Lobisemisnurk vol. 6
+17
tixit
janee
ˇmiio23
Töömesilane
Monique
siq29
Mustlasplika
saby
Triibuliine
accra
Marianne
Lehise
tsunaami
minake
Pingviinike
Cat
mannu03
21 posters
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 6
Minu omad kah usuvad :christmas5: :christmas7: :christmas4: .
M ategin just hunniku juustuseid viineripirukaid ja juustu lumehelbeid (lumehelbe vormiga 2x pärmitainast ja keskele 1x juustu. Väga lahedad jäid .Nuh ja suur šokolaadi-mandli stritsel kah.Homme teen vist jõsaalis 3 ringi .
M ategin just hunniku juustuseid viineripirukaid ja juustu lumehelbeid (lumehelbe vormiga 2x pärmitainast ja keskele 1x juustu. Väga lahedad jäid .Nuh ja suur šokolaadi-mandli stritsel kah.Homme teen vist jõsaalis 3 ringi .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Oh, neid juustuseid helbeid tahaks isegi.
Sain piparkoogitaigna kokku keeratud lõppude lõpuks. Aega võttis nii oma kuu . Nüüd külmas ja ükspäev hakkame siis küpsetama.
Sain piparkoogitaigna kokku keeratud lõppude lõpuks. Aega võttis nii oma kuu . Nüüd külmas ja ükspäev hakkame siis küpsetama.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Ma tagasi kodus. Kui hakkasime naaberlinna jõudma, siis hakkas päike korraga nii eredalt paistma ja ma ütlesin mehele, et meil ei saa pahasti minna. Läks nii hästi kui vähegi võimalik. Peagi oleme me oma eluga joones tagasi. Olin nii õnnelik, et laristasin nutta ja ei saanud pidama..
Jõulukingid on kõigile olemas ja hinnaklass jäi sinna 15-30 vahele.
Jõulusöögid on ka nüüd kõik olemas. Me oleme valmis!!!
Homme plaanis minna empsi ja pojaga Tamperre suurde ostukeskusesse luurama, mida head pakutakse - sinna aind 200 km, see läheb kiirelt. Õhtul koju tagasi
Jõulukingid on kõigile olemas ja hinnaklass jäi sinna 15-30 vahele.
Jõulusöögid on ka nüüd kõik olemas. Me oleme valmis!!!
Homme plaanis minna empsi ja pojaga Tamperre suurde ostukeskusesse luurama, mida head pakutakse - sinna aind 200 km, see läheb kiirelt. Õhtul koju tagasi
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Me ka tagasi. Vâljas on +11° sooja, autos oli palav
Etendus oli vahva, lapsed said nànni kàtte ja nùùd on ôhtu hooleta.
Ma tahan ka kingitust
Mis te endale kingituseks siis tahate-saate? Ja kaasale ka kinki teete? Mina ei tee, niigi màngin köögikatat
Etendus oli vahva, lapsed said nànni kàtte ja nùùd on ôhtu hooleta.
Ma tahan ka kingitust
Mis te endale kingituseks siis tahate-saate? Ja kaasale ka kinki teete? Mina ei tee, niigi màngin köögikatat
Mul näitab 1kraadi kuigi õues tundus nagu oleks ikka - kraadid võtis põsed ikka punaseks,aga eks see oli vast külmast tuulest
Mul oleks vaja: pesumasin, kuivati, nõudepesumasin, mikser, triikraud Ostsin pakki aga kalender-märkmiku
Mehele kinki ei tee. Vaadaku ise miskit.
Ahjaa, ühe päris puhkepäeva võiks ka saada jõuludeks Nii korra aastas võiks ju.
Mehele kinki ei tee. Vaadaku ise miskit.
Ahjaa, ühe päris puhkepäeva võiks ka saada jõuludeks Nii korra aastas võiks ju.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Ma tahaks nâdal aega printsiga valgel hobusel lôuna-prantsusmaal kuskil lossis veini degusteerima, vàlismaa mind eriti ei huvita, seal ikka alati midagi juhtub ja turistid röövitakse àra. Kui, siis saksamaale, musta metsa jalutama
Sellest, mis mul kôik vaja oleks, tuleks pikk nimekiri, mul ongi nimekiri juba olemas ja kahtlen kas sellest rahast, mis meile jôuluks kingitakse, ikka jàtkub
Sellest, mis mul kôik vaja oleks, tuleks pikk nimekiri, mul ongi nimekiri juba olemas ja kahtlen kas sellest rahast, mis meile jôuluks kingitakse, ikka jàtkub
Mul oleks hädasti vaja tolmuimejat, äkki ikka saab selle millalgi endale
Mehele teen kingi küll, panin ta rattale esmaspäevaks hoolduseaja kirja. Muidu käib närvilisena mööda elamist ringi, kuna rattaga sõitmas käia ei saa. Kett liiga kulunud ja midagi kindlasti veel. Nüüd saab ratta vast korda ja ta jälle liigub ning minul kodus rahulikum
Ühest pulmapildist lasin ka suurema koopia teha ja see saab nüüd raami ümber ning leiab meie kodu seinal oma koha
Mehele teen kingi küll, panin ta rattale esmaspäevaks hoolduseaja kirja. Muidu käib närvilisena mööda elamist ringi, kuna rattaga sõitmas käia ei saa. Kett liiga kulunud ja midagi kindlasti veel. Nüüd saab ratta vast korda ja ta jälle liigub ning minul kodus rahulikum
Ühest pulmapildist lasin ka suurema koopia teha ja see saab nüüd raami ümber ning leiab meie kodu seinal oma koha
Mul oleks vaja seda kapsli kohvimasinat. Oleme käind neid vaatamas ja oleks juba paar korda ära ost aga siis ma ikka hakkaisn ,et äkki saab veel odavamalt jne ihnus nuh .
