Lobisemisnurk vol. 6
+17
tixit
janee
ˇmiio23
Töömesilane
Monique
siq29
Mustlasplika
saby
Triibuliine
accra
Marianne
Lehise
tsunaami
minake
Pingviinike
Cat
mannu03
21 posters
Lehekülg 32, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 32, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 6
Juhuu, meil oli nii vahva mänguõhtu. Naersin nii, et kurk kähe täna. Tundsime mõlemat inimes suht hästi, aga oleme kohtunud ainult seltskonnas. Nüüd olime ainult neljakesi ja klapp oli niiii äge. Alguses olime veidi hirmul, et kas ja kuidas õhtu kujuneb. Super
Just tulime hiinakast koju ja kohe kui oleme ennast veidi kogunud, lähme lumega müttama. Õues -8 hetkel ja päike piilus üle pika aja
Õhtul pakime asjad ja homme lendame Saksamaale - juhuuuuuu
Just tulime hiinakast koju ja kohe kui oleme ennast veidi kogunud, lähme lumega müttama. Õues -8 hetkel ja päike piilus üle pika aja
Õhtul pakime asjad ja homme lendame Saksamaale - juhuuuuuu
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Heiooo.
Ma ikka veel voodis.
Mees on terve päeva söögid teind ja poes käind jne. Ma aga laisklen sajaga ja kohe mõnus on.Nii kaua kui lapsed lõunat magasid, magasin ma kah . Nüüd sain suure surmaga läpaka siia voodisse ja ootan keeksi ja lattet .
Täiuslik pühapäev.
Ma ikka veel voodis.
Mees on terve päeva söögid teind ja poes käind jne. Ma aga laisklen sajaga ja kohe mõnus on.Nii kaua kui lapsed lõunat magasid, magasin ma kah . Nüüd sain suure surmaga läpaka siia voodisse ja ootan keeksi ja lattet .
Täiuslik pühapäev.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Me Bremenisse. Kolmapäeval tagasi juba, paar ööd oleme.
Käisime just lumes müttamas - niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mõnus. Lasime tunkede peal alla, ma saan enda pükse veidi nõeluda nüüd . Tegime lumeingleid ja sõda. Mõnus
Nüüd kuum klögi ja diivanile kerra. Lindistasime eile ühe Soome vahva saate peale. Soome parimad koomikud võtavad endale tegelaskujud ja ühe kaupa hakkavad välja langema. "Putous" on nimi. Palju naeru
Käisime just lumes müttamas - niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mõnus. Lasime tunkede peal alla, ma saan enda pükse veidi nõeluda nüüd . Tegime lumeingleid ja sõda. Mõnus
Nüüd kuum klögi ja diivanile kerra. Lindistasime eile ühe Soome vahva saate peale. Soome parimad koomikud võtavad endale tegelaskujud ja ühe kaupa hakkavad välja langema. "Putous" on nimi. Palju naeru
tsunaami- Administraator
Ahh teil kah seal lumi nüüd,mul juba nii siiber sellest.
Meil jumala torm siin,mees kirus ,et külm oli poes käia .
Tsunaami ma ootan seda teist saadet ,hmmm "Tuubi" vms.
Meil jumala torm siin,mees kirus ,et külm oli poes käia .
Tsunaami ma ootan seda teist saadet ,hmmm "Tuubi" vms.
accra- Moderaator
-
Ma käisin ka lumes möllamas oma rattaga!
Aga koju tulles ootas mind ees palavikus tita. Ernst just hakkab terveks saama ja nüüd siis Lydia haige.
See kuu jääb siis ka maale minek ära.
Tsunaami, väga lahe kui asjad nii positiivsed on!
Aga koju tulles ootas mind ees palavikus tita. Ernst just hakkab terveks saama ja nüüd siis Lydia haige.
See kuu jääb siis ka maale minek ära.
Tsunaami, väga lahe kui asjad nii positiivsed on!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Mul selline tunne ,et me varsti käime lastega suts ühe Londoni ringi.KUi just keegi UK oma ei taha postikana olla .
Lihtsalt nõmeduse tipp ,et nii paljusid Disney riideid ei sa siia tellida aga mul ju just neid vaja .
Lihtsalt nõmeduse tipp ,et nii paljusid Disney riideid ei sa siia tellida aga mul ju just neid vaja .
accra- Moderaator
-
Mul oli niiiiii vahva sünnipäev. Õde lastega ja tädi käisid külas. Oh, õnnelik olen
Söögiks tegin juurvilja lasanjet. Imehea sai. Kohe lähengi ja pistan viimased tükid nahka.
