Lobisemisnurk vol. 6
+17
tixit
janee
ˇmiio23
Töömesilane
Monique
siq29
Mustlasplika
saby
Triibuliine
accra
Marianne
Lehise
tsunaami
minake
Pingviinike
Cat
mannu03
21 posters
Lehekülg 27, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 27, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 6
Vahva idee see kaisuloomadega, accra! No nùùd lapsed teavad, kuidas esmaabi anda Aga nii peabki ju! Kuskil riigis just ju laps pààstis vàikese ôe vôi venna elu tànu sellele, et teadis, kuidas esmaabi anda!
Meie kroonid jäävad jagamata.
Ernst jäi eile öösel haigeks ja mina selline .Lydial ka kõht lahti.
Ernst jäi eile öösel haigeks ja mina selline .Lydial ka kõht lahti.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Naised, kui teil onvaja ideid ôhtusöögiks, meie retseptid on ka siin, piltidele klikkides jôuad retseptini: http://www.pinterest.com/omaklubi/omaklubi-retseptid/
Ma pole veel jôudnud kôiki lisada
Ma pole veel jôudnud kôiki lisada
Cat Kas sul on igav?
Ma eilsest teadmata ajani lastega üksi. Vaevalt, et enne 4. nädala oma nägu näidatakse siin. Kõrvits vaja ära teha, varrekönt tuli ära ja sealt läks hallitama. Üldse pole viitsimist, aga veel see nädal vaja purki panna.
Ma eilsest teadmata ajani lastega üksi. Vaevalt, et enne 4. nädala oma nägu näidatakse siin. Kõrvits vaja ära teha, varrekönt tuli ära ja sealt läks hallitama. Üldse pole viitsimist, aga veel see nädal vaja purki panna.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Kuule tàna on natuke aega ùle ja hakkasin neid edasi laduma, alustasin juba mitu kuud tagasi Kôik reklaam on hea reklaam, keegi juba jagas seal edasi oma seina peal
Minake sai tööle neljapäevast alustan õpilase rolliga, kuu pärast peaksin juba täistööajaga tööl olema
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
minake, mida tegema hakkad?
Minul noorem laps JÄLLE kõripõletikus, sai juba 3, aga väljakasvamise märke veel pole...
Minul noorem laps JÄLLE kõripõletikus, sai juba 3, aga väljakasvamise märke veel pole...
minake!
Saby, ma tean mida Sa tunned!
Kevadel veel oli Ernstil inhalaatorit tarvis kuid nüüd paistab, et on läinud paremaks kuigi eile hoidsin hinge kinni kui kuulsin kui ta haukuvalt köhis.
Saby, ma tean mida Sa tunned!
Kevadel veel oli Ernstil inhalaatorit tarvis kuid nüüd paistab, et on läinud paremaks kuigi eile hoidsin hinge kinni kui kuulsin kui ta haukuvalt köhis.
Marianne- Moderaator
Heiiiii
MInake palju õnne mul hea meel
täna on vabandust väljenduse eest nii kaka päev kui olla saab ...vihkan seda kui mees tööle tagasi läheb ja teab kindlasti et 2 kuud koju ei tule... ja siis eile ema ka kukkus inisema fb misk ma ei vaata kui ta sisse tuleb ,et tere ei ütle jnejne ...ümises seal teisepool tükk aega ...ma palusin tal järgmine kord mulle mitte kirjutad akui tal paha tuju on...nu kurja elupõlisest pubekast õest on mul siiber igapäev undab kui vastik kõik on ja millised inimesed jnejenjenejne ...ise on nagu sitahäda aia teiba otsas... 21 a kohe ja ikka puberteet ..
