Lobisemisnurk vol. 6
+17
tixit
janee
ˇmiio23
Töömesilane
Monique
siq29
Mustlasplika
saby
Triibuliine
accra
Marianne
Lehise
tsunaami
minake
Pingviinike
Cat
mannu03
21 posters
Lehekülg 33, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 33, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 6
Me käime iga nädal niisama ujumas.R oskab juba ujuda.Ta alailma paneb ajama ja ma siis püüan teda seal sügavast veest,emasüda ma ütlen .
Nad ikka tahavad ratsutama minna kah aga ma tahaks teda kuhugi kus rohkem end tühjaks joosta saab.Eiteagi kohe aga uurin teistelt emadelt homme lastaias kui aega jääb.
Nad ikka tahavad ratsutama minna kah aga ma tahaks teda kuhugi kus rohkem end tühjaks joosta saab.Eiteagi kohe aga uurin teistelt emadelt homme lastaias kui aega jääb.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
tâna juba kraad külmem vâljas, autoklaasid olid jääs.
Lapsed koolis-lasteaias ja mina joon tassikest kohvi
Lapsed koolis-lasteaias ja mina joon tassikest kohvi
Mul said just nõud pestud, kohe-kohe ka köök korras. Siis ajan kurjaks
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Kas ma mäletan valesti või meil oli lubatud üks allkiri või no see joonlaud ?
Me Pärnust tagasi, reedel läksime. Toas oli +8 4 tunniga olen saanud +18 peale.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Meil õnneks soojuspump ka, kui kuskile kaugele läheme siis saab selle tööle panna.
Aga tunnistan, et ahju meeldib mulle rohkem kütta. Ise valin millised puud toon, ise teen tule ja siis ise käin surkimas kah. Selline mõnus tunne tuleb kui tuba soe. Ikkagi ise tehtud tunne . Täitsa imelik olen vist Ahjaa, enda lõhutud ja laotud puud on ka. Ainult metsas ma ise ei käinud
Puudega kütmise + on see, et igakuine elektriarve ei aja nutma.
Aga tunnistan, et ahju meeldib mulle rohkem kütta. Ise valin millised puud toon, ise teen tule ja siis ise käin surkimas kah. Selline mõnus tunne tuleb kui tuba soe. Ikkagi ise tehtud tunne . Täitsa imelik olen vist Ahjaa, enda lõhutud ja laotud puud on ka. Ainult metsas ma ise ei käinud
Ma vaatan uhkust ja eelarvamust telekast koos keira knightleyga.
Mulle meeldib teine versioon rohkem coliniga.
täna oli tore pâev ja asjalik, ma tôstsin mööblit kodus ringi ja nüüd olen rahul.
Mulle meeldivad need pâevad, kui mul uued ideed tulevad
Mulle meeldib teine versioon rohkem coliniga.
täna oli tore pâev ja asjalik, ma tôstsin mööblit kodus ringi ja nüüd olen rahul.
Mulle meeldivad need pâevad, kui mul uued ideed tulevad
Ai plikad, plikad tore on see elu...
Ich bin zu hause Reis õnnestus 160%. Saksas oli soe, puhas ja odav (palju -70% alesid). Kõik said midagi ja sõime ennast põrsasteks. Moosekantide juures sai pilti ka ikka tehtud - nagu mitmed korrad varem. Oliver oli maailma kõige vapram 5 aastane. Pani poode pidi, nii et silm ka ei pilkunud. Vahe peal käisid issi või Mummiga (vanaema) mänguplatsil ja siis poodi tagasi. Lennud sujusid superhästi ja ma ei kartnud kordagi, vastupidi - nautisin aknast vaadet. Siinsed kiirrongid on samuti nii mugavad, et Tampere-Hki ots läheb lausa lennates
Aga külm on siin.. Prrr, eile oli helisngis iegi -22 olnud. Hetkel oli -11 rongijaamas. Aitab küll, andke kevadet
Homme tööle
Ich bin zu hause Reis õnnestus 160%. Saksas oli soe, puhas ja odav (palju -70% alesid). Kõik said midagi ja sõime ennast põrsasteks. Moosekantide juures sai pilti ka ikka tehtud - nagu mitmed korrad varem. Oliver oli maailma kõige vapram 5 aastane. Pani poode pidi, nii et silm ka ei pilkunud. Vahe peal käisid issi või Mummiga (vanaema) mänguplatsil ja siis poodi tagasi. Lennud sujusid superhästi ja ma ei kartnud kordagi, vastupidi - nautisin aknast vaadet. Siinsed kiirrongid on samuti nii mugavad, et Tampere-Hki ots läheb lausa lennates
Aga külm on siin.. Prrr, eile oli helisngis iegi -22 olnud. Hetkel oli -11 rongijaamas. Aitab küll, andke kevadet
Homme tööle
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Peaks ka meie aled üle vaatama
Õhtust naiskad, piilun ka siis vahel mis teete, tööga elu nii kiireks läinud Aga ma täiega jumaldan oma tööd
Kahjuks läks mees jälle ära ja nüüd 2 kuud ei näe teda, nii mõnus oli et ta kodus oli
Kahjuks läks mees jälle ära ja nüüd 2 kuud ei näe teda, nii mõnus oli et ta kodus oli
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Triibuliine kirjutas:Meil õnneks soojuspump ka, kui kuskile kaugele läheme siis saab selle tööle panna.
