Lobisemisnurk vol. 6
+17
tixit
janee
ˇmiio23
Töömesilane
Monique
siq29
Mustlasplika
saby
Triibuliine
accra
Marianne
Lehise
tsunaami
minake
Pingviinike
Cat
mannu03
21 posters
Lehekülg 17, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 17, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 6
Meil nii,et mehe suguvõsa tuleb kokku lastega ja iga pere ostab oma lastele ja kes tahab ka suurtele kingid .Meie mehega see aasta teeme lastele kingid.Kolides uude kohta oli vaja mööblit ja palju muud seega kulutused suured
Poes siis nùùd kàidud, midagi ôieti ei ostnud ja sada eurot làinud Homme tuleb tôeline poeskàik, sest ùlehomme on àmm ja ài tulemas nàdalaks. Ja poed on meil kinni pùhapàeviti.
Mina olen ùldse ùks kàrsitu hing, iga aasta enne jôule môtlen, et nùùd istun igapàev ja vaatan neid jôulufilme mida igapàev telekast nàidatakse aga ei leia aega noh! Pàev làheb nii ruttu, koristad, teed sùùa, kàid kohvil ja ongi.
Tàna hommikul oli neljale inimesele vaja helistada, kaks tundi làks àra, siis poisil koolis jàrgi, koju söôma, poodi ja nùùd tunni aja pàrast jàlle vàlja.
Koguaeg kui telekast on hea film seriaal (nagu minu lemmik a-rùhm, vàike maja preerias, homsed uudised vôi mis ta oli gary hopmansiga jne, jne, jàtan teleka màngima ja ise istun nina arvutis.
Ma ei tee ùhtegi asja korralikult vist just sellepàrast, et mul on koguaeg mitu tegevust korraga kàsil. Ma ei oska nautida tànase pàeva rôôme ja olla tàna rahulik, sest ma koguaeg sebin ette homse pàeva asju.
Tàna organiseerisin vana-aasta ôhtut nàiteks. Ja nii ta làheb.
Mina olen ùldse ùks kàrsitu hing, iga aasta enne jôule môtlen, et nùùd istun igapàev ja vaatan neid jôulufilme mida igapàev telekast nàidatakse aga ei leia aega noh! Pàev làheb nii ruttu, koristad, teed sùùa, kàid kohvil ja ongi.
Tàna hommikul oli neljale inimesele vaja helistada, kaks tundi làks àra, siis poisil koolis jàrgi, koju söôma, poodi ja nùùd tunni aja pàrast jàlle vàlja.
Koguaeg kui telekast on hea film seriaal (nagu minu lemmik a-rùhm, vàike maja preerias, homsed uudised vôi mis ta oli gary hopmansiga jne, jne, jàtan teleka màngima ja ise istun nina arvutis.
Ma ei tee ùhtegi asja korralikult vist just sellepàrast, et mul on koguaeg mitu tegevust korraga kàsil. Ma ei oska nautida tànase pàeva rôôme ja olla tàna rahulik, sest ma koguaeg sebin ette homse pàeva asju.
Tàna organiseerisin vana-aasta ôhtut nàiteks. Ja nii ta làheb.
ma olen õnnelik!!!!!!!!!!!
14 a on kulunud, et mu mees tõstaks pea ja ütleks ometi isale, mida tema asjadest arvab ja mida ta pole nõus tegema. Ta seisis oma pere eest!!!!!!!!! Juhuuuuuu
14 a on kulunud, et mu mees tõstaks pea ja ütleks ometi isale, mida tema asjadest arvab ja mida ta pole nõus tegema. Ta seisis oma pere eest!!!!!!!!! Juhuuuuuu
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
No mis ta ise teil kàsib teha, tsunaami? Tubli mees muidugi ka, ma ei tea, kas minu oma oleks sellega nôus olnud Ta on nii memmekas!
Minu oma ei hakka ka naljalt endast välja minema, aga isa uus naine üritab määrata asju. Sai just selgitustööd tehtud, et kui Tallinnasse läheme üheks ööks, siis pole nad kuhugi minemas. See kuupäev kui meile oleks sobinud, oli neil liikumisi täis, nii et otsustasime alles 25.12 minna. Täna sain siis proualt kirja, et nad kuskil kontserdil (tema otsustas) ja siis peame tema ema juurde minema... Meie jaoks täiesti võõras inimene. Oleksime seda teadnud, et hakkab ringi seiklemine ainsal õhtul, poleks läinudki või siis oleks alles õhtuks läinud odavama laevaga. Neil ikka suva, et meil väike laps - lohistagu aga igale poole ja siis oleme hädas kui laps ulakaks läheb ja üleväsib. Vastasin prouale, et me ei tule ta ema juurde ja asi ants (enne kõnnime vanalinnas õhtuni). Mida teeb tema? Laseb mu mehele helistada ja moosima hakata.. Mul mehel lõi ka siis viimaks kaane maha, et aitab. Last ei sallita silma otsaski ja temast on suva. Asjad paika pandud, et oleme rahulikult isa juures, käime saunas ja nüüd mingid plaanid.. Ma ei tahagi minna sinna enam ja mees ka mitte..
