Lobisemisnurk vol. 6
+17
tixit
janee
ˇmiio23
Töömesilane
Monique
siq29
Mustlasplika
saby
Triibuliine
accra
Marianne
Lehise
tsunaami
minake
Pingviinike
Cat
mannu03
21 posters
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 6
Ma olengi täheldanud, et olen viimati kaunis selline, et ei oska hinnata seda, mis mul on.
Ämm ja ài tulevad jôuluks, ise kutsusid end
Aga, eesti jôulu nad pidada ei oska, prantsusmaal 24 ôhtu on natuke pidulikum ôhtusöök aga päris pidusöök on 25 lôunal. Ja minu mehe vanemad pole kunagi suured pidulised olnud, jôulu nad hinnata ei oska, lastega ei laula, ùhesônaga kaunis vaikne àraolemine on. ma sellist ei taha enam
Aga nad ikka tulevad! Pigem rohkem vanema lapse sùnnipàevale, ta mul jôululaps peaaegu - 22 dets sùnnipàev!
Ämm ja ài tulevad jôuluks, ise kutsusid end
Aga, eesti jôulu nad pidada ei oska, prantsusmaal 24 ôhtu on natuke pidulikum ôhtusöök aga päris pidusöök on 25 lôunal. Ja minu mehe vanemad pole kunagi suured pidulised olnud, jôulu nad hinnata ei oska, lastega ei laula, ùhesônaga kaunis vaikne àraolemine on. ma sellist ei taha enam
Aga nad ikka tulevad! Pigem rohkem vanema lapse sùnnipàevale, ta mul jôululaps peaaegu - 22 dets sùnnipàev!
Ma teen tàna ôhtuks sellist toitu, nagu tartiflette. panen pildi ka, see pole minu pilt, minu kupatus on suuremas ahjuvormis ja ahjus Ja tegemist on siis kartulid-suitsusingiribad + spetsiaalne juust ja kôik see ahju!
Mina tunnen ka vahel, et olen sellest sõnast "TAHAN" nii tüdinud, et jube. Eriti siis, kui mingi asja käsile võtan, nt koolitöö, tuleb seda sõna ei tea kust oma sada korda järjest ja siis läheb ikka hari punaseks küll. Õnneks katsub mees mõistev olla, mis tal küll alati ei õnnestu, aga eks siin on võtmesõna ise ilusti rääkida
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Ja lisaks - istud lauda , viis minutit ka ei saa rahus süüa - vett, pissile, emme tal on see tass, mina tahan seda tassi - ma tahan SEDA PUNAST TASSI!!!!! Lôpuks keeldutakse söömast ja asi lôppeb kisaga
Vôi, maandud kohvitassiga arvuti taha ja hakkab pihta - vôta sülle, vôta sülle, teine laps selja taga ûritab su juukseid sättida vôi siis ronib selga heal juhul. Kolmas tuleb kontrolltöödega - emme pane allkiri!
Heihooooooooooo - oma elu algab mis kell? Kell 21.30 kui kogu see pere magab ja on lôpetanud - tahan pissile, tahan vett, emme, mul on palav, kùlm jne.
Aga teed seda kôike küsimata, palumata, kurtmata ka enamuse ajast.
Ma sellistel puhkudel tegelikult sunnin ennast môtlema, et kunagi kui nad suured on ja làinud, ma hakkan neid hetki taga igatsema
Vôi, maandud kohvitassiga arvuti taha ja hakkab pihta - vôta sülle, vôta sülle, teine laps selja taga ûritab su juukseid sättida vôi siis ronib selga heal juhul. Kolmas tuleb kontrolltöödega - emme pane allkiri!
Heihooooooooooo - oma elu algab mis kell? Kell 21.30 kui kogu see pere magab ja on lôpetanud - tahan pissile, tahan vett, emme, mul on palav, kùlm jne.
Aga teed seda kôike küsimata, palumata, kurtmata ka enamuse ajast.
