Teeme oma blogi!
+10
Elen
imeline
VäikeTama
Pärlike
Mannu:)
Cat
Lehise
Heleen
HoneyMoon
Iirlane
14 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 5
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Teeme oma blogi!
Kas kellegil on huvi endale oma blogi teha,kus v6ite kirjutada oma lapsest (lastest) ,söökidest ,kasitööst ,millest iganes.
Saate seda netis k6igile jagada v6i suletuks jatta ja ise lugeda v6i ainult parimale s6brale lugeda anda.?
Naidiseks on:
mu uus blogi (eestikeelne) ja minu inglise k. kasit88blogi
Heleni retseptid
Honeymooni koogikeetmised
HoneyMooni ja Elefantsi ühisblogi
Taustasid saate ise valida jne.
Nimelt plaanin endale uut blogi teha ja miks mitte siis teid ka korraga sel alal valgustada...
Käsi pysti kes hakkamas?
Saate seda netis k6igile jagada v6i suletuks jatta ja ise lugeda v6i ainult parimale s6brale lugeda anda.?
Naidiseks on:
mu uus blogi (eestikeelne) ja minu inglise k. kasit88blogi
Heleni retseptid
Honeymooni koogikeetmised
HoneyMooni ja Elefantsi ühisblogi
Taustasid saate ise valida jne.
Nimelt plaanin endale uut blogi teha ja miks mitte siis teid ka korraga sel alal valgustada...
Käsi pysti kes hakkamas?
Viimati muutis seda Iirlane (Kolm 22 Apr 2009, 19:21). Kokku muudetud 5 korda
Re: Teeme oma blogi!
Me! me...me...me!!! või noh, just panime sõbrannaga kahasse ühe blogihakatise käima aga iga kell kuulaks nippe, ideid jne.
meie oma siis siin:laeticia: Lastest ei kirjuta kuna muidu peaks kogu aeg kirjutama kui võrratud nad on ja ei jõuaks lastega enam tegeleda. Aga köögi ja näputöö saime kuidagi algajalikul moel üles.
meie oma siis siin:laeticia: Lastest ei kirjuta kuna muidu peaks kogu aeg kirjutama kui võrratud nad on ja ei jõuaks lastega enam tegeleda. Aga köögi ja näputöö saime kuidagi algajalikul moel üles.
Päris oma jääks hirmus tühjaks Ja neid alustatud ka...oma viis ja kõik ripakil peale paari posti. Koostegemine ehk distsiplineerib ja ei jää asi JällE ripakile. :hmmm: Meil blogger jah. Tundus kõige lihtsam.
ma siin olen ka mitmeid kordi mõelnud midagi luua... et t2itsa mõtlema panev :smaili:
Külaline- Külaline
Ma tegin endale ka just hiljuti oma blogi, mis keskendub söögitegemisele. See asub siin. Vaikselt õpin ja arenen, kust mida lisada ja muuta saab, aga üsna võhik alles. Loeksin hea meelega nõuandeid, kuidas blogi huvitavamaks muuta (sitemeter on lõpuks olemas, pildigalerii sain ka lisatud. Tausta oskan valida ainult etteantutest, tahaks osata teha täitsa enda oma jne.jne)
Heleen- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 421
Registration date : 16/02/2009
Oot Iirlane - sa teed ka uue? Teeme siis uue või? Ma nii koostegemise õhinas et või uue ka veel lisaks teha :hahaha: skinne ei oska ma kah vahetada- veetsin hea mitu ööd lugedes kuidas ja ikka ei saanud (juba oli roosamanna alla ka laetud aga sähka).
NB! Heleen- kas sul on mingi väga hea fotokas kodus? Ma mõtlen siin, et oma seebikarbiga küll nii häid pilte teha ei oska. Kas on fotoka või tegija süü... :hmmm: Väga ilus blogi sul. Ja muudkui mingid keerulised toidud... mõtlesin siin - kui uus blogi tehakse siis teeks ainult söögiblogi (et sirvida kunagi mida süüa teha) aga sellised eeskujud on ees, et köhkatama panevad enda susserdised ainult....
PS. Kes oskab skinne muuta? Mina jagu ei saanud aga tavalised blogger taustad on veidi ebarahuldavad.
