Teeme oma blogi!
+10
Elen
imeline
VäikeTama
Pärlike
Mannu:)
Cat
Lehise
Heleen
HoneyMoon
Iirlane
14 posters
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 5
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Teeme oma blogi!
Iirlane, aitäh! Paraku ma enne õhtut kindlasti pikemalt aega ei leia... Aga nii palju olen ära suutnud enam-vähem teha, et mingi elementaarne profiil on olemas.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Nikerdasin ka midagi kokku... Tegelt juba måonda aega olen siinset inffi sinna üles pannud, oma välkadest tuttavate jaoks, kes on mu (käsi)tegemiste vastu huvi tundnud. Mingi aeg, kui olen oma igapäevaelu rohkem graafikusse saanud, hakkan kirjutaa kahes keeles. Vöi vaheldumisi. No ma ei tea.
http://notvathome.blogspot.com ehk see SIIN
http://notvathome.blogspot.com ehk see SIIN
Paljud kirjutavad kahes keeles, ja yhte posti kahes k teha on lihtsam kui kahte blogi pidada.
See ei v6ta ju aega sinna eesti k text kohe juurde lisada.
Ma teen nyyd nii et k6igepealt kirjutan eesti texti valmis ja siis t6lgin ingl.k. Tundub lihtsam. :10:
Enne tegin ainult ingl k.
Igatahes welcome blogijate hulka!!!
See ei v6ta ju aega sinna eesti k text kohe juurde lisada.
Ma teen nyyd nii et k6igepealt kirjutan eesti texti valmis ja siis t6lgin ingl.k. Tundub lihtsam. :10:
Enne tegin ainult ingl k.
Igatahes welcome blogijate hulka!!!
Viimati muutis seda Iirlane (Püh 13 Dets 2009, 00:57). Kokku muudetud 1 kord
Mina pean juba alates detsember 2006 oma lastest blogi mugulalugu.blogspot.com :01:
imeline kirjutas:Mina pean juba alates detsember 2006 oma lastest blogi mugulalugu.blogspot.com
Ja seda on megalahe lugeda! Kui tahad kõhutäie naerda, siis loe
Elen- Postituste arv : 281
Registration date : 16/02/2009
Jaa! mina ka olen püsipiiluja seal Vahva blogi!imeline kirjutas:Mina pean juba alates detsember 2006 oma lastest blogi mugulalugu.blogspot.com
Sain ka lõpuks oma blogi avatud. Laste blogijääb endiselt siia, kuid maailma asjade üle hakkan arutlema seal: http://kailikirjutab.blogspot.com/
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Nonii, tekitasite isu blogitamise järele. Proovin kah siis. Käsitööblogi mul juba on, Isetegijas, niisama jutublogi mul ei olnud kusagil. Päevikut olen küll aastaid pidanud, 14-aastasena alustasin ja lõpetasin 3 aastat tagasi, ehk siis 27-aastasena, mõtlen seda kaustiku-värki, aga nüüd on ju see inetrnet moes ja... igatahes, siin minu MÕTTEMULLID asuvadki nüüd. Eks näis, kui tihti sinna postitama hakkan. Tõenäoliselt on algus päris hoogne, nagunii vajub hiljem asi veidike ära...
Kujunduses võib asi muutuda veel, ma tasapisi tegelen sellega. Käsitööblogi kujundasin kah oma pool aastat pisitasa, ja alles nüüd olen rahul, see välimus ongi see õige! Näis, kaua mõttemullide kujundamisega läheb. Võibolla eriti ei muudagi midagi, täiendan ainult.
Käsitööjuttu võib minu mõttemullides leida küll, aga minimaalselt, ehk seonduvalt muu eluga. Rohkem tuleb juttu minu elust ja mõtetest. Päris üksikasjalikult ma oma pere eraelu muidugi laiali ei laota, aga kui midagi huvitavat juhtub, või kuskil huvitavas kohas käime perega, või niisama nalja saab, või lihtsalt mul miskid mõtted pähe tulevad, siis jagan seda oma mõttemullides.
Siiski tuleb meeles pidada, et internetis on kõik leitav ja ärakasutatav ning seega ei tasu ka blogitades päris üksikasjadesse laskuda. Liigne avameelsus võib kurjalt kätte maksta.