Ma sellistel puhkudel tegelikult sunnin ennast môtlema, et kunagi kui nad suured on ja làinud, ma hakkan neid hetki taga igatsema
MMMMM... väga isuäratav pilt juCat kirjutas:Ma teen tàna ôhtuks sellist toitu, nagu tartiflette. panen pildi ka, see pole minu pilt, minu kupatus on suuremas ahjuvormis ja ahjus Ja tegemist on siis kartulid-suitsusingiribad + spetsiaalne juust ja kôik see ahju!
janee- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2650
Registration date : 07/10/2009
Kaunis rammus suutäis oli, seda vôin kinnitada!
Kuidas sul läheb, janee?
Tsunaami - ma hakkasin seda pemberley raamatut lugema ja peale esimese peatüki läbilugemist mina, kui kriitik vôib ütelda, et väga hâsti kirjutatud - vôiks öelda, et Austeni sulest. Tôesti hea! Mulle meeldib, mul need teised darcyd ja jârjed riiulil, ei lugenudki aga selle loen läbi kindlasti!
Kuidas sul läheb, janee?
Tsunaami - ma hakkasin seda pemberley raamatut lugema ja peale esimese peatüki läbilugemist mina, kui kriitik vôib ütelda, et väga hâsti kirjutatud - vôiks öelda, et Austeni sulest. Tôesti hea! Mulle meeldib, mul need teised darcyd ja jârjed riiulil, ei lugenudki aga selle loen läbi kindlasti!
Heh, oma aeg... siis kui pere läheb magama Enne õmmeldakse veel katkised püksid kinni ja pannakse kuivama ja siis saab pugeda voodisse ja vaadata 2 minutit mõnda filmi. Ja siis saabub hommik..
Mul oli veel u 1,5 kg piparkoogitaigent järel ja küpsetasime selle eile ära. Tegin armsaid liblikaid martsipani vormidest. Ja no siis oli vaja neid veel ka kaunistada ju..
Cat - su söögipilt näeb nii mõnus välja. Lööks kohe kahvli sisse. Ma vahest teen endale ahjus kuuma saia ja panen sellele u cm paksuse juustuviilu peale - pole peaaegu midagi paremat kui sulanud juust
Mulle surus ka ämm ennast jõuluks kohale - nii et seisan siis 24 hommikupooliku külmkapi ja pliidi vahel. Õnneks on mu kallis kaasa juba tajunud, et tema ema tulek tähendab megalt pingutusi ja on mulle 100% abiks. Ilmselt on ta saanud mõned korrad näha, et kui on lauda istumise aeg, siis naine istub väsimusest nõrkenult ja kramp kurgus.. Sel aastal alustame me varakult kõige tegemisega. Täna paneme plaani paika: kuna peedid keema, kuna 7 kg sink ahju (10h küpseb!), kuna mida lõigata, kuna poodi jne. Siis saan ehk ka sünnipäevast nautida sel aastal
Accra - teil veel lund on?
Kas Eestis on lund?
Prantsusmaal ilmselt mitte
Meil ka puhas vuuk jälle..
Mul oli veel u 1,5 kg piparkoogitaigent järel ja küpsetasime selle eile ära. Tegin armsaid liblikaid martsipani vormidest. Ja no siis oli vaja neid veel ka kaunistada ju..
Cat - su söögipilt näeb nii mõnus välja. Lööks kohe kahvli sisse. Ma vahest teen endale ahjus kuuma saia ja panen sellele u cm paksuse juustuviilu peale - pole peaaegu midagi paremat kui sulanud juust
Mulle surus ka ämm ennast jõuluks kohale - nii et seisan siis 24 hommikupooliku külmkapi ja pliidi vahel. Õnneks on mu kallis kaasa juba tajunud, et tema ema tulek tähendab megalt pingutusi ja on mulle 100% abiks. Ilmselt on ta saanud mõned korrad näha, et kui on lauda istumise aeg, siis naine istub väsimusest nõrkenult ja kramp kurgus.. Sel aastal alustame me varakult kõige tegemisega. Täna paneme plaani paika: kuna peedid keema, kuna 7 kg sink ahju (10h küpseb!), kuna mida lõigata, kuna poodi jne. Siis saan ehk ka sünnipäevast nautida sel aastal
Accra - teil veel lund on?
Kas Eestis on lund?
