Lobisemisnurk vol. 5
+27
Lehise
mannu03
karima1
HoneyMoon
Cat
saby
Triibuliine
siq29
Kall
tsunaami
Siiisu
Rubiin
Monique
muffyns28
Marianne
ˇmiio23
janee
Pärlike
Iirlane
Puhh
kristi0310
Lote35
Tupsu003
accra
Mustlasplika
minake
tixit
31 posters
Lehekülg 30, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 30, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 5
No kuulge, halloooooooooooooo, minu vanaemal oli aastat tagasi selline kettaga telefon!!!!!
Ja kassetid!! Taevane arm, ja ma pidin äärepealt kevadel seda sôbrannaga kinno vaatama minema!
Ja mille üle me siis imestame, et meid eestlasi ja eestit peetakse riigiks, mis on ajast maas!!!!
Ja kassetid!! Taevane arm, ja ma pidin äärepealt kevadel seda sôbrannaga kinno vaatama minema!
Ja mille üle me siis imestame, et meid eestlasi ja eestit peetakse riigiks, mis on ajast maas!!!!
Ma väga ei muretseks. See, et keegi ei suuda filmi teha, ei tähenda, et Eestil ja eestlastel halb maine on :)Olen tööalaselt kokku puutunud mitme erineva maa inimestega hiljuti ja päris hea maine on meil. Et hull high-tech maa ja naised nagu unes ja...
Aga värvilist traati telliks ka kaks rulli
Aga värvilist traati telliks ka kaks rulli
Aga mina teen ettepaneku, tehku parem järg nüüd: Üks prantslanna eestis.
Mina olin üllatunud Pariisi saabudes, et siin 10 aastat tagasi ei saanud ülekannet sooritada interneti kaudu, vaid pidi minema selleks panka!
Mobiiliga poes ega kuskil maksta ei saa, üks prantslanna eestis oleks sellist süsteemi kuuldes üllatunud. Tavaline prantslane elab eestlasest tagasihoidlikumalt, tavaliselt enamik prantslasi reisib ainult suvel oma vanemate juurde, ok, vahemaad on ka teised aga minu tuttavad, ehkki nende hulgas on notareid, advokaate ja arste, ei käi reisil kuskil soojal maal. Enamikul ei ole sellist modernset ja ilusat kööki, nagu eestis üksnes igas peres.
Meil on tänaval telefoniautomaadid, meil ei ole koolis lastel tahvleid kasutusel, meil ei ole e-ôpet, meil suletakse poed 19.30 ja pühapäeval on üldse kôik kinni
Meil on inimestel väiksemad majad ja väiksemad autod.
Mina olin üllatunud Pariisi saabudes, et siin 10 aastat tagasi ei saanud ülekannet sooritada interneti kaudu, vaid pidi minema selleks panka!
Mobiiliga poes ega kuskil maksta ei saa, üks prantslanna eestis oleks sellist süsteemi kuuldes üllatunud. Tavaline prantslane elab eestlasest tagasihoidlikumalt, tavaliselt enamik prantslasi reisib ainult suvel oma vanemate juurde, ok, vahemaad on ka teised aga minu tuttavad, ehkki nende hulgas on notareid, advokaate ja arste, ei käi reisil kuskil soojal maal. Enamikul ei ole sellist modernset ja ilusat kööki, nagu eestis üksnes igas peres.
Meil on tänaval telefoniautomaadid, meil ei ole koolis lastel tahvleid kasutusel, meil ei ole e-ôpet, meil suletakse poed 19.30 ja pühapäeval on üldse kôik kinni
Meil on inimestel väiksemad majad ja väiksemad autod.
Ma lihtsalt olen kurb, et ei saa seda filmi oma sôpradele, kes tahavad eesti kohta teada rohkem, näidata. Sest eesti stseenid piirdusid joodikuga , kes ringikakerdas lumes, viinapitsi tôstmisega peielauas ja siis 70'ndate sisustusega korteri näitamisega. Tahate teada kust ma tulen ?
