O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks

+29
Siki
anka
mannu03
Cms
janee
maszke
lemming
mitike
pincel
gerli08
imeline
Heily
accra
Monique
Mirhel
Pärlike
Iirlane
Ivika25
pariisitar
Cat
tixit
tirtzzz
babyapple
Tipu
naxy
HoneyMoon
liisuu
Soulshaker
sussidegahobune
33 posters

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks Empty Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks

Postitamine  sussidegahobune Esm 30 Nov 2009, 13:35

Tere, Kuna Homme algab jõulukuu, siis tahaksin teid kõiki üleskutsuda heategevusele. Mul tekkis mõte, et teeks kaks korjandust- Loomade varjupaigale ning lastekodule.
Ma ise mõtlesin, et äkki teeks raha asemel korjanduse loomadele toidu näol, ning lastekodule(ei tea veel millisele, siinkohal palun kaasfoorumlaste abi otsustamiseks) mänguasjade näol.
Kui näiteks igaüks meist siin foorumis saaks osta nt. ühe mänguasja ja mingi koguse loomatoitu. Koguks need kokku, ja loomade asjad jaotaks yle eesti laiali. Lastekodu kohapealt ehk valiks välja ühe. Võib muidugi ka ainult ühele loomade varjupaigale koguda. See on Teie otsustada.
sussidegahobune
sussidegahobune
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 441
Registration date : 22/09/2009

Tagasi üles Go down

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks Empty Re: Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks

Postitamine  Soulshaker Esm 30 Nov 2009, 14:02

Mina soovitaks otsida hoopis ühe perekonna, kes tõesti vajab abi.
Lastekodud ja varjupaigad saavad naguinii kõik abi. Neid aktsioone on ikka väga palju.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks Empty Re: Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks

Postitamine  liisuu Esm 30 Nov 2009, 14:07

Ma ka arvan, et valik mõne pere, kes abi vajavad ja ostaks neile siis seda, mida tõesti vaja on. Nt turvatooli vms, kommipakke võib ka teha nt.

Aga see koeratoidu mõte on ka hea, mitmest kohast olen lugenud, et annetused on viimasel ajal kokku kuivanaud ja palutakse abi. Samas, kuidas ma saaks toimetada mandrile oma annetatud toidukoti? Pigem annaks selle raha kellelegi ja siis keegi ostaks Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks 756483 Kas see toimiks?
liisuu
liisuu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1224
Registration date : 12/08/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Esm 30 Nov 2009, 14:13

Lastekodude poolt mina ka ei hääletaks- asju on neil enamasti üleliiagi, armastust on vähe.

Koertega on selline asi, et kui kunagi tahtsin viia tekke, mänguasju siis öeldi, et pole vaja , saatke raha..... paha tunne sai. Ei saada raha, tahan midagi, mis koertele läheks. Aga muidu varjupaik hea idee Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks 633777 Tartukad võiks siis eraldi kokkuka teha ja igaüks midagi kaasa võtta....

Ja siis selline täiendus. OMA-d on meile ju kõige omamad- kui keegi OMAdest teab ette ära, et majandusliku olukorra tõttu ei ole võimalik lapsele jõulu ajal pakki teha, andke mulle privasse (või ka siia, kui soovite) teada. Koos saab ehk midagi välja nuputada. Mõnel perel saaks hea meel kasvõi villasokkide üle, kommist rääkimata. Kui keegi abi vajab, eks siis hõikan siin, mis ettepanekuid tehakse.

Kuna me siin kõik pea tuttavad, ei usu, et "valesoovijaid" ennast kirja paneks. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks 848853
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks Tiitli23
Postituste arv : 3447

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Esm 30 Nov 2009, 14:37

Oleksin ka nõus aitama loomi ja abivajavaid peresid. Jõulud ju tõesti andmise/jagamise aeg.
naxy
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1250
Registration date : 19/11/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tipu Esm 30 Nov 2009, 15:08

Loomade varjupaikasid olen ma korduvalt toetanud, kas siis rahaliselt või käinud viinud sinna toitu ja mänguasju ja käinud loomadega jalutamas ja mängimas :6f6:
Sellel aastal otsustasin mina toetada Riskilaste Tervisekeskust. Sihiks just enneaegsed ja teised riskivastsündinud. Kuna mul enda lapsed olid enneaegsed, siis olen näinud seda intensiivravi poolt ikka väga lähedalt. Tõesti oeln tänulik arstidele ja headele aparatuuridele, et lapsed nii kenasti ja kiiresti kosusid :girlsh: Ja tahan omalt poolt väikese panuse anda ja teisi pisikesi abivajajaid toetada Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks 547149 Sest neil on vaja soetada igasugu asju, aga riigilt ei saa ju nii palju abi kui vaja oleks.. Aga jah, see on minu selle aasta annetuse otsus :muie:
Tipu
Tipu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1115

http://armuluna.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Nelj 03 Dets 2009, 11:33

Keda siis toetame? Kuidas ja millal?
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Nelj 03 Dets 2009, 11:50

Ma arvan ka, et kui toetada lastekodu või loomade varjupaika, siis tuleb uurida, mida nad üldse vajavad.
Mänguasjade või loomatoidu korjandus pole ehk üldse see, mis nende vajadusi kattaks.

Nii palju kui meie pere on heategevusega tegelenud, siis ikka uurime enne, mida ühel või teisel asutusel vaja on.

