Lobisemisnurk vol. 6
+17
tixit
janee
ˇmiio23
Töömesilane
Monique
siq29
Mustlasplika
saby
Triibuliine
accra
Marianne
Lehise
tsunaami
minake
Pingviinike
Cat
mannu03
21 posters
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 6
Poole 8 aeg oli -10, autos -4. Auto mul kuuris, nüüd ka päeval. Lõunaaeg oli -7, olime pooltunnikest õues. Maja küljel oli tuult vahelduva eduga, aga ei seganud.
Eks homme slgub, kas läheb sulaks. Mulle hetke seis sobib, maa valge, aga lund pole väga palju.
Eks homme slgub, kas läheb sulaks. Mulle hetke seis sobib, maa valge, aga lund pole väga palju.
Mustlasplika- abimoderaator
- Postituste arv : 1654
Registration date : 12/08/2010
Nii tore, mingi viiruse olen endale kuskilt külge hankinud.
Terve päeva on iiveldanud.
Terve päeva on iiveldanud.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Juhhuu meil -11 ja kannatab vabalt õues ollla.Saime poes käidud ja postist oma hiina pakid toodud. Nüüd uued voolimispulgad ja vormid olemas ainult valgete saabaste asemel tulid pruunid krrrr. Õnneks ise saapad ülimugavad ,et eks ma tellin veel ühe paari .
Nüüd lastega aga Touhulakatu vms lauamängu mängima.
Nüüd lastega aga Touhulakatu vms lauamängu mängima.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Vaatasin ilm.ee järgi kas võimalik ikka ja seal oli ,et +3 kuid tuule tõttu tundub -2
meil ka täitsa +3 ja sulab Kevad vist
Täna juhtus väga ebameeldiv lugu. Olin just parkinud auto poe kõige tagumisse parklasse ja hakanud salaja sööma oma burgeri-einet kui prügiauto parkis mu nii kinni, et auto peegli ja tema ratta vahele jäi u 3 cm ja ma ei pääsenud uksest välja. Vaatasin peeglist kui ta tagurdas ja lasin talle metsikult signaali. Aga ei midagi. Sain totaalse paanikaataki. Manööverdasin siis auto kuidagi välja ja karjusin juhile, et kas ta on lolliks läinud peast? Mida ta teeb ja mõtleb kui pargib teise lihtsalt kinni... Sest.. Sest terve parkla osa minust paremal oli TÜHI!!! Ma küll nägin kui ta midagi möllas seal, aga juht ütles, et ta ei saanud autot sinna panna, sest keegi poleks tast mööda mahtunud.. Tühjas parklas ei mahu mööda??? Koht kuhu ta oma auto parkis oli minu ja aianurga vahel.. Saatsin sinna just kaebuse, sest nagal (no max 21, värvitud blond ja alahuule läbistusega) jäi veel õigust üle näkku naerda ja soovitas politsei kutsuda - tal suva.. Olen 10h hiljem ikka veel shokis kogu asjast..
Täna juhtus väga ebameeldiv lugu. Olin just parkinud auto poe kõige tagumisse parklasse ja hakanud salaja sööma oma burgeri-einet kui prügiauto parkis mu nii kinni, et auto peegli ja tema ratta vahele jäi u 3 cm ja ma ei pääsenud uksest välja. Vaatasin peeglist kui ta tagurdas ja lasin talle metsikult signaali. Aga ei midagi. Sain totaalse paanikaataki. Manööverdasin siis auto kuidagi välja ja karjusin juhile, et kas ta on lolliks läinud peast? Mida ta teeb ja mõtleb kui pargib teise lihtsalt kinni... Sest.. Sest terve parkla osa minust paremal oli TÜHI!!! Ma küll nägin kui ta midagi möllas seal, aga juht ütles, et ta ei saanud autot sinna panna, sest keegi poleks tast mööda mahtunud.. Tühjas parklas ei mahu mööda??? Koht kuhu ta oma auto parkis oli minu ja aianurga vahel.. Saatsin sinna just kaebuse, sest nagal (no max 21, värvitud blond ja alahuule läbistusega) jäi veel õigust üle näkku naerda ja soovitas politsei kutsuda - tal suva.. Olen 10h hiljem ikka veel shokis kogu asjast..
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Unusta ära, tsunaami, see ei vääri mäletamist! Selliseid asju ikka juhtub.
