Lobisemisnurk vol. 6
+17
tixit
janee
ˇmiio23
Töömesilane
Monique
siq29
Mustlasplika
saby
Triibuliine
accra
Marianne
Lehise
tsunaami
minake
Pingviinike
Cat
mannu03
21 posters
Lehekülg 16, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 16, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 6
Cat kirjutas:Anka - kuidas vaibad? Vôi on teil ka rohkem kiviplaatpôrand moes?
Mulle ùldse ei meeldi selline jalatsitega seeskäimine, ma ei saa sellest aru, tànavad on ju mustad, koerad pissivad ja inimesed sùlitavad ja siis tatsad oma elamises ringi niimoodi
Osadel on vaipkatted, aga enamasti kivi või parkett. Ema juures on elutuba kõik vaipkatte all ja seal käiakse ka välisjalanõudes
Ma pojale teen ka selgeks pidevalt, et õues on tänavad mustad (mis siis et otsest prügi näha ei ole), aga see sülitamine ja ...
Meil üürikas on igal pool laminaat. Isegi köögis on laminaat
Hea, et ikka vannituppa plaadid maha pandud on
Ja kooli-ôppeprogramm on sama teil anka kui eestis? Meil on kôik teisiti! Koolipàevad lôppevad pool viis, kolmapàeviti on veel sel aastal vaba aga uus koolireform, mis on osades maakondades kasutusel, teeb kolmapàeva ka koolipàevaks.
Hindeid antakse puntkisùsteemis, mulle nii vôôras. E-kooli ei ole. Jne, jne.
Kus te teised olete? Karima on pikemat aega kadunud? Miio - môtle positiivselt, see aitab, môtle sellele mida sa tahad, mitte sellele, mida sa ei taha. Samas ma tean, et see on teoorias kerge aga praktikas raske! Accra - kas keeks söödud! Nii hea kokk oled ikka?
Hindeid antakse puntkisùsteemis, mulle nii vôôras. E-kooli ei ole. Jne, jne.
Kus te teised olete? Karima on pikemat aega kadunud? Miio - môtle positiivselt, see aitab, môtle sellele mida sa tahad, mitte sellele, mida sa ei taha. Samas ma tean, et see on teoorias kerge aga praktikas raske! Accra - kas keeks söödud! Nii hea kokk oled ikka?
Cat keeks pakituna kapis ootamas jõule. Siis teen talle mingi katte peale,nuh valan šokolaadi vms ja kaunistused kah ikka .
Me siis tulime just kirkust,lapsed esinesid enda rühma ja naaber lasteka rühmaga koos.Pärast sõime kõik sõbralikult jõuluputru .
Ma pole ammu niipalju laulda saan kui täna .Poiss nii armastab lauda kaasa siis ma hoidsin järge ja lõõritasin elueest .
Igatahes tore oli .
Me siis tulime just kirkust,lapsed esinesid enda rühma ja naaber lasteka rühmaga koos.Pärast sõime kõik sõbralikult jõuluputru .
Ma pole ammu niipalju laulda saan kui täna .Poiss nii armastab lauda kaasa siis ma hoidsin järge ja lõõritasin elueest .
Igatahes tore oli .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Me ka jõulupeolt tagasi, seekord siis koli jõulupeolt, homme on veel viimane puhkepäev ja siis jäävad lapsed koolist ja lasteaiast puhkama.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Ma ei saa aru kes môtles vàlja chupa chupsid? Kuidas peab seda paberit sealt ùmbert àra vôtma? Tangidega vôi?
Naised, kui ma kàisin koolis 20 aastat tagasi...
... vaatasin ma vapraid ja ilusaid.
Kui ma eestist lahkusin 11 aastat tagasi meeldis mulle vaadata
... vapraid ja ilusaid.
Nüüd ma enam ei jàlgi seda seepi aga ma tean, et see ikka kàib veel ja meil telekas nàidatakse mitme kanali pealt.
Aga see on ju nii rumal, Brooke on juba kôikide seriaali meestega olnud niisamuti kui Taylor, noor vôi vana, kôik làheb peale, ma ei saa aru. Ja siis leitakse ùksteist uuesti, ikka ja jàlle, sajandat korda pulmad: Taylor ja Thorne, Brooke ja Ridge
... vaatasin ma vapraid ja ilusaid.
Kui ma eestist lahkusin 11 aastat tagasi meeldis mulle vaadata
... vapraid ja ilusaid.
Nüüd ma enam ei jàlgi seda seepi aga ma tean, et see ikka kàib veel ja meil telekas nàidatakse mitme kanali pealt.
