O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks

+29
Siki
anka
mannu03
Cms
janee
maszke
lemming
mitike
pincel
gerli08
imeline
Heily
accra
Monique
Mirhel
Pärlike
Iirlane
Ivika25
pariisitar
Cat
tixit
tirtzzz
babyapple
Tipu
naxy
HoneyMoon
liisuu
Soulshaker
sussidegahobune
33 posters

Lehekülg 8, lehekülgi kokku 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 Empty Re: Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks

Postitamine  Ivika25 Nelj 17 Dets 2009, 17:27

Ma vaatasin oma voodipesud jms, aga kahjuks ei olnud midagi sobivat Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 173634 Aga tegin väikese ülekande Honeymooni arvele Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 547149 Loodan, et sellest on natuke kasu ka Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 888847 Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 633777 Aga kas jõuluehteid ka tahetakse? Äkki leiaksin midagi sealt Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 848853
Ivika25
Ivika25
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 Empty Re: Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks

Postitamine  babyapple Nelj 17 Dets 2009, 17:46

Thelma patjadele ma ei jõudnudi täna järele! Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 66281
Äkki sa Thelma saad need mehega linna orgunnida vms?

Mirhel pidi oma söögiriistad homme ise ära tooma. Ta praegu maal.
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Nelj 17 Dets 2009, 17:51

Nii kahju, et ma kuidagi aidata ei saanud, aga nii tore näha, et siin nii palju abivalmis ja häid inimesi on. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 61639
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Nelj 17 Dets 2009, 18:22

Selge, Naxy Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 866508
panen ise piparkookidega kaasa sellise nänni ka-Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 K1x74l
vajalik pole aga ruumi ka ei võta ja armastusega tehtud ikkagi Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 824600
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 Tiitli23
Postituste arv : 3447

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  tirtzzz Nelj 17 Dets 2009, 18:25

HoneyMoon Väga armsad Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 754634
tirtzzz
tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 802
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  accra Nelj 17 Dets 2009, 19:42

Ma lisan omalt poolt veel 2 tekki ja voodipesu,rätikuid.
Tekkidest pole ju kunagi puudust (räägib külmavares).
accra
accra
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 5652

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Nelj 17 Dets 2009, 19:48

accra kirjutas:Ma lisan omalt poolt veel 2 tekki ja voodipesu,rätikuid.
Tekkidest pole ju kunagi puudust (räägib külmavares).
Väga äge! Toimeta siis need homme Evely poole kui võimalik. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 68116
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  accra Nelj 17 Dets 2009, 19:56

Juba Evely´ga räägitud Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 547149 .

Pesin tekid läbi ja loodan ,et ikka homseks kuivavad ära ,muidu Evely pead neid edasi kuivatama.

Viimati muutis seda accra (Nelj 17 Dets 2009, 22:17). Kokku muudetud 1 kord
accra
accra
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Evely Nelj 17 Dets 2009, 19:57

Niihh!

Accra toob veel nänni juurde homme! Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 547149

Ise leidsin lisaks ehetele ja laualinadele mõned voodilinad ja padjapüürid! Lisasin ka ühe villase tekimõõtu pleed/teki. Hea istudes ümber võtta, magades tekile peale või hoopis põrandale istumise alla.

Varuvariant - olen homme Gustav Adolfi Gümnaasiumi juures 17:30 aeg ja 19:00 paiku. See on lisaks eelpool välja toodud variandile! Et kui kellelgi on ebamugav mulle koju tulla...
Evely
Evely
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 315
Registration date : 17/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Nelj 17 Dets 2009, 20:54

Hei hooo

Ma üritan padjad mehega linna kaasa saata. Ja ehk ta viskab need Evely poole ära. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 908786
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ivika25 Nelj 17 Dets 2009, 21:08

Ei tea, kas jõulukardinat oleks neile vaja? Leidsin endal ühe täiesti korraliku jõulukardina. Kuna meil köögis kardinaid ei tule arvatavasti kunagi, võiksin selle vabalt Tartu Naiste varjupaigale ära anda Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 547149 Mis te naised arvate?
Ja jõuluehteid äkki lisaks?
Ivika25
Ivika25
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

August 2010 abimode
Postituste arv : 1192

Tagasi üles Go down

Postitamine  tirtzzz Nelj 17 Dets 2009, 21:19

Ivika Ma arvan, et see on väga armas mõte Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 908786
tirtzzz
tirtzzz
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 802
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tipu Nelj 17 Dets 2009, 23:53

Ma pean oma nodi siis posti panema vist, sest mul pole võimalik neid ise kuhugi tuua Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 756483 Aga kelle nimele ma need saadan? Ja kelle arvele tuleb kanda see käsitöömeistrite ehete eest makstav summa? Ma nagu peata kana ausalt Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 998953
Tipu
Tipu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1115

http://armuluna.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cms Reede 18 Dets 2009, 08:11

Honeymoon, laupäeva hommikul-päeval on mul aega lahedalt lahedalt käes Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 866508 Kas ma tulen oma autoga või võtad meid (Henriga) peale? Saadan sulle privas oma telefoninumbri, siis saab koha ja aja ka selgeks. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 147380
Cms
Cms

Postituste arv : 135
Registration date : 28/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Reede 18 Dets 2009, 09:30

Tipu - käsitöömeistrite ehteraha kanna selle inimese kontole, kelle ehte sa ostad.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Reede 18 Dets 2009, 11:20

Andromache kirjutas:Tipu - käsitöömeistrite ehteraha kanna selle inimese kontole, kelle ehte sa ostad.
Aga siis läheb teil ju topelt ülekandetasu. Kergem oleks ehk kohe sinu arvele kanda kõigil? Ja sa siis ütles, sellel makstud ja nii saab kätte.

