Lobisemisnurk vol. 6
+17
tixit
janee
ˇmiio23
Töömesilane
Monique
siq29
Mustlasplika
saby
Triibuliine
accra
Marianne
Lehise
tsunaami
minake
Pingviinike
Cat
mannu03
21 posters
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 6
MInuga ikka juhtub. Suutsin keeva veepoti omale jalale kallata.Selline tunne ,et teksad sulasid jalgade külge .
Nüüd suren siin ja vahutan vihast kui saamatu võib olla.
Nüüd suren siin ja vahutan vihast kui saamatu võib olla.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Kui kees äkki peab kiirabisse minema, mine tea mitmenda astme pôletushaav sul olla vôib?
Pai-pai sulle ka!
Ma nüüd kuuse järgi!
Ja siis piparkooke tegema
Pai-pai sulle ka!
Ma nüüd kuuse järgi!
Ja siis piparkooke tegema
mina kokkan, tegin piparkoogitaigna.
appikene, mulle ei meeldi retseptid , mida peab eelmisel pàeval valmis tegema.
appikene, mulle ei meeldi retseptid , mida peab eelmisel pàeval valmis tegema.
Ja meil on külalised tulime külast ja võtsime kohe koju jõudes külalised vastu
Mulle ka ei meeldi,e t alles homme saab hakata rullima ja küpsetama..
Mõnus seik nagu filmist:
Panin arvuti köögikapile ja Whami "last christmas" mängima ning sulatasin piparkoogitaigna suhkrut ja siirupit. Köögi uksele saabub abikaasa, nõjatub uksepiidale nagu James Bond ning võtab selja tagant shampanja ja 2 klaasi. Perenaine hüppab 2 kätt kokku lüües nagu plikake - tore üllatus. Abikaasa paneb klaasid käest ja võtab perenaise tantsule. Siin samas, köögis. Piparkoogi taigna ja jõululaulu saatel. Annab tantsides ninnu peale musi ja..... kaob tagasi arvuti taha . Mõtlen nuüd klaas käes, et kas see juhtus just minuga, et köögis tantsisin... või tegin ma ise pudeli lahti ja kujutna ette
Mõnus seik nagu filmist:
Panin arvuti köögikapile ja Whami "last christmas" mängima ning sulatasin piparkoogitaigna suhkrut ja siirupit. Köögi uksele saabub abikaasa, nõjatub uksepiidale nagu James Bond ning võtab selja tagant shampanja ja 2 klaasi. Perenaine hüppab 2 kätt kokku lüües nagu plikake - tore üllatus. Abikaasa paneb klaasid käest ja võtab perenaise tantsule. Siin samas, köögis. Piparkoogi taigna ja jõululaulu saatel. Annab tantsides ninnu peale musi ja..... kaob tagasi arvuti taha . Mõtlen nuüd klaas käes, et kas see juhtus just minuga, et köögis tantsisin... või tegin ma ise pudeli lahti ja kujutna ette
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Sul on nii äge mees tsunaami!!
Pingviinike- Postituste arv : 23
Registration date : 14/11/2013
Tore mees jah, nagu päris ju, tsunaami!
Pingviinike, kuidas läheb?
Mannu - külalised on ju hea! Ja aktiivne elu on ikka parem, kui igavleda.
Accra - kuidas läheb?
Muide, kas teil on lumi maas vôi ei ole siis?
Pingviinike, kuidas läheb?
Mannu - külalised on ju hea! Ja aktiivne elu on ikka parem, kui igavleda.
Accra - kuidas läheb?
Muide, kas teil on lumi maas vôi ei ole siis?
ta nagu märtsi ilm - vahest keerab sajule ikka ka
Meil on lumi
Accra, kuidas lugu on?
Cat - kuusk püsti?
Meil on lumi
Accra, kuidas lugu on?
Cat - kuusk püsti?
tsunaami- Administraator
Mina häbenedes piilun ka üle pika-pika-pika-pika.... (veel nii umbes mustmiljon korda "pika) aja siia foorumisse....
Ma määrisin põletusvastase selle asjaga üle ja annab järgi. Enam pole tulipunane aga hell on ikka.
Lund on meil terve päeva tuld,mees mässas maja juures lastega. Ajasid suure sahaga kõik puhtaks . Hommikuks nagunii hang ukse ees jälle .
Lund on meil terve päeva tuld,mees mässas maja juures lastega. Ajasid suure sahaga kõik puhtaks . Hommikuks nagunii hang ukse ees jälle .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
siq29 kirjutas:Mina häbenedes piilun ka üle pika-pika-pika-pika.... (veel nii umbes mustmiljon korda "pika) aja siia foorumisse....
Räägi aga julgelt kaasa! Kas piparkooke oled teinud? Kas päkapikud käivad? Kas mees on tubli või mitte? Kas lumi on maas? Kuidas koduloomad käituvad? Mis meil siin veel põnevat oli
Ma sauna (jälle)
tsunaami- Administraator
Poetiir tehtud. Mõnus hullumaja juba igal pool.
Nüüd kõht punnis heast-paremast. Kinke tuleb pakkima hakata
Nüüd kõht punnis heast-paremast. Kinke tuleb pakkima hakata
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Õhtust, ma ka maalt tagasi, nii mõnus oli jälle inimesi näha
Siq29 Teretulemast tagasi!!