Prantsusmaal ilmselt mitte
Meil ka puhas vuuk jälle..
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Hommik!
Meil maa must, ainult natuke jääd veel mõnes kohas.
Me läheme jõuluks külla. Nii, et ise söögitegemisega vaeva ei näe. Pean ausalt tunnistama, et pole iialgi ise kodus jõulutoitu teinud. Igal aastal on keegi, kes meid külla ootab.
Meil pigem siin, et läheme külla vanematele/ämmadele/äiadele. Las nad siis keedavad/küpsetavad.
Meil maa must, ainult natuke jääd veel mõnes kohas.
Me läheme jõuluks külla. Nii, et ise söögitegemisega vaeva ei näe. Pean ausalt tunnistama, et pole iialgi ise kodus jõulutoitu teinud. Igal aastal on keegi, kes meid külla ootab.
Meil pigem siin, et läheme külla vanematele/ämmadele/äiadele. Las nad siis keedavad/küpsetavad.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Hommik, poiss läbi häda kooli saadetud, nimelt tema arvas et ta võiks veel koolist puududa ja haige olla, nagu mida? unistagu edasi sest koolis käimine on tema õppeedukuse üks peamisis asju, kui koolis ei käi jääd ju teistest maha.
Ma taban et viimasel ajal mõtetelt et ma tahan puhata, tahan lihtsalt minna ja mittemidagi teha, tahaks minna spaasse ja lihtsalt ennast lasta hellitada ja kohustuste peale mitte mõelda. Aga reaalselt tean et see pole lihtsalt võimalik, kui mees mind tahakski sinna saata siis rahaliselt pole see võimalik
Meie jõulud tulevad ämma-äia juures aga minul niiiii tore ämm ja äi ja nende juures käid ja oled rõõmuga. 24 dets peame jõulusid mu emaga sest tal siis sünnipäev
Tsunaami, eestis ka pole enam lund, kahju nii ilus valge oli vahepeal, nüüd on jälle sopane sügis.
Ma taban et viimasel ajal mõtetelt et ma tahan puhata, tahan lihtsalt minna ja mittemidagi teha, tahaks minna spaasse ja lihtsalt ennast lasta hellitada ja kohustuste peale mitte mõelda. Aga reaalselt tean et see pole lihtsalt võimalik, kui mees mind tahakski sinna saata siis rahaliselt pole see võimalik
Meie jõulud tulevad ämma-äia juures aga minul niiiii tore ämm ja äi ja nende juures käid ja oled rõõmuga. 24 dets peame jõulusid mu emaga sest tal siis sünnipäev
Tsunaami, eestis ka pole enam lund, kahju nii ilus valge oli vahepeal, nüüd on jälle sopane sügis.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Hommik.
Tsunaami lund jagub,et tulge viige minema.ei see siit otsa sa enam .
Jõulud ei tule meil kedagi ei ema äga ämma .Teeme oma perega rahulikult .
Eila tuli kiri ,et poisi dokument valmis,nüüd peab Kuopiosse minema.Nii ,et mingipäev tuleb sinna sõita,uhh ma vihkan seda nn metsateed sinna.Nagu sõidaks sinna samusesse ja nüüd veel selle lumega ma juba kujuan ette kui vaimustav see kurviline väike metsatee on .
Tsunaami lund jagub,et tulge viige minema.ei see siit otsa sa enam .
Jõulud ei tule meil kedagi ei ema äga ämma .Teeme oma perega rahulikult .
Eila tuli kiri ,et poisi dokument valmis,nüüd peab Kuopiosse minema.Nii ,et mingipäev tuleb sinna sõita,uhh ma vihkan seda nn metsateed sinna.Nagu sõidaks sinna samusesse ja nüüd veel selle lumega ma juba kujuan ette kui vaimustav see kurviline väike metsatee on .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
kui pikk maa sul Kuopiosse on?
Mul järgmisel neljapäeval Tempere ots ees, loodan väga, et pole seda lumepläga.