MInake palju õnne mul hea meel
täna on vabandust väljenduse eest nii kaka päev kui olla saab ...vihkan seda kui mees tööle tagasi läheb ja teab kindlasti et 2 kuud koju ei tule... ja siis eile ema ka kukkus inisema fb misk ma ei vaata kui ta sisse tuleb ,et tere ei ütle jnejne ...ümises seal teisepool tükk aega ...ma palusin tal järgmine kord mulle mitte kirjutad akui tal paha tuju on...nu kurja elupõlisest pubekast õest on mul siiber igapäev undab kui vastik kõik on ja millised inimesed jnejenjenejne ...ise on nagu sitahäda aia teiba otsas... 21 a kohe ja ikka puberteet ..
karima1- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 417
Registration date : 28/09/2013
Minake ni tore uudis .
Ma magasin just lastega koos,poiss kutsus oma voodisse.Tõmbasin siis kah krõnksu end ja olin tal kaisus. Kui ärkasime pidime šhoki saama ,et issand issi tuleb kohe koju aga süüagi veel pole keegi teind.
Nüüd saimegi asjad ahju kui mees koju tuli unekotid.
Ma magasin just lastega koos,poiss kutsus oma voodisse.Tõmbasin siis kah krõnksu end ja olin tal kaisus. Kui ärkasime pidime šhoki saama ,et issand issi tuleb kohe koju aga süüagi veel pole keegi teind.
Nüüd saimegi asjad ahju kui mees koju tuli unekotid.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Ma ka tegime poisiga lôunauinaku, mu esimese asi oli vaadata kella et ei jààks hiljaks vanematele lastele kooli lasteaeda jàrgi minemisega. Poole tunni pàrast lähme.
Väljas on täna tâitsa kevadine. Ega see kevad veel tule aga ikkagi kuidagi parem.
Saby
Väljas on täna tâitsa kevadine. Ega see kevad veel tule aga ikkagi kuidagi parem.
Saby
Ninii sushi sõbrad kes teete ka kodus seda jagage tarkust. Ma just tulin poest suure kotiga kus igasugu sushi kraami. Hakkan homme siis esimest korda ise tegema ja no maa on ikka väga must .
accra- Moderaator
-
Minake
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Sushit ma olen teinud ja välja ei tulnud nii head, kui peaks. Nii, et ma ei ole kôigeparem abistaja
Naised kokkajad, ammu pole pilte saanud
Naised kokkajad, ammu pole pilte saanud
Pildid.. Keeruline end kokku võtta, arvestades seda, et olen oma töönurka koristanud terve päeva.
Me tegime ka terve perega päevaune. Jube unekottpäev küll!
Vähemalt akvaarium on jälle puhas.
Me tegime ka terve perega päevaune. Jube unekottpäev küll!
Vähemalt akvaarium on jälle puhas.
Marianne- Moderaator
Meil oli tôesti imeliselt kevadine, lausa kevadehôngu oli tunda. Aga rôômustamiseks veel liiga vara, talv alles tuleb
Ma kâisin jooksmas vastu tahtmist
Tsunaami - kas käisite jôusaalis?
Lehise - kuidas läheb?
Karima - Kas su oma ôde on seal sinu juures?
marianne - mis töönurk sul on, mida pàev otsa koristad?
Accra - kus on pildid? Kas uue kokkame koos teema ka teeme?
Tsunaami - kas käisite jôusaalis?
Lehise - kuidas läheb?
Karima - Kas su oma ôde on seal sinu juures?
marianne - mis töönurk sul on, mida pàev otsa koristad?
Accra - kus on pildid? Kas uue kokkame koos teema ka teeme?
Nii palju küsimusi ja nii vähe vastuseid.
Cat läksid jooksma vastumeelselt aga kuidas jooks ise oli? Ja tunne pärast jooksu?
Mul töönurk selline, et on laud ja 5 sahtlit (mille sisust ma üldse ei räägi) ja siis kapp. Ja veel üks sahtlikapp. Ja riiulid. Laua peale oli tekkinud mõnus hunnik. Samamoodi ka kapi peale. Ja riiulid... uhhh!
Nüüd on riiulid enam-vähem okei süsteemselt ära koristatud.
Mul seal kõikvõimalikke asju. Sisearhitektuuri asju ja ehte tegemise asju ja disaini asju. Ma olen nagu Hunt Kriimsilm oma ametitega. Ja asjadega.
