Lobisemisnurk vol. 6
+17
tixit
janee
ˇmiio23
Töömesilane
Monique
siq29
Mustlasplika
saby
Triibuliine
accra
Marianne
Lehise
tsunaami
minake
Pingviinike
Cat
mannu03
21 posters
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 6
Head uut Teile !!
Ma sain eila pool kaks lapsed voodisse ja ise kah .Käisime ikka südaööl peale kõnet väljas.Me tänaval pold ühtegi inimest aga kaugusel pauke jagus ikka ja lastel oli rõõmu kui palju jälle.
Nüüd sain 13:00 voodist välja .
Ma sain eila pool kaks lapsed voodisse ja ise kah .Käisime ikka südaööl peale kõnet väljas.Me tänaval pold ühtegi inimest aga kaugusel pauke jagus ikka ja lastel oli rõõmu kui palju jälle.
Nüüd sain 13:00 voodist välja .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Kõige paremat Uut Aastat Teile!
Me ka lõpuks kodus tagasi, nüüd puhkama ja pakkima
Me ka lõpuks kodus tagasi, nüüd puhkama ja pakkima
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Me tôusime kell 11
Ja uue aasta resolutsioonid kàivituvad homsest, sest tàna on vaja see eile pidusöök àra sùùa.
Ja ma tahan rohkem salatitele rôhku panna, vàrske paprika - nii hea! Ma hakkaks hea meelega taimetoitlaseks kui leiaks selliseid mitmekesiseid retsepte, ma olen juba proovinud aga ùle nàdala ei suuda, sest nii ùhekùlgseks kisub àra.
Niisiis, homsest: sport, kaalu jàlgida, nii et saaks 15 kilo maha vàhemalt, positiivne môtlemine, koolitused, tööturg jne, jne.
Ja uue aasta resolutsioonid kàivituvad homsest, sest tàna on vaja see eile pidusöök àra sùùa.
Ja ma tahan rohkem salatitele rôhku panna, vàrske paprika - nii hea! Ma hakkaks hea meelega taimetoitlaseks kui leiaks selliseid mitmekesiseid retsepte, ma olen juba proovinud aga ùle nàdala ei suuda, sest nii ùhekùlgseks kisub àra.
Niisiis, homsest: sport, kaalu jàlgida, nii et saaks 15 kilo maha vàhemalt, positiivne môtlemine, koolitused, tööturg jne, jne.
Ma vaatan ônne 13 etv, seda eile ôhtust.
10 aastat pole vaadanud.
ja pole vahepeal neid nàitlejaid ju ka nàinud.
kuidagi kummaline on, et kôik kunagi nii saledad noored inimesed keskeas làhevad selliseks ùmmarguseks kàtte, ei tunne àragi kohe
ma olen nagu see printsess seal muinasjutus, kes magas sada aastat ja siis àrkab ùles korraga. kôik on muutunud ùmberringi , inimesed on natuke vanemaks ja ùmmargusemaks jàànud!
10 aastat pole vaadanud.
ja pole vahepeal neid nàitlejaid ju ka nàinud.
kuidagi kummaline on, et kôik kunagi nii saledad noored inimesed keskeas làhevad selliseks ùmmarguseks kàtte, ei tunne àragi kohe
ma olen nagu see printsess seal muinasjutus, kes magas sada aastat ja siis àrkab ùles korraga. kôik on muutunud ùmberringi , inimesed on natuke vanemaks ja ùmmargusemaks jàànud!
Kaunist uut teile!!!
Meil oli kodus tina valamist, torti, naeru ja rakette ja kuna meie sõbranna sünnitas paar päeva enne aega, siis käisime ka õhtul veel titat vaatamas sünnitusmajas.
Kuna elame nii kõrgel, siis vaade oli võimas. Postkaardile on raskem ilusamat pilti saada rakettidest
Loodan südamest, et alanud uus aasta toob meile kõigile ainult positiivseid sündmusi!
Meil oli kodus tina valamist, torti, naeru ja rakette ja kuna meie sõbranna sünnitas paar päeva enne aega, siis käisime ka õhtul veel titat vaatamas sünnitusmajas.
Kuna elame nii kõrgel, siis vaade oli võimas. Postkaardile on raskem ilusamat pilti saada rakettidest
Loodan südamest, et alanud uus aasta toob meile kõigile ainult positiivseid sündmusi!
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Ma poole silmaga vaatasin telekat eile. Vanemate juures käisime õhtust söömas. Vahepeal mõtlesin küll, et tule taevas appi.
Sellist jama on raske kommenteerida.
Võibolla (väga) purjus peaga oleks olnud vahva vaadata?
