Lobisemisnurk vol. 7
+14
merily1
Klaaser
Iirlane
lumemari
karima1
minake
saby
Tupsu003
mannu03
Triibuliine
Marianne
accra
ˇmiio23
tsunaami
18 posters
Lehekülg 14, lehekülgi kokku 30
Lehekülg 14, lehekülgi kokku 30 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30
Re: Lobisemisnurk vol. 7
cat - aga see novell on ju mõnusalt päikeseline. Pane siis siia
Need vingujad - njh.. Ei jaksa sellistega maad jagada
Need vingujad - njh.. Ei jaksa sellistega maad jagada
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Aedvilja-piimasupp klimpide ja kooretükkidega Nuudlid ka sisse!
Tsunaami - mul on vaja enne keeleline korrektuur, kui keegi viistsib ära teha (tekst ei ole pikk) andke mulle teada! Suured tänud ette!
Tsunaami - mul on vaja enne keeleline korrektuur, kui keegi viistsib ära teha (tekst ei ole pikk) andke mulle teada! Suured tänud ette!
Oioioioi, mina ootan Cati jutte juba ammuilma!!!
Soovin ka lugeda!!!
Soovin ka lugeda!!!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
ma mõtlesin et ma proovin 1 päev seda aedvila piimakat teha ...pole nii 25 a söönud nüüd võiks proovida...
kunagi see mulle maitses aga kui haige olin siis emme tegi ja no käis suus ringi. peale seda poel söönud aga mõelge kui head on värsked rohelised herned ,värske kapsas,porgand mmmmm jummm
ei selle pulli ma teen 1 päev ära .
piimaklimbisupp ohhhh see oli ka hea ...koolis minu lemmik oli kruubi piimasupp ja siis klimpidega...makaroni oma selels oli alati võikiht nii suur ja see piimanahk.. aga supp oli hea.rahvas oli sööklast kadunud alati piimasupi aeg ja kiluleib on must be kõrval.
Cat su novellikat loeks ise ka silmd punnis..niiet hakka aga pihta :P palun
kunagi see mulle maitses aga kui haige olin siis emme tegi ja no käis suus ringi. peale seda poel söönud aga mõelge kui head on värsked rohelised herned ,värske kapsas,porgand mmmmm jummm
ei selle pulli ma teen 1 päev ära .
piimaklimbisupp ohhhh see oli ka hea ...koolis minu lemmik oli kruubi piimasupp ja siis klimpidega...makaroni oma selels oli alati võikiht nii suur ja see piimanahk.. aga supp oli hea.rahvas oli sööklast kadunud alati piimasupi aeg ja kiluleib on must be kõrval.
Cat su novellikat loeks ise ka silmd punnis..niiet hakka aga pihta :P palun
karima1- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 417
Registration date : 28/09/2013
No ma paneks üles aga keelelist korrektorit on enne vaja, kes üle loeb ja vead âra parandab, lugupeetud Jaan Tatikas leidis palju vigu Kes pakub vabatahtlikuks?
Minul piimasupi ja muu klimbisupiga oli nii, et lasteaias sunniti vàgisi sööma ja sinnapaika see jäi, enam ei ole tahtmist.
Minul piimasupi ja muu klimbisupiga oli nii, et lasteaias sunniti vàgisi sööma ja sinnapaika see jäi, enam ei ole tahtmist.
Ma võin proovida, Cat.
Hahaha, kas tead, Londonis oli miski Darcy asi raamatupoes ja Sina tulid kohe meelde!!! Muigasin seal siis omaette.
Hahaha, kas tead, Londonis oli miski Darcy asi raamatupoes ja Sina tulid kohe meelde!!! Muigasin seal siis omaette.
Marianne- Moderaator
Saada mulle privasse oma email ja ma saadan sulle dokumendi.
Darcy on vist ülemaailmne fantasmiobjekt, ütled darcy ja naised sulavad, no kui vaatad kui paljud internetis teda fànnavad ja siis raamatupoodides kôik darcy "jàrjed" kirjutatud armunud fànnide sulest
Darcy on vist ülemaailmne fantasmiobjekt, ütled darcy ja naised sulavad, no kui vaatad kui paljud internetis teda fànnavad ja siis raamatupoodides kôik darcy "jàrjed" kirjutatud armunud fànnide sulest
Lugesin läbi, pisar silmas aga parandada pole jõudnud, Cat!