Tolmuimeja ma lihtsalt panin mehe fakti ette ,et näed soodukas on viimast päeva ,et mine ja too ära ja kõik. Käis otsis ja saigi küsimise peale viimase .Ma nii armastan pimedas tolmu imeda nüüd ,kõikidel tolmukatel peaks valgustus ees olema .
Tsunaami edu homseks,ma siis mõtlen me esmaspäevast Kuopio otsa ja no pehv juba jääb kangeks.
Tolmuimeja ma lihtsalt panin mehe fakti ette ,et näed soodukas on viimast päeva ,et mine ja too ära ja kõik. Käis otsis ja saigi küsimise peale viimase .Ma nii armastan pimedas tolmu imeda nüüd ,kõikidel tolmukatel peaks valgustus ees olema .
Tsunaami edu homseks,ma siis mõtlen me esmaspäevast Kuopio otsa ja no pehv juba jääb kangeks.
accra- Moderaator
-
Ja mina sooviksin, et väikse poisi tervis oleks korras... esmaspäeval erakorraliselt Tartusse kirurgi juurde, eks näis mis öeldakse...
Miio et kõik korda saaks!
Accra - valgustiga tolmuimeja? Pole kuulnudki
Kohvimasinaga olen rahul, Jura, nagu ilmselt paljudel aga mitte siin meiemail, siin on ta pâris erakordne nähe. Kapsleid ei taha, läheb kalliks. Sôprannade juures joon seda nespressot. Kahju, et clooneyt juurde ei anta kohviga
Ma ostsin ka tolmuimeja alles pool aastat tagasi, igasugused elektroonilised näidud on küll peal aga valgustit ei ole.
Mul oleks niipalju asju vaja
Asjademaania asjademaailmas , tegelikult null, tunnistan ausalt. Aga kui sa pead elama sellises tsiviliseeritud ühiskonnas, kus sul käivad kodus prominentsed isikud ôhtusöögil? Ma pean oma valged vaibad vâlja viskama, sest prantsusmaal käivad kôik saabastega toas ja mu valged vaibad on halliks vàrvunud pluss plekid, mida keegi vàlja ei saa. Nùùd siis ehk jôuluvana toob uued idamaised vaibad
No mis nad kàivad oma kossidega toas v
Accra - valgustiga tolmuimeja? Pole kuulnudki
Kohvimasinaga olen rahul, Jura, nagu ilmselt paljudel aga mitte siin meiemail, siin on ta pâris erakordne nähe. Kapsleid ei taha, läheb kalliks. Sôprannade juures joon seda nespressot. Kahju, et clooneyt juurde ei anta kohviga
Ma ostsin ka tolmuimeja alles pool aastat tagasi, igasugused elektroonilised näidud on küll peal aga valgustit ei ole.
Mul oleks niipalju asju vaja
Asjademaania asjademaailmas , tegelikult null, tunnistan ausalt. Aga kui sa pead elama sellises tsiviliseeritud ühiskonnas, kus sul käivad kodus prominentsed isikud ôhtusöögil? Ma pean oma valged vaibad vâlja viskama, sest prantsusmaal käivad kôik saabastega toas ja mu valged vaibad on halliks vàrvunud pluss plekid, mida keegi vàlja ei saa. Nùùd siis ehk jôuluvana toob uued idamaised vaibad
No mis nad kàivad oma kossidega toas v
Miio Kallipai!
Cat Ma pole sellest kunagi aru saanud, et kuidas ameeriklased oma papudega enne voodis püherdavad ja pärast siis sinna veel magama lähevad. Kas seal tänavad mustad ei olegi?
Ma seda ei teadnudki, et Prantsusmaal jalatsitega mööda elamist käiakse. Aga kuhu nad siis need jätavad? Tulevad külla, siis öeldakse, et ooh, kallid sõbrad, jääge ööseks! Kas nad panevad siis papud voodi ette? Või dushikabiini ukse taha? Ja siis viivad voodi ette? Või panevad uuesti jalga ja siis tipstaps voodi ette?
Ja siis hommikul ärkavad, panevad kingad jalga ja lähevad dushiruumi hambaid pesema? Või pesevad hambad ja siis panevad saapad jalga? Kas teil on seal dushiruumi kõrval jalatsitekapid?
(Keegi on vist vääääga üleväsinud.) - mul mees vaid tööl ja koolitustel elabki.