Ah, ei viitsi mõelda enam selle peale
Munakollase täidis tehtud, tuunikala salat tehtud, laud paika pandud, elamine läikima löödud.. Nüüd jalad seinale ja naudime elust
Ah, ei viitsi mõelda enam selle peale
Munakollase täidis tehtud, tuunikala salat tehtud, laud paika pandud, elamine läikima löödud.. Nüüd jalad seinale ja naudime elust
tsunaami- Administraator
Kahju kohe, tsunaami Aga ega polegi midagi teha, ilmselt nii see on, et ei ole halba ilma heata, mul endalgi nii. Peab leppima, mis siis ikka. Elu làheb edasi!
Meid on 28 juubelile kutsutud.
ämm ja ài làhevad 27 àra, niisiis peaks vôtma lapsehoidja, nad ei saa jààda ka, tùtar tuleb perega 28 sinna.
Sùnnipàev on meilt 30 km kaugusel saalis mis ùùritud, ôhturiietuseks muidugi pidulik rôivastus. Ma ei teagi kas minna vôi mitte, kuidagi kallis tundub sellejaoks ja jàlle selline peenike seltskond tuleb kokku
ämm ja ài làhevad 27 àra, niisiis peaks vôtma lapsehoidja, nad ei saa jààda ka, tùtar tuleb perega 28 sinna.
Sùnnipàev on meilt 30 km kaugusel saalis mis ùùritud, ôhturiietuseks muidugi pidulik rôivastus. Ma ei teagi kas minna vôi mitte, kuidagi kallis tundub sellejaoks ja jàlle selline peenike seltskond tuleb kokku
Mul täna maja rahvast täis, poisil 2 sõpra ööseks ja öösel saabub õde ka oma lapsega, saab lahe olema pead ja jalad koos
homme hakkame siis pirukaid tegema.
homme hakkame siis pirukaid tegema.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Hommik!
Mees magab, laps magab. Meie istume kiisuga elutoas, valguseks ainult kuusepuu sära ja joon kuuma kohvi. Kvaliteetaeg endale.
Elu on lill
Mees magab, laps magab. Meie istume kiisuga elutoas, valguseks ainult kuusepuu sära ja joon kuuma kohvi. Kvaliteetaeg endale.
Elu on lill
tsunaami- Administraator
Ma olen làbi, vàsinud ja vihane. Lapsed magada ei oska, terve öö kàis ùks trall, ùhel ùks hàda ja teisel teine, hommikul àrkab keskmine ja ùtleb reipalt: kell on, seitse, àrkame ùles!
Hakkan pisemat riide panema, see lippab poolpaljalt ùhest toast teise, nàgu nalja tàis.
Hakkad kohvi jooma siis tahetakse sùlle.
Hakkan pisemat riide panema, see lippab poolpaljalt ùhest toast teise, nàgu nalja tàis.
Hakkad kohvi jooma siis tahetakse sùlle.
täna peaks tore õhtu olema ja ongi hea päev olnud, aga nüüd saatis toosamane proua mulle kirja ja hakkas sõitlema ja manipuleerima. Selle tõttu tekkis mehega taas tüli ja mina panin näo patja... Isekad inimesed, kes arvavad, et nad on maailmanabad..
Mehega nüüd rahu maa peal ja mul kästi proua ära blokkida fb-st...
Johhaidii
Cat - pai!!!
Mehega nüüd rahu maa peal ja mul kästi proua ära blokkida fb-st...
Johhaidii
Cat - pai!!!
tsunaami- Administraator
Tsunaami edu sellega ,ma nii rahul ,et me nii kaugel .Heameelega koliks kohe täitsa Lappi välja. Vähemalt ei pea kibestunud maailmanabadega kokku puutuma.
Me eila vaatasime poole ööni "Kupli all" osasid.Ma oleks edasi veel vaadand aga mees nam ei jaksand.Hommikul aga oli küll tunne ,et vat need lapsed saadan ma lastekodusse .Jube uni ikka ja no heameelega oleks 12ni magand.