Meil miinus üks, ma vaatasin euroopa kaardilt, et pâris ühtne temperatuur, ei olene kas 3000 km siiapoole vôi sinnapoole
Meil miinus üks, ma vaatasin euroopa kaardilt, et pâris ühtne temperatuur, ei olene kas 3000 km siiapoole vôi sinnapoole
See temp. kõikumise vahe ikka jah suur. Mõelda ,et mul siin alles eila oli -25 ja 3km eemal -30 brr. Nüüd mannul plussid aga mul nullis aga tundub nagu oleks -10 igatahes kõik härmas . Lund jagub isuga,hommikul sahk oli me uste ette ulme hanged lükand. Igatahes lõbus 10 minta oli mul aga nüüd me ukseeest ilus uhas ja hang naabrile lükatud .
Meil aga juba kirikus käidud,täna oli laste jumalateenistus . Lapsi oli ikka megalt kõik lasteaiad,perepäevahoiu omad ja meie kiriku omad.Me kiriku omad esinesid aga me hoidsime madalat profiili ja ei läind sinna preestri juurde kella/trianglit lööma .
Niigi ainukeste sisserännanutena on meil tähelepanu piisavalt.
Nüüd aga keplen edais selle hiinlasega,me kirjutised ikka head. Ma isegi ei pinguta õigesti ingliskeelt kirjutama.Kui mina pean arusaama ta vaimustavast kirjapildist ehk vastan samaga . Vaatab mis saab. Igatahes need valet värvi saapad on jube head ,et ma pressin teise paari veel odavamalt välja .
Meil aga juba kirikus käidud,täna oli laste jumalateenistus . Lapsi oli ikka megalt kõik lasteaiad,perepäevahoiu omad ja meie kiriku omad.Me kiriku omad esinesid aga me hoidsime madalat profiili ja ei läind sinna preestri juurde kella/trianglit lööma .
Niigi ainukeste sisserännanutena on meil tähelepanu piisavalt.
Nüüd aga keplen edais selle hiinlasega,me kirjutised ikka head. Ma isegi ei pinguta õigesti ingliskeelt kirjutama.Kui mina pean arusaama ta vaimustavast kirjapildist ehk vastan samaga . Vaatab mis saab. Igatahes need valet värvi saapad on jube head ,et ma pressin teise paari veel odavamalt välja .
accra- Moderaator
-
Teil on vähemalt majad soojad, meie maja on suvilapaviljoniks vist ehitatud, täiesti isoleerimata, no meil üürikas ka aga ilus suur muidu teine Talvel on külm see-eest. Ometi inimesed ju ehitasid selle elamiseks
Accra, näita saabaste pilti
Triibuliine sellised :
Küll ma oma valged PU omad kah kätte saan.
Mul käsil piparkoogitaigna tegu,varsti on 4kg tainast valmis .
Küll ma oma valged PU omad kah kätte saan.
Mul käsil piparkoogitaigna tegu,varsti on 4kg tainast valmis .
accra- Moderaator
-
Vauu, ilusad!
Ma pole ikka veel piparkoogitaignani jõudnud.
Ma pole ikka veel piparkoogitaignani jõudnud.
Accra, ilusad saapad
Cat, kas see on prantsusmaal tavaline, et majad talvel külmad? Mul elas aastaid tagasi tuttav seal ning rääkis ka, et talvel maja külmavõitu ja küttearved meeletud. Meil on toas täpselt nii soe kui palju ma ahjudesse puid viitsin toppida või kui sooja peale on elektriradiaatorid keeratud
Minu tänasele poodlemisele tõmmati kriips peale Rogeril tõusis eile õhtul palavik ja ma ei hakanud vanaema meile ka kutsuma. Mees viib ise peale tööd need mu pakid ja kaardid postkontorisse. Nüüd ma siin poputan teda ja vaatan oma pooleli/parandus asjade kasti, kaan ei taha enam millegipärast hästi kinni minna
Seoses selle sulaga õues sai meil hommikul kodus kõvasti nalja. Kuna ma olen hommikuti väga unesegane ja tihti veel omas mullis ning teen asju masinlikult, siis tuli mu kallil kaasal koeraga õues olles mõte minu kulul veits nalja teha. Tuli siis tuppa oma hommikukohvi jooma ning palus mul täna kiiresti leida vaba töömees, tellida bobcat ja betoon ning võtta hinnapakkumised kasvuhoonetele. Et räästad tilguvad ja vaja hakata nädalavahetusel uuele kasvuhoonele vundamenti valama, muidu jääme taimede istutamisega hilja peale. Kuna jube kiire ja hiljem võib meelest ära minna, siis lubasin kohe asjad korda ajada. Otsisin siis juba tuttava ehitaja numbrit, kui mulle lõpuks kohale jõudis, et õues on ikka veel detsember ju Suuremad poisid ja issi said ikka südamest naerda