Aga mulle meeldib see mõtte, et kedagi OMA klubist toetada. Aga keda? Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks 756483
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705

Tagasi üles Go down

Postitamine  tirtzzz Nelj 03 Dets 2009, 11:58

See oleks tõesti hea mõte, et kedagi OMAkatest toetada Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks 547149 Mul on üks mõte ka, aga ma ei kujuta ette kuidas keegi võib abipakkumisse suhtuda?!?
tirtzzz
tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 802
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Nelj 03 Dets 2009, 12:02

Ma arvan, et eks tuleb inimeselt küsida. Me ju nii omad küll, et ei tohiks solvamiseni kõlada. Räägi oma mõttest, tirzzz!
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Nelj 03 Dets 2009, 12:08

Nagu öeldakse ... küsija suupihta ei lööda. Kui ei küsi ei saa ka teada.
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  tirtzzz Nelj 03 Dets 2009, 12:11

Mannu03, vist nagu ma aru sain on praegu päris raske aeg, nad läksid koos Mia, ema ja 2 pisikese õega oma vägivaldse isa/mehe juurest minema. Ma arvan, et just jõulude ajal oleks oluline toetada sellist peret, et saaks pisikestele kasvõi jõulukingitused kuuse alla(võib olla ka kuusk muretseda) ja seaprae lauale, et oleks kasvõi 1 päev lastel, mis teeks rõõmu selles hallis argipäevas!
tirtzzz
tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Tagasi üles Go down

Postitamine  tixit Nelj 03 Dets 2009, 12:12

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks 547149
tixit
tixit
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 2243

http://minumaailm-tixit.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Nelj 03 Dets 2009, 12:15

Tàitsa nôus!
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Nelj 03 Dets 2009, 12:18

V2ga hea idee!!! Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks 547149
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Nelj 03 Dets 2009, 12:22

tirtzzz kirjutas:Mannu03, vist nagu ma aru sain on praegu päris raske aeg, nad läksid koos Mia, ema ja 2 pisikese õega oma vägivaldse isa/mehe juurest minema. Ma arvan, et just jõulude ajal oleks oluline toetada sellist peret, et saaks pisikestele kasvõi jõulukingitused kuuse alla(võib olla ka kuusk muretseda) ja seaprae lauale, et oleks kasvõi 1 päev lastel, mis teeks rõõmu selles hallis argipäevas!

Oi aga see on ju igavesti tore mõte! Kas kellelgi on ideid kuidas asju korraldama hakata.
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  tirtzzz Nelj 03 Dets 2009, 12:32

Ma mõtlen, et võiks raha koguda ja siis vajaliku osta (näiteks kuuse, jõulutoidu ja kingitused), et siis peaks mannult küsima, et mida oleks tema õdedel ja Mial vaja, et saaks midagi asjalikku kingiks.
tirtzzz
tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Nelj 03 Dets 2009, 12:39

Ma ei tea, kas nyyd kuuske just on vaja, selle raha eest saaks 2kki midagi muud vajalikku. Toit, m2nguasjad, m2hkmed, riided...eks peab uurima, mida neil k8ige enam tarvis oleks.
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Nelj 03 Dets 2009, 12:42

tirtzzz kirjutas:Ma mõtlen, et võiks raha koguda ja siis vajaliku osta (näiteks kuuse, jõulutoidu ja kingitused), et siis peaks mannult küsima, et mida oleks tema õdedel ja Mial vaja, et saaks midagi asjalikku kingiks.

Kas võtaksid selle küsimise oma peale? Siis saaksime edasi mõelda!
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  tirtzzz Nelj 03 Dets 2009, 12:43

Seda küll, aga need õed vist on nii vanad, et mähkmeid nad enam ei kanna. Aga midagi vajalikku võiks küll olla.

No ma võiksin privas tema käest küsida, aga äkki saaks ka kuidagi ta siia teemasse meelitada ja siis ta saaks siin kõigile meile kirjutada, et mis ta asjast arvab? Ja mida nende pere praegusel hetkel kõige rohkem vajaks.

Viimati muutis seda tirtzzz (Nelj 03 Dets 2009, 12:48). Kokku muudetud 1 kord
tirtzzz
tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Tagasi üles Go down

Postitamine  naxy Nelj 03 Dets 2009, 12:46

tirtzzz kirjutas:Seda küll, aga need õed vist on nii vanad, et mähkmeid nad enam ei kanna. Aga midagi vajalikku võiks küll olla.

Midagi vajavad nad ju kindlasti ... olgu need siis mähkmed või midagi muud.
naxy
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ivika25 Nelj 03 Dets 2009, 12:51

Oleksin ka käpp Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks 547149
Kui ma ei eksi, siis Mannu õed olid vist 5 aastased
Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks 756483
Ivika25
Ivika25
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

August 2010 abimode
Postituste arv : 1192

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Nelj 03 Dets 2009, 12:52

Mina olen ka mannu toetamisega nõus! Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks 547149

Tuleb jah privas temalt küsida, mida tal vaja on!
Tahaks ikka asjalikude asjadega toetada. Õdedele võiks raamatuid kinkida jms
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Nelj 03 Dets 2009, 12:52

Nii palju kui ma ta viimasest postitusest m2letan, siis neil praegu vist pole netti ja ta saab ainult raamatukogust netti. Peaks talle kindlasti priva saatma, seda teemat ei pruugi ta kohe n2ha.

Kui kellelgi m8lgub veel m8ni teine kandidaat m8ttes, siis palun andke teada siin v8i privage!!!
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  tirtzzz Nelj 03 Dets 2009, 12:56

Aga äkki siis pariisitar ise privab mannule, et kui teised kandidaadid ka pariisitarile saadetakse, siis tal parem ülevaade! Või mis sa arvad pariisitar? Sa ju OMAmode ka ikkagist Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks 173454
tirtzzz
tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 1, lehekülgi kokku 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Tagasi üles

- Similar topics