Cat Ma pole sellest kunagi aru saanud, et kuidas ameeriklased oma papudega enne voodis püherdavad ja pärast siis sinna veel magama lähevad. Kas seal tänavad mustad ei olegi?
Ma seda ei teadnudki, et Prantsusmaal jalatsitega mööda elamist käiakse. Aga kuhu nad siis need jätavad? Tulevad külla, siis öeldakse, et ooh, kallid sõbrad, jääge ööseks! Kas nad panevad siis papud voodi ette? Või dushikabiini ukse taha? Ja siis viivad voodi ette? Või panevad uuesti jalga ja siis tipstaps voodi ette?
Ja siis hommikul ärkavad, panevad kingad jalga ja lähevad dushiruumi hambaid pesema? Või pesevad hambad ja siis panevad saapad jalga? Kas teil on seal dushiruumi kõrval jalatsitekapid?
(Keegi on vist vääääga üleväsinud.) - mul mees vaid tööl ja koolitustel elabki.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Marianne on sul ikka mõtted, väga lahe oli lugeda küll Aga tõesti, kuhu nad oma jalanõud panevad?
Miio
Miio
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
No reegel on pigem nii, vàlisjalatsitega all korrusel on ok aga ùlesse ei minda. Tavaliselt ju ùlakorrusel magamistoad ja dushiruumid. Aga all jah ja iga ilmaga, tànavad nagu eestis. Meil muidugi see suur poriaeg peale lume minekut on olemata ja prantslased kasutavad palju autosid, seega tàiesti ok on kanda sùdatalvel kingi aga ka saabastega tullakse tuppa, kus enamikel pole vaipasid, on kiviplaadid, mis mulle ei meeldi. Plaadid ju külmad ja kôvad. Aga muidugi hea puhastada ju, kui saabastega peal kàiakse!
Panen pildi juurde ühest tüüpilisest prantsuse elutoast:
Panen pildi juurde ühest tüüpilisest prantsuse elutoast:
Naised, tulge seltsimehelikult uuesti hààletama meie fotoralli teemas, mille eelmine hààletus làks untsu
http://www.omaklubi.net/t4071-fotoralli-uus-teema-vana-2811-121213
http://www.omaklubi.net/t4071-fotoralli-uus-teema-vana-2811-121213
Hommik siia kah .
Me riide ja bussile.Lähem oleme asjalikud linnas ,äkki saame targemaks .
Mul külmik haiseb kui pohmajärgne korter Õhtul teen selle keeksi siis valmis ja kappi seisma.Issand nii võib purju ju jääda .
Me riide ja bussile.Lähem oleme asjalikud linnas ,äkki saame targemaks .
Mul külmik haiseb kui pohmajärgne korter Õhtul teen selle keeksi siis valmis ja kappi seisma.Issand nii võib purju ju jääda .
accra- Moderaator
-
Mina masendun, jõule ka ei oota. Kingid on pakkimata ja ei ole kohe mitte mingisugust viitsimist neid pakkida ka.
minul on ka vàike masendus peal, ehk làheb mööda ehk, nagu tammsaare raamatust eile lugesin: Mis sa hingega ikka ära teed!
Cat nüüd keeks purjus . Igatahes vaatab mis tast saab ja kes teda söövad siis .
Mul kinkepaber ostmata ja no selline tunne ,et kingid tõmban ajalehega kinni .
Mul kinkepaber ostmata ja no selline tunne ,et kingid tõmban ajalehega kinni .
accra- Moderaator
-
Saksamaal ka käiakse jalanõudega mööda elamist
Mul ema meile tulles ikka võtab ja jätab jalanõud esikusse, aga tema elukaaslane ei tee seda mitte Ja nende juures oleme meie perega ka ainukesed, kes jalanõusid jalast ära võtavad, aga ma ei saa ju olla mitu tundi järjest soojas toas kasvõi tossudega Jalad hakkavad higistama ja siis endal väga paha olla
Mul ema meile tulles ikka võtab ja jätab jalanõud esikusse, aga tema elukaaslane ei tee seda mitte Ja nende juures oleme meie perega ka ainukesed, kes jalanõusid jalast ära võtavad, aga ma ei saa ju olla mitu tundi järjest soojas toas kasvõi tossudega Jalad hakkavad higistama ja siis endal väga paha olla
Anka - kuidas vaibad? Vôi on teil ka rohkem kiviplaatpôrand moes?
Mulle ùldse ei meeldi selline jalatsitega seeskäimine, ma ei saa sellest aru, tànavad on ju mustad, koerad pissivad ja inimesed sùlitavad ja siis tatsad oma elamises ringi niimoodi
Mulle ùldse ei meeldi selline jalatsitega seeskäimine, ma ei saa sellest aru, tànavad on ju mustad, koerad pissivad ja inimesed sùlitavad ja siis tatsad oma elamises ringi niimoodi
Ma nii väsinud, aga paari tunni pärast peab juba jõulupeole minema.
Trenn jäi ka seenädal ära.
Trenn jäi ka seenädal ära.
minake- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 40