Cat, kas see on prantsusmaal tavaline, et majad talvel külmad? Mul elas aastaid tagasi tuttav seal ning rääkis ka, et talvel maja külmavõitu ja küttearved meeletud. Meil on toas täpselt nii soe kui palju ma ahjudesse puid viitsin toppida või kui sooja peale on elektriradiaatorid keeratud
Minu tänasele poodlemisele tõmmati kriips peale Rogeril tõusis eile õhtul palavik ja ma ei hakanud vanaema meile ka kutsuma. Mees viib ise peale tööd need mu pakid ja kaardid postkontorisse. Nüüd ma siin poputan teda ja vaatan oma pooleli/parandus asjade kasti, kaan ei taha enam millegipärast hästi kinni minna
Seoses selle sulaga õues sai meil hommikul kodus kõvasti nalja. Kuna ma olen hommikuti väga unesegane ja tihti veel omas mullis ning teen asju masinlikult, siis tuli mu kallil kaasal koeraga õues olles mõte minu kulul veits nalja teha. Tuli siis tuppa oma hommikukohvi jooma ning palus mul täna kiiresti leida vaba töömees, tellida bobcat ja betoon ning võtta hinnapakkumised kasvuhoonetele. Et räästad tilguvad ja vaja hakata nädalavahetusel uuele kasvuhoonele vundamenti valama, muidu jääme taimede istutamisega hilja peale. Kuna jube kiire ja hiljem võib meelest ära minna, siis lubasin kohe asjad korda ajada. Otsisin siis juba tuttava ehitaja numbrit, kui mulle lõpuks kohale jõudis, et õues on ikka veel detsember ju Suuremad poisid ja issi said ikka südamest naerda
Lehise- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1157
Sama siin. Täna on meil soe, aga eile oli vilu tuul just tubade pealt ja siis oli tükk tegemist, et soojaks saaks elamise. Viimased päevad 2x ahju kütnud päevas.Lehise kirjutas:Cat, kas see on prantsusmaal tavaline, et majad talvel külmad? Mul elas aastaid tagasi tuttav seal ning rääkis ka, et talvel maja külmavõitu ja küttearved meeletud. Meil on toas täpselt nii soe kui palju ma ahjudesse puid viitsin toppida või kui sooja peale on elektriradiaatorid keeratud
Ma kütan korra päevas ühe ahju täie. Hommikul kasutan vahel soojuspumpa kah.
Meil terve elamise peale põrandaküte ja see põhjas meil koguaeg,hea soe on ,et ei kurda.
Appii juba lõuna käes,lapsed riide ja poodi ja lumehange hullama
Appii juba lõuna käes,lapsed riide ja poodi ja lumehange hullama
accra- Moderaator
-
On tavaline jah, et 70'ndate aastate majad on külmad, ma ei tea, mismoodi nad sel ajal elasid, praegu mu tuttavad kôik hirmsasti isoleerivad ja soojustvaad aga neil on ka oma majad. No saate aru, et majal on ühekordsed aknad Küttearve on 3000 euri aasta peale
Aga muidu kena maja, 200 ruutu, niikaua, kuni ei osta siit ära ka ei lähe, sest ega teistel see küttearve odavam ka pole, üsna sama tuleb välja ainult neil maja soe. Me panime need radikad igalepoole mida saab liigutada, nii et üleval saab täitsa olla, all on nii, et pane mitu kampsunit selga ja käed ikka külmad.
Mul andis ahi otsad vist, elektripliidi ahi siis, lamp pôlema ei lähe ja mu arust soojendab ainult osa, ühesônaga ei saa ôiget kuumust kätta. Oli seda nüüd siis vaja .
Aga muidu kena maja, 200 ruutu, niikaua, kuni ei osta siit ära ka ei lähe, sest ega teistel see küttearve odavam ka pole, üsna sama tuleb välja ainult neil maja soe. Me panime need radikad igalepoole mida saab liigutada, nii et üleval saab täitsa olla, all on nii, et pane mitu kampsunit selga ja käed ikka külmad.
Mul andis ahi otsad vist, elektripliidi ahi siis, lamp pôlema ei lähe ja mu arust soojendab ainult osa, ühesônaga ei saa ôiget kuumust kätta. Oli seda nüüd siis vaja .
Cat kirjutas:
Vihje jõuluvanale!