Aga see on ju nii rumal, Brooke on juba kôikide seriaali meestega olnud niisamuti kui Taylor, noor vôi vana, kôik làheb peale, ma ei saa aru. Ja siis leitakse ùksteist uuesti, ikka ja jàlle, sajandat korda pulmad: Taylor ja Thorne, Brooke ja Ridge
Cat ära vaeva oma pead selle serjaaliga, näed 11 aastat ei vaata aga ikka on kõik selge nagu sulavõi
Ma olen nii väsinud ja mul on varsti vaja bultooserit et seda elamist siin koristada
Ma olen nii väsinud ja mul on varsti vaja bultooserit et seda elamist siin koristada
Ma lõikan kääridega katki,muidu ju võimatu neid avada,õnneks siin maal nad ei ole huvi tund nende vastu .
Cat seda minagi ,et kõik kõigiga kaua võib .
Cat seda minagi ,et kõik kõigiga kaua võib .
accra- Moderaator
-
Sain esimest korda pika maa (300 km) üksi sõidetud. Algus oli paha, sest oli väga pime ja mul tekis väike paanikahoog (hingamine kiireneb, mille tõttu saab süda verd juurde ja läheb löök veel kiiremaks, peopesad lähevad higiseks, peas tekib paha tunne, rabad roolist kõvemini kinni, hingad veel kiiremini, pime läigib - fuhh)... Peale pausi sõitsin edasi ja asi oli korras. Koju tagasi saime valgega. Nüüd paneme laupäevase peo plaane kokku: kui palju külalisi, kuidas istumine, kuidas valgus, mis söögid, mis joogid jne.. Elamine nii väike ja rahvast on kokku tulemas oi-oi kui palju
Chupa Chupsidele tuleb avamis juhend nõuda tõepoolest
Meie maal ei kõnni õnneks keegi kossidega toas ringi - ma lihtsalt ei laseks. Ükskõik, mida ühiskond ei eelda - minu kodu, minu reeglid
Miio hoian pöialt, et kõik laheneb hästi!!!
Vaprda ja ilusad - Brooke oli nüüd juba oma õemehega
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Brooke oli vahepeal Taylori pojaga
Rààkige oma unàgudest! Mul on nad eriti sùnged. Tihti kordub mingi rannapilt, alati öösel - no kes öösel rannas kàib? Aga unenàos on rand rahvast tàis, öine rand, must ja kôik, kuuvalgus ainult, meri ka inimesi tàis ja siis kui ma ujuma làhen tuleb hiigellaine ja unenàgu saab otsa.
Ostke àra unenàgu!
Rààkige oma unàgudest! Mul on nad eriti sùnged. Tihti kordub mingi rannapilt, alati öösel - no kes öösel rannas kàib? Aga unenàos on rand rahvast tàis, öine rand, must ja kôik, kuuvalgus ainult, meri ka inimesi tàis ja siis kui ma ujuma làhen tuleb hiigellaine ja unenàgu saab otsa.
Ostke àra unenàgu!
Mu unenäod on nii värvikad ja ette ennustavad.. Olen näinud nii vanaema surma 12 päeva ette kui õemehe autoavariid jne jne jne. Eile hommikul nägin, et juuksekarv oli lõhenenud neljaks ja see number tuli ka mu abikaasale eile..
Võiksin paksu raamatu neist kirjutada.. Võibolla kirjutangi
Võiksin paksu raamatu neist kirjutada.. Võibolla kirjutangi
tsunaami- Administraator
No mis mu unenàgu siis tàhendab, tsunaami?
Meri on ùsna tihti ja alati see suur laine...
Meri on ùsna tihti ja alati see suur laine...
ma ei tea. Teiste unesid ma tõlgendada ei julge, aga ma mõtlen, et kui alatoonid on tumedad, siis mingi mõte on sind juba kaua painanud.. Võibolla on pimedus ainult sul ja teistel seal rannas pole pime? Hiiglane - keegi, kelle ees sul on hirm
Ma näen tavaliselt konkreetseid inimesi ja tegevusi
Ma näen tavaliselt konkreetseid inimesi ja tegevusi
tsunaami- Administraator
Ma niisama vaatasin unenägude lehte kus seletatud näiteks Laine – emotsioonide üleküllus, millele tuleb kohe tähelepanu pöörata.
Tànud mannu ja tsunaami ka!
Mis te siis teete seal nùùd? Ma hakkan vaatama kingiideid, laupàeval ikka vaja àra osta vanemale poisile kingitus sùnnipàevaks.
