Lobisemisnurk vol. 6
+17
tixit
janee
ˇmiio23
Töömesilane
Monique
siq29
Mustlasplika
saby
Triibuliine
accra
Marianne
Lehise
tsunaami
minake
Pingviinike
Cat
mannu03
21 posters
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 6
Ma làhen vist jooksma tàna, teen koerale headmeelt ja vaja ju see ôhtul söödud pitsakalorid àra kulutada
Oi kui jube tuul Oksad laiali, ühe sain auto esiaknasse, müts lendas minema jne.. Lapsel muidugi nalja kui palju
Õhtul oli Tallinkil autodeki osa sisse varisenud ja õemees istus laevas. Oli hirmus kärgatus käinud. Vastu ööd sai ta ikka välja, aga auto võtmed ja auto jäid laeva - toimetatakse Tallinnasse. Ise plaanis minna hommikuse laevaga jalgsi, aga mida ei tule, on laev. Torm.
Vaatasin 3.15-ni filme (Cat- sa võid arvata, mida ma viimase tunni jooksul vaatasin) ja kuulasin kuidas tuul kollas - õudukas.
Täna peaks poes käima, sest homme hakkab ju jõulu traali-vaali pihta. Kuuse otsimine, mehel töö juures laste pidu, õhtul töötajad mul külas...
Õhtul oli Tallinkil autodeki osa sisse varisenud ja õemees istus laevas. Oli hirmus kärgatus käinud. Vastu ööd sai ta ikka välja, aga auto võtmed ja auto jäid laeva - toimetatakse Tallinnasse. Ise plaanis minna hommikuse laevaga jalgsi, aga mida ei tule, on laev. Torm.
Vaatasin 3.15-ni filme (Cat- sa võid arvata, mida ma viimase tunni jooksul vaatasin) ja kuulasin kuidas tuul kollas - õudukas.
Täna peaks poes käima, sest homme hakkab ju jõulu traali-vaali pihta. Kuuse otsimine, mehel töö juures laste pidu, õhtul töötajad mul külas...
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Eile oli jube tuul ja tänagi .. ja ma tahtsin õue minna.Ega enam eriti ei taha
Siin ka tuul.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Ma lugesin raamatut poole ööni - tôesti hea raamat, keegi surnud veel ei ole ja ôudukas ka ei ole. Rahulikus rùtmis nagu austeni sulest jàrg
Nii, me Catiga segaduses...
Kas keegi palun kontrolliks Fotograafia alt jõuluteemaliste piltide lehte. Kas minu viimases postituses on 4 pilti näha.. Mina näen, aga Cat ei näe
Kas keegi palun kontrolliks Fotograafia alt jõuluteemaliste piltide lehte. Kas minu viimases postituses on 4 pilti näha.. Mina näen, aga Cat ei näe
tsunaami- Administraator
paras segadus jah, hakka vôi prille ostma , teema on siin: http://www.omaklubi.net/t1384p60-pilte-meie-jouluhongulistest-kodudest#137382
Cat - kohe kui ma avan selle lingi - näen oma pilte
tsunaami- Administraator
Nii,et 13 ja reede
tundub,et kas nii kõva tuul väljas ,et puhub lausa klaasi puruks või siis aitas kellegi käsi kaasa??!!
tundub,et kas nii kõva tuul väljas ,et puhub lausa klaasi puruks või siis aitas kellegi käsi kaasa??!!
Hommik. Mina ei näe Tsunaami pilte .
Tuul jah ulme köva,me magasime hommikul sisse ja sisi tormasime tuulega võidu.
Nüüd lastel nn lasteka peol käidud.Tehti meile etendus ja tegime koju apelsini,nelgi palle.Ma riputasin omale köögikapi külge rippuma,äkki selat see hull kass ei lähe retsima.
Juhhu postiauto just käis ja ma sain oma lumivalged ketsid kätte . Talvesaapad kah täitsa nitsevoo ,nagu lapsed ütlesid ,et uue jopega mis kah tuli sobib küll kokku .
Tuul jah ulme köva,me magasime hommikul sisse ja sisi tormasime tuulega võidu.
Nüüd lastel nn lasteka peol käidud.Tehti meile etendus ja tegime koju apelsini,nelgi palle.Ma riputasin omale köögikapi külge rippuma,äkki selat see hull kass ei lähe retsima.
Juhhu postiauto just käis ja ma sain oma lumivalged ketsid kätte . Talvesaapad kah täitsa nitsevoo ,nagu lapsed ütlesid ,et uue jopega mis kah tuli sobib küll kokku .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Ma ka tsunaami pilte ei näe.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
kummaline jah, sest kui ma vajutan, et muuta ta postitust, siis ma nàen, et ta on pannud pilte! ei tea, miks me neid ei nàe, ta ise kùll nàeb!
mul on jàlle see hetk, et ôhtul peab vàlja minema ja ma ei viitsi. Kuna see on selline peen àraolemine, siis lôdvaks keegi end ei lase ilmselt ja mulle selline sônade ritta seadmine ei meeldi Aga noh, vahel peab kultuursete inimestega ka làbi kàima ja kui mind kutsuti, siis ma vôtan vastu kùllakutse.
Homme aga, naised, ma tahan vaadata seda head filmi: Hùva leili!
Homme aga, naised, ma tahan vaadata seda head filmi: Hùva leili!
Tsunaami pilte pole tõepoolest näha. Tundub sedasi, et see smartphoto.fi leht on tsunaamil parooliga kaitstud ja seetõttu meie ei näegi pilte.
tixit kirjutas:Tsunaami pilte pole tõepoolest näha. Tundub sedasi, et see smartphoto.fi leht on tsunaamil parooliga kaitstud ja seetõttu meie ei näegi pilte.
selles võib küll jah asi olls Tunduski liiga lihtne
Cat - ei ei, seda filmi vaadatakse 1. jaanuaril alati Kannata veel mõni nädal, mina ju ka kannatan
Käisin ostsin mehele kingituse ära, sellega rahu majas
Ja nüüd pugin kana-pesto-parmesani pikka saia - nammm
tsunaami- Administraator
eks otsin nad kodus mõnest albumsit ja panen uuesti
tsunaami- Administraator
tsunaami kirjutas:tixit kirjutas:Tsunaami pilte pole tõepoolest näha. Tundub sedasi, et see smartphoto.fi leht on tsunaamil parooliga kaitstud ja seetõttu meie ei näegi pilte.
Cat - ei ei, seda filmi vaadatakse 1. jaanuaril alati Kannata veel mõni nädal, mina ju ka kannatan
Mis filmist jutt?
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 40