Lobisemisnurk vol. 6
+17
tixit
janee
ˇmiio23
Töömesilane
Monique
siq29
Mustlasplika
saby
Triibuliine
accra
Marianne
Lehise
tsunaami
minake
Pingviinike
Cat
mannu03
21 posters
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 6
Ma just ostsin vastu tahtmist ühed valged sest kuu lõpus raha nappis aga trenni oli ju tarvis minna.tsunaami kirjutas:Hea, et meelde tuletasid.. Pean ka uued sisetossud vaatama. Siin kandis on need jõusaali "ametnikud" üsna karmi pilguga ja jälgivad, et nõuetekohased tossud ikka oleks. Korra läksin tavalise tossuga, sain pikki pealihaaccra kirjutas:
Tellisin just omale trenni uued ilusad valged tossud ja ma isegi liigun täna.Vaatan hüppan õhtul jõusaalist äkki läbi .
Panin või sulama
Oleks tahtnud nii miskeid väga värvilisi või erilisi. Panin värvilised nöörid külge, et asja natukenegi parandada. Mina ja minu maitsed.
Enam nii väga ei häiri, trenni ajal ei ole aegagi papusid kõõritada.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Oi te peaks minu koeri nägema, ônneks nad pole vägivaldsed aga tahavad domineerida laste üle. Aias pissivad ja kakavad laste mänguasjade peale sihilikult, ma korra nägin kuidas koer istus jalgpalli otsa ja ajas oma asja ära
Ôues üksi vôivad olla maksimum kaks minutit, siis algab kisa ja uksekraapimine.
Toas ùksi olla ei oska, samamoodi karjutakse ja ulutakse, terve kvartal kajab.
Ôues üksi vôivad olla maksimum kaks minutit, siis algab kisa ja uksekraapimine.
Toas ùksi olla ei oska, samamoodi karjutakse ja ulutakse, terve kvartal kajab.
Hei, teil on siin eile täitsa tõsised teemad olnud. Mina olen seisukohal, et kui loom lambist ründab siis meie koju ta ei sobi. Kui muid variante üle ei jää, siis tuleb loom magama panna. Meil pole siiani õnneks jamasid olnud, ehkki poisid on Rexule ikka vahest kogematta kõvasti haiget teinud. Pontu tõuseb lihtsalt püsti ja kõnnib minema. Ta meil juba eakas taadu ka, veebruaris saab 8 aastaseks. Vahest aga tundub, et alles täitsa pubekas
Eile hommikul tabas mind mingi kraamimise tuhin ja siis ma tuhisesin siin kuni mees koos mu emaga koju tuli. Garaaž jäi vaid puutumata. Sinna mind aga koristama tegelikult ei lubata
Mind viidi eile Mono teatri etendust vaatama ja välja sööma :)Ise ta organiseeris kõik: piletid ja lapsehoidja ja nii mõnus üllatus Seda nimetatakse siis naise moosimiseks meie pere moodi
Eile hommikul tabas mind mingi kraamimise tuhin ja siis ma tuhisesin siin kuni mees koos mu emaga koju tuli. Garaaž jäi vaid puutumata. Sinna mind aga koristama tegelikult ei lubata
Mind viidi eile Mono teatri etendust vaatama ja välja sööma :)Ise ta organiseeris kõik: piletid ja lapsehoidja ja nii mõnus üllatus Seda nimetatakse siis naise moosimiseks meie pere moodi
Lehise- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1157
Registration date : 16/02/2009
Mul tegelt samasugused musta ja kuldsega praegu ja tegelt pold ju vaja aga no täselt samasugused valge ja hõbedasega olid alega .Kui nii odavalt saab siis ei sa ju jätta ostmata .
Siis võtsin pükse ja pluusesi kah juurde ,et ikka kokku sobiks .
Jubejube ma ütlen .
Lehise nii armas moosimine .
Siis võtsin pükse ja pluusesi kah juurde ,et ikka kokku sobiks .
Jubejube ma ütlen .