Jàlle naljakas - mina olen eestis harjunud, et sùnnipàevalaps àratatakse ùles tordi ja kingiga. Siin seda ei ole. Lasteraamatutes on siis lood, kus sùnnipàevalaps on kurb lôpuks ja arvab, et kôik on ta sùnnipàeva àra unustanud, kui siis keset pàeva làheb ônnitlemiseks ja tordisöömiseks. Ma ikka teen eesti moodi ja hakkasingi môtlema, kuidas te eestis teete, kui on tort hommikul vôi kook ja pàeval tulevad kùlalised? Vôi ei àrata koogiga
Mis te siis teete seal nùùd? Ma hakkan vaatama kingiideid, laupàeval ikka vaja àra osta vanemale poisile kingitus sùnnipàevaks.
Jàlle naljakas - mina olen eestis harjunud, et sùnnipàevalaps àratatakse ùles tordi ja kingiga. Siin seda ei ole. Lasteraamatutes on siis lood, kus sùnnipàevalaps on kurb lôpuks ja arvab, et kôik on ta sùnnipàeva àra unustanud, kui siis keset pàeva làheb ônnitlemiseks ja tordisöömiseks. Ma ikka teen eesti moodi ja hakkasingi môtlema, kuidas te eestis teete, kui on tort hommikul vôi kook ja pàeval tulevad kùlalised? Vôi ei àrata koogiga
Meil kingiga äratus
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Ma äratan oma sünnipäevalapsed lauldes ja kingiga.
No vot, ma teen ka niimoodi sellel korral. Kingiga! Aga mul pole ikka kinki veel. Ma ei taha hakata igasuguseid nintendo ds ostma, niigi on neid videomànge ja asju palju.
Hei naiskad, äratus teile! Täna siis selle aasta viimane päev mil saan vaikust ja rahu nautida, lähen käin linnas ää et viimasedki asjad ää pakkida. Öösel saabub õdekene ja tema tütar ja ega siis enam üleliigset aega ei ole.
Aga cat kingi talle mingi raamat, minu poisile meeldib näiteks origaami, väga kasulik tema kätele ja mõistusele, samas meeldib talle ka leksikoni tüüpi raamat, dinusauruse raamat on tal ka ja see mitu korda läbi loetud. Ei kingi oma lapsela ka mingeid arvutimänge ega telekamänge, proovin teda arvutist väga kaugele suunata ja meil on selleks jalka. Seeaasta kingin talle jalkpallijalatsid mida ta on koguaeg tahtnud, tema arvab et kingin talle odavad aga üllatus on see et kingin talle just need mida ta on unistanud endale saada.
Andersi tunnistusel on ainult üks neli
Andersi tunnistusel on ainult üks neli
Hommik!
Meil ka ikka lauluga ja küünaldega äratus - ma ei vahetaks midagi selle vastu. Nüüd kui mul juba oma pere, siis isa ja õde helistavad alati võidu mulle kell 7.25 . Ema helistab päeva peale, ta ei hakka konkureerima Üllatused on vahvad ja teevad meele rõõmsaks kohe esimesest minutist alates. Sünnipäev on nagu jõulud, peab olema ootusärevus, ettevalmistused ja kulminatsioon.. Või no nagu pulmapäev
Me kingime mu poole-neljasele puust klotsid, millel tähed ja numbrid (neid autosid ja radasid on meil palju ja telekamänge ning tablett on ka olemas)
7 aastane unistab oma isiklikust korvpallist ja 15 aastane noorhärra saab ühe stiilse Espriti pusa
Mehele kingin Raimo Haapasalo "Juhtumid Venemaal" raamatu. Haapasalo on see mees, kes osales "Vene jahi eripära" ja "Vene kalapüügi eripära" filmides. Väga vaimukalt kirjutatud raamat ja tean, et mees soovib seda
Tegelikult olen veidi kurb ka... ootad, ootad seda jõulu, tahad väga nautida ja kõik aeg läheb mingiks jahmerdamiseks ja kinkide otsimiseks - kaunist puud ei jõuagi vaadata, vaid vajud tugitooli kerra . Järgmisel aastal teen sutsu teisiti
Meil ka ikka lauluga ja küünaldega äratus - ma ei vahetaks midagi selle vastu. Nüüd kui mul juba oma pere, siis isa ja õde helistavad alati võidu mulle kell 7.25 . Ema helistab päeva peale, ta ei hakka konkureerima Üllatused on vahvad ja teevad meele rõõmsaks kohe esimesest minutist alates. Sünnipäev on nagu jõulud, peab olema ootusärevus, ettevalmistused ja kulminatsioon.. Või no nagu pulmapäev
Me kingime mu poole-neljasele puust klotsid, millel tähed ja numbrid (neid autosid ja radasid on meil palju ja telekamänge ning tablett on ka olemas)
7 aastane unistab oma isiklikust korvpallist ja 15 aastane noorhärra saab ühe stiilse Espriti pusa
Mehele kingin Raimo Haapasalo "Juhtumid Venemaal" raamatu. Haapasalo on see mees, kes osales "Vene jahi eripära" ja "Vene kalapüügi eripära" filmides. Väga vaimukalt kirjutatud raamat ja tean, et mees soovib seda
Tegelikult olen veidi kurb ka... ootad, ootad seda jõulu, tahad väga nautida ja kõik aeg läheb mingiks jahmerdamiseks ja kinkide otsimiseks - kaunist puud ei jõuagi vaadata, vaid vajud tugitooli kerra . Järgmisel aastal teen sutsu teisiti
tsunaami- Administraator
Hommik. Meil nii maaliline ilm.Maa on valge ja sajab paksupaksu lund juurde :christmas9: :christmas6: .
