Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks
+29
Siki
anka
mannu03
Cms
janee
maszke
lemming
mitike
pincel
gerli08
imeline
Heily
accra
Monique
Mirhel
Pärlike
Iirlane
Ivika25
pariisitar
Cat
tixit
tirtzzz
babyapple
Tipu
naxy
HoneyMoon
liisuu
Soulshaker
sussidegahobune
33 posters
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 10
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Teeme Jõulud ka abivajajatele rõõmsamaks
Aga aitame siis seda peret kelle sa välja pakkusid. Kui Andromache muidugi sellest teisest perest infot ei saa. Sest muidu meil see asi siin venib ja venib ja varsti ongi jõulud läbi. Äkki oleks lapsele ka midagi vaja? Me Tallinna omad võiksime ka ju seda peret toetada. Ma oleksin küll abiks kui saaks.
tirtzzz- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 802
Registration date : 18/02/2009
Pange siia ometi veel enda mõtteid / ideid. Mul on kogu aeg selline tunne, et see "õige" on leidmata, mida toetada...
Kuulge kas kellelgi ei ole infot nende kohtade kohta, kuhu naised saavad minna (ka koos lastega), kui mees keset ööd näiteks kallale tuleb? Ma ei tea täpset nimetust.... seal ilmselt oleks neil ka nimekiri asju (mitte raha), mida vaja....
Tartu Naiste Varjupaik - ma arvan, et seda tasuks uurida, sest tean, et millalgi nad küll vajasid igasuguseid asju. HoneyMoon, uurid?
Tallinna oma pidi veel kehvemas seisus olema.
(Alles telkus rääkis).
(Alles telkus rääkis).
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
See on v2ga hea idee, sest sinna peaks olema vaja nii laste kui ka emade asju. 2kki kohalikud uurivad, kui ei, siis andke teada ja ma helistan ise!
pariisitar- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2146
Tallinna kriisikeskuse leht.
Minu arvates oleks see päris mõistlik asutus, keda praegu aidata. Lastekodudele ja loomade varjupaikadele peaks pühade ajal küll erinevaid toetajaid jaguma.
Minu arvates oleks see päris mõistlik asutus, keda praegu aidata. Lastekodudele ja loomade varjupaikadele peaks pühade ajal küll erinevaid toetajaid jaguma.
tixit kirjutas:Tallinna kriisikeskuse leht.
Väga hea mõte
tirtzzz- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 802
Registration date : 18/02/2009
Suhtun natukene skeptiliselt heategevus asutustesse, sest tean kuidas osades asjad käivad, mis hetkel neil vaja ei lähe, läheb tuttavatele mitte teistele asutustele, kus neid asju vajatakse...
Võib-olla oleks vahva teha "annna-ära laat" nõuandlas, siis on reaalselt näha, et asjad abivajajateni jõuavad???
enda lapse asjad, mida ei kasuta ja pole kahju ära anda, ka kogutud rahaga näiteks mähkmed ja lapse söök jne.??
ET nt.noortele emadele või üksiemadele või midagi sellist....
käis peast korra läbi...
sest omakogemus on see, et see kui sa "ülekande" teed, on jura. see kui ikkagi saad reaalselt näha, et sa neid inimesi aitad ja nad tänulikud on...vot see juba on miskit... ei unusta kunagi lastekodu laste tänulike nägusid ja sõnu kui nad kõik kinno viisin...see oli lihtsalt nii armas...
Võib-olla oleks vahva teha "annna-ära laat" nõuandlas, siis on reaalselt näha, et asjad abivajajateni jõuavad???
enda lapse asjad, mida ei kasuta ja pole kahju ära anda, ka kogutud rahaga näiteks mähkmed ja lapse söök jne.??
ET nt.noortele emadele või üksiemadele või midagi sellist....
käis peast korra läbi...
sest omakogemus on see, et see kui sa "ülekande" teed, on jura. see kui ikkagi saad reaalselt näha, et sa neid inimesi aitad ja nad tänulikud on...vot see juba on miskit... ei unusta kunagi lastekodu laste tänulike nägusid ja sõnu kui nad kõik kinno viisin...see oli lihtsalt nii armas...
Mirhel- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1039
Nõustun Mirheliga selles osas, et ülekannet küll ei oleks mõistlik kellelegi teha. Kes teab kui kasulikuks see osutuks. Pigem midagi materiaalset, mitte raha.