NB! Heleen- kas sul on mingi väga hea fotokas kodus? Ma mõtlen siin, et oma seebikarbiga küll nii häid pilte teha ei oska. Kas on fotoka või tegija süü... :hmmm: Väga ilus blogi sul. Ja muudkui mingid keerulised toidud... mõtlesin siin - kui uus blogi tehakse siis teeks ainult söögiblogi (et sirvida kunagi mida süüa teha) aga sellised eeskujud on ees, et köhkatama panevad enda susserdised ainult....
PS. Kes oskab skinne muuta? Mina jagu ei saanud aga tavalised blogger taustad on veidi ebarahuldavad.
Ma jah juba yle aasta v6tan hoogu et teha eestikeelne blogi.
ALUSTUSEKS.
Kui sul on olemas Google account siis logi sisse siin.
Kui pole siis tuleb teha account ja selleks tuleb siis taita SEE vorm.
1.Ja siis tuleb teil leida nimi oma uuele blogile ja nimi mis laheb aadressi. :hmmm:
2.valige valjanagemine.
Start blogging !
Kirjutage oma esimene postitus! neid saate hiljem muuta,kustutada ,varjata...
Siis ronime settingutesse.
Ahjaa.muutuste tegemiseks tuleb minna yleval paremas nurgas Customize.
Kui te lahete settings ja formatting ,siis sealt saate eesti keele panna ja kella 6igeks.
Eestis siis +2 tundi.
Layouti all saab ka teisi templeite valida.
Homme ytlen kuda pilti taustaks panna. :whist:
Suutsin siis tausta koodid paris korralikult sassi ajada.
Homme harutan edasi .
Tanane tulemus.
ALUSTUSEKS.
Kui sul on olemas Google account siis logi sisse siin.
Kui pole siis tuleb teha account ja selleks tuleb siis taita SEE vorm.
1.Ja siis tuleb teil leida nimi oma uuele blogile ja nimi mis laheb aadressi. :hmmm:
2.valige valjanagemine.
Start blogging !
Kirjutage oma esimene postitus! neid saate hiljem muuta,kustutada ,varjata...
Siis ronime settingutesse.
Ahjaa.muutuste tegemiseks tuleb minna yleval paremas nurgas Customize.
Kui te lahete settings ja formatting ,siis sealt saate eesti keele panna ja kella 6igeks.
Eestis siis +2 tundi.
Layouti all saab ka teisi templeite valida.
Homme ytlen kuda pilti taustaks panna. :whist:
Suutsin siis tausta koodid paris korralikult sassi ajada.
Homme harutan edasi .
Tanane tulemus.
:hahaha: hea kiusupunn... homme ütlen :hahaha: Aga tulemus on ilus. Kirja on esialgu veidi raske lugeda aga saan aru, et testimisel asjad alles. :smaili:
Enamikele on vast juba teada aga mina alles avastasin ja panen ka teistele lisaks- sitemeter (Iirlasel oli vist mingi teine pakkuja). Saab vaadata mitu korda, kust jne. su lehte külastatud on.
Viimati muutis seda honeymoon (Nelj 02 Apr 2009, 11:14). Kokku muudetud 1 kord
Ei tegelt see ei jaa niimoodi ,lihtsalt mul oli vaja leida koht kus saab pilti taha panna.
M6te on et texti alune jaab kindlat varvi.
Ja muidugi leida netist uuusi ilusaid layoute.
Vaata seal kyljepeal on juba 1 nupuke yhte blogisse kus on tasuta taustasid.
Kahjuks peab ysna hasti teadma kuhu seda koodi kopida.
Aga kui tahad ise katsetada ,anna minna . nalja saab palju.
Ma tegelt ise 6pin ka t88 kaigus...
M6te on et texti alune jaab kindlat varvi.
Ja muidugi leida netist uuusi ilusaid layoute.
Vaata seal kyljepeal on juba 1 nupuke yhte blogisse kus on tasuta taustasid.
Kahjuks peab ysna hasti teadma kuhu seda koodi kopida.
Aga kui tahad ise katsetada ,anna minna . nalja saab palju.
Ma tegelt ise 6pin ka t88 kaigus...
honeymoon- mul on Nikon D80. Hea fotokas on küll, aga ma ise pole veel piltidega rahul. Saaks paremat tulemust. Teoorias olen tugevam kui praktikas. Samas kui huvi on, võin anda mõningaid nippe, mida ise pildistades kasutan.