Marianne- Moderaator
Jaan Tatikas ei leidnud palju vigu.. Ta ei saa leida, sest ta oma grammatika on 10 Eestist eemal oldud aasta jooksul ka veidi roostes. Siin mail on sõnade järjekord veidi teine ja mulle kohati tundus võõras lugeda.. Ärge tappa tehke
Mõtlengi just, et olen suht veidras seisus. Eesti keele nii pilt kui kiri on võtnud veidi teised tasandid (taandareng) ja soome keel pole veel päris korras.. Ma ei oska midagi. Küll aga tundub kohati, et mul on ennast kergem veidi vigases soome keeles selgeks teha kui eesti keeles..
Ma sain tegelikult juba kooli ajal pikki päid oma kirjapildi pärast -kirjanduse õpetaja nimetas mu sõnade järjekorda "unelevaks novelliks".. No selline, millel on põhimõte, aga rida realt välja ei loe
Meil on tohutult kaunis päike täna - käisime metsas pilte tegemas
Mõtlengi just, et olen suht veidras seisus. Eesti keele nii pilt kui kiri on võtnud veidi teised tasandid (taandareng) ja soome keel pole veel päris korras.. Ma ei oska midagi. Küll aga tundub kohati, et mul on ennast kergem veidi vigases soome keeles selgeks teha kui eesti keeles..
Ma sain tegelikult juba kooli ajal pikki päid oma kirjapildi pärast -kirjanduse õpetaja nimetas mu sõnade järjekorda "unelevaks novelliks".. No selline, millel on põhimõte, aga rida realt välja ei loe
Meil on tohutult kaunis päike täna - käisime metsas pilte tegemas
tsunaami- Administraator
Tsunaami just vaatasin te pilte ja nii lahe,me plaanime varsti kah kondama minna.Poiss tahab rattaga sõita hirmsasti.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Hommik!!!
Kuidas teie lapsed kooli/aia päevadel üles ärkavad? Minu oma peab ikka sada korda paluma, raputama, hõikama, kõditama, et üles saaks. Nädalavahetused on ta see eest 10 minutit enne argipäeva aia aega üleval nagu krõll. Nii tahaks ise magada nädalavahetusel. Eile ja täna kogu pere 6.30 üleval.. Istun arvutiga oma nurgas ja turtsun siilikombel..
Keedame pudru ja lähme kogu fämiliga jõusaali..
Kuidas teie lapsed kooli/aia päevadel üles ärkavad? Minu oma peab ikka sada korda paluma, raputama, hõikama, kõditama, et üles saaks. Nädalavahetused on ta see eest 10 minutit enne argipäeva aia aega üleval nagu krõll. Nii tahaks ise magada nädalavahetusel. Eile ja täna kogu pere 6.30 üleval.. Istun arvutiga oma nurgas ja turtsun siilikombel..
Keedame pudru ja lähme kogu fämiliga jõusaali..
tsunaami- Administraator
Meil vahet ei ole mis päev on. Tüdruk iga päev 6 - 7:30 ärkvel. Siis oleme me kõik ärkvel sest vaja kilgata ja sõna otseses mõttes pähe ronida. Astub või ronib pähe ja siis ise naerab. Nunnunaljakas. Siis ma ei saa pahandada ka ta peale sest kuidas Sa sellise nunnu peale ikka pahandad.
Ma küll üritan poisil veidi kauem magada lasta enne lasteaeda kuid tavaliselt ärkab ta ikka meie toimetamiste peale üles.
Poiss ei jaksa ärgata siis kui me hilja magama oleme läinud.
Kuulge, kuhu päike jäi?
Ma küll üritan poisil veidi kauem magada lasta enne lasteaeda kuid tavaliselt ärkab ta ikka meie toimetamiste peale üles.
Poiss ei jaksa ärgata siis kui me hilja magama oleme läinud.
Kuulge, kuhu päike jäi?
Marianne- Moderaator
Ma olin väljasôidul vôi ekskurisoonil kaks päeva, lôppes see eile ôhtul ôhtusöögiga sôbranna juures . ma olen naaatukene vâsinud Ma olin ilma lasteta, mees hoidis poisse ja niipea, kui koju jôudsin tuli juba lapsehoidja ja làksime kùlla! Rongaema Täna olen kodune
Meil nüüd kell 6 äratus,lapsed saavad kah kohe üles.