Mul käisid töö juures just päkapikud - emme ja issi tegid üllatuse ja tõid mulle lõunasöögi Nad arvasid, et mul nii kui nii pole sööki kaasas - no ei olnudki
Mul on tegelikult ka ämmaga vedanud, ta on selline hästi heatahtlik. Ma olen ta ise ära harjutanud, et igal korral kui ta tuleb, siis on laud üllatusterohke ja kaunilt kaetud. Ta siis alati kiidab mind kogu seltskonna ees.. Peale lapse sünnipäeva ma küll ütlesin talle, et ma poleks päeva jooksul kahte pidu pidanud kui tema poleks asju nii soovinud. Andsin sõrme - võttis käe. ja olgem ausad, ma tahan kõik millegipärast ise teha... Vihkan ennast selle eest vahest...
Mul järgmisel neljapäeval Tempere ots ees, loodan väga, et pole seda lumepläga.
Mul käisid töö juures just päkapikud - emme ja issi tegid üllatuse ja tõid mulle lõunasöögi Nad arvasid, et mul nii kui nii pole sööki kaasas - no ei olnudki
Mul on tegelikult ka ämmaga vedanud, ta on selline hästi heatahtlik. Ma olen ta ise ära harjutanud, et igal korral kui ta tuleb, siis on laud üllatusterohke ja kaunilt kaetud. Ta siis alati kiidab mind kogu seltskonna ees.. Peale lapse sünnipäeva ma küll ütlesin talle, et ma poleks päeva jooksul kahte pidu pidanud kui tema poleks asju nii soovinud. Andsin sõrme - võttis käe. ja olgem ausad, ma tahan kõik millegipärast ise teha... Vihkan ennast selle eest vahest...
tsunaami- Administraator
Tsunaami peaks olema mingi 130-140km .
Vaatasin "Kartulid ja apelsinid" ära ja kohe tuli puruga kohvi isu ja no vanni tahaks kah .
Vaatasin "Kartulid ja apelsinid" ära ja kohe tuli puruga kohvi isu ja no vanni tahaks kah .
accra- Moderaator
-
Minu vaba aeg hakkab siis kui ukse enda järelt kinni panen ja trenni lähen. Kas rattaga metsa või jooksma või jõusaali miskit asja tegema.
Accra, Sa tõstad kange või tantsid või teed muid trikke seal?
Spast unistan viimased 4 aastat..
Mees ütles, et kui ta Afganistaanist tagasi tuleb (oktoobris läheb sinna kolmeks nädalaks koolitama - ning ei, ta ei ole sõjaväelane) siis ta saadab mu Spasse!! on mida oodata! Vaid 10 kuud veel!
Märtsis lähen Londonisse sõbrannale külla. Siis saan ka nädalakese puhkust. Samas natuke süda tilgub verd, et laps siis enam rinnapiima ei saa aga aasta aega on ju okei küll. Närvihaige ema on kehvem variant kui rinnapiim.
Ma toitsin Ernsti aasta ja natuke alla kolme kuu rinnaga, kas muidu üle aastased ka RPAd joovad või siis läheb juba lehmapiim?
Mees ütles, et kui ta Afganistaanist tagasi tuleb (oktoobris läheb sinna kolmeks nädalaks koolitama - ning ei, ta ei ole sõjaväelane) siis ta saadab mu Spasse!! on mida oodata! Vaid 10 kuud veel!
Märtsis lähen Londonisse sõbrannale külla. Siis saan ka nädalakese puhkust. Samas natuke süda tilgub verd, et laps siis enam rinnapiima ei saa aga aasta aega on ju okei küll. Närvihaige ema on kehvem variant kui rinnapiim.
Ma toitsin Ernsti aasta ja natuke alla kolme kuu rinnaga, kas muidu üle aastased ka RPAd joovad või siis läheb juba lehmapiim?
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Minu vaba aeg hakkab siis kui ukse enda järelt kinni panen ja trenni lähen. Kas rattaga metsa või jooksma või jõusaali miskit asja tegema.
Marianne- Moderaator
Aijaa. Mida ma tahtsin veel kirjutada (peale topeltpostituse - haha) on see, et kas te naised ikka võtate endale vaba aega?? Seda peab tegema! Ei ole mingeid vabandusi, et ei saa, blablablajaadijaa, aeg tuleb võtta muidu ei saa ise ka enam aru miski aeg, et mis tegelikult närvi ajab. Juured on sügavamal - iseendaga peab sõber olema. Siis on kõik teised ka kõrval õnnelikud. Samamoodi tuleb meest kohelda.