Lehise nii armas moosimine .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Lehise, Hea mees Sul.
Mu mühakas käib ja vingub ainult, tõesõna nagu naine.
Suurema preili riided sorteeritud, nüüd tuiskan edasi
Mu mühakas käib ja vingub ainult, tõesõna nagu naine.
Suurema preili riided sorteeritud, nüüd tuiskan edasi
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Oleks mu mees ka selline, Lehise, aga mul on mühkam kodus. ise olen süüdi. Aga ma ei liiguta ka lillegi, et teha mingitki lähenemiskatset, elagu oma elu, mina elan oma. Täna teatas, et tema ootab, et ma teeks esimese sammu. Milleks? Ei taha ja ei tee. Oodaku. Imelik mees. Istub teleka ees ja ootab imet.
No peab ju veidi moosima, kui ta täna oma sõpradega talguid siin teevad. Mina toon täna lapsed koju, kütan sauna, teen suupisted, ennem käisin tibudega poerallil ja tõin kõik vajaliku koju. Ahjaa ja kell neli on mul söögilauas kuus suurt meest + oma pere Selle nimel võib ju veidi naist moosida, et ta siis pärast sauna ka kõigile magamisaseme leiab ja väga ei uriseks
Lehise- Omaklubi kuld
Cat, räägid minu mühakast?
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Mul ei tule ta selle pealegi!!!! Tal on lihtsalt vist nii väike pea, ta lihtsalt ei môtle sellepeale. Ilmselt on see koduses kasvatuses kinni, kui ta ema siin on, siis tema ja ta isa laiutavad diivanil ja ema seisab ! Ja emal on ùkskôik!!!
Jeerum küll, siis nii minu kui mu mehe suguvõsas on küll kõik mehed väga hästi kasvatatud Meil istuvad naised diivanitel ja mehed otsivad omale istumiseks mõne vaba koha. Meie poistel on veel arenguruumi...Cat kirjutas:Mul ei tule ta selle pealegi!!!! Tal on lihtsalt vist nii väike pea, ta lihtsalt ei môtle sellepeale. Ilmselt on see koduses kasvatuses kinni, kui ta ema siin on, siis tema ja ta isa laiutavad diivanil ja ema seisab ! Ja emal on ùkskôik!!!
Lehise- Omaklubi kuld
Tõbi ja laiskus nagu naksti kadunud.. Külalised tulemas ja täna plaanis lauamängud
Mees läks joostes 3 km kaugusel olevasse poodi seljakotiga ja mina panen lauale kõike, mida kapis leidub.. Ja koristatud sai ka kiirelt
Enne jõudsin isegi ühe sahtli ära koristada ja vannitoa läikima lüüa
Mees läks joostes 3 km kaugusel olevasse poodi seljakotiga ja mina panen lauale kõike, mida kapis leidub.. Ja koristatud sai ka kiirelt
Enne jõudsin isegi ühe sahtli ära koristada ja vannitoa läikima lüüa
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Erlex - kuidas sul läheb?
Ma sattusin su avatari peale, on sul kôik hästi ikka? Tule meile rääkima ikka, koos on parem!!!
Ma sattusin su avatari peale, on sul kôik hästi ikka? Tule meile rääkima ikka, koos on parem!!!
Cat sa pead jälle monoloogi Aga ma nii elevil üle aastate saab jälle trennis käima hakata, viimati sai hhmmnnn.... keska aeg vist trennis käidud, poisil ka nii hea meel, emme hakkab jalgpalli mängima ju
Ma mäletan, et kui me mehega veel noored ja ilusad olime siis ütlesin talle, et armastan teda just sellepärast et ta ei armasta jalgpalli Ja mis nüüd, nüüd käime koos jalkat vaatamas.
Väga jalka rohke postitus tuli nüüd
Ma mäletan, et kui me mehega veel noored ja ilusad olime siis ütlesin talle, et armastan teda just sellepärast et ta ei armasta jalgpalli Ja mis nüüd, nüüd käime koos jalkat vaatamas.