Hea meeldetuletus peamegi lasteaia jaoks jälle mingeid pabereid täitma,hulluks ajavad oma paberitega.
Nagu reedel viisime lapsed 15 minti enne aega ja siis kohe õeldi ,et teinekord helistage me saadame rohkem töötajaid lastekasse. Liiga vähe inimesi oli siis laste kohta.
Mul ikka sellega raske harjuda ,et vaata et iga lapse kohta on siin üks töötaja päris nii pole aga nuh neid ikka jagub seal isuga.
Meil lastekas siis 2 rühma ja eelkooli oma. Õues kah saavad koos suurel platsil mängida.Ütleme ,et Eestis meil pold terve lasteka peale kah nii palju turnimis jne asju hoovis kui siin neil. Pluss veel kuuri täis igasugu mänguasju mida nad võivad kõik oma suva järgi võtta. Hoovis on isegi suur liumägi koos trepiga ,et ikka turvaline oleks.
Ahh Tsunaami me ikka saime plõnne 4 tk,et saame mõlemad ikka lapsed kätte aga ei see mobiilne värk tegelt meeldib mulle.
Ma üldse ei imesta ,et nad kohe ise hommikuti tahavad minna .
Ahh ja mo pirts pe....t poiss kes midagi ei söö on hakand lastekas igasugu asju proovima. Neil seal igapäev oma 5 sorti puuvilju jne ja no ikka maitseb natuke mõnda.Nii hakkab poisist isegi asja saama. Esimene päev oli lõunasöögi ajaks oli poiss vetsu läind peitu aga lõpuks ikka oli välja tuld ja söönd.
Neil seal nn pikk laud toiduga ja siis lapsed ise võtavad omale süüa mida tahavad.Eeldus ,et on kasvõi natukenegi kõike.Eks ta sellest ehmatas ära.
Hea meeldetuletus peamegi lasteaia jaoks jälle mingeid pabereid täitma,hulluks ajavad oma paberitega.
Nagu reedel viisime lapsed 15 minti enne aega ja siis kohe õeldi ,et teinekord helistage me saadame rohkem töötajaid lastekasse. Liiga vähe inimesi oli siis laste kohta.
Mul ikka sellega raske harjuda ,et vaata et iga lapse kohta on siin üks töötaja päris nii pole aga nuh neid ikka jagub seal isuga.
Meil lastekas siis 2 rühma ja eelkooli oma. Õues kah saavad koos suurel platsil mängida.Ütleme ,et Eestis meil pold terve lasteka peale kah nii palju turnimis jne asju hoovis kui siin neil. Pluss veel kuuri täis igasugu mänguasju mida nad võivad kõik oma suva järgi võtta. Hoovis on isegi suur liumägi koos trepiga ,et ikka turvaline oleks.
Ahh Tsunaami me ikka saime plõnne 4 tk,et saame mõlemad ikka lapsed kätte aga ei see mobiilne värk tegelt meeldib mulle.
Ma üldse ei imesta ,et nad kohe ise hommikuti tahavad minna .
Ahh ja mo pirts pe....t poiss kes midagi ei söö on hakand lastekas igasugu asju proovima. Neil seal igapäev oma 5 sorti puuvilju jne ja no ikka maitseb natuke mõnda.Nii hakkab poisist isegi asja saama. Esimene päev oli lõunasöögi ajaks oli poiss vetsu läind peitu aga lõpuks ikka oli välja tuld ja söönd.
Neil seal nn pikk laud toiduga ja siis lapsed ise võtavad omale süüa mida tahavad.Eeldus ,et on kasvõi natukenegi kõike.Eks ta sellest ehmatas ära.
accra- Moderaator
-
Meil on ka nii, et kodus valitakse ja koolis-lasteaias süüakse kôike! Juurvilju ja kôike.
Mis kell te lapsed magama saate, kui nii vara äratus on?
Meil ôhtul voodisse 21.00 ja hommikul enne kaheksat nad ise ei ärka ikka, kui lasteaeda-kooli minna, siis äratan pool kaheksa.
Mis kell te lapsed magama saate, kui nii vara äratus on?
Meil ôhtul voodisse 21.00 ja hommikul enne kaheksat nad ise ei ärka ikka, kui lasteaeda-kooli minna, siis äratan pool kaheksa.