Lõpuks kui üles saime ja poodi jõudsime siis no rahvas haaras asju nagu viimne päev oleks. Hindasid ei vaadatud lihtsalt haarati mänguasja osakonnast igasugu karpe ja kaste ja paar rulli pakkepaberit ja tormati minema. Ma oorasin seal kui mo omad vaatavad isu täis ja siis passiisn rahvast ja muigasin .
Aga jah tegin puuvilja-kohupiima tordi valmis. Nägin Pinterestis pilti ja kohe pidin järgi tegema .
Me eila vaatasime poole ööni "Kupli all" osasid.Ma oleks edasi veel vaadand aga mees nam ei jaksand.Hommikul aga oli küll tunne ,et vat need lapsed saadan ma lastekodusse .Jube uni ikka ja no heameelega oleks 12ni magand.
Lõpuks kui üles saime ja poodi jõudsime siis no rahvas haaras asju nagu viimne päev oleks. Hindasid ei vaadatud lihtsalt haarati mänguasja osakonnast igasugu karpe ja kaste ja paar rulli pakkepaberit ja tormati minema. Ma oorasin seal kui mo omad vaatavad isu täis ja siis passiisn rahvast ja muigasin .
Aga jah tegin puuvilja-kohupiima tordi valmis. Nägin Pinterestis pilti ja kohe pidin järgi tegema .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Tsunaami, sellistel puhkudel ürita end välja lülitada sellest jamast. Ära lase oma jõule ära rikkuda!
Kui midagi on siis me lohutame siin, eks Omakad!
Cat, Sina ka!
Kallipai, pahatujulistele!
Accra, me ka täna tagurdasime pärast oste poest välja. Nii jube. Inimesed on hulluks läinud.
Mu noorem vend ütleb jõulude kohta tabavalt, et kõik on jälle jõulutobedustest segi läinud.
Ma LÕPUKS leidsin selle Lego Duplo mida otsisin. Igalt poolt oli muidu otsas aga ma sain nüüd 45% alla isegi. 13€-ga.
Lydia saab see aasta pisikese klaveri. Ernstile nii meeldis, ütlesin, et ostame ära ja siis läheb päksidele, et eks Ernst saab ka seda laenata kui õeke lubab.
Kui midagi on siis me lohutame siin, eks Omakad!
Cat, Sina ka!
Kallipai, pahatujulistele!
Accra, me ka täna tagurdasime pärast oste poest välja. Nii jube. Inimesed on hulluks läinud.
Mu noorem vend ütleb jõulude kohta tabavalt, et kõik on jälle jõulutobedustest segi läinud.
Ma LÕPUKS leidsin selle Lego Duplo mida otsisin. Igalt poolt oli muidu otsas aga ma sain nüüd 45% alla isegi. 13€-ga.
Lydia saab see aasta pisikese klaveri. Ernstile nii meeldis, ütlesin, et ostame ära ja siis läheb päksidele, et eks Ernst saab ka seda laenata kui õeke lubab.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Mul siiani kingid pakkimata,seisavad juba üle kuu kapis ja ootavad.
Vaatab esmaspäeval äkki me Kuopio tripil vahepeal ostan salaja paberi ära ja peidan autosse ära.Siis õhtul viimane võimalus asjad pakkida.
Aga jah äkki tükike puuviljakooki .
Vaatab esmaspäeval äkki me Kuopio tripil vahepeal ostan salaja paberi ära ja peidan autosse ära.Siis õhtul viimane võimalus asjad pakkida.
Aga jah äkki tükike puuviljakooki .
accra- Moderaator
-
Kas see accra on sul želatiiniga tehtud
Mulle on kogu aeg räägitud, et kiivi ja želatiin ei sobi kokku, sest kiivi ei lase tarretuda
Mulle on kogu aeg räägitud, et kiivi ja želatiin ei sobi kokku, sest kiivi ei lase tarretuda
anka eip. Ma vooderdasin kausi kilega ja sisi kiivid.Segasin kohupiima ja toorjuustu ja ja siis hakkasin sisse loopima lusikaga . Natsa kohupiima ja banaani,maasikaid ja biskviidi tükke ja lõpuks siis nn immutatud põhi peale ja seisma paariks tunniks.
Igatahes väga maitsev sai ja teen teinekord veel.
Ma alguses kah mõtlesin ,et äkki ei seisa koos aga ei ilusti hoiab kuju.