Naised, kas te viina juba vôtsite pitsi soojenduseks?
Naised, kas te viina juba vôtsite pitsi soojenduseks?
Aga filmis ôpivad välismaalased just nimelt tundma eestlasi, kui viinajoodikuid
Tee siis selgeks, et see on kôigest film!
Tee siis selgeks, et see on kôigest film!
Ei joo viina, ei ole kunagi joonud, tegelikult jätab mind igasugune alkohol külmaks. Sama lugu suitsetamisega. Seda filmi ei ole näinud ja ei ole plaanis vaadata ka. Aga cat ära muretse liialt selliste asjade pärast. See on asi, mida muuta niikuinii ei saa. Jäävad närvid terveks ka
Mina ei joo viina ega ka miskit muud alkohoolset.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
No minult alles eile küsiti eesti kohta jälle, kas eesti pealinn on Riia Kas te räägite vene keelt? No ikka inimestel ju mulje, et me oleme ajastja arust ja selle asemel, et ma saaks dvd'd näidata ja öelda, vaadake, see ongi eesti, ei saa ma seda filmi, kui mitte tôepärast, oma sôpradele näidata. Minu jaoks eesti elu ei ole selline
Aga otsi youtubest videosid eesti kohta, eriti just looduse kohta. Eesti fikmid on peaaegu alati masendavad ja depressiivsed, ju ei osata midagi muud teha.
Ja mina mõtlesin, et ma olen ainuke imelik kellel alkoholist oma arusaam on.
Kui ma miskist brožüürist (kirjutasin ikka õigesti või?) lugesin, et ON normaalne kui inimesel 2 alkoholivaba päeva nädalas on siis on okei. Pidin pikali kukkuma selle peale!
Ma saan heal juhul kvartalis 2 korda alkoholi joodud. Nüüd pole 4 aastat alkoholi tarbinud. Välja arvatud üks mu sünnipäevadest 2 aastat tagasi. Mul ka nagu alkohol ei tõmba eriti. Võibolla on mul loomu poolest hull meeleolu kogu aeg kaasas.
Aga nüüd mõtlesin ükspäev, et oo, jõulud tulevad ju, siis võiks jälle glögi maitsta! Beebi rinnale, siis glögi ja 2h vahet ja siis saab laps jälle süüa.
Ahjaa, viin on rõve aga see salmiakki viin, mis on tegelikult liköör, see on hea!
Cat, kuidas teil seal veiniga lood on?
Kui ma miskist brožüürist (kirjutasin ikka õigesti või?) lugesin, et ON normaalne kui inimesel 2 alkoholivaba päeva nädalas on siis on okei. Pidin pikali kukkuma selle peale!
Ma saan heal juhul kvartalis 2 korda alkoholi joodud. Nüüd pole 4 aastat alkoholi tarbinud. Välja arvatud üks mu sünnipäevadest 2 aastat tagasi. Mul ka nagu alkohol ei tõmba eriti. Võibolla on mul loomu poolest hull meeleolu kogu aeg kaasas.
Aga nüüd mõtlesin ükspäev, et oo, jõulud tulevad ju, siis võiks jälle glögi maitsta! Beebi rinnale, siis glögi ja 2h vahet ja siis saab laps jälle süüa.
Ahjaa, viin on rõve aga see salmiakki viin, mis on tegelikult liköör, see on hea!
Cat, kuidas teil seal veiniga lood on?
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Veiniga on nii, et oh üllatust, minu 11 aastase staazi juures prantsusmaal
pange nüüd hâsti tähele:
eile ôhtul olin esimest korda seltskonnas, kus veini läks ikka nii, et ei saanud arugi, kuidas pudelid tühjenesid., eelmi
Esimesel kolmel prantsusmaal viibitud aastal lôuna-prantsusmaal ümbritses mind seltskond à la pool klaasi veini piduliku ôhtusöögi juurde on ok aga mitte klaasikestki rohkem.
