Lobisemisnurk vol. 6
+17
tixit
janee
ˇmiio23
Töömesilane
Monique
siq29
Mustlasplika
saby
Triibuliine
accra
Marianne
Lehise
tsunaami
minake
Pingviinike
Cat
mannu03
21 posters
Lehekülg 36, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 36, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: Lobisemisnurk vol. 6
Sa saad ju Kela kaarti mingi hetk endale hankida, seal hlö-tunnus olemas. Aga seda ma ei tea, kas nad pildiga neid enam teevad- Juhilubadel ka tunnus peal. Ma pole kuulnudki sellisest pangast
Ära siis unusta ka Plussa-kortti teha, need kehtivad K-ketis ja siis Bonus-kaart, mis kehtib muude hulgas näiteks Siwas. Ja siis muidugi kõik Lindexid ja KappAhl jne.. Nii, et rahakott kummis ikka
Proua istub tugitoolis ja ootab, kuni söök valmib..
Härra mõtles mind tohterdama hakata ja tõi suure lusika täie mett... Teab, et ma ei seedi ei selle maitset ega lõhna, aga ikka sundis... prrr. Kuna ta on kasulik, siis panin nina kinni ja üritasin süüa nii, et keele ots maitset ei tunneks - koomik olen
Millised toiduained võiksid teie meelest täiesti olemata olla???
Ära siis unusta ka Plussa-kortti teha, need kehtivad K-ketis ja siis Bonus-kaart, mis kehtib muude hulgas näiteks Siwas. Ja siis muidugi kõik Lindexid ja KappAhl jne.. Nii, et rahakott kummis ikka
Proua istub tugitoolis ja ootab, kuni söök valmib..
Härra mõtles mind tohterdama hakata ja tõi suure lusika täie mett... Teab, et ma ei seedi ei selle maitset ega lõhna, aga ikka sundis... prrr. Kuna ta on kasulik, siis panin nina kinni ja üritasin süüa nii, et keele ots maitset ei tunneks - koomik olen
Millised toiduained võiksid teie meelest täiesti olemata olla???
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
mesi on ju küll hea.
Mis siis mulle ei meeldi? Mulle ei meeldi see couscous'i manna, no kes teab seda idamaist kööki, seal tehakse seda palju ja prantslased armastavad ka seda.
Eesti keeles on vist kuskuss. mannaga ja mannalaadsetega on mul ùldse omaette saaga.
Aga rohkem nagu ei teakski.
ma ka môtlesin, et peaks nùùd tööl eminema poole kohaga aga kuipalju ma kaotan, kui tööle làhen? Lasterahad, mid apraegu saa, maksud, mid peab maksma hakkama , tàna hommikul tuli just jutuks, et paljud, kellel kolm last on ùldse hakanud koduseks, sest kui maksad hoidjatele jne, siis muutub see töölkàimine môttetuks.
Mis siis mulle ei meeldi? Mulle ei meeldi see couscous'i manna, no kes teab seda idamaist kööki, seal tehakse seda palju ja prantslased armastavad ka seda.
Eesti keeles on vist kuskuss. mannaga ja mannalaadsetega on mul ùldse omaette saaga.
Aga rohkem nagu ei teakski.
ma ka môtlesin, et peaks nùùd tööl eminema poole kohaga aga kuipalju ma kaotan, kui tööle làhen? Lasterahad, mid apraegu saa, maksud, mid peab maksma hakkama , tàna hommikul tuli just jutuks, et paljud, kellel kolm last on ùldse hakanud koduseks, sest kui maksad hoidjatele jne, siis muutub see töölkàimine môttetuks.
üks cous-cousi taoline asi on veel polenta ja see meeldib mulle ka väga Cat, teeme tiili - sa sööd mett ja ma söön mannalisi
tsunaami- Administraator
See plussa mul ammu olemas ja vahel ikka sellega saab häid oste teha .
Ma homme peangi Kela ringi tegema,paberid juba täidetud .Täna enam ei jaksand ,lapsed kah juba olid vässud.
Samas saaks netis kah teha aga ma parem ikka lähen kohale ,äkki muidu unustan ära midagi .
Kle kas laste trennide eest saab pärast mingi raha kah tagasi ? Mul laste ringid 120.- ja 95.- .
Ma homme peangi Kela ringi tegema,paberid juba täidetud .Täna enam ei jaksand ,lapsed kah juba olid vässud.
Samas saaks netis kah teha aga ma parem ikka lähen kohale ,äkki muidu unustan ära midagi .