Nüüd veel 4 osa jäänd "kupli all" siis esimene hooaeg 2 päevaga ära vaadatud .
Mo lemmik õudne koht see nr 2 http://www.cbs.com/shows/under-the-dome/news/1001238/ .
Igatahes väga maitsev sai ja teen teinekord veel.
Ma alguses kah mõtlesin ,et äkki ei seisa koos aga ei ilusti hoiab kuju.
Nüüd veel 4 osa jäänd "kupli all" siis esimene hooaeg 2 päevaga ära vaadatud .
Mo lemmik õudne koht see nr 2 http://www.cbs.com/shows/under-the-dome/news/1001238/ .
accra- Moderaator
-
Ma vaatasin seda "kupli all" esimest hooaega kohalikust televisioonist ja lõppes ikka nii, et mitte midagi ei saanud aru No ikka, et saaks teise hooaja ka teha ja inimesed ootaksid huviga
Seda kuplikooki peaks siis küll proovima, kui niiviisi seisab
Tegelikult oleks mul vaja ühte mõnusat jõulutordi retsepti, milles ei oleks šokolaadi ja milles oleks kindlasti mingi puuvili Pean ema juurde kaasa tegema midagi sellist, mida ma varem pole neile viinud Aga sellel aastal ei ole mul ühtegi head mõtet veel pähe tulnud
Seda kuplikooki peaks siis küll proovima, kui niiviisi seisab
Tegelikult oleks mul vaja ühte mõnusat jõulutordi retsepti, milles ei oleks šokolaadi ja milles oleks kindlasti mingi puuvili Pean ema juurde kaasa tegema midagi sellist, mida ma varem pole neile viinud Aga sellel aastal ei ole mul ühtegi head mõtet veel pähe tulnud
Lõppes jah liiga huvitava koha pealt. Nüüd peab ootama teist hooaega.
accra- Moderaator
-
Väga ilus kook, accra!!!!
Me kàisime ka poes ja siis linna peal, ilus linn oli kôik tuledesàras, lapsed sôitsid karuselli peal (no sellised vanaaegsed karusellid), sôime churros'eid (kes ei tea, mis see on, nagu mina, siis ma panen pildi, edasi otsige googlist ja teadmiseks: see on magus)
Ilus oli ùhesônaga kôik, nii nagu peab, mees oli ka inimene
Homme on mu poisi sùnnipàev, siis on sôbranna lapse ristimine ja sôhtul saabuvad àmm ja ài!
Me kàisime ka poes ja siis linna peal, ilus linn oli kôik tuledesàras, lapsed sôitsid karuselli peal (no sellised vanaaegsed karusellid), sôime churros'eid (kes ei tea, mis see on, nagu mina, siis ma panen pildi, edasi otsige googlist ja teadmiseks: see on magus)
Ilus oli ùhesônaga kôik, nii nagu peab, mees oli ka inimene
Homme on mu poisi sùnnipàev, siis on sôbranna lapse ristimine ja sôhtul saabuvad àmm ja ài!
Ma istun diivanil ja võtan ennast kokku, et natuke koristada ja kingid ära pakkida.
Midagi head tahaks kah närida. Peab vist laste kommipakkide kallale minema. Vaatab mis head seal ka on.
Midagi head tahaks kah närida. Peab vist laste kommipakkide kallale minema. Vaatab mis head seal ka on.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Ma sôin liiga palju magusat ja kojutulles esimene asi - hapukapsast ikka ja valget (vereta) verivorsti, no prantsuse keeles on see boudin ja on siis must ja valge boudin, meil oli tàna siis see valge. Pàris mônus oli. Natuke eesti sardelli maitsega ja vàlja nàeb ta selline:
Hommik. Nii sünnipäev peetud ja aasta vanemaks pühitsetud
Cat see vorst näeb ikka eriliselt ebahuvitav välja, verivorsti väljanägemine on ikka kordades etem
Tänane plaan siis see elamine korda saada, autu puhtaks pesta ja ää koristada ja homme tuleb siis ema ka lõpuks eesti
Cat see vorst näeb ikka eriliselt ebahuvitav välja, verivorsti väljanägemine on ikka kordades etem
Tänane plaan siis see elamine korda saada, autu puhtaks pesta ja ää koristada ja homme tuleb siis ema ka lõpuks eesti
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Uhh sünnipäeva trall läbi. 3. nädalavahetust on ikka liig, mis liig. Müüsin käimistoe maha, et ruumi veidi saada ja neiule kingiti peeglilaud. Mees tõi sünnipäevaks veel köögi ka, niiet ruumi jäi topelt vähemaks.