Cms- oma autodega on ehk kergem liikuda. Ei ole veel välja mõelnud, kust seda madratsit parme osta oleks ja ega ta sõidukasse ilmselt ei mahugi. Nii, et pean ehk mehe suure autoga tööle panema.
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Reede 18 Dets 2009, 11:51

HoneyMoon kirjutas:
Andromache kirjutas:Tipu - käsitöömeistrite ehteraha kanna selle inimese kontole, kelle ehte sa ostad.
Aga siis läheb teil ju topelt ülekandetasu. Kergem oleks ehk kohe sinu arvele kanda kõigil? Ja sa siis ütles, sellel makstud ja nii saab kätte.

Cms- oma autodega on ehk kergem liikuda. Ei ole veel välja mõelnud, kust seda madratsit parme osta oleks ja ega ta sõidukasse ilmselt ei mahugi. Nii, et pean ehk mehe suure autoga tööle panema.

Ma olen täiesti nõus sellega. Teeme siis nii, et Andromache kogub selle heategevusraha enda arvele. Loodan, et ostjaid ja toetajaid tuleb veelgi Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 908786 Ja siis kui natukene toredam summa koos- siis juba uurime mida täpselt abivajajatel tarvis.
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Reede 18 Dets 2009, 12:06

Jah, kui kõigile sobib, siis võib tõesti kõik selle ehteraha minule kanda. (Kontonumbri annan ostjaile pirvaatsõnumi teel) Aga mulle on jäänud ajakirjandusest loetu põhjal mulje, et Tallinna Naiste Kriisikodul on just kõige rohkem vaja raha, et hoida oma telefoniliini avatuna:

http://www.arileht.ee/artikkel/462766

Nii et mina kavatsesin enda ehetest saadud raha lihtsalt ülekandega neile saata, mitte hakata mingeid asju ostma. Pealegi pole siiani huvi selle minu algatuse vastu kuigi suur olnud, nii et ega midagi erilist osta ei saakski Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 848853
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tipu Reede 18 Dets 2009, 13:03

Ma mõtlesin, et see ehete eest saadud raha läheb sinna Tartu naistevarjupaigale asjade ostmiseks..ju sain ise valesti aru Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 66281
Ja küsin veelkord, kelle nimele või kuhu aadressile ma need Tartu naistevarjupaigale mõeldud asjad saadan? Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 998953
Tipu
Tipu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Reede 18 Dets 2009, 13:22

Tipu, akki keegi Tallina omadest saab autoga su juurest labi tulla?
Kalamaja on ju laua kesklinnas. Peaaegu.
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Reede 18 Dets 2009, 14:22

Andromache kirjutas:Jah, kui kõigile sobib, siis võib tõesti kõik selle ehteraha minule kanda. (Kontonumbri annan ostjaile pirvaatsõnumi teel) Aga mulle on jäänud ajakirjandusest loetu põhjal mulje, et Tallinna Naiste Kriisikodul on just kõige rohkem vaja raha, et hoida oma telefoniliini avatuna:

http://www.arileht.ee/artikkel/462766

Nii et mina kavatsesin enda ehetest saadud raha lihtsalt ülekandega neile saata, mitte hakata mingeid asju ostma. Pealegi pole siiani huvi selle minu algatuse vastu kuigi suur olnud, nii et ega midagi erilist osta ei saakski Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 848853

No aga me ei pea ju tegelikult nüüd jõulude ajal seda ülekannet tegema. Võtame mingi muu tähtaja. Kogume kuu aega ja siis alles. Teeme näiteks nii, et 20 jaanuar teed neile ülekande. Seni ootame veel ostjaid!!! Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 53344
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Reede 18 Dets 2009, 15:23

Tipukene- sinuga on nüüd nii, et minule võib saata asjad AGA me viime sellel laupäeval ära nad. Siis tuleks paar käterätti ja padjapüüri järgi viia....kuigi abiks on need ka kindlasti. Ei võin ikka viia jah. Tallinna omad, uuu? Keegi Tipu asju ei saa endaga võtta?
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Tipu Reede 18 Dets 2009, 15:41

Neile kuidagi otse saata ka vist ei saa ma arvan? Koht peaks ju olema varjatud meeste eest või midagi..no kui kuidagi ei saa, siis viin oma asjad Humanasse või Uuskasutuskeskusesse nagu alati Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 329369 Ehk järgmine kord siis ikka hõigatakse avalikult, kes ja mis päev asjad kokku korjab, et jälle rongist maha ei jääks Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 28787
Tipu
Tipu
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Reede 18 Dets 2009, 15:49

Thelma kirjutas:
No aga me ei pea ju tegelikult nüüd jõulude ajal seda ülekannet tegema. Võtame mingi muu tähtaja. Kogume kuu aega ja siis alles. Teeme näiteks nii, et 20 jaanuar teed neile ülekande. Seni ootame veel ostjaid!!! Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 53344

Ma teeks ikka parema meelega 24. detsembril ülekande ära.
Mulle tundub, et sellel venitamisel pole mõtet. Inimesed ostavad ju ikka ehteid, mis neile kohe meeldima hakkavad. Ei usu, et kui selle aja jooksul, mis Jõuludeni jäänud on, inimene enda jaoks sealt piltidelt ühtegi ehet ei leia, siis korraga jaanuaris hakkavad need talle äkki meeldima ja ostab... Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 8 756483
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  accra Reede 18 Dets 2009, 15:59

Tipu me nagunii lähme varsti Evelyle asju viima siis võime ju so poolt läbi sõita.
accra
accra
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 8, lehekülgi kokku 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Tagasi üles

- Similar topics