Cat mul lastel kas tellitud või isetehtud tort hommikuks. Siis ülejäänud ajame end varem üles ja küünlad tordil põlema ja sünnipäeva lapsele laulma .Et siis selline sünnipäeva äratus .Edasi siis juba saab kingid ja sööme koos hommikusöögiks torti .
Me täna jälle linna kondama.Tiimaris oli ,et terve kott asju 10.- võta niipalju kui kotti mahub .Vaatame üle äkki on midagi meile veel alles.
Lapsed kindlalt avastavad midagi .
Cat mul lastel kas tellitud või isetehtud tort hommikuks. Siis ülejäänud ajame end varem üles ja küünlad tordil põlema ja sünnipäeva lapsele laulma .Et siis selline sünnipäeva äratus .Edasi siis juba saab kingid ja sööme koos hommikusöögiks torti .
Me täna jälle linna kondama.Tiimaris oli ,et terve kott asju 10.- võta niipalju kui kotti mahub .Vaatame üle äkki on midagi meile veel alles.
Lapsed kindlalt avastavad midagi .
accra- Moderaator
-
tsunaami kirjutas:Hommik!
Me leppisime eelmine aasta suguvõsaga kokku (minu pere ja mehe pere), et kinke teeme vaid lastele (alla 18-aastastele) ja teate kui mõnusad jõulud on!! Nii jõulueelne aeg kui ka järgnev! Saab pühenduda vaid kodule ja perele, ei pea stressis inimesi täis poodides kablutama ja ise hulluma, et mida kinkida. Meid kokku muidu 19 inimest. Ja kui nüüd asi rahasse ka panna - min 15€ per face = 285€ Ja see on miinimum!!
Mina lähen hoopis Londonisse kevadel selle eest. Ja rattale saan talverehvid.
Jõuludel on lastel rõõmus, muretu emme ja kevadel ka. Kõik on rahul.
Ma siin võtan hoogu, et piparkoogitainast tegema hakata.
Ma gluteenitalumatu inimene, peab hakkama jälle midagi leiutama. Kas riisi, maisi või tatrajahust.
See aasta ka ju vaja maja ehitada.
Cat, muide, Sa ei ole ainus korduva unenäoga inimene. Tead, mina olen täheldanud seda, et kui mul on miski probleem millega ma tegeleda ei taha/viitsi/julge/ei saa (loll olevat see kes vabandusi ei leia) siis ma näen ühte maja unes. Ma juba tean isegi selle maja plaani peast sest olen seda niii palju näinud. Juba aastaid. Seal on alati hästi sünge ja pime. Isegi ütleme, et udune. Midagi konkreetselt seal hirmsat ei juhtu aga alati ma kardan väga. Ja kui üles ärkan siis süda peksab ja hirm püsib veel vähemalt 15 minutit hinges, magama ei julge enam jääda.
Öeldakse, et pärast hirmuunenägu tuleb padjal poolt vahetada, siis enam halb uni tagasi ei tule. Seda teen ma iga kord nüüd. See öö tõesti ei tule.
Täna öösel aga nägin unes, et zombid ründasid mind. Vot see oli väga hirmus. Meest ka kodus ei olnud ja siis olin ikka veel pääris kaua aega hirmunud. Nagu väike laps. Ärkvel olles olin ka valvel, selline tunne nagu see kõik olekski päriselt. Ja siis tuli meelde see usas toimunu kus üks mees ja naine ära keerasid ja inimesi elusalt närima hakkasid. ÕÕÕõõõh.
Samas, laine võib olla ka selle tähendusega, et mattud probleemi alla. Mõtle välja, mis Sulle muret teeb ja juba see aitab edasi.
Ma hakkasin ka öösel kusjuures mõtlema, et ma pole enam nii õnnelik hetkel kui olin ca 2 nädalat tagasi. Võibolla on miski madalseis maailmas. Lohutan end sellega, et kõik on mööduv.
ps. Lumi võiks maha tulla.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Lehekülg 16, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Lehekülg 16, lehekülgi kokku 40