Istun hetkel vannitoas, sest siin vurab ainult pesumasin ja keegi ei sikuta püksisäärest. Mõnus on täitsa. Lapsed on terve hommiku kisanud või vingunud. Eile, kui külalised läinud olid, siis panin pesu pesema, nõud pesin ja kuivatasin, mees tõmbas elamise tolmukaga üle ja ma . Hommikul oli nii hea tõusta. Täna saab õnneks kodus lebotada ja pole kuhugi vajadust minna.
Eile ostsin mehele jõulukingi ära. Lühikeste varukatega triiksärgi, ehk suurus ka sobib ja 2 paari pambusega aluspükse. Müüa kiitis, eks hiljem selgub, kas on väärt jutt ka.
Jalad täna paistetavad ja ega käed paremad ole. Kohe tunnen, et jalad väsinud ja turses. Vastik, vastik, vastik.
Istun hetkel vannitoas, sest siin vurab ainult pesumasin ja keegi ei sikuta püksisäärest. Mõnus on täitsa. Lapsed on terve hommiku kisanud või vingunud. Eile, kui külalised läinud olid, siis panin pesu pesema, nõud pesin ja kuivatasin, mees tõmbas elamise tolmukaga üle ja ma . Hommikul oli nii hea tõusta. Täna saab õnneks kodus lebotada ja pole kuhugi vajadust minna.
Eile ostsin mehele jõulukingi ära. Lühikeste varukatega triiksärgi, ehk suurus ka sobib ja 2 paari pambusega aluspükse. Müüa kiitis, eks hiljem selgub, kas on väärt jutt ka.
Jalad täna paistetavad ja ega käed paremad ole. Kohe tunnen, et jalad väsinud ja turses. Vastik, vastik, vastik.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Hommik!!!
Meil on kodust nagu tornaado üle käinud.. Kaos, kaos, kaos.. Kohe kui 3. masinatäis nõusid pestud saab, läheb viimane ja siis köök korras. Lilled jagatud õigetesse vaasidesse. See kõik on lihtne võrreldes sellega, mida 3 last on suutnud lastetoas ära teha.. Majapidamispaberist oli mingil ajal teerada tehtud, peale mängu lõppu loobiti paberid muidugi mööda tuba laiali. Siis on seal piparkooke alla sadanud ilmselgelt, sest pole kohta, kus neid poleks - pluss veel poolik kast pipakaid on liumäe all ja AngryBirdsi Pomm istub seal sees (no ilmselgelt tema seal plahvatas ja selle saju vallanadas). 1,5l Pepsi pudel on lükatud rippuvasse mänguasja torusse, suur kastiauto on 1.5m kõrgusele teleka peale tõstetud (jalust ära väidetavalt). Põhiline, et auto on raske ja 3 max 1.10m päkapikku ise tõstsid. Ja laelamp on viltu..
Kass on ka ilmselgelt eile pidu pannud, täna nägu röötsak. Kõnnib mul sabas ja keerab siis taas magama - peab vist paracetamoli pakkuma
Ja mees läks mulle kingitust ostma
Meil on kodust nagu tornaado üle käinud.. Kaos, kaos, kaos.. Kohe kui 3. masinatäis nõusid pestud saab, läheb viimane ja siis köök korras. Lilled jagatud õigetesse vaasidesse. See kõik on lihtne võrreldes sellega, mida 3 last on suutnud lastetoas ära teha.. Majapidamispaberist oli mingil ajal teerada tehtud, peale mängu lõppu loobiti paberid muidugi mööda tuba laiali. Siis on seal piparkooke alla sadanud ilmselgelt, sest pole kohta, kus neid poleks - pluss veel poolik kast pipakaid on liumäe all ja AngryBirdsi Pomm istub seal sees (no ilmselgelt tema seal plahvatas ja selle saju vallanadas). 1,5l Pepsi pudel on lükatud rippuvasse mänguasja torusse, suur kastiauto on 1.5m kõrgusele teleka peale tõstetud (jalust ära väidetavalt). Põhiline, et auto on raske ja 3 max 1.10m päkapikku ise tõstsid. Ja laelamp on viltu..
Kass on ka ilmselgelt eile pidu pannud, täna nägu röötsak. Kõnnib mul sabas ja keerab siis taas magama - peab vist paracetamoli pakkuma
Ja mees läks mulle kingitust ostma
tsunaami- Administraator
Lehekülg 17, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Lehekülg 17, lehekülgi kokku 40