Lobisemisnurk vol. 6
+17
tixit
janee
ˇmiio23
Töömesilane
Monique
siq29
Mustlasplika
saby
Triibuliine
accra
Marianne
Lehise
tsunaami
minake
Pingviinike
Cat
mannu03
21 posters
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 6
No minu oma on ka parem, kui enne aga ma enam ei viitsi lihtvida, nùùd tehku ise, mis tahab.
Mul väga vinguda pole ta kallal aga vähe ikka .
Ma plaanin varsti trenni minna,mehe saadan lastega mänguväljakule niikauaks.Pärast aga kohustuslik kirppari ring .
Ma plaanin varsti trenni minna,mehe saadan lastega mänguväljakule niikauaks.Pärast aga kohustuslik kirppari ring .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Ma satun ka siia vahel harva ja mõtlesin, et panen siis ka paar rida kirja:)
Jõuluaeg on lihtsalt imeline. Täna hommikul tõustes sadas väljas ilusat paksu valget lund Ja lisaks on soe, selline võikski talv olla
Hommikused toimetused tehtud, lähen otsin kohe kelgu välja ja saame ka selle aasta esimese kelgusõidu tehtu. Nele juba nii ammu oodanud, aga pole olnud sobivat ilma.
Piparkoogi tegu olen meelega edasi lükanud, oodates seda õiget jõulutunnet, nüüd on see saabunud ning lähiajal läheb meisterdamiseks
Ilusat jõuluootust kõigile ja pehmet valget lund
Jõuluaeg on lihtsalt imeline. Täna hommikul tõustes sadas väljas ilusat paksu valget lund Ja lisaks on soe, selline võikski talv olla
Hommikused toimetused tehtud, lähen otsin kohe kelgu välja ja saame ka selle aasta esimese kelgusõidu tehtu. Nele juba nii ammu oodanud, aga pole olnud sobivat ilma.
Piparkoogi tegu olen meelega edasi lükanud, oodates seda õiget jõulutunnet, nüüd on see saabunud ning lähiajal läheb meisterdamiseks
Ilusat jõuluootust kõigile ja pehmet valget lund
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Hommik!!! (Kell on 12.30!)
Saime just hommikusöögi lõpetatud ja nüüd jõuluasjade poodi. Mingi ladu tühjeneb ja hinnaklass pidi olema tehase tasemel.. Hurraaaa
Kaunist 2. adventi
Saime just hommikusöögi lõpetatud ja nüüd jõuluasjade poodi. Mingi ladu tühjeneb ja hinnaklass pidi olema tehase tasemel.. Hurraaaa
Kaunist 2. adventi
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Monique - astu tihedamini läbi
Nii, mul nüüd lasteaia jôulupeole minek, aitan seal sâttida enne algust, siis hakkame sellest eile tehtud taignast piparkooke tegema lastega
Nii, mul nüüd lasteaia jôulupeole minek, aitan seal sâttida enne algust, siis hakkame sellest eile tehtud taignast piparkooke tegema lastega
Cat vahel igatsen täitsa siin lobisemist. Kahjuks röövivad töö, kool ja kodu mu enamuse ajast, nii et satun siia tõesti harva. Hakkangi kohe homseks eksamiks õppima Ootan juba kannatamatult, millal see viimane kooliaasta läbi saab. Hetkel pean enast ka lõputöö kirjutamise lainele viima, oehhh. Lisaks pakuti mulle ka tööalaselt uut väljakutset, nii et uue aasta I pool saab olema väga kiire ja pingeline. Aga öeldakse, et mis ei tapa teeb tugevamaks Aga katsun ka siia rohkem jõuda
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Oii ma patustasin täna .Peale trenni kohe saiakesi õgima .Ahjust tulnutena olid nad liiga hästi lõhnavad ja pehmed ja no vastupandumatud .
accra- Moderaator
-
Ma õgin just sooje kookosemütse/pätse. Mmm... milline magus suutäis
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Me panime kappe kokku ja riiuleid ja nüüd jälle sammuke lähemal korteri sisustamisel
Mul sama lugu! Kuidagi ei tule seda romantikat!minake kirjutas:
Tsunaami, tean mida sa räägid, olen ka oma mehe oma järgi ära lihvinud, täiesti talutav mees on ta nüüd Kuigi jah, romantikut pole ma tast suutnud lihvida
Kuidas seda lihvitakse?
Samas, tegelikult, kui nüüd midagi väga romantilist tuleks siis ma kohmetuks vist ära. Ma vendade keskel üles kasvanud ja see "plikade teema" on mullegi natuke kaugem. Kuigi kui loen näiteks teie lugusid siis süda tuksub ikka kaasa küll.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Hommik.
Võitlesin Saksakeelega ja jagu sain ehk saapad tellitud .Nüüd kohvitass ja pudrukauss ette.
Lasteaias kasvataja juba tegi piparkoogitainast, et hakkavad mul seal küpsetama.
Peaks ikka kah valmis tegema selle taigna,asjad olemas aga laiskus suur .
Võitlesin Saksakeelega ja jagu sain ehk saapad tellitud .Nüüd kohvitass ja pudrukauss ette.
Lasteaias kasvataja juba tegi piparkoogitainast, et hakkavad mul seal küpsetama.