Käisime ka Nõmme mäel raketitamist vaatamas. Päris lahe oli. Nende paukude põhjal ei ütleks küll, et Eestlased vaesed on.
Mõnus rahulik õhtu, huvitav öö ja mõnus hommik. Päeval läksime jalutama mehe ja lastega.
Nüüd mees teeb poisiga kaminasse tule ja ma saan rahulikult teed juua arvuti taga, Lydia tudub.
Selline võiks terve aasta olla!!
Eile veel spetsiaalselt koristasin, et koju tulles ja hommikul ärgates oleks hea ilus olla.
Maksin isegi emale vana võla ära, et vanad asjad lõpetatud saaks.
Õhtul teeme sauna ja oleme niisama mõnusad. Homme plaanin jooksma minna nii, et Lydia on vankriga ees mul. Keegi veel nii jooskmas käib?
Sellist jama on raske kommenteerida.
Võibolla (väga) purjus peaga oleks olnud vahva vaadata?
Käisime ka Nõmme mäel raketitamist vaatamas. Päris lahe oli. Nende paukude põhjal ei ütleks küll, et Eestlased vaesed on.
Mõnus rahulik õhtu, huvitav öö ja mõnus hommik. Päeval läksime jalutama mehe ja lastega.
Nüüd mees teeb poisiga kaminasse tule ja ma saan rahulikult teed juua arvuti taga, Lydia tudub.
Selline võiks terve aasta olla!!
Eile veel spetsiaalselt koristasin, et koju tulles ja hommikul ärgates oleks hea ilus olla.
Maksin isegi emale vana võla ära, et vanad asjad lõpetatud saaks.
Õhtul teeme sauna ja oleme niisama mõnusad. Homme plaanin jooksma minna nii, et Lydia on vankriga ees mul. Keegi veel nii jooskmas käib?
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Ahjaa, mul poiss oli täna rattaga kui me jalutasime. Ja ma nägin rulluisutajaid!! Kena jaanuarikuu küll!
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
ei meie saa sellise tormiga vàlja, tuul puhub nii et àhvardab puud ùmber ajada. Vihma sajab koguaeg.
Oleks siis e, t oleks kùlm, panek soojalt riidesse ja làheks ikkagi vàlja aga sellise tormiga oled nagu meremees merel.
Oleks siis e, t oleks kùlm, panek soojalt riidesse ja làheks ikkagi vàlja aga sellise tormiga oled nagu meremees merel.
Ma passind terve päeva niisama,aint "Kartulid ja apelsine" vaatasin.
Teen vaikselt plaane ,et Eesti tripiks,me soovitud ajal me hotellis bassu remondis ja nüüd vaja uus leida.Vist isegi leidsin kah .Nüüd peab aint raamatu esitluse ja arsti aja saama samale ajale ja siis saaks rongi,laeva ja hotelli ära maksta.
Teen vaikselt plaane ,et Eesti tripiks,me soovitud ajal me hotellis bassu remondis ja nüüd vaja uus leida.Vist isegi leidsin kah .Nüüd peab aint raamatu esitluse ja arsti aja saama samale ajale ja siis saaks rongi,laeva ja hotelli ära maksta.
accra- Moderaator
-
Head UUUT aastat kullakesed
karima1- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 417
Registration date : 28/09/2013
Ooooooooo, karima on tagasi, ole sa tuhandest tervitatudja kallistatud, kallis karima! Me igatsesime su järgi
âra sa enam àra kao !
Ja kus on teised? Lehise? Anka? Ja kôik teised, tulge lagedale!
âra sa enam àra kao !
Ja kus on teised? Lehise? Anka? Ja kôik teised, tulge lagedale!
Head uut aastat sellele toredale perele siin ka!!
Aasta tuli kärtsu ja mürtsuga, lapsed olid toredad ja kõik olid toredad.
Aasta tuli kärtsu ja mürtsuga, lapsed olid toredad ja kõik olid toredad.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Ma vaatasin "Hüva leili"
2 ööd on hommikul 4-ni valvatud ja nüüd ei tule uni. Hommikul on 6.20 äratus kogu perel - appppiiiiii kell on pool kaks juba..
Õnneks kaks päeva tööl ja siis taas 3 vaba - kolmekuninga päev on siin maal püha ja seega lind ka ei lenda
Kas võtta shokolaadikooki ja suur klaas piima või ei?
2 ööd on hommikul 4-ni valvatud ja nüüd ei tule uni. Hommikul on 6.20 äratus kogu perel - appppiiiiii kell on pool kaks juba..
Õnneks kaks päeva tööl ja siis taas 3 vaba - kolmekuninga päev on siin maal püha ja seega lind ka ei lenda
Kas võtta shokolaadikooki ja suur klaas piima või ei?
tsunaami- Administraator
Hommik.