Siq29 Teretulemast tagasi!!
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
siq 29 - teretulemast tagasi! Kuidas sul läheb?
Mul kôrvad huugavad jôulumuusikast, lapsed järjest tahtsid neid jinglesbelli jne.
Mul kôrvad huugavad jôulumuusikast, lapsed järjest tahtsid neid jinglesbelli jne.
Niisiis... Piparkooke ei ole teinud, veel.tsunaami kirjutas:siq29 kirjutas:Mina häbenedes piilun ka üle pika-pika-pika-pika.... (veel nii umbes mustmiljon korda "pika) aja siia foorumisse....
Räägi aga julgelt kaasa! Kas piparkooke oled teinud? Kas päkapikud käivad? Kas mees on tubli või mitte? Kas lumi on maas? Kuidas koduloomad käituvad? Mis meil siin veel põnevat oli
Ma sauna (jälle)
Päkapikud käivad, lisaks lastele ka minul. Üks mu hoiukassidest on suutnud mu seljataga midagi sahkerdada (ärge küsige, mismoodi, ma ka ei tea, mismoodi üks triibik nurrumootor seda teha suudab) ja mulle olevat mingi pakk teel. Ootan siis seda.
Mees... Noh, ma olen pm üksikema ja elan lastega üksi ja kasvatan neid ka üksi, kuigi jah, kallim on olemas juba pikka-pikka aega.
Lumi... /vaatab aknast välja/ ...mingi olematu kirme.
Koduloomad... ma luban nad igal varahommikul kella 4 ajal ära grillida. Sest just sel kellaajal hakkavad kõik mu 1 pluss 2 kassi möllama.
Aga muidu ma puhkan esimest nädalat. Kaks nädalat puhkust on veel ees. Jõuluks naasen tööle topelttasu eest tööd tegema. Jeeeee! Vanem tütar tuleb ka jõuluks külla. Aastavahetusel olen täiesti üksi. Vanem tütar naaseb aastavahetuseks koju oma isa juurde ja minu juures elav poeg läheb ka aastavahetuseks sinna. Ja noorem tütar läheb aastavahetuseks Võrru oma isa juurde. Nii et aastavahetusel olen ma saadaval, ma küll ei tea kelle või mille jaoks.
Meil jätkuvalt külalised külas ja kohe tunduvalt aktiivsem ja häälekam õhtu igatahes 3 (pliksi) meil toas nii ,et kohe tunda ,et üks rohkem sellega kaasneb ikka korralikult häälekas seltskond lastel oma toas ja mul on juba selline tunne ning kujutan ette juba suuremaid peresid kui meie 2 lapseline
Meil täna pole külalisi ja ise ka külas ei ole. Vaikne ôhtupoolik, kuusk särab ja hiilgab. Saatke mulle see raamat lastele kuusepuust, Ellen Niidu oma vist: "Kui kuusepuu toodi" vôi midagi sellist.
Ja kellel on vanu nôukogu naisi (mitte eesti naisi) müüa, siis mina olen ostja! Ja ootan kôiki pakkumisi!
Ja kellel on vanu nôukogu naisi (mitte eesti naisi) müüa, siis mina olen ostja! Ja ootan kôiki pakkumisi!
Mu mehed norskavad ja mina tütrega istun pimedas toas (Meil eraldi toad). Uni, uu?
Aijaa, Tsunaami, kus selliseid mehi jagatakse?
Aijaa, Tsunaami, kus selliseid mehi jagatakse?
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Kullakesed, hea mees tuleb endale ise teha. Mina korjasin enda oma üsna kehvas seisus üles ja olen teda vaikselt lihvinud. Tuleb aga ettevaatlik olla, et sa talle seda nina ette ei hõõru. Ema on mulle seda õpetanud. Kiida, hinda, aita, toeta, lase ennast kiita, juhi, anna vabadust, usalda, arvesta. Võtmesõna on "koostöö"Marianne kirjutas: Aijaa, Tsunaami, kus selliseid mehi jagatakse?
Ja nii julm kui see ka ei tundu, pean vahest tunnistama (poolsosinal), et ka mul on vigu ja ma pole täiuslik.
Täna sundisin ta pool vabatahtlikult-pool sunniviisiliselt vaatama Austeni "Sense and Sensebility" filmi. Vaatasime, arutasime. Ta küll vahepeal vaatas arvutit, aga kuulas ikka :)Ma vaatan nüüd ühe silmaga Top Geari ja lähen temaga kevadel vormelit vaatama (kuigi parema meelega ma shoppaks Barcelonas)
Homme on 2. advent.. Appi, appi, ajal on kiire
tsunaami- Administraator
Hommik, meile on siis see õige talv kohale jõudnud, paks ja kohev lumi on maas
Tsunaami, tean mida sa räägid, olen ka oma mehe oma järgi ära lihvinud, täiesti talutav mees on ta nüüd Kuigi jah, romantikut pole ma tast suutnud lihvida
Tsunaami, tean mida sa räägid, olen ka oma mehe oma järgi ära lihvinud, täiesti talutav mees on ta nüüd Kuigi jah, romantikut pole ma tast suutnud lihvida
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 40 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 40