Kujunduses võib asi muutuda veel, ma tasapisi tegelen sellega. Käsitööblogi kujundasin kah oma pool aastat pisitasa, ja alles nüüd olen rahul, see välimus ongi see õige! Näis, kaua mõttemullide kujundamisega läheb. Võibolla eriti ei muudagi midagi, täiendan ainult.
Käsitööjuttu võib minu mõttemullides leida küll, aga minimaalselt, ehk seonduvalt muu eluga. Rohkem tuleb juttu minu elust ja mõtetest. Päris üksikasjalikult ma oma pere eraelu muidugi laiali ei laota, aga kui midagi huvitavat juhtub, või kuskil huvitavas kohas käime perega, või niisama nalja saab, või lihtsalt mul miskid mõtted pähe tulevad, siis jagan seda oma mõttemullides.
Siiski tuleb meeles pidada, et internetis on kõik leitav ja ärakasutatav ning seega ei tasu ka blogitades päris üksikasjadesse laskuda. Liigne avameelsus võib kurjalt kätte maksta.
Sig29 väga toredad mõttemullid
Kunagi kui me hakkasime remontima seda maja siin kus ma praegu elan igatsesin ma et pildistan ehitusjärku algusest kuni valmimiseni, aga kahjuks ei õnnestunud mul see kuidagi, kuna mul polnud tollajal vastavat fotokat ja siis kui fotoka soetasime polnud internetti ja kui me need mõlemad saime polnud enam midagi ehitada.
Aga nüüd ostsime maja mida hakkame uuesti jõudumööda renoveerima ja seekord jagan seda oma BLOGIGA
Kunagi kui me hakkasime remontima seda maja siin kus ma praegu elan igatsesin ma et pildistan ehitusjärku algusest kuni valmimiseni, aga kahjuks ei õnnestunud mul see kuidagi, kuna mul polnud tollajal vastavat fotokat ja siis kui fotoka soetasime polnud internetti ja kui me need mõlemad saime polnud enam midagi ehitada.
Aga nüüd ostsime maja mida hakkame uuesti jõudumööda renoveerima ja seekord jagan seda oma BLOGIGA
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Mul on plaanides kunagi teha, seda juba aasta vähemalt Lootsin,et äkki jõuludeks kingitakse aga ei Ei teagi mille taha asi jääb kas viitsimuse või aja
Sain omadega nii kaugele,et midagi on olemas, asub SIIN
Pildid on isiklikust arvutist laetud, esialgu sain aru,et peavad olema netti laetud ja alles siis saab blogisse panna. Ma ikka nii dum-dum selles vallas
Pildid on isiklikust arvutist laetud, esialgu sain aru,et peavad olema netti laetud ja alles siis saab blogisse panna. Ma ikka nii dum-dum selles vallas
Tere tulemast blogimaailma . Ma ei osanud esialgu ka seal midagi ette võtta aga pisukese pusimise peale tekib mingisugune arusaam asjadest.
Igal juhul hakkan ma su tegemisi seal jälgimas käima
Igal juhul hakkan ma su tegemisi seal jälgimas käima
Nii armas sinust! Ega ma palju armasta kirjutada aga vähemalt koht kuhu saan pilte panna Flickris hakkab kaust täis saama ja edasi peaksin juba maksma,et pilte laadida. Mul oleks juba midagi näidata aga ootan jaanuari ära
Tõeliselt kena blogi, carissime! Lihtsalt küsimusena kas postituste tausta valgena oled proovinud? Ma alati imetlen su piltide ilu ja see hall ampsab valguse ära muidu nii säravatelt piltidelt. Aga võib vabalt olla ka mu oma maitse(tuse) küsimius Igatahes tubli, et tehtud said. Jälgin sinu nokitsemisi alati innuga.
Tänan! Postituse tausta osas maadlesin tükk aega, proovisin ka valget aga ei meeldinud nii väga kui hall. Väga meeldib see, et pildi ümber on väike valge raam,mis sobib halli ja roosaga Samas on nii palju teisi ilusaid värve...
Nüüd tahaks oma lemmik linke sinna lisama hakata. Oskab keegi lühidalt öelda kust alt?
Nüüd tahaks oma lemmik linke sinna lisama hakata. Oskab keegi lühidalt öelda kust alt?