Hiljem Pariisi külje all oli mu tutvusringkond üsna kesine ja ei olnud suuri veinijoojaid.
Siin nüüd kolmandat aastat on mul suur ja kirju tutvusringkond, üle-eelmisel nädalavahetusel ei joonud meie laua naiskond tilkagi veini (ega ka muud alkoholi) , reede ôhtul restos jäid meil pooleldi täis veinipudelid lauale , osad ei lôpetanud klaasegi ja eile eile olime kümnekesi ja degusteerimise käigus läks ikka nii 7 pudelit valget ja punast veini.
Nii, et minu tuttavad tavaliselt on jah sellised, kes toidutegemise käigus veini ei joo aga toidu sisse küpsetamise käigus lisavad veini küll, lihale jne. Ja lauas tavaliselt ikka on nii, et klaas veini ja kui "vormis on" siis kaks.
pange nüüd hâsti tähele:
eile ôhtul olin esimest korda seltskonnas, kus veini läks ikka nii, et ei saanud arugi, kuidas pudelid tühjenesid., eelmi
Esimesel kolmel prantsusmaal viibitud aastal lôuna-prantsusmaal ümbritses mind seltskond à la pool klaasi veini piduliku ôhtusöögi juurde on ok aga mitte klaasikestki rohkem.
Hiljem Pariisi külje all oli mu tutvusringkond üsna kesine ja ei olnud suuri veinijoojaid.
Siin nüüd kolmandat aastat on mul suur ja kirju tutvusringkond, üle-eelmisel nädalavahetusel ei joonud meie laua naiskond tilkagi veini (ega ka muud alkoholi) , reede ôhtul restos jäid meil pooleldi täis veinipudelid lauale , osad ei lôpetanud klaasegi ja eile eile olime kümnekesi ja degusteerimise käigus läks ikka nii 7 pudelit valget ja punast veini.
Nii, et minu tuttavad tavaliselt on jah sellised, kes toidutegemise käigus veini ei joo aga toidu sisse küpsetamise käigus lisavad veini küll, lihale jne. Ja lauas tavaliselt ikka on nii, et klaas veini ja kui "vormis on" siis kaks.
Alkoholi ma ikka aegajalt tarbin, aga viina ei mäletagi enam. Enne lapsi vist viimati. Nüüd piirdun siidri ja punase veiniga.
Siin tuli ka lumeollust, aga muidugi sulas ära ja siis neiu oli nii õnnetu.
Siin tuli ka lumeollust, aga muidugi sulas ära ja siis neiu oli nii õnnetu.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Meil maa valge Lõpuks ometi.
Mu preili läks esimest päeva prillidega lasteaeda, natuke muretsen kuidas tal läheb. Lapsed võivad ju päris julmad olla, isegi lasteaias.
Mu preili läks esimest päeva prillidega lasteaeda, natuke muretsen kuidas tal läheb. Lapsed võivad ju päris julmad olla, isegi lasteaias.
Hommik! Meil õu härmas. Neiult tuli uksest välja astudes kohe: "ohsaa raks".
Nutma ajab lausa. Kui pool aastat tagasi oli laste kardioloogi juurde kuu järjekorda siis täna ma aprilli veel aega ei saanud. Noo ja meil oleks jaanuariks kindlasti vaja. Mul tõsiselt kopp ees sellest.
Arstide juurde on jah nii pikad järjekorrad mul oli neuroloogi juurde aeg 3 kuud, aga mul ei olnud nüüd selline häda, et oleks vaja nii hirmus kiiresti saada. Aga selle arsti juurde kelle juurde sa tahad saada on ikka liiga pikk järjekord
Hommik.
Njaa ma joon nii 2-3x aastas,nüüd just oli pidu ja siis ikka klaasipõhi välkus .
Muidu meil aint viina kodus aga see kah lastele määrimiseks mitte joomiseks.
Siis siiani Shakeri pulmaviinapudel ,väga hea viin lastele palaviku vastu .