Unekotid said kah end 10neks üles.Mulle meeldib see laste hiline äratus .
Nüüd aga hakkan uurima kohalikke tehnikapoode,mulle siis teatati vana aasta õhtul ,et ma saan oma soovitud kohvimasina.Nüüd väike hinnavaatlus ja õhtul siis toome mulle uue masina .
Unekotid said kah end 10neks üles.Mulle meeldib see laste hiline äratus .
Nüüd aga hakkan uurima kohalikke tehnikapoode,mulle siis teatati vana aasta õhtul ,et ma saan oma soovitud kohvimasina.Nüüd väike hinnavaatlus ja õhtul siis toome mulle uue masina .
accra- Moderaator
-
Hommik!
Käisin hambaarsti juures. Raha jäi alles Saabki rohkem shopata.
Nüüd aga viskan kuuse aknast alla. Tugev Eesti naine.
Käisin hambaarsti juures. Raha jäi alles Saabki rohkem shopata.
Nüüd aga viskan kuuse aknast alla. Tugev Eesti naine.
Juba kuusk vàlja Meil on ta alles nii ilus, pole okkaidki maha pudenenud, ma arvan, me hoiame veel nàdalakese.
Ma kavatsen 6ndal tõsta õue kuuse.Las seisab meil nn terassil edasi siis.
accra- Moderaator
-
Me sõidame laupäeval ära, tagasi alles neljapäeval. Ta meil suht okasdeta juba. Kujutan ette veel milline ta neljapäevaks välja näeks siis
aga meil on kevad Kohe tôsiselt, linnud laulavad, pàike paistab ja soe on. Tegelikult ega see kevad kohe ei tule kùll, nii nagu eestiski on ka siin veebruaris kùlmad alles tulemas. Aga vàljas tàna ikka 10 kraadi ringis, me làhme teeme tiiru lastega.
Millist masinat vaatad Accra? Millised kohvimasinad teil on ja kui kanget kohvi keegi eelistab? Mis maa kohvi eelistate - valik on ju suur ja lai
Mul on termosega MoccaMaster ja teenib mind juba 9 aastat. Kohvi joon üsna kangelt, aga lahjendajaks piima. Tööl joon Juhla Mokka või Presidenti kohvi (sommid muud ei too), kodus ainult Jacobs Grönung. Saksast toon alati palju kohvi kaasa - nii head mõrkjad
Meil hakkas kuusk hullult okkaid loopima eile. Samas on nüüd eriti tugev lõhn toas - super. Välja viskame laupäeval ilmselt. Aga kui kestab, siis esmaspäeval alles.
Uuuniiii on
Mul on termosega MoccaMaster ja teenib mind juba 9 aastat. Kohvi joon üsna kangelt, aga lahjendajaks piima. Tööl joon Juhla Mokka või Presidenti kohvi (sommid muud ei too), kodus ainult Jacobs Grönung. Saksast toon alati palju kohvi kaasa - nii head mõrkjad
Meil hakkas kuusk hullult okkaid loopima eile. Samas on nüüd eriti tugev lõhn toas - super. Välja viskame laupäeval ilmselt. Aga kui kestab, siis esmaspäeval alles.
Uuuniiii on
tsunaami- Administraator
Tsunaami ma nillin neid Pauligi kapsli omasid.
Muidu joome Löfbergs Lila kohvisid aint v.a Pauligi šokolaadikohv.
Hetkel käsil Magnifika pakk.Eelmine oli 5 röst ja vist Crescendo vms ja no see kadus nagu naksti 4 päevaga.
Muidu joome Löfbergs Lila kohvisid aint v.a Pauligi šokolaadikohv.
Hetkel käsil Magnifika pakk.Eelmine oli 5 röst ja vist Crescendo vms ja no see kadus nagu naksti 4 päevaga.
accra- Moderaator
-
Mul on Jura ja saab reguleerida. Kapsleid ei tahtnud, sest làheb kalliks àra vast lôpuks. Praegu ostan ube ja vàga hea! Ise jahvatab, mùrin on vàgev aga vàhemalt on vàrske kohvi omast kàest.
Nii käisime siis oma ringi ära ja nüüd sellisest kõrgläikega valgest http://www.citymarket.fi/shop/ProductDisplay?urlRequestType=Base&catalogId=4444&categoryId=12370&productId=337761&errorViewName=ProductDisplayErrorView&urlLangId=22&langId=22&top_category=12336&parent_category_rn=12336&storeId=4444
joon oma kohvi hetkel .
joon oma kohvi hetkel .
accra- Moderaator
-
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 40