Lobisemisnurk vol. 6
+17
tixit
janee
ˇmiio23
Töömesilane
Monique
siq29
Mustlasplika
saby
Triibuliine
accra
Marianne
Lehise
tsunaami
minake
Pingviinike
Cat
mannu03
21 posters
Lehekülg 28, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 28, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 6
Armas, tsunaami, see pulmakorraldus.
Ja vastuseks su küsimusele: ei, ma ei laseks korraldada, ta isegi praegu ei oska mulle kingitusi teha Me oleme tàiesti teisel lainel, ma vôib talle öelda sada korda, mis mulle meeldib vôi meeldiks aga temani see ei jôua. See ei tàhenda, et ta ei paneks mulle telekas austeni filmi vôi mône teise romantilise filmi, kui sealt midagi tuleb. Aga ülejäänust ta pole suur romantik, tema jaoks romantiline ôhtugi vôrdub peale söömist telekast jalgpalli vaatamisega ja ütlemisega, et ta on ju väsinud. Kunagi varem ta oli romantilisem aga nüüd on see kuhugi kadunud
Vitamiine ma olen proovinud palju aga ei vôta hetkel, hakkan toortoitlaseks pisitasa. Ilmsa kuumutamata toidus on kôik vitamiinid alles ja ilmselt peaks lisaks ka midagi vôtma
Tsunaami ja teised ka - lobisege ikka, isegi kui pole midagi öelda, muidu ma pean monoloogi
Ja vastuseks su küsimusele: ei, ma ei laseks korraldada, ta isegi praegu ei oska mulle kingitusi teha Me oleme tàiesti teisel lainel, ma vôib talle öelda sada korda, mis mulle meeldib vôi meeldiks aga temani see ei jôua. See ei tàhenda, et ta ei paneks mulle telekas austeni filmi vôi mône teise romantilise filmi, kui sealt midagi tuleb. Aga ülejäänust ta pole suur romantik, tema jaoks romantiline ôhtugi vôrdub peale söömist telekast jalgpalli vaatamisega ja ütlemisega, et ta on ju väsinud. Kunagi varem ta oli romantilisem aga nüüd on see kuhugi kadunud
Vitamiine ma olen proovinud palju aga ei vôta hetkel, hakkan toortoitlaseks pisitasa. Ilmsa kuumutamata toidus on kôik vitamiinid alles ja ilmselt peaks lisaks ka midagi vôtma
Tsunaami ja teised ka - lobisege ikka, isegi kui pole midagi öelda, muidu ma pean monoloogi
Tsunaami ma just eila apteegi leehst vaatasin RELAsid ,et soodukas aga vaatab kas ostan.
Ma käisin täna nn töötukassas ja nüüd pean otsustama kuhu keelekooolitusele lähen.Reedel uuesti sinna siis lähen mingi tädiga rääkima jälle.
Mul sushiriis jahtub ja varsti rullima.
Ma käisin täna nn töötukassas ja nüüd pean otsustama kuhu keelekooolitusele lähen.Reedel uuesti sinna siis lähen mingi tädiga rääkima jälle.
Mul sushiriis jahtub ja varsti rullima.
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
monoloogi on mõnus lugeda ja naeru pugistada.. Muudkui jutustab
Accra, kas ostsid selle Suhi Kiti või kõik eraldi. Ma tavaliselt ostan KITi, seal 4 norilehte ja 2 pakki riisi - kahe peale küllalt. Kui rohkem rahvast, siis eraldi kõik. Soja kaste on alati eraldi ja ingver ning wassabi ka.
Mul sai töö otsa - mida teha?
Accra, kas ostsid selle Suhi Kiti või kõik eraldi. Ma tavaliselt ostan KITi, seal 4 norilehte ja 2 pakki riisi - kahe peale küllalt. Kui rohkem rahvast, siis eraldi kõik. Soja kaste on alati eraldi ja ingver ning wassabi ka.
Mul sai töö otsa - mida teha?
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Ma loen ka, aga midagi tarka ei ole kah öelda... aga meil hakkasid aias nartsissid juba suuremaks kasvama. Tõin osad neist tuppa ja panin potti, nüüd lähevad varsti õitsema Pigem las siis õitsevad toas, kui õues ära külmuvad. Ma ei salli ka eriti talve, aga lund võiks ikka ka olla ja külma ka, siis kevadel igasuguseid putukaid-mutukaid ka ehk vähem liikvel.
Kui soe teil on eestis? Meil praegu pluss kaheksa.
Nii vàsinud olemine on tàna, lapsed màngivad all, ajasid kuuse ùmber vahepeal.
Tsunaami - rààgi mida romantilist su mees veel teeb?
Kas teil on ka aled?
Nii vàsinud olemine on tàna, lapsed màngivad all, ajasid kuuse ùmber vahepeal.
Tsunaami - rààgi mida romantilist su mees veel teeb?
Kas teil on ka aled?
Cat kirjutas: Tsunaami - rààgi mida romantilist su mees veel teeb?
Ei räägi, hakkad mu mr. Darcyst veel unistama siin avalikult Ta küll tegelikult pigem Rhett.. Ei mõlemat 50%
Millist raamatutegelast teie oma mees meenutab?
tsunaami- Administraator
Teate naised, ma ei saa aru, kas minu maitsemeel on teine aga ma ei saa osade inimeste naljadest aru
Kunagi varjatud kaamera videod, mida telekast näidati, et inimene pargib auto, läheb poodi, tuleb mingi kraana ja viskab betooni auto peale. Inimene tuleb välja ja kôik naeravad siis, kuidas te paanitseb auto ümber. Ja siis tuleb see mees varjatud kaameraga ja ütleb omanikule, et see on kôigest nali!!! Ja auto omanikul kohe nàgu nalja täis! Endal auto kortsus ja lömmis!
Vôi siis internetis loomadega "naljapildid" ja videod - pistame koera vôi kassi plaaspurki vôi soki sisse ja siis naerame : LOL, kui naljakas! Kas inimesed ei môtle, et need loomad pole sinna soki ja purgi sisse vabatahtlikult làinud vaid, et neid sinna topiti?
Kunagi varjatud kaamera videod, mida telekast näidati, et inimene pargib auto, läheb poodi, tuleb mingi kraana ja viskab betooni auto peale. Inimene tuleb välja ja kôik naeravad siis, kuidas te paanitseb auto ümber. Ja siis tuleb see mees varjatud kaameraga ja ütleb omanikule, et see on kôigest nali!!! Ja auto omanikul kohe nàgu nalja täis! Endal auto kortsus ja lömmis!
Vôi siis internetis loomadega "naljapildid" ja videod - pistame koera vôi kassi plaaspurki vôi soki sisse ja siis naerame : LOL, kui naljakas! Kas inimesed ei môtle, et need loomad pole sinna soki ja purgi sisse vabatahtlikult làinud vaid, et neid sinna topiti?
Cat .
Tsunaami ma ostsin kõik eraldi,täna poes käisin veel korra tõin seesamiseemneid ja sisi röstisime neid kah .
Tsunaami ma ostsin kõik eraldi,täna poes käisin veel korra tõin seesamiseemneid ja sisi röