O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks

+29
Siki
anka
mannu03
Cms
janee
maszke
lemming
mitike
pincel
gerli08
imeline
Heily
accra
Monique
Mirhel
Pärlike
Iirlane
Ivika25
pariisitar
Cat
tixit
tirtzzz
babyapple
Tipu
naxy
HoneyMoon
liisuu
Soulshaker
sussidegahobune
33 posters

Lehekülg 7, lehekülgi kokku 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 Empty Re: Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks

Postitamine  HoneyMoon Kolm 16 Dets 2009, 13:10

Andromache kirjutas:Mul õnnestus saada 3 tekki - üks suletekk ja 2 villast tekki ja nendega sobivates mõõtudes voodipesu samuti. Rohkem kui 4 komplekti isegi. Loodetavasti kuluvad neile ära.
Supper! Poes on need küllaltki kallid! Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 547149
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 Tiitli23
Postituste arv : 3447
Registration date : 16/02/2009

http://www.lihtsadheadtoidud.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 Empty Re: Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks

Postitamine  Siki Kolm 16 Dets 2009, 22:37

HoneyMoon kirjutas:
Andromache kirjutas:Mul õnnestus saada 3 tekki - üks suletekk ja 2 villast tekki ja nendega sobivates mõõtudes voodipesu samuti. Rohkem kui 4 komplekti isegi. Loodetavasti kuluvad neile ära.
Supper! Poes on need küllaltki kallid! Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 547149

Mul on ka üks villane tekk. suhteliselt vana, aga muidu korralik. Ei tea, kas sobiks? Muus osas ei saa aidata.
Siki
Siki

Postituste arv : 259
Registration date : 18/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Nelj 17 Dets 2009, 00:18

Siki kirjutas:

Mul on ka üks villane tekk. suhteliselt vana, aga muidu korralik. Ei tea, kas sobiks? Muus osas ei saa aidata.
Ikka aitab Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 547149
Kas kellelgi madratsit pole? Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 65244
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Nelj 17 Dets 2009, 00:33

Kokkuvõte praegu:

Vaja:

*4 tekki
4 patja
90+200 suurusele narivoodile madrats
*ca 5 komplekti voodipesu
*ca 10 teelusikat
ca 10 supilusikat
*kööginugade komplekt
*paar laudlina
*1 suhkrutoos

Vist ei saa siiapoole saata:
mirhel- noad/kahvlid
Thelma-2 patja
Tipu- padjapüür, käterätte

Siki-villatekk (lähen järgi)
mitike- patju 2 (lähen järgi)

Kui Tallinna poolt ka asjad siia saame , edeneme vägagi ilusti! Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 547149 Saab ehk 20 juba äragi viia Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 547149

Viimati muutis seda HoneyMoon (Nelj 17 Dets 2009, 17:05). Kokku muudetud 2 korda
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Nelj 17 Dets 2009, 00:37

supilusikad on minu poolt ka 4tk

Ja kui vaja siis saan anda ka 8 supitaldrikut??
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Nelj 17 Dets 2009, 00:41

Tänane telefonikõne jäi kahjuks katki. Helistan homme hommikul nendele tagasi ja siis täpsustan transpordi ja supitaldrikute asjus. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 66281
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Nelj 17 Dets 2009, 09:30

Tere hommikust!

Rääkisin turvakodu esindajaga ja nad ütlesid, et kahjuks ei olegi neil lähiajal autot liikumas Tallinna ja Tartu vahel.
Seega on meil probleem, kuidas asjad sinna ära saata. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 756483

Kas tõesti pole kedagi, kes autoga seda liini sõidab? Või on mõni tuttav, kes nõus kotid peale võtma?

Üks varjant on veel Cargobusiga asjad teele panna.

Mirhel - 8 supitaldrikut võtavad nad rõõmuda vastu! Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 535815

Viimati muutis seda babyapple (Nelj 17 Dets 2009, 09:39). Kokku muudetud 1 kord
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Nelj 17 Dets 2009, 09:37

Ma arvan, et rohkem voodipesu pole vaja. Mul on juba 10 komplekti. Ja ankal ja Soulshakeril on ka ju.

Äkki paneks mõni moderaator üles ribale liikuva teate, et otsime heatevevuseks kogutud asjadele transporti Tallinnast Tartusse? Kõik ju ei käi siin heategevuse nurgas...
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  keivi Nelj 17 Dets 2009, 11:01

Ma sõidan 24 Tartumaale ja 25 olen Tartus. Võtaksin asjad hea meelega peale, aga kardan, et kõik ei mahu pagasnikusse ära Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 756483
keivi
keivi

Postituste arv : 250
Registration date : 04/03/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Evely Nelj 17 Dets 2009, 11:11

Meie sõidame juba sel laupäeval. Varahommikul. See jätaks võimaluse homseks sebimiseks... Mulle võib sel juhul täna priva saata.
Evely
Evely
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 315
Registration date : 17/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Nelj 17 Dets 2009, 11:18

Evely kirjutas:Meie sõidame juba sel laupäeval. Varahommikul. See jätaks võimaluse homseks sebimiseks... Mulle võib sel juhul täna priva saata.
Supper!Beebiõunake, kallipai...saad sa selleks asjad ühte kohta kokku? Siis saaksid Evely'ga kohtumispaiga ka määrata. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 535815

Meil on nii heade inimestega foorum
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  kristiina Nelj 17 Dets 2009, 11:37

kui on veel transporti vaja, siis midagi mahub ka meie auto peale vast (sõidame 20. hommiku poole Tartu). andke privasse teada, kui on küüti vaja.
kristiina
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 932
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Evely Nelj 17 Dets 2009, 12:08

Minuga saab siis saata asju Tartusse nii - homme, s.o. reedel kell 17:00-19:00 on mul abikaasa kodus. Ise sõidan vahepeal tütrega trenni ja tagasi... Asju palun tuua selles ajavahemikus. Elan Männikul (Titeturu naabruses), täpsem aadress telefonil 53305272

Kas ja mis Tartus nende asjadega teen? Kas Honeymoon´i kätte?
Evely
Evely
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Nelj 17 Dets 2009, 12:21

Võib minu kätte tuua jah kui vaja. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 547149 Babyapple tuleb, siis saab täpsemalt Tallinnapoolsed asjad kokku leppida.
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Nelj 17 Dets 2009, 12:42

minul sõbranna lubas ka kaeda enda kodus ,ehk leiab ka miskit ja ise uurin ka nii enda kui ka 2mma k2est, et 2kki neil on ka miskit. et kuna te plaanite asju viima hakata???
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  mitike Nelj 17 Dets 2009, 15:48

HoneyMoon kuidas ma padjad sinuni saan. Kui õnnestun tulen täna linna.
mitike
mitike
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Evely Nelj 17 Dets 2009, 16:00

Raporteerin - Babyapple käis just ja tõi mõned kotid ära. Meil, Honeymoon, on põhjust kokku saada!

Ma lisasin ka mõne (mitte jõululiku) laudlina. Vaatan veel, mis ma oma segasummasuvilast vajalikku leian...
Evely
Evely
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Nelj 17 Dets 2009, 16:10

Supper, Evely. Kas sinna said siis kõik Tallinnapoole asjad? Andromache ja Thelma ja...?Kas saame siis seal kokku või viskad kiiruga mulle ja me viime?

Mitike- tõrvandisse saan ise ka hiljem autoga tulla. Päeval lastega tubane.
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Nelj 17 Dets 2009, 16:57

Nii ma ka lõpuks kodus tagasi. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 653782

Mina andsin Evelyle kotid üle ja seal olid :
1.minu laudlina
2.Andromache antud asjad
3. Anka antud voodipesu
4. Soulshakeri antud suhkrutoos ja voodipesu

Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 547149 Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 547149 Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 547149

Hommikul ma siia hõiskama ei jõudnud tulla aga sain kõne, et nende inimene oleks saanud 29.detsembril Tallinnast asjad peale võtta..
Aga igal juhul oli neil hea meel kui lõuna ajal helistasin ja ütlesin, et asjad tulevad juba see laupäev koos OMA inimesega. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 535815

Nad on väga väga tänulikud meile. Me mõlemad olime telefoni otsas nutma puhkemas kui turvakodu inimene rääkis, et meie nii toredad ja mina rääkisin, et mis te nüüd..... rõõm ju kahepoolne
Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 493787 Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 493787 Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 493787

Evely, saadan sulle privasse nende kontaktnumbri, et sa saaksid nendega ise ühendust võtta. Nad ootavad sinu kõnet.

Viimati muutis seda babyapple (Nelj 17 Dets 2009, 17:04). Kokku muudetud 1 kord
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Nelj 17 Dets 2009, 17:01

Me ehk läheme kõik koos, tartupoolne kraam ka korraga. Evelyga koos siis. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 866508 Cms, mis laupäeval teed Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 866508 ? Päris hommikul käiks ostaks madratsi ja puuduva ära. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 535815
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Evely Nelj 17 Dets 2009, 17:04

Kellel on veel soov minuga asjad Tartusse saata, palun siis homme 17:00 - 19:00 vahel minu juurde koju tuua!

Mul tekkis siin endal veel mõtteid, mida neile viia!
Evely
Evely
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Nelj 17 Dets 2009, 17:06

Kokkuvõte praegu:

Vaja:

*4 tekki
4 patja
90+200 suurusele narivoodile madrats
*ca 5 komplekti voodipesu
*ca 10 teelusikat
ca 10 supilusikat
*kööginugade komplekt

*paar laudlina
*1 suhkrutoos

Pange palun veel Evely'le kaasa, kui võimalik!
mirhel- noad/kahvlid
Thelma-2 patja
Tipu- padjapüür, käterätte

Siki-villatekk (lähen järgi)
mitike- patju 2 (lähen järgi)

Raha on minuni jõudnud:
Keegi Karin T (fooruminimi puudus, aga pole ju ka väga oluline)
Tirzzz
Naxy
Pariisitar

Aitäh, see läheb siis madratsiostuks. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 68116 Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 547149

Evely- mis kell seal varjupaiga ees kokku saaksime? Ja mis ideid tuli? Ma mõtlesin ise piparkooke teha ja ehk kohvi vms kaasa panna....

Viimati muutis seda HoneyMoon (Nelj 17 Dets 2009, 18:23). Kokku muudetud 4 korda
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Nelj 17 Dets 2009, 17:15

HoneyMoon, mina saatsin nugade komplekti - leivanuga, lihanuga, universaalnuga, koorimisnuga ja juurviljakoorija. Teritasin ära ka ja puha.

Viimati muutis seda Andromache (Nelj 17 Dets 2009, 17:16). Kokku muudetud 1 kord
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  HoneyMoon Nelj 17 Dets 2009, 17:16

Andromache kirjutas:HoneyMoon, mina saatsin nugade komplekti - leivanuga, lihanuga, universaalnuga, koorimisnuga ja juurviljakoorija.
Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 547149
HoneyMoon
HoneyMoon
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Evely Nelj 17 Dets 2009, 17:21

Ma lähen käin oma voodipesu tagavarad üle. Ja revideerin ka jõuluehted. Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks - Page 7 419479
Evely
Evely
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 7, lehekülgi kokku 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Tagasi üles

- Similar topics