Mida annad seda saad. Ja kui ei saa siis võtad.
Mida annad seda saad. Ja kui ei saa siis võtad.
Marianne- Moderaator
Marianne ma jah kangi ja muid trikke .
Mul Eidu 3+ ja joob siiani RPA´d .Poes käib ise toob oma piimapakid ja siis maksab kah ise .
Mul Eidu 3+ ja joob siiani RPA´d .Poes käib ise toob oma piimapakid ja siis maksab kah ise .
accra- Moderaator
-
Ma vôtaks küll vaba aega ja mul ilmselt need hommikused kolm tundi, kui kôik lapsed on koolis-lasteaias ongi vaba aeg, muidu ei ole ju vôtta. Et mis môttes siis vaba aega, shoppama minna vôi terve nàdalavahetus eemale?
Meil pole seda vôimalust, môlemi pered on eemal, mehe oma kùll natuke làhemal aga ikkagi 800 km vahet. Lapsehoidjat ka koguaeg ei vôta, homseks on jàlle tellitud...
Meil pole seda vôimalust, môlemi pered on eemal, mehe oma kùll natuke làhemal aga ikkagi 800 km vahet. Lapsehoidjat ka koguaeg ei vôta, homseks on jàlle tellitud...
Aeg enda jaoks on siis kui lapsed magavad ja siis kui ise organiseerin selle. Minu õnneks elab mu ema suhteliselt lähedal ning aitab vajadusel marakratte hoida. Ning tavaliselt enne sessi või eksamit saadan lapsed koos issiga terveks päevaks kaugemale oma ämma juurde. Minul hea õppida ja ämm õnnelik külaliste üle. Mehe oma aeg on siis kui õnge võtab ja pooleks päevaks kaob (ilma poistele ütlemata) või garaažis millegi kallal nikerdades. Enamasti ma juba tajun ette millal tal seda oma aega vaja on ja lasen tal olla.
21 dets. oleme kutsutud kahele sünnipäevale, õnneks on nad ühest perekonnast 22 dets. on minu ema sünnipäev ja 23 dets. on veel ühe sõbra juures sünnipäev. Jõululaupäeval oleme eeldatavasti mu ämma juures, mehe õde tuleb ka oma lastega. 25-ndal on Sandril esinemine ja ülejäänud pere jälle küla peal. 26 dets. on siis see päev kui me ise külalisi vastu võtame
RPA joomise on minu lapsed lõpetanud veidi üle aasta vanusena. See on tulnud neil omaalgatuslikult.
Spaa - pean mehele vist mõned vihjed jätma, äkki sõbrapäeval õnnestuks mõnuleda seal
21 dets. oleme kutsutud kahele sünnipäevale, õnneks on nad ühest perekonnast 22 dets. on minu ema sünnipäev ja 23 dets. on veel ühe sõbra juures sünnipäev. Jõululaupäeval oleme eeldatavasti mu ämma juures, mehe õde tuleb ka oma lastega. 25-ndal on Sandril esinemine ja ülejäänud pere jälle küla peal. 26 dets. on siis see päev kui me ise külalisi vastu võtame
RPA joomise on minu lapsed lõpetanud veidi üle aasta vanusena. See on tulnud neil omaalgatuslikult.
Spaa - pean mehele vist mõned vihjed jätma, äkki sõbrapäeval õnnestuks mõnuleda seal
Lehise- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1157
Lehise kirjutas: ja 23 dets. on veel ühe sõbra juures sünnipäev.
Võtan kõik kingitused ja sõbrad ikka ja alati hea meelega vastu
Meil sai just suur Exceli-tabel valmis 2 nädala plaaniga. Mis päeval poodi, mis päeval kuuse ehtimine, mis päeval peedi keetmine ja ka kingituste nimekiri. Uskumatu kui täis see tabel sai.. Poepäevadel oleksin kindlasti pooled asjad ära unustanud. Pooled asjad ju vaja Eesti poest tuua ja pooled kohalikest.