Iirlane- jään ootama ka, kust leida layoute ja küsimus- kuidas sa oma blogisse selle kukkuva hiire said? Ma ei oska isegi naerunägu lisada. Selle info eest oleksin ka tänulik!
Iirlane- jään ootama ka, kust leida layoute ja küsimus- kuidas sa oma blogisse selle kukkuva hiire said? Ma ei oska isegi naerunägu lisada. Selle info eest oleksin ka tänulik!
Heleen- Omaklubi pronks
heleen -akki oled nii kena ja paned fotograafia alla 6petusi.
Tahtsin ise netist otsida ,aga pole aega olnud.Tee sinna uus teema ja jaga n6uandeid!pliiiiiz
Hiir on seal ikka pildina. ainus jama et neil jaab rant ymber ,yritan avastada ka kuidas see rant kaotada.
Annan momendil selle lingi,6htul ise syvenen mis seal on.
Tahtsin ise netist otsida ,aga pole aega olnud.Tee sinna uus teema ja jaga n6uandeid!pliiiiiz
Hiir on seal ikka pildina. ainus jama et neil jaab rant ymber ,yritan avastada ka kuidas see rant kaotada.
Annan momendil selle lingi,6htul ise syvenen mis seal on.
ei noki vot seda template asja ära. extractimata failina panin praegu töölauale aga seal vähe kasu neist (vaatasin küll hoolega sellele extractimata raamatuikoonile otsa aga näe kurja- ei läinud ise blogisse):vastaseina:Midagi nagu juba lubaks aga...
Pöhh üles sain ei hakanudki avama, panin view ja kopisin selle pika koodi ära, edit html ja paste sinna. Jupikaupa asju kahjuks muuta ei oska. Seda päris õiget tausta ei leidnud kah
Ööseks sai valmis selline Asi - ilmselt tuleb homme nullist uuesti teha. Kui ikka ei meeldi homme ka veel.
Pöhh üles sain ei hakanudki avama, panin view ja kopisin selle pika koodi ära, edit html ja paste sinna. Jupikaupa asju kahjuks muuta ei oska. Seda päris õiget tausta ei leidnud kah
Ööseks sai valmis selline Asi - ilmselt tuleb homme nullist uuesti teha. Kui ikka ei meeldi homme ka veel.
honeymoon- väga uhke blogi ju!! Ära kustutama küll hakka! Ja see küpsiste pilt valge paelaga on lihtsalt super :smaili: !
Iirlane- panen infot fotonduse alla õige pea. Olen praegu Haapsalus ja teen seda siis, kui koju tagasi läheme. Ma ostsin endale Amazonist ühe vinge fotoraamatu ka, peamiselt toidu pildistamisest. Pole väga põhjalikult jõudnud süveneda, aga sealt leian kindlasti häid nõuandeid, mida teiega jagada.
Iirlane- panen infot fotonduse alla õige pea. Olen praegu Haapsalus ja teen seda siis, kui koju tagasi läheme. Ma ostsin endale Amazonist ühe vinge fotoraamatu ka, peamiselt toidu pildistamisest. Pole väga põhjalikult jõudnud süveneda, aga sealt leian kindlasti häid nõuandeid, mida teiega jagada.
Heleen- Omaklubi pronks
Sirvisin terve eilse öö taustasid ja meelde jäi see koht koodi avamiseks vajalik firefox- explorer ei saa neid koode lahti.
ma kahjuks ei saa asjaga tegeleda enne ...homme 6htut vist.
vaja s6itu minna... :arkana:
vaja s6itu minna... :arkana:
Mulle meeldib pruun :01:
Lehise- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1157
Pruun on nummim jah ..mul tekkis julm isu kohe ..
:hmmm: peab muffineid tegema minema
:hmmm: peab muffineid tegema minema
Külaline- Külaline
http://lihtsadheadtoidud.blogspot.com/
Küsimus- kuidas saab postituste vahele eraldavad jooned? Ei saagi kui sellel templatel pole ette nähtud? :hmmm: Hirmsasti tahaks kriipse kahe postituse vahele.
Nii- tundub, et ma olen jälle ainuke kes hulluks läks ja öid üleval on koostegemisega :giverose: Selgituseks- olen ahviaastal sündinud
Küsimus- kuidas saab postituste vahele eraldavad jooned? Ei saagi kui sellel templatel pole ette nähtud? :hmmm: Hirmsasti tahaks kriipse kahe postituse vahele.
