, mida ma tahan.
Ooo happy day . Neljapäeval siis tikkima .
Lõpuks ometi saab Takka omale sinise taeva ja punase ubina .
Juuksuri teemasse siis ma kui poisipea lasin teha siis ütlesin juuksurile ,et tahan lühikest mis ka sobib.
Ta siis oma 30 minta lappas oma tarkasid ajakirju ja proovis mo salke ühte ja teistpidi ja siis kamandas pesema.
Igatahes on ta mul alati täppi pand ja ma nagu mega rahul.
Esimene kord jah ma algul ei osand kuidagi olla ja siis ta ütles ,et no kui 3 päevaga pole harjund tule tagasi. Et siis teeb ringi tasuta aga kolmandaks päevaks olin ma juba nii harjund.
Lõpuks ometi saab Takka omale sinise taeva ja punase ubina .
Juuksuri teemasse siis ma kui poisipea lasin teha siis ütlesin juuksurile ,et tahan lühikest mis ka sobib.
Ta siis oma 30 minta lappas oma tarkasid ajakirju ja proovis mo salke ühte ja teistpidi ja siis kamandas pesema.
Igatahes on ta mul alati täppi pand ja ma nagu mega rahul.
Esimene kord jah ma algul ei osand kuidagi olla ja siis ta ütles ,et no kui 3 päevaga pole harjund tule tagasi. Et siis teeb ringi tasuta aga kolmandaks päevaks olin ma juba nii harjund.
accra- Moderaator
-
Ma olen alati pilt näpus läinud. Või siis väga konkreetse tahtmisega/seletusega.
Üks kord olen pidanud pettuma kui liiga lühikeseks ja kummaliseks lõigati. Siis ei olnud pilti kaasas ka. Ja miski vana nõukaaegne tädi oli. Loksal.
Üks kord olen pidanud pettuma kui liiga lühikeseks ja kummaliseks lõigati. Siis ei olnud pilti kaasas ka. Ja miski vana nõukaaegne tädi oli. Loksal.
Marianne- Moderaator
Ei no Loksa ,ma parem ei räägi sellest kohast .
accra- Moderaator
-
Ega see juuksuris käimine on jah selline, et ei tea, millisena väljuda sealt :-)
Kogun tarkusi edasi. Tahaks koju, aga keegi peab õppima ka..
Kogun tarkusi edasi. Tahaks koju, aga keegi peab õppima ka..
Minul on tädi juuksur ja olen pm lapsest saati tema juures käinud. Ainult paar korda elu jooksul olen sattunud mujale ja ühe korra seetõttu lausa väga kehva kogemuse osaks saanud (tegu oli vanaprouaga, kes oli juuksuriks samas külas, kus mu tädi ja terve lõikuse aja rääkis sellest kui kohutavad mu juuksed on ). Olen käinud niimoodi, et oma pilt näpus ning olen kohapeal ajakirju lapanud, aga viimastel aastatel on kuidagi nii läinud, et võtan oma hägused mõtted lõpptulemist kaasa ning kohapeal siis arutame variandid läbi ning jõuame lõpptulemuseni.
Juuksurisse minemisega on aga omaette lood... Elan siin, Otepääl, aga tädi töötab Viljandis. Käin küll vanematel üksjagu külas, aga siiski iga kord juuksurisse ei lähe ning seetõttu tulevad vahel ka pikad pausid sisse. Ise ma selle pärast väga ei põe, nt. hetkel ma tahangi juuksevärvi lasta veidi veel tuhmuda ja välja kasvada ning ilmselt võtan enne jõule ja viiendat pulma-aastapäeva midagi põnevamat ette. Tegelikult, peakski vist lähipäevil tädiga ühendust võtma ja aja juba ära broneerima, sest kujutan ette, et detsembrikuu ajad juba suure hooga täituvad...
Peab hakkama otsustama, mida siis ikkagi oma peas järgmiseks näha tahan, igal juhul soovin miskit vaheldust
Juuksurisse minemisega on aga omaette lood... Elan siin, Otepääl, aga tädi töötab Viljandis. Käin küll vanematel üksjagu külas, aga siiski iga kord juuksurisse ei lähe ning seetõttu tulevad vahel ka pikad pausid sisse. Ise ma selle pärast väga ei põe, nt. hetkel ma tahangi juuksevärvi lasta veidi veel tuhmuda ja välja kasvada ning ilmselt võtan enne jõule ja viiendat pulma-aastapäeva midagi põnevamat ette. Tegelikult, peakski vist lähipäevil tädiga ühendust võtma ja aja juba ära broneerima, sest kujutan ette, et detsembrikuu ajad juba suure hooga täituvad...
Peab hakkama otsustama, mida siis ikkagi oma peas järgmiseks näha tahan, igal juhul soovin miskit vaheldust
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Mina üldiselt tean, mida juustega teha tahan. Ei mäleta, et pildiga oleksi käinud. Korra sai juukseotsa lõikusest uus soeng, vastu minu tahtmist ja tukk lõigati ka valesti. Mitu kuud hiljem selgus, et õpilane lõikas, võinuks ikka öelda.
Lehekülg 11, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Lehekülg 11, lehekülgi kokku 40