Ahjaa, ma vaatasin alles eile, et nüüd on juba nartsissid müügil! Ma pahandasin ja viskasin selle reklaamlehe paberipahna hulka ära. Mismõttes, skipime talve ja juba kevadesse suure hurraaga?
Ei. Mina tahan, et kõik oleks korrektne ja vahepeal saaks ikka lund kõndides kriuksutada ja lükata maja eest ja autot puhastada ja lastega lumememme ehitada ja kelgutamas käia. Jaanuar ju!
Cat läksid jooksma vastumeelselt aga kuidas jooks ise oli? Ja tunne pärast jooksu?
Mul töönurk selline, et on laud ja 5 sahtlit (mille sisust ma üldse ei räägi) ja siis kapp. Ja veel üks sahtlikapp. Ja riiulid. Laua peale oli tekkinud mõnus hunnik. Samamoodi ka kapi peale. Ja riiulid... uhhh!
Nüüd on riiulid enam-vähem okei süsteemselt ära koristatud.
Mul seal kõikvõimalikke asju. Sisearhitektuuri asju ja ehte tegemise asju ja disaini asju. Ma olen nagu Hunt Kriimsilm oma ametitega. Ja asjadega.
Ahjaa, ma vaatasin alles eile, et nüüd on juba nartsissid müügil! Ma pahandasin ja viskasin selle reklaamlehe paberipahna hulka ära. Mismõttes, skipime talve ja juba kevadesse suure hurraaga?
Ei. Mina tahan, et kõik oleks korrektne ja vahepeal saaks ikka lund kõndides kriuksutada ja lükata maja eest ja autot puhastada ja lastega lumememme ehitada ja kelgutamas käia. Jaanuar ju!
Marianne- Moderaator
Lillepoodi läen tööle
Marianne mul sama seis, aga töönurka mul pole, üks riiul aga seinas sealt vean vaikselt mehe asju ää ja topin oma kraami asemele.
Mina ei taha talve, ei taha kütmist ega lume lükkamist ega libedaga sõitmist jne. Ma rohkem kevade inimene
Marianne mul sama seis, aga töönurka mul pole, üks riiul aga seinas sealt vean vaikselt mehe asju ää ja topin oma kraami asemele.
Mina ei taha talve, ei taha kütmist ega lume lükkamist ega libedaga sõitmist jne. Ma rohkem kevade inimene
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Mulle sobib kui jaanuaris müüakse tulpe. Ikkagi mul lemmik lilled ja reeglina sünnipäevaks ma ka neid saan
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Hommik.
Ma pidin hommikul infarkti saama,lapsed olid mobiilil äratuskella helina ära muutnud.Igatahes kiirelt sain püsti .
Nüüd kiire kohv ja linnapeale ja pärast Cat ma ausõna teen kokkame koos teema ära.Mul oli ideevaegus ja siis ajanappus.Läpaka aku saab alati valel ajal tühjaks.
Ma pidin hommikul infarkti saama,lapsed olid mobiilil äratuskella helina ära muutnud.Igatahes kiirelt sain püsti .
Nüüd kiire kohv ja linnapeale ja pärast Cat ma ausõna teen kokkame koos teema ära.Mul oli ideevaegus ja siis ajanappus.Läpaka aku saab alati valel ajal tühjaks.
accra- Moderaator
-
Mul on ka ideedevaegus , accra, sa pole ùksi
Marianne - nii ja naa oli pärast jooksu, ma ei saa aru, millest see on, et selline laiskus peal on koos liigsete kilodega. Päeval söön toortoitu, jube hea ja energiat on palju, ôhtul ma ei söôks üldse aga perele peab sùùa tegema ja kahel viimasel päeval olen nendega koos söönud natuke, eile oli kôrvitsapüreesupp singitükkidega. Nii ongi, nokk kinni ja saba lahti. Kui ma saaks paar kilo vähemaks oleks kohe energiat juures, joosta kergem.
Mul on üks 40 aastane sôbranna, välja näeb 25 . Suitsetab aga jookseb kaks korda nädalas talvel ja suvel, iga ilmaga.