Väga jalka rohke postitus tuli nüüd
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
No mis trenni sa tegema hakkad, minake?
Mul on suhtlemisvaegus vist, ometi näen palju inimesi päeva jooksul
Mul on suhtlemisvaegus vist, ometi näen palju inimesi päeva jooksul
Jalgpall ju
Aga nüüd läen pistan paar soksi nahka, pessu ja siis tuttu
Aga nüüd läen pistan paar soksi nahka, pessu ja siis tuttu
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Minu Darcy on lõpuks kodus ja mängib kitarri samal ajal kui beebi karjub.Lehise kirjutas:Hei, teil on siin eile täitsa tõsised teemad olnud. Mina olen seisukohal, et kui loom lambist ründab siis meie koju ta ei sobi. Kui muid variante üle ei jää, siis tuleb loom magama panna. Meil pole siiani õnneks jamasid olnud, ehkki poisid on Rexule ikka vahest kogematta kõvasti haiget teinud. Pontu tõuseb lihtsalt püsti ja kõnnib minema. Ta meil juba eakas taadu ka, veebruaris saab 8 aastaseks. Vahest aga tundub, et alles täitsa pubekas
Õnneks läheb nüüd süüa andma lapsele. Saan siin ikka edasi kirjutada.
Koerad koerad koerad koerad
Kui me lapsed olime siis sikutasime koeri sabast ja kilkasime ja jooksime eest ära, ronisime selga ja mängisime, et nood on me nooblid ratsud, puhusime ninna ja kõrva ja ehitasime nende otsa onne, panime ämbreid pähe, pritsisime veega, ajasime taga ja oioioioioioioi mida kõike veel ning mitte üks meie koer ei ole veel mind hammustanud.
Nüüd see muidu nii armas mandlisilmne paberitega lontkõrv uriseb nende peale kes temast mööduda tahavad. Laps ei tohi ta näo eeski olla. Nüüd saab varsti peagi kuu aega täis mil kuulutus üleval on olnud ja vaid üks tädi on helistanud vaid selleks, et meile pahasti öelda. Et mis me ikka selle koeraga tegime ja oleks ikka pidanud ikka enne ette mõtlema jne jne jne. No halloo.
Kust sellised inimesed tulevad?
Tegelikult arvan, et ta tahtis enne Hugot endale tõu aretuseks (kutsikate kallimaks müügiks) aga kui kuulis, et tema emane samast liinist siis hakkas seletama, et ehitage parem puur kuhu koer päeval kinni jne. Ise veel koerainimene, ta aru ei saa mis elu siis koeral on? Lõunaveneka karv ei pea ka sellist jama vastu ja pulstub täiesti ära. Hingest rääkimata. Ja veel vihasemaks läheb koer vangistuses olles.
Inimesed ei suuda/taha ebapopulaarseid otsuseid vastu võtta. Kergem on pea liiva alla pista ja targutada veel.
Mina arvan, et tuleb pea sirgelt läbi elu minna ja probleemidega tegeleda mitte neid vältida. Arvaku teised inimesed mis tahavad.
Elasin nüüd ennast lõpuks välja. Huh!
See disco Darcy oli hea hommikukohvi kõrvale muide!
Meil on nüüd maa valge ja ilus aknast välja vaadata!!
Mees vahetas lapse mähkmed ära, nüüd lähme koridori seina värvima!
Marianne- Moderaator
No tegelikult on ikkagi ka nii, et koer ja kass on loomad ja mitte laste mänguasjad, selles môttes, et kui ikka laps hakkab kôrvast-sabast tirima, siis loomal on ôigus ennast kaitsta, tark loom seda ei tee aga isegi, kui ta kaitseks näksaks, ei tohiks teda hukka môista.