Meil kell 21 :00 on vaikus ja ilusti 9 tundi saavad magada.Muidu magasid ikka 8-9ni ,et 11-12 tundi tuli und. Nad mul magavad päeval kah veel ,et une vajadus on piisavalt täidetud.
accra- Moderaator
-
Mul viiene enam päeval ei maga, vahest väga harva. Kolmene magab küll, muidu ôhtuks on jonnituju.
reedel oli karneval lasteaias. Minu kolme-aastane musketär oli ainus, kes nuttis, mis kole. Poiste lasteaed on 80-aastat vana ja karnevali on seal alati organiseeritud. Mul on üks sôbranna, kella lapsed käivad samas lasteaias ja kes ise käis seal väiksena ja mäletab nii hästi seda karnevali. Karneval on siis seline pisike rongkäik läbi südalinna, lapsevanemad tulevad vaatama ja pildistama.
reedel oli karneval lasteaias. Minu kolme-aastane musketär oli ainus, kes nuttis, mis kole. Poiste lasteaed on 80-aastat vana ja karnevali on seal alati organiseeritud. Mul on üks sôbranna, kella lapsed käivad samas lasteaias ja kes ise käis seal väiksena ja mäletab nii hästi seda karnevali. Karneval on siis seline pisike rongkäik läbi südalinna, lapsevanemad tulevad vaatama ja pildistama.
Vahva see karnevali idee
Meil on kindlad söögid lasteaias, pole sellist valimist. Mul on poisiga vedanud - pole ühtki asja, mida ta ei söö. Viimasel ajal on ehk veidi valivamaks muutunud ja ütleb kodus, et ma ju maitsesin juba. Ma ei lähe sellega kaasa, et hakkan talle eraldi sööke tegema. Õnneks pole ta valiv ühegi köögivilja suhtes. Võin keeta, hautada, praadida või kiirelt keevast veest läbi lasta ja sööb kõike.
Me käisime nüüd jõusaalis ära ja mees läks veel edasi suusamäele tunnikeseks - ma ei tea, kust tema seda jõudu ammutab
Mul kästi puhata - keedan kohvi ja vaatan mõne sisustus saate
Meil on kindlad söögid lasteaias, pole sellist valimist. Mul on poisiga vedanud - pole ühtki asja, mida ta ei söö. Viimasel ajal on ehk veidi valivamaks muutunud ja ütleb kodus, et ma ju maitsesin juba. Ma ei lähe sellega kaasa, et hakkan talle eraldi sööke tegema. Õnneks pole ta valiv ühegi köögivilja suhtes. Võin keeta, hautada, praadida või kiirelt keevast veest läbi lasta ja sööb kõike.
Me käisime nüüd jõusaalis ära ja mees läks veel edasi suusamäele tunnikeseks - ma ei tea, kust tema seda jõudu ammutab
Mul kästi puhata - keedan kohvi ja vaatan mõne sisustus saate
tsunaami- Administraator
Lapsed sätin magama 21.00-21.30
Suurem pudin on viimastel päevadel hakanud ise üles tõusama. Eile oli juba 6st üleval, täna 7st.
Päeva unne panen ka mõlemad. Vahest teen isegi nendega päevaune koos.
Suurem pudin on viimastel päevadel hakanud ise üles tõusama. Eile oli juba 6st üleval, täna 7st.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Mul on vaja viis kilo kaotada aga selle asemel, et nùùd minna jooskma ja trenni teha tahaks hoopis teha suure kausitäie riisi-makra salatit ja sealiha ahjus. Peab see elu nii vastuoluline olema!
Ma teen vist täna kanatortillasid. Tegelikult juba selline unekas peal, kohe mitte ei viitsi miskit teha.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Ma olen ka nagu zombi, mees làheb poistega valima ja siis korvpalli màngima, ma làhen teen vanni ja puhkan. Vàljas on jahe ilm.
Vihma sajab! Andke päike tagasi
naised, tulge sÜüa tegema, ma olen täna väsinud
naised, tulge sÜüa tegema, ma olen täna väsinud
Triibuliine kirjutas:Lapsed sätin magama 21.00-21.30
Sama siin!
Aga mul vahetustega magamapanek tavaliselt. Lydia läheb enamasti pool tundi varem kui Ernst.
Ernstil oleneb päevast kas teeb päevaund või mitte. Kui õues oleme möllanud siis on alati päevauni omal kohal.
Marianne- Moderaator
Lehekülg 14, lehekülgi kokku 30 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30
Lehekülg 14, lehekülgi kokku 30