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Jaa, mina ka algusest peale sellega nõus, et kui pole endal asju siis kogume raha ja esindaja (meist endist) ostab asjad, mida viia. Rahaga on jah kahtlasem.Monique kirjutas:Nõustun Mirheliga selles osas, et ülekannet küll ei oleks mõistlik kellelegi teha. Kes teab kui kasulikuks see osutuks. Pigem midagi materiaalset, mitte raha.
Kirjutasin neile. Loomade varjupaigast pole ka veel vastust. Ehk esmaspäeval. Või peaks sinna naiste/laste varjupaika helistama?Heily kirjutas:Tartu Naiste Varjupaik - ma arvan, et seda tasuks uurida, sest tean, et millalgi nad küll vajasid igasuguseid asju. HoneyMoon, uurid?
Ootame paar päeva, siis on näha, kas tuleb vastus. Kindlasti olen ka ise raha saatmise vastu, ikka pigem asju ja neid asju, mida tõesti vajatakse.
Akki Mirhel kirjeldad seda'"Annan ara laata"lahemalt"
Kas oleks selle korraldajaid?
Kas oleks selle korraldajaid?
Noh eks sellega ole nii, et kui ise ei korralda, siis jääbki tegemata...
aga mõte käis selline peast läbi-
nõuandla või siis kus need noored/vaesed emad abi saavad, nendes ruumides teha siis kokkulepitud ja nendele naistele teatatud anna-ära laat, kus siis meie saaksime endal mitte vajavad laste asjad jagada abivajajatele. et iga ema saaks siis sealt midagi tasuta.. ja näiteks kogutud raha eest osta mähkmeid, piimapulbrit, putru või püreesid ja ka neid jagada, igale natukene. Näiteks minul kodus seisab u.20 püreepurki, mis säiliks vist ka teise lapseni, kuid minu kiiks seda ei luba, et annaks need ära kindlasti. Mul ka sõbranna kaudu liberos vist mingi käpp sees, et saaks ehk ka sealt odavama raha eest hulgim mähkmeid..heategevuse eesmärgil siis, või siis aventist lutte või põnnist püreesid jne.
Et kõik kes osaleda tahaksid, isiklikult saaksid kohale tulla, ja kes mitte, siis annaks oma tavaari kellegiga kaasa..
et beebi mänguasjad ja kõik selline tavaar...ainult nüüd ei usu et seda jõuaks ennem jõule teha...läheks jubedaks rabelemiseks, kuid see poleks võimatu.....
aga mõte käis selline peast läbi-
nõuandla või siis kus need noored/vaesed emad abi saavad, nendes ruumides teha siis kokkulepitud ja nendele naistele teatatud anna-ära laat, kus siis meie saaksime endal mitte vajavad laste asjad jagada abivajajatele. et iga ema saaks siis sealt midagi tasuta.. ja näiteks kogutud raha eest osta mähkmeid, piimapulbrit, putru või püreesid ja ka neid jagada, igale natukene. Näiteks minul kodus seisab u.20 püreepurki, mis säiliks vist ka teise lapseni, kuid minu kiiks seda ei luba, et annaks need ära kindlasti. Mul ka sõbranna kaudu liberos vist mingi käpp sees, et saaks ehk ka sealt odavama raha eest hulgim mähkmeid..heategevuse eesmärgil siis, või siis aventist lutte või põnnist püreesid jne.
Et kõik kes osaleda tahaksid, isiklikult saaksid kohale tulla, ja kes mitte, siis annaks oma tavaari kellegiga kaasa..
et beebi mänguasjad ja kõik selline tavaar...ainult nüüd ei usu et seda jõuaks ennem jõule teha...läheks jubedaks rabelemiseks, kuid see poleks võimatu.....
Mirhel- Omaklubi kuld
Näh...ma just 2 nädalat tagasi andsik kõik (!!!!) asjad ära. Alustades gaasirohust, mähkimisalustest ja lõpetades riiete ja mänguasjadega.
Aga ehk leidub teisi kellel miskit anda.
Aga ehk leidub teisi kellel miskit anda.
Kas keegi oleks huvitatud Mirheli ideega kaasa minema? :pakapikk:
Ma leiaks küll midagi ära andmiseks. Nii naisteriideid kui ka beebikaid.