Siin õnneks aint paar alko poodi ja vsoo.poest saad mingit mõttetut lurri ja see ostma ei kutsu.
Njaa ma joon nii 2-3x aastas,nüüd just oli pidu ja siis ikka klaasipõhi välkus .
Muidu meil aint viina kodus aga see kah lastele määrimiseks mitte joomiseks.
Siis siiani Shakeri pulmaviinapudel ,väga hea viin lastele palaviku vastu .
Siin õnneks aint paar alko poodi ja vsoo.poest saad mingit mõttetut lurri ja see ostma ei kutsu.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Noo kamoon, lepin, et ise pean ootama järjekorras. Aga lapsed, noo see pole lihtsalt normalne.
Enda peale olen kah vihane. Mais ultrahelis käies küsisin just üle, et kui pikad neil umbes järjekorrad on, siis tean umbes millal helistada ja aeg panna. Kuu oli vastus Ja nüüd selline löök. Kui just aprill kuu aja pärast pole. Oleks ma seda teadnud oleks ju varem aja pannud. Nüüd pean jälle võimlema hakkama, et õigeks ajaks aega saada. Maailma kuri
Enda peale olen kah vihane. Mais ultrahelis käies küsisin just üle, et kui pikad neil umbes järjekorrad on, siis tean umbes millal helistada ja aeg panna. Kuu oli vastus Ja nüüd selline löök. Kui just aprill kuu aja pärast pole. Oleks ma seda teadnud oleks ju varem aja pannud. Nüüd pean jälle võimlema hakkama, et õigeks ajaks aega saada. Maailma kuri
Hommik
meil mingi viirus möllab kodus.Alguses Mia ja mees köhisid nüüd mina Lisettega
meil mingi viirus möllab kodus.Alguses Mia ja mees köhisid nüüd mina Lisettega
Meil seekord neuroloogi enda kirjutatud saatekiri ja siis aega lihtsam saada. Muidu panin 2. kuud ette, kui olid vastuvõtupäevad teada. Viimane kord oli nendega ka jama. Arst ei saanud personalijuhti kätte ja oma päevi kinnitada. Homme lähengi pojaga uuesti.
Kestab igaviku enne kui jõuan kõike lugeda
Mul oli niiiiiii mõnus nädalavahetus Tallinnas. Pidutsesime hommikutundideni, magasime poole lõunani, sõime hommikusöögi ära, vaatasime telekat ja siis tukkusime veel tunnikese ja siis jälle pubisse. Ainult kalli sõbrannaga kahekesi. Vahest tuleb kodust eemale minna, et teada kui hea siin on tegelikult olla.
Muuseas Tallinnas on väga kaunis jõulukuusk ja turg. Ning Helsingi Stockmann (kesklinnas) näeb välja nagu piparkoogi maja. Pruunist tellisest maja, mille iga aknaruut särab. Fantastiline, fantastiline
Mul oli niiiiiii mõnus nädalavahetus Tallinnas. Pidutsesime hommikutundideni, magasime poole lõunani, sõime hommikusöögi ära, vaatasime telekat ja siis tukkusime veel tunnikese ja siis jälle pubisse. Ainult kalli sõbrannaga kahekesi. Vahest tuleb kodust eemale minna, et teada kui hea siin on tegelikult olla.
Muuseas Tallinnas on väga kaunis jõulukuusk ja turg. Ning Helsingi Stockmann (kesklinnas) näeb välja nagu piparkoogi maja. Pruunist tellisest maja, mille iga aknaruut särab. Fantastiline, fantastiline
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Triibuliine - jama jah aga meil on samamoodi. Silmaarstile lapsega pool aastat jârjekord, hambaarstile ootasime kaks kuud, no valuga vôtavad rutem kindlasti.
Tsunaami - täitsa nôus jah sinuga, et vahest on hea eemal olla. Ja mees sul? Jäi koju? Armukade ei ole Mu oma tegi nâgusid, kui ma ôhtuks välja làksin
Lehekülg 30, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Lehekülg 30, lehekülgi kokku 40