Peaks ikka kah valmis tegema selle taigna,asjad olemas aga laiskus suur .
accra- Moderaator
-
Cat awwwwwwww
Sa võid 3 korda arvata, kes just seda sama episoodi täna öösel kella 1 paiku vaatas
Meil jäid täna päkapikud tulemata. Aitab jamast. Ei ole midagi nii,e t kingitused tulevad iseenesest mõistetavalt, aga tuba koristama ei pea ja söögi peale hakatakse nina kirtsutama. Kas saab kord majja või ei?
Sa võid 3 korda arvata, kes just seda sama episoodi täna öösel kella 1 paiku vaatas
Meil jäid täna päkapikud tulemata. Aitab jamast. Ei ole midagi nii,e t kingitused tulevad iseenesest mõistetavalt, aga tuba koristama ei pea ja söögi peale hakatakse nina kirtsutama. Kas saab kord majja või ei?
tsunaami- Administraator
Ma olen romantik!
Ja mu mees ei ole romantik
Mis siis teha, tuleb elada unistustemaailmas.
Ja mu mees ei ole romantik
Mis siis teha, tuleb elada unistustemaailmas.
Hommik naiskad, Tsunaami ega jah, olen ka mina mõelnud et ei mingeid päkapikke enam, hommikul paugutakse, vingutakse ja kui ma käsen jala kooli minna siis ka nutetakse, tõesti ma ei jõua enam nende kahega maid jagada
Miks meie eesti pensionäärid ei suuda käija kõnniteel, no lihtsalt ei saaa aru, suur rekka sõidab temast napilt mööda aga temal on ikka vaja sõiduteel kõndida.
Miks meie eesti pensionäärid ei suuda käija kõnniteel, no lihtsalt ei saaa aru, suur rekka sõidab temast napilt mööda aga temal on ikka vaja sõiduteel kõndida.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Meie päkapikud ka streigivad alates tänasest. Eks näis kaua see streik kestma peab.tsunaami kirjutas:Meil jäid täna päkapikud tulemata. Aitab jamast. Ei ole midagi nii,e t kingitused tulevad iseenesest mõistetavalt, aga tuba koristama ei pea ja söögi peale hakatakse nina kirtsutama. Kas saab kord majja või ei?
Mehe olen ma ka endale aastatega vaikselt sobivaks lihvinud, mõnest kohast veel veidi nurklik on, kuid neid ma puutuma ei hakka. Mulle sobib ta nii väga hästi
Reede õhtu venis meil ikka päris pikaks. Laupäeva hommikul aga põrutasime hetkelise mõtte ajel Riiga sõpradele külla. Me polnud rohkem kui aasta üksteist näinud, juttu jätkus ja jälle venis õhtu väga pikaks. Lastel oli möllu kui palju, sest seal peres on enamvähem samaealised lapsed. Koju jõudsime eile ikka päris hilja, oli mul ju vaja veel tee peal paari tuttava hoovist läbi põigata
Nüüd haigutan kruusi taga ja pean aru, et kust otsast maha sadanud lund lükkama hakata, sest seda ikka jagub siin :christmas9:
Lehise- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1157
Lehise
Mulle meeldivad eksprompt-ideed. Tuleb pähe ja paned ajama Sellised reisid ja tegevused õnnestuvad üldiselt paremini kui pikalt ette planeeritud.
Ma keedan nüüd kanasuppi ja viin siis haigetele vanematele. Üks suutis püstijalu kopsupõletiku läbi põdeda ja nüüd paraneb vaikselt, teine jäi mingisse viirusesse - loodetavasti ei lähe kopsupõletikuks üle.
Meil käis päkapikk ikka õhtupoolikul ära. Laps oli ise nii õnnelik, sest ta pingutas hommikul väga palju ja oli ka lasteaias väga eeskujulik olnud. Homme päkapikk ikka vast tuleb, aga eks näe. Ma ei kujuta enam ette, kuidas ülejäänud 11 kuud ilma päkapikkudeta hakkama saada - peab vist lappi kolima
Mulle meeldivad eksprompt-ideed. Tuleb pähe ja paned ajama Sellised reisid ja tegevused õnnestuvad üldiselt paremini kui pikalt ette planeeritud.
Ma keedan nüüd kanasuppi ja viin siis haigetele vanematele. Üks suutis püstijalu kopsupõletiku läbi põdeda ja nüüd paraneb vaikselt, teine jäi mingisse viirusesse - loodetavasti ei lähe kopsupõletikuks üle.
Meil käis päkapikk ikka õhtupoolikul ära. Laps oli ise nii õnnelik, sest ta pingutas hommikul väga palju ja oli ka lasteaias väga eeskujulik olnud. Homme päkapikk ikka vast tuleb, aga eks näe. Ma ei kujuta enam ette, kuidas ülejäänud 11 kuud ilma päkapikkudeta hakkama saada - peab vist lappi kolima
tsunaami- Administraator
Nii ekspromnt on jah lahe .
Appii meil juba -16 kraadi.
Appii meil juba -16 kraadi.
accra- Moderaator
-
Ma olen reede ôhtul ôhtusöögile kutsutud Notarid ja bmw direktorid ja mina Kahju, et nad eesti keelt ei räägi, muidu ma reklaamiksin omaklubi
Nii -18 näitab kraad. Kiirelt tuttu nüüd,äkki homme on normaalne ilm ja saab ikka trenni minna.Täna kohe mtte ei isutand jõusaali poole kõmpida.
accra- Moderaator
-
Teen endale uut meiliaadressi, salasôna tegemine nagu anektoodis: valige kombineering suurtest ja vâikestest tâhtedest, numbritest ja sümbolitest
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 40