1) võtad Design-page elements
Add a gadget
2) Kerid allapoole basicks vidinates, tuleb Blog list ja Link list, valid kumba tahad Bloglist annab selle väikese pildi blogi postitusest ka ette, linklisti saad lihtsalt lingina kõik panna, mis tahad.
3) lisad lehekülje aadressi
Edit- vabandused posti tausta kohta kobisemise eest ka. kas sa pilte suuremas mõõdus ka proovisid panna (kui klikkad pildil, saab valida sealt suuruseid, sul vist väikseim? ) Mul ei anna ikka rahu, sul on NIIIII ilusad pildid...vahin tihtipeale su töid ainult silma puhkamiseks, isegi mitte, et oh, tahaks ka teha (nagunii ei oska )
Add a gadget
2) Kerid allapoole basicks vidinates, tuleb Blog list ja Link list, valid kumba tahad Bloglist annab selle väikese pildi blogi postitusest ka ette, linklisti saad lihtsalt lingina kõik panna, mis tahad.
3) lisad lehekülje aadressi
Edit- vabandused posti tausta kohta kobisemise eest ka. kas sa pilte suuremas mõõdus ka proovisid panna (kui klikkad pildil, saab valida sealt suuruseid, sul vist väikseim? ) Mul ei anna ikka rahu, sul on NIIIII ilusad pildid...vahin tihtipeale su töid ainult silma puhkamiseks, isegi mitte, et oh, tahaks ka teha (nagunii ei oska )
Oh, suured tänud! Algus oli mul õige aga valisin vale asja ja sattusin tupikusse. Õpetus on super! nii puust ja punaseks
Ma seda kobisemist võtan nõuna ja olen tänulik iga tagasiside eest, seega lase julgelt edasi Pildid olen siiani arvutisse juba salvestanud väikestena. Seda mitmel põhjusel aga kui blogiga jätkan siis jätan sellise mõõdu nagu viimased kätised on, see peaks olema piisav.
Ma tänan nii turgutavate sõnade eest!
Ma seda kobisemist võtan nõuna ja olen tänulik iga tagasiside eest, seega lase julgelt edasi Pildid olen siiani arvutisse juba salvestanud väikestena. Seda mitmel põhjusel aga kui blogiga jätkan siis jätan sellise mõõdu nagu viimased kätised on, see peaks olema piisav.
Ma tänan nii turgutavate sõnade eest!
Kui siis juba. Äkki HoneyMoon oskad aidata,kuidas saaksin oma flickeri lehekülje pildina lisada blogisse. Mul õnnestus link panna...
Äkki oskangi Aga mismoodi pildina? No, ma ei saanud täpselt aru, mida teha tahad:)
Tahaksid nagu bännerit, et üks pilt ja viib sinna sinu flickrisse?
Kui nii, siis kõige lihtsam on add gadget (sama, kust nimekirja lisasid)ja Picture. Siis laed enda soovitud pildi üles sinna ja lisad punase noolekese juures lingi, kuhu saata tahad pildile klõpsates.
Kui midagi muud, küsi üle
Tahaksid nagu bännerit, et üks pilt ja viib sinna sinu flickrisse?
Kui nii, siis kõige lihtsam on add gadget (sama, kust nimekirja lisasid)ja Picture. Siis laed enda soovitud pildi üles sinna ja lisad punase noolekese juures lingi, kuhu saata tahad pildile klõpsates.
Kui midagi muud, küsi üle
Viimati muutis seda HoneyMoon (Nelj 30 Dets 2010, 19:43). Kokku muudetud 1 kord
Ma poleks ise ka aru saanud SIIN blogis on näide vasakul pool ääres on pildina klikitavad lingid. Tahan ka
Töötab ju mind viskab flickrisse kui peal vajutan. Geniaalne, kallis Watson Ja mina selgitan siin mingeid lihtsaid pildilahendusicarissime kirjutas:slaidiesituse sain pandud aga lingina,et pildile vajutada seda välja ei nuputa
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Teeme uue rekordi!
» Klassi koduleht või blogi
» Ginny unistuste elu ehk üks blogi
» Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks
» Liann kutsub heategu tegema! Teeme?
» Klassi koduleht või blogi
» Ginny unistuste elu ehk üks blogi
» Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks
» Liann kutsub heategu tegema! Teeme?
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 5