Mida panete teie oma jõululauale või mida teie ämmad panevad? Mida te eriliselt ootate?
Meil on suur sinepi ja riivsaia kattega sink, mida süüakse külmalt
Kartuli, porgandi ja kaalika vormid - sellised hästi püreesed ja vürtsidega immutatud (mu lemmikud)
klassikalised verivorstid
mulgikapsas või praekapsas
klassikaline rosolje heeringaga
kartulisalat (maitsestatud ikka soola, suhkru ja kange sinepiga)
lõhe (ma ei tea, mis see eesti keeles on - aga selline pooltoores soola ja tilliga - soome keeles Graavilohi)
täidetud munad - sel aastal teen wasabiga, mitte sinepiga
marineeritud kõrvits
must leib ja limppu (viimane on vürtsidega magus leib)
pohlamoos (mm.. teisel jõulupäeval limppu, singiviil ja pohlamoos... lõnks)
magusaks shokolaadi kook
tsunaami- Administraator
Minu àmm ja ài ootavad, et ma ei peaks jôule ja mina tahan eestimaist jôulu, me oleme vastuolulised ja sel aastal ma neid ei kutsunud, sest selline peielaud mulle ei istu. EElmisel aastal jàtsin àmma praadi valvama, kui jôulumissale làksime ja tagasi tulles oli liha sùsimust
Aga sel aastal kutsusid nad end ise, nad on harjunud meie juures olema ju.
Aga mulle ei meeldi see Ja ok, ma olen teinud mööndusi aga nùùd aitab, sel aastal teen tralli ja tantsu ja las siis imestavad Nad on muidu viisakad ja kenad inimesed , ma ei tea mis neil jôulu vastu on, nad pole seda iialgi pidanud, vana-aasta ôhtut ka mitte.
Aga sel aastal kutsusid nad end ise, nad on harjunud meie juures olema ju.
Aga mulle ei meeldi see Ja ok, ma olen teinud mööndusi aga nùùd aitab, sel aastal teen tralli ja tantsu ja las siis imestavad Nad on muidu viisakad ja kenad inimesed , ma ei tea mis neil jôulu vastu on, nad pole seda iialgi pidanud, vana-aasta ôhtut ka mitte.
[quote="Cat] Nad on muidu viisakad ja kenad inimesed , ma ei tea mis neil jôulu vastu on, nad pole seda iialgi pidanud, vana-aasta ôhtut ka mitte. [/quote]
tunnetevaesus
tunnetevaesus
tsunaami- Administraator
Aga selle eest on nad kingitustega helded
Tsunaami - ma kordan, ma jumaldan seda pemberley raamatut Ma juba ootan, et saaks lapsed magama ja siis hakkan lugema, nii hàsti kirjutatud, sama hea jàrg, kui Scarlett on tuulest viidule
Tsunaami - ma kordan, ma jumaldan seda pemberley raamatut Ma juba ootan, et saaks lapsed magama ja siis hakkan lugema, nii hàsti kirjutatud, sama hea jàrg, kui Scarlett on tuulest viidule
Cat kirjutas:Aga selle eest on nad kingitustega helded
Kui seal keegi ära ei sure ja lahku pole ka minemas, siis tahan ka lugeda
tsunaami- Administraator
Ma olen alles teise peatùki juures aga jube haaravalt on kirjutatud! Mulle meeldib
Ma ka trennist tagasi aga homme ma suren ää Aga tegelt sain sellise energia laksu ja tahaks igapäev trenni minna, vot vanamutt hakkas end liigutama ja veel hakkas meeldima ka
Lisaks veel lasteia jõulupidu, mis oli ikka supppper äge, nii lahedalt esitatud etendus oli ja lapsed said tantsida, mängida, võistalda ja isegi mina pidin koos ühe teise emaga hiigelsuurtes alukates palli taga ajama
Lisaks veel lasteia jõulupidu, mis oli ikka supppper äge, nii lahedalt esitatud etendus oli ja lapsed said tantsida, mängida, võistalda ja isegi mina pidin koos ühe teise emaga hiigelsuurtes alukates palli taga ajama
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 40