Samal ajal jälle, kui loom ise ründab ilma pôhjuseta on muidugi mingi häire ja peaks kiirelt konsulteerima. Minu teisel koeral on näiteks hirm, mis paneb teda urisema. Näiteks ta ei lase end puudutada, kui tal on seal mingi asi, mis haiget teeb käpa all vms, siis ta uriseb ja vôib ka mulle kallale tulla. Mul on sellisteks puhkudeks suukord tema jaoks. Vôi kui ma teda pügan, kôrvu ja käppasid puutuda jälle ei tohi, peab suukorvi loomale pähe panema, muidu hammustabki.
Accra - kas sa oma kassi lasid ôue? Eile ka? Lase ikka pikaks ajaks ja las elab ennast välja. Hakkabki hiiri püüdma ja teeb oma elu lôbusamaks.
Me nüüd kuuse järele!
Samal ajal jälle, kui loom ise ründab ilma pôhjuseta on muidugi mingi häire ja peaks kiirelt konsulteerima. Minu teisel koeral on näiteks hirm, mis paneb teda urisema. Näiteks ta ei lase end puudutada, kui tal on seal mingi asi, mis haiget teeb käpa all vms, siis ta uriseb ja vôib ka mulle kallale tulla. Mul on sellisteks puhkudeks suukord tema jaoks. Vôi kui ma teda pügan, kôrvu ja käppasid puutuda jälle ei tohi, peab suukorvi loomale pähe panema, muidu hammustabki.
Accra - kas sa oma kassi lasid ôue? Eile ka? Lase ikka pikaks ajaks ja las elab ennast välja. Hakkabki hiiri püüdma ja teeb oma elu lôbusamaks.
Me nüüd kuuse järele!
Cat - see oli sama hea kui jõuluvanalt kiri saada
Me läksime eile külalistega kaasa ja saime veel korraliku saunaõhtu. Sai palju naerda, sest millest räägivad naised kui nad laval istuvad? No igal juhul ei arutata maailma probleeme. Meie arutasime ja naersime seda, et kes mida on kunagi oma käekotti unustanud ja selle siis sealt leidnud
Täna vedeleme kodus, vaatame aknast lund ja õhtul taas sauna - seekord siis oma sauna
Me läksime eile külalistega kaasa ja saime veel korraliku saunaõhtu. Sai palju naerda, sest millest räägivad naised kui nad laval istuvad? No igal juhul ei arutata maailma probleeme. Meie arutasime ja naersime seda, et kes mida on kunagi oma käekotti unustanud ja selle siis sealt leidnud
Täna vedeleme kodus, vaatame aknast lund ja õhtul taas sauna - seekord siis oma sauna
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Ma olen ka päri sellega, et koertega ei mängita, minul näiteks hakkab halb siis kui näen kuidas koerte ja kassidega musitatakse. Need ju lakuvad oma sabaalust pidevalt. :bad:Ja siis jäätise ja muu toidu jagamine. Milleks on koertele koertetoit? Võin veel vinguda kui lugejaid oleks.Cat kirjutas:No tegelikult on ikkagi ka nii, et koer ja kass on loomad ja mitte laste mänguasjad, selles môttes, et kui ikka laps hakkab kôrvast-sabast tirima, siis loomal on ôigus ennast kaitsta, tark loom seda ei tee aga isegi, kui ta kaitseks näksaks, ei tohiks teda hukka môista.
"Vene ajal" olid paljud asjad teistmoodi. Ma ei lase oma lastel 5% sellest teha mis ma lapsena tegin.
Ma nüüd jooksen ehituspoodi hoopis, laps jäi rinna otsa magama lõpuks.
Marianne- Moderaator
Lõunat.
Me käisime ujumas.Lapsed hullud lasid võidu torust alla. Mina igatahes sinna ei julge minna .
Ujusin 4 otsa ja siis hakkasid lihased tulitama ja läksin laste bassuse ligunema .
Me käisime ujumas.Lapsed hullud lasid võidu torust alla. Mina igatahes sinna ei julge minna .
Ujusin 4 otsa ja siis hakkasid lihased tulitama ja läksin laste bassuse ligunema .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 40