Aga sa kirjutad, et korraldame "Anna ära" laada ja kogutud raha eest ostame midagi? Mulle jääb arusaamatuks, kuidas me sellega raha kogume, kui me asjad ära anname?
Aga sa kirjutad, et korraldame "Anna ära" laada ja kogutud raha eest ostame midagi? Mulle jääb arusaamatuks, kuidas me sellega raha kogume, kui me asjad ära anname?
Külaline- Külaline
Ma arvan, et Mirhel mõtles selle kogutud raha all seda raha, mida meie ise koguda võiks. Ses mõttes, et kõigil pole äkki midagi lihtsalt ära anda ja need saaks oma panuse siis raha näol anda.
Minu arust on see väga hea mõte ja seda ei pea ju enne jõule korraldama vaid võib ka järgmisesse nädalasse jätta.
Minu arust on see väga hea mõte ja seda ei pea ju enne jõule korraldama vaid võib ka järgmisesse nädalasse jätta.
mõte jah oli nii, et koguks asjad kokku ja kes annetada tahab raha, siis selle raha eest ostaks vajalikku värki ja jagaks seda..
Mirhel- Omaklubi kuld
Mina olen käpp!
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Kas teil on juba ideid kus seda korraldada võiks? ja kuidas reklaami teha?
Mind natuke hirmutab see- et kogume oma kraami kokku ja siis inimesed valivad sealt ühtteist välja- a mis siis kui osa asju üle jääb`? või vastupidi kui mõni tahab kõike endale. Kuidas seda korraldada, et keegi ilma ei jääks?
Mulle lihtsalt tuleb meelde see, kui Pk ajal viisime sinna Ema ja Lapse keskusesse asju.... NO ma viisin üli korralike asju- lisaks Eleni poolt kaasa antud turvatool ka veel ning ukse peal juba tsekiti ja takseeriti sellise pilguga asjad üle ja ei tänatud ega midagi. Kuidagi halb sai...
Samas saaks niimoodi igasuguseid asju ära anda- mida pere puhul ei saaks. (mähkmed. mähkimisalused ja igas vanuses lasteriided jne.)
Mind natuke hirmutab see- et kogume oma kraami kokku ja siis inimesed valivad sealt ühtteist välja- a mis siis kui osa asju üle jääb`? või vastupidi kui mõni tahab kõike endale. Kuidas seda korraldada, et keegi ilma ei jääks?
Mulle lihtsalt tuleb meelde see, kui Pk ajal viisime sinna Ema ja Lapse keskusesse asju.... NO ma viisin üli korralike asju- lisaks Eleni poolt kaasa antud turvatool ka veel ning ukse peal juba tsekiti ja takseeriti sellise pilguga asjad üle ja ei tänatud ega midagi. Kuidagi halb sai...
Samas saaks niimoodi igasuguseid asju ära anda- mida pere puhul ei saaks. (mähkmed. mähkimisalused ja igas vanuses lasteriided jne.)
Viimati muutis seda Thelma (Püh 13 Dets 2009, 09:56). Kokku muudetud 1 kord
Külaline- Külaline
Mul on ikkagi tunne, et meie OMA Gerlil on nutune olukord....
Kirjutas, et arvestades nende vaesust sai ta siiski lapse sünnipäevalauale salatit ja kooki panna.
Kirjutas, et arvestades nende vaesust sai ta siiski lapse sünnipäevalauale salatit ja kooki panna.
Ka minul jäi see lause silma ja muutis kurvaks olemise.
Med võiks ju teha nii, et kellel asju ära anda - need annavad Anna Ära Laadale
ja kes tahavad rahaliselt toetada - kogume kokku ja toetame mõnda Oma peret, kes raskes seisus. Ei pea ju raha kandma vaid muud moodi.
Med võiks ju teha nii, et kellel asju ära anda - need annavad Anna Ära Laadale
ja kes tahavad rahaliselt toetada - kogume kokku ja toetame mõnda Oma peret, kes raskes seisus. Ei pea ju raha kandma vaid muud moodi.
Viimati muutis seda Thelma (Püh 13 Dets 2009, 10:01). Kokku muudetud 1 kord
Külaline- Külaline
Mis Gerli olukord täpsemalt on? millist abi tal vaja oleks?
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Kas jõulud tulevad valged?
» Teeme oma blogi!
» Teeme uue rekordi!
» Liann kutsub heategu tegema! Teeme?
» Teeme oma blogi!
» Teeme uue rekordi!