Kaminasoe on jah hoopis midagi muud!
Kui me kaminasse tuld teeme siis on ka maja selline mõnus ja hubane!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Ohh ma nii unistan sellest õigest puupliidist .Saaks korraliku ahjukartulit teha ja terve korrus oleks kah kohe soe .
Meil kohati lund sajab ja õues näitas -17 kraadi. Selline tunne ,et pane või saun hakkama ja lavale kerra .
Võtaks kapist siis oma pudeli ja raamatu kah kaasa .
Meil kohati lund sajab ja õues näitas -17 kraadi. Selline tunne ,et pane või saun hakkama ja lavale kerra .
Võtaks kapist siis oma pudeli ja raamatu kah kaasa .
accra- Moderaator
-
Mul on kamin aga sooja ei anna, kui just mitte kamina ees ei istu.
Ma käisin kahel kohvil tàna, teine kohvi oli ùhe sôbranna juures, kes just hiljuti kolis linnast vàlja, tal on aed nagu park, isegi sellised kàànulised alleed on, kuus kana, kes annavad igapàev viis muna. Ma tahan ka kanu! Naised, kellel kanad on?
Ma käisin kahel kohvil tàna, teine kohvi oli ùhe sôbranna juures, kes just hiljuti kolis linnast vàlja, tal on aed nagu park, isegi sellised kàànulised alleed on, kuus kana, kes annavad igapàev viis muna. Ma tahan ka kanu! Naised, kellel kanad on?
Meil on suvel kanad, eelmisel suvel oli 3 musta, üks hall ja üks valge talveks lähevad ämma juurde, suveks jälle siia. Lastel ka mõnus
Ma tahan kunagi vutte!
Marianne- Moderaator
Saunas käidud ja nüüd šokolaadi jäätis sokolaadikoogiga mmmmm.
accra- Moderaator
-
ma tegin homseks laevareisiks viineri-juustu ja toffee lehttaignapirukaid. Teistele käratan, et need on homseks, aga ise ikka ei saa mööda minna ilma, et ühe võtaks Süüdi siis ve???
Selle -14 peale lähen võtan ühe tulikuuma vanni ja loen raamatuid kuni keha on keemis temperatuuril.. Siis lähen vaatan filmi sealt kohalt edasi, kuhu raamatuga pooleli jäin
Selle -14 peale lähen võtan ühe tulikuuma vanni ja loen raamatuid kuni keha on keemis temperatuuril.. Siis lähen vaatan filmi sealt kohalt edasi, kuhu raamatuga pooleli jäin
tsunaami- Administraator
Mis raamat on?
Ma käisin saunas pärast eelmist ratta trenni. No oli kohe selline päev kus pidi sauna tegema! Muidu on tavaliselt pühapäev saunapäev.
Ma käisin saunas pärast eelmist ratta trenni. No oli kohe selline päev kus pidi sauna tegema! Muidu on tavaliselt pühapäev saunapäev.
Marianne- Moderaator
Ma kohe lähen ja valin, aga arvan, et kas "Uhkus ja eelarvamus" või "Kolm musketäri" või "Hotell"
tsunaami- Administraator
Lehekülg 33, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Lehekülg 33, lehekülgi kokku 40