Just nimelt jôuluvanale on juba pikk nimekiri asjadest, mida mul on vaja. Ma tahan kahte suurt lühtrit suurde tuppa, idamaiseid vaipu ja antiikseid tugitoole! Mul ei ole ùldse eelarvet mingi elektripliidi jaoks
Lapsed lôpetasid söömise, saatsin nad ùles, et saaksin rahus kohvi juua. Ma ei tea, on see sellest, et ma olen kodune emme aga mul jooksevad juhtmed varsti kokku. "emme - tule, tee, anna, lähme, pane, tahan juua, tahan süüa, tahan sülle, tahan magada, tahan, tahan, tahan " ja mitte keegi ei küsi, mida mina tahan!!!! Igapâev sarnaneb eelmisele, nädalad ja kuud, aastad isegi lendavad, alles oli aastavahetus ja jôuadki hetkeni, et küsid endalt: kas ma olen ônnelik?
Naised, olete te ônnelikud?
Ometi, mul on armastav mees, kolm last terved ja ôpivad hâsti, kena kodu, kôik peaks nagu olema korras.
Inimene pole kunagi endaga rahul.
Madisoni sillad, mu lemmikfilm, nad vôiksid minu elust sama filmi saada ainult et mul pole Robertit:
You dont understand, no-one does. When a
woman makes the choice to marry, to have children; in one way her
life begins but in another way it stops. You build a life of
details. You become a mother, a wife and you stop and stay steady
so that your children can move. And when they leave they take your
life of details with them. And then youre expected move again only
you dont remember what moves you because no-one has asked in so
long. Not even yourself. You never in your life think that love
like this can happen to you.
Lapsed lôpetasid söömise, saatsin nad ùles, et saaksin rahus kohvi juua. Ma ei tea, on see sellest, et ma olen kodune emme aga mul jooksevad juhtmed varsti kokku. "emme - tule, tee, anna, lähme, pane, tahan juua, tahan süüa, tahan sülle, tahan magada, tahan, tahan, tahan " ja mitte keegi ei küsi, mida mina tahan!!!! Igapâev sarnaneb eelmisele, nädalad ja kuud, aastad isegi lendavad, alles oli aastavahetus ja jôuadki hetkeni, et küsid endalt: kas ma olen ônnelik?
Naised, olete te ônnelikud?
Ometi, mul on armastav mees, kolm last terved ja ôpivad hâsti, kena kodu, kôik peaks nagu olema korras.
Inimene pole kunagi endaga rahul.
Madisoni sillad, mu lemmikfilm, nad vôiksid minu elust sama filmi saada ainult et mul pole Robertit:
You dont understand, no-one does. When a
woman makes the choice to marry, to have children; in one way her
life begins but in another way it stops. You build a life of
details. You become a mother, a wife and you stop and stay steady
so that your children can move. And when they leave they take your
life of details with them. And then youre expected move again only
you dont remember what moves you because no-one has asked in so
long. Not even yourself. You never in your life think that love
like this can happen to you.
Oi Cat see kõik on nii tuttav.
Lehise- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1157
Päris õnnelik pole, aga saan hakkama. Tahan, tahan on ka tuttav teema. Neiule olen aegajalt vastu öelnud, et aga emme tahab ka jne. Poisil on praegu pidevalt ei tea kõik või ei saa.
Olen õnnelik aga ma ei jõua ära oodata ,et mees juba tuleks ja ma saaks jõusaali minna. Kus ei küsita sada korda sama asja ja teistel on endal käed otsas ,et asju võtta .
Ühesõnaga mo närvid on täna nahka pandud .
Ühesõnaga mo närvid on täna nahka pandud .
accra- Moderaator
-
Mina olen rahul
Lapsed terved. Suurem preili ka mõistlikum kui muidu, äkki mu kehval enesetundel selles roll.
Kui saaks kuidagi jõuvarud kokku: nõud pestud ja lapsed vannitatud, siis oleks elu täitsa lill.
Lapsed terved. Suurem preili ka mõistlikum kui muidu, äkki mu kehval enesetundel selles roll.
Kui saaks kuidagi jõuvarud kokku: nõud pestud ja lapsed vannitatud, siis oleks elu täitsa lill.
Mina olen õnnelik sest ma tean, et iga kell võib halvemaks minna.
Kuidas seda nüüd kutsudagi. Kas positiivne negatiivsus või negatiivne positiivsus.
Kuidas seda nüüd kutsudagi. Kas positiivne negatiivsus või negatiivne positiivsus.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 40