Söögiks tegin juurvilja lasanjet. Imehea sai. Kohe lähengi ja pistan viimased tükid nahka.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
oi kui kurb kui lapsed haigeks jäävad. Ise vead veel ennast kuidagi kööki või tööle, aga lapsi on kurb vaadata. Palju jaksu ja rahuliku ööd!
Meil Saksas plaanis poodides veidi ringelda, head sööki nautida (seapraadi ja itaallaste jäätist) ja kui ilma ikka lubab, siis ka vanalinnas jalutada. Mulle meeldib see väike linn, sest kõik on käe-jala juures. Lennujaamast läheb tramm 10 minutit kesklinna. Seal on nii uut kui vana. Kitsad tänavad, uued poed jne jne. Oliver tahab moosekante nähe, ehk siis eeslit, koera, kassi ja kukke.
Meil Saksas plaanis poodides veidi ringelda, head sööki nautida (seapraadi ja itaallaste jäätist) ja kui ilma ikka lubab, siis ka vanalinnas jalutada. Mulle meeldib see väike linn, sest kõik on käe-jala juures. Lennujaamast läheb tramm 10 minutit kesklinna. Seal on nii uut kui vana. Kitsad tänavad, uued poed jne jne. Oliver tahab moosekante nähe, ehk siis eeslit, koera, kassi ja kukke.
tsunaami- Administraator
Hommik .
Lapsed aeda viidud ja majaesine lumest puhtaks lükatud.Nüüd naudin oma lattet ja kogun end ,et pesumasin tööle panna .
Lapsed aeda viidud ja majaesine lumest puhtaks lükatud.Nüüd naudin oma lattet ja kogun end ,et pesumasin tööle panna .
accra- Moderaator
-
No ilusat pàeva tsunaami. Ma môtlen ehteestlasliku heasoovliku kadedusega sinu peale ja tegelikult soovin ikka ilusat pàeva! Tahaks ka!
Lund ei ole.
Lund ei ole.
Nii tore kuulda ,et Eestis kah külm on meil küll veel külmem aga ikkagi .
Tsunaamile jah elamusterohket päeva ja Ollule palju moosekante .
Tsunaamile jah elamusterohket päeva ja Ollule palju moosekante .
accra- Moderaator
-
Hei naiskad Kes seda talve ja külma tahtis ahhhhh...!!! Mina mitte ju!
Aga tegelt on ok, tööl on lahe ja mõnus
Aga tegelt on ok, tööl on lahe ja mõnus
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
tsunaami kirjutas:oi kui kurb kui lapsed haigeks jäävad. Ise vead veel ennast kuidagi kööki või tööle, aga lapsi on kurb vaadata. Palju jaksu ja rahuliku ööd!
Oliver tahab moosekante nähe, ehk siis eeslit, koera, kassi ja kukke.
Aitäh, Tsunaami!
Kusjuures ma eelmine kord tahtsin kirjutada ka, et tehke siis moosekantide juures pilti!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Mina küll ei kurda, pori hakkas ära tüütama, nüüd ilus päike särab. Lapsed ka lume üle õnnelikud Üle hulga aastate, ootasin ma külmemat ilma, kevadeni ei ole ju enam midagi aega, varsti ta käes ongi, las vahepeal olla veidi külm ka
Meil siin vähe lund, võiks rohkem olla.. piigat kelguga küll lastekasse viia ei saa Siin näitab hetkel -9 + jäine tuul
Mind tüütab ka pori àra. Koerad tulid just aiast tuppa kus nad viibisid viis minutit ja kàpad porised, ainult pese ja kùùri, terve pàeva pesin oma valgeid vaipu, mis pole enam ammu valged
Shallalaaa meil tantsukoolis käidud. Eidu jäi väga rahule ja ootab juba uut nädalat.
Nüüd pean talle roosa spordipudeli ostma ,et siis saab ta seal juua-tavaline pudel ei sobivat.
Nüüd pean talle roosa spordipudeli ostma ,et siis saab ta seal juua-tavaline pudel ei sobivat.
accra- Moderaator
-
Mu Andréle meeldib ka tantsida?
Ilus kleit piigal, accra, ma pildilt nàgin! Tulevane priimabaleriin!
Ilus kleit piigal, accra, ma pildilt nàgin! Tulevane priimabaleriin!
Cat ta ise valis selle riietuse poest,naine teab mis naine tahab .Isegi pastlaid valis oma 10 minta ja mul siis andis ikka leida sobivat suurust talle .
accra- Moderaator
-
Vahva tegelikult, oleks mul tùtar, ma paneks ka tantsima! Ja kus sul poiss käib? Mul väiksemad ei kâi kuskil ringis veel, suurem dzuudos. Ah, siiski, Louis käib klassiga ujumas iga esmaspäev, plätserdamas rohkem, ujuda ta veel ei oska.
Lehekülg 32, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Lehekülg 32, lehekülgi kokku 40