Minake - hea töökoht, rahulik vähemalt!!!
Marianne - nii ja naa oli pärast jooksu, ma ei saa aru, millest see on, et selline laiskus peal on koos liigsete kilodega. Päeval söön toortoitu, jube hea ja energiat on palju, ôhtul ma ei söôks üldse aga perele peab sùùa tegema ja kahel viimasel päeval olen nendega koos söönud natuke, eile oli kôrvitsapüreesupp singitükkidega. Nii ongi, nokk kinni ja saba lahti. Kui ma saaks paar kilo vähemaks oleks kohe energiat juures, joosta kergem.
Mul on üks 40 aastane sôbranna, välja näeb 25 . Suitsetab aga jookseb kaks korda nädalas talvel ja suvel, iga ilmaga.
Minake - hea töökoht, rahulik vähemalt!!!
Loen teid pidevalt, aga mitte midagi tarka polnud kirja panna. Käisime jõusaalis jah ja täna uus minek. UUsaasta lubadus - teen füüsilist üle ühe päeva. No parem kui kord 2 kuu jooksul.
Pean ka vist oma töötoa ette võtma ja ära koristama. Kõik muu läheb kiirelt, aga märkmepaberite läbivaatamine viib aega. Miljon paberit, millelele kirjutatut peaks täpselt mäletama, aga ei mäleta
Sushi...... mmmmmm mi amore Eile leppisime mehega just kokku, et Stockholmis lähme meie lemmik sushi-restosse, eelmisel korral jätsime vahele
Ma teen ise kodus ka sushit nii umbes paari-kolme kuu tagant. Täidiseks graavilõhe-avokaado-sidruniriba või surimi(krabipulk)-värske kurk-majonees. Siin on väikestes karpides müügil kalasalatid ja viimati proovisingi Rapu-Chilli-Aioliga. Chilline krabisalat. Californiarulle olen ka teinud - meeldib praetud seesamiseemnete maitse... Lõnks... Cous-cous maitseb nagu saepuru hetkel..
Mõtlen sushist..
Naised, kas te vitamiine sööte?
Olen ise nüüd D-vitamiini söönud juba 3 kuud ja pean tunnistama, et ainult korra oli väike nohu. Energiat on tunduvalt rohkem kui varasematel aegadel. Minu päeva kogus on 25 mikrogrammi, mehele annan 20 ja lapsele 10. Lisaks võtab mees ka E-Epat, ehk kalaõlikapsleid. Ise olen võtnud ka seda enne pikemaid koosolekuid - pea on lahtisem
Lisaks võtan ka emamesilase vaha kapsleid ning foolhapet.. Viimased peaksid siis teatud asjadele kaasa aitama MA lammas kirjutasin alguses fosforhape ja jäin mõtlema, et kas tõesti söön seda Pidin lausa googeldama, et mida ma nüüd siis ikka õieti söön.. Kahtlus tekkis kui nägin, et viimast saab osta auto varuosade poest - seletaks muidu nii mõndagi Ärge teie seda fosforhapet sööge eks
Cat - nägin muuseas eile mingit Inglise saadet, kus mees pidi korraldama pulmapeo. Sellega kaasnaesid kleit, söök, peosaal, meik, juuksed, hoburakend, tolle aja tantsud jne jne jne.. Oli üllatav näha, et mees (tumedanahaline Jamaicalane) korraldas oma kallimale tema lemmik teemaga peo. Nimelt "Uhkuse ja eelarvamuse" teema. Õppis ise Darcy kombel ratsutama, korjas lavendleid põllul kui rahad lõppema hakkasid ja lillede jaoks enam ei piisanud jne. Väga, väga hästi tuli välja. Sai kinnitust väide, et Darcysid on veel
Kas teie laseksite mehel kogu pulma korraldada????? Ma vist isegi usaldaksin nüüd juba. Peab vist ära lahutama ja uuesti korraldama
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Lehekülg 27, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Lehekülg 27, lehekülgi kokku 40