Kle kas laste trennide eest saab pärast mingi raha kah tagasi ? Mul laste ringid 120.- ja 95.- .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
vot mida ei tea, seda ei tea. Kas sul see kuu hind?
tsunaami- Administraator
ma pole eelmiste aastate eest taibanud raha tagasi küsida ja ei teagi, kas saab või ei. Me ei maksa treenerile, vaid rajale pääsemise maksu. Ei tea, kas see on sama
Eilne mee söömine tegi ilmselt väikese ime, sain kogu öö magada
Sõbranna kutsus täna hiinakasse lõunale. No kuidas ma saan siis keelduda
Nüüd naudin oma hommikukohvi ja loen uudiseid ning imetlen suurt tulbikimpu oma laual.. Keegi on mulle üllatuse organiseerinud
Eilne mee söömine tegi ilmselt väikese ime, sain kogu öö magada
Sõbranna kutsus täna hiinakasse lõunale. No kuidas ma saan siis keelduda
Nüüd naudin oma hommikukohvi ja loen uudiseid ning imetlen suurt tulbikimpu oma laual.. Keegi on mulle üllatuse organiseerinud
tsunaami- Administraator
Tsunaami õnneks see ikka poolaasta tasu aga mul kohe kõik asjad korraga vaja maksta ,et lahe väljaminek,pluss veel Eesti külastus jne .Kõik ikka ühel ajal.
Cat vat Eestis saab tagasi natuke trennide jne eest.
Me nagu ikka magasime sisse,plaanisime 9 kohal olla aga .Nüüd lähme siis hiljem .
Üldse peaks vist Eidule käru võtma,no ei raatsi jälle 10.- maksta bussisõidu eest.
Cat vat Eestis saab tagasi natuke trennide jne eest.
Me nagu ikka magasime sisse,plaanisime 9 kohal olla aga .Nüüd lähme siis hiljem .
Üldse peaks vist Eidule käru võtma,no ei raatsi jälle 10.- maksta bussisõidu eest.
accra- Moderaator
-
Accra - sa maksad laste eest või tahad ise tasuta saada? Siin mõnus, aga veider, et kui kuni 7 aastane istub kärus, saab saatja tasuta.. Koolilaps kärus
tsunaami- Administraator
Tsunaami meil on bussisõit nii ,et mina maksan 3.30.- ja poiss 1.70.- et kokku 5.- üks ots.Aga kui Eidu kärus (see kehtib meil kuni 4 aastani ) saan ma tasuta ,et siis läheks ainult 3.40.- poisi piletid.
Lihtsalt sürr on maksta igakord 10.- .
Lihtsalt sürr on maksta igakord 10.- .
accra- Moderaator
-
Kallis lôbu see bussipilet accra see bussipilet, kokkuvôttes làheb sul bussipiletite ostmine kallimaks kui lapse trenn ma kujutan ette.
Meie linnas on buss tasuta ga ma ei taha kàruga bussi peale minna, pealegi need ajad, kord tunnis vist sôidab. Ma ei viitsi oodata
Vanema poisi trenn on kodust 10 minutiu kaugusel aga kui vihma sajab siis on natuke nadi, paki kogu see vàike pere sisse ja mine.
Meie linnas on buss tasuta ga ma ei taha kàruga bussi peale minna, pealegi need ajad, kord tunnis vist sôidab. Ma ei viitsi oodata
Vanema poisi trenn on kodust 10 minutiu kaugusel aga kui vihma sajab siis on natuke nadi, paki kogu see vàike pere sisse ja mine.
Lisasin meie pinteresti lehele meie retsepte, kôiki pole veel jôudnud aga jagage, seivige, laikige, saage ideid
http://www.pinterest.com/omaklubi/omaklubi-retseptid/
http://www.pinterest.com/omaklubi/omaklubi-retseptid/
Mulle couscous muidu meeldib aga et sellest mannat tehkse, seda ma ei teadnud.
Ja Polenta, mis see on? Ma arvan, et ma peaks kodust rohkem välja saama vist, raamatuid ju ei lasta lugeda. Silmaring läheb varsti juba nööpaugust läbi.
Aga mis te kinoast arvate? Me mehega ikka aeg-ajalt teeme seda. Kana ja kookospiimaga soustiga koos on hea.
Ma ei kujuta ette ka kui ma peaks kõik oma sõidud bussidega tegema.
Vahest sõidan kui laps tahab. Aga lihtsalt lusti.
Ma kapitaalne ja totaalne autonimene.
Minu jaoks on autoga sõitmine ka viis stressi maandada.
Poiss läks eile esimest päeva lasteaeda, nüüd harjutame poole päeva kaupa. Tema sooviks aga juba terveks päevaks jääda. Kaks päeva nüüd 3h päevaund pannud. Lastekas jääb muidu väheseks. Neil vist poolteist tundi või midagi sinnakanti.
Ja Polenta, mis see on? Ma arvan, et ma peaks kodust rohkem välja saama vist, raamatuid ju ei lasta lugeda. Silmaring läheb varsti juba nööpaugust läbi.
Aga mis te kinoast arvate? Me mehega ikka aeg-ajalt teeme seda. Kana ja kookospiimaga soustiga koos on hea.
Ma ei kujuta ette ka kui ma peaks kõik oma sõidud bussidega tegema.
Vahest sõidan kui laps tahab. Aga lihtsalt lusti.
Ma kapitaalne ja totaalne autonimene.
Minu jaoks on autoga sõitmine ka viis stressi maandada.
Poiss läks eile esimest päeva lasteaeda, nüüd harjutame poole päeva kaupa. Tema sooviks aga juba terveks päevaks jääda. Kaks päeva nüüd 3h päevaund pannud. Lastekas jääb muidu väheseks. Neil vist poolteist tundi või midagi sinnakanti.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Mm kuskuss on hea,ma teen koguaeg seda koos harissaga mmmm. Kinoa paki me ükspäev panime kärru aga kassas enam pold,Eidu kaotas selle paki kuhugile riiulite vahele ära .Mingipäev uus katse .
Seapraad mee ja sinepiga mmmm .
Ehh lähen kartuleid koorima parem,lapsed varsti ärkavad nõuavad oma putru ja liha.
Seapraad mee ja sinepiga mmmm .
Ehh lähen kartuleid koorima parem,lapsed varsti ärkavad nõuavad oma putru ja liha.
accra- Moderaator
-
Ma just lõpetasin kartulite koorimise
Nüüd istun vaikselt, et pisem piiga võimalikult kaua magaks.
Nüüd istun vaikselt, et pisem piiga võimalikult kaua magaks.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Triibuline, kas laps saab ainult vaikses toas magada? Mul hea meel, et laps magab täpselt seal kus tahab ja kaua aga jaksab
Mis asi see kiloa on? Pole kunagi kuulnud
Ma arvan, et cous-cousist ikka mannat ei tehta, ta veidi sarnane ainult. Polenta on mingi hispaania pärane puder - tekstuurilt väga manna sarnane, aga hästi tugevat kollast värvi. Pole ise teinud, aga olen maitsta saanud (lennukitoit)
Mis asi see kiloa on? Pole kunagi kuulnud
Ma arvan, et cous-cousist ikka mannat ei tehta, ta veidi sarnane ainult. Polenta on mingi hispaania pärane puder - tekstuurilt väga manna sarnane, aga hästi tugevat kollast värvi. Pole ise teinud, aga olen maitsta saanud (lennukitoit)
tsunaami- Administraator
Ei no päris nii ka pole. Ta lihtsalt mingi palaviku endale külge saanud kuskilt ja tõbisena on ta uni küll nagu linnukesel. Kikivarvul liigume.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Ma käisin täna raamatukogus lastega ja panin nad kôik lugejatena kirja. Täiskasvanute osakonnas oleks tahtnud ka vaadata ringi aga pisemad arvasid, et see on ùks suur màngusaal, tormasid ja kargasid kilgates ringi samal ajal, kui seal osad üritasid lugeda ja ôppida, nii et veetsin oma kaks tundis lasteosakonnas, igaùks valis ùhe raamatu ka vàlja.
Uhh kui hea on olla. Mees viis lapsed autoga jalutama ja ma tegin kiirelt köögi korda ja nüüd peesitan diivanil jalad seinal. Taustaks Pikku kakkonen .
accra- Moderaator
-
Oi Pikku kakkonen.. mis nostalgia!
Sealt ma õppisin Soome keele ära. Ja Mehiläinen Maja. Ja Aku Ankka! Ja Roope Setä!
Sealt ma õppisin Soome keele ära. Ja Mehiläinen Maja. Ja Aku Ankka! Ja Roope Setä!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Ehh mul kah selle keel ja Urho turhapuuro ja mingi mustvalge film oli veel mida sai vaadatud .
Igatahes ma homme raamatukokku,äkki saan paar õpikut sealt.Pean nüüd tuupima hakkama elueest.
Kaks nädalat aega siis nn eksamini.
Igatahes ma homme raamatukokku,äkki saan paar õpikut sealt.Pean nüüd tuupima hakkama elueest.
Kaks nädalat aega siis nn eksamini.
accra- Moderaator
-
Uuno Turhapuro on mõnus Soome klassika - vaata kindlasti seda "Lottovoittaja" või "Uuno armejassa" - nii ägedad filmid. Mul kõik osad olemas. Eile hakkasin vaatama "Juoppohullun päiväkirja" täiesti lõpp - selline joodiku elu annab ikka paljudele silmad ette. Samas on ka palju naljakat. "Napapiirin sankarit" samuti äge.
Mul on mega-giga migreen.. Arvuti kinni tagasi
Mul on mega-giga migreen.. Arvuti kinni tagasi
tsunaami- Administraator
Lehekülg 36, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Lehekülg 36, lehekülgi kokku 40