Nii- tundub, et ma olen jälle ainuke kes hulluks läks ja öid üleval on koostegemisega :giverose: Selgituseks- olen ahviaastal sündinud
Naljakas jah, et sul neid vahetriipe pole. Ma ei oska aidata ka, mul tulevad automaatselt.
Heleen- Omaklubi pronks
Heleen- enamikel tulevad aga mul on see isekisutud taust.
Ja aitäh paberinipi eest! Olen mitu korda "tuba" kustutanud tunde pilditöötluses
Ma sain käima slaidishow - blogger dashboard (kust iga kord uut postigi paned) -> Layout -> page elements -> Add a gadget (see on seal blogijoonisel juba,kus kastikestena blogi on joonistatud) -> hüppab lahti uus aken, sealt valid slideshow.
Enne peab olema kas flickr või photobucet või picasa web albumis need pildid üleval ja ka avalikkusele nähtavad.
Kui sul on pildid blogis juba olemas siis on need automaatselt ka picasa albumina netis üleval. Vaata my account - picasa web albums. (alguses on nad automaatselt mitteavalikud ja lisaks on seal ka kõik muud pildid mis blogisse panid.).
Ehk siis google accounti omanikel seda pildishowd väga lihtne üles saada- muuda ainult see vajalik kaust avalikuks. :smaili:
Keeruline jutt lihtsa asja peale ja ilmselt kõik juba oskavad aga kuna mulle oli uus, panin kirja.
Ja aitäh paberinipi eest! Olen mitu korda "tuba" kustutanud tunde pilditöötluses
Ma sain käima slaidishow - blogger dashboard (kust iga kord uut postigi paned) -> Layout -> page elements -> Add a gadget (see on seal blogijoonisel juba,kus kastikestena blogi on joonistatud) -> hüppab lahti uus aken, sealt valid slideshow.
Enne peab olema kas flickr või photobucet või picasa web albumis need pildid üleval ja ka avalikkusele nähtavad.
Kui sul on pildid blogis juba olemas siis on need automaatselt ka picasa albumina netis üleval. Vaata my account - picasa web albums. (alguses on nad automaatselt mitteavalikud ja lisaks on seal ka kõik muud pildid mis blogisse panid.).
Ehk siis google accounti omanikel seda pildishowd väga lihtne üles saada- muuda ainult see vajalik kaust avalikuks. :smaili:
Keeruline jutt lihtsa asja peale ja ilmselt kõik juba oskavad aga kuna mulle oli uus, panin kirja.
Sattusid hoogu,tubli! :smaili:
Pane aga julgelt k6ik kirja ,alati on kellegil midagi 6ppida. :smaili:
Ma naiteks pole kunagi pildishowd teinud ,nyyd lihtsam kui n6uanne ees.
Vahejoont on kindlasti v6imalik panna,yritan otsida ...
Pane aga julgelt k6ik kirja ,alati on kellegil midagi 6ppida. :smaili:
Ma naiteks pole kunagi pildishowd teinud ,nyyd lihtsam kui n6uanne ees.
Vahejoont on kindlasti v6imalik panna,yritan otsida ...
Aitäh- otsin ka aga no ei saa jagu...ja seda joont on hirmsasti vaja. :01: Naiste asi, noh. Kui vaja siis vaja.
Teine asi, mis meeldima hakkas aga ka jagu ei saa (proovisin google searchi paigaldada- tuli kole plönn) on selline asi nagu Sille lehe alaosas- kena eestikeelne, tausta värvi otsingumootorike. :hmmm:
Teine asi, mis meeldima hakkas aga ka jagu ei saa (proovisin google searchi paigaldada- tuli kole plönn) on selline asi nagu Sille lehe alaosas- kena eestikeelne, tausta värvi otsingumootorike. :hmmm:
Oma tehtud google nuppu saab teha siin : http://www.google.com/coop/manage/cse/create/1
uurin hiljem edasi.
uurin hiljem edasi.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Teeme uue rekordi!
» Klassi koduleht või blogi
» Ginny unistuste elu ehk üks blogi
» Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks
» Liann kutsub heategu tegema! Teeme?
» Klassi koduleht või blogi
» Ginny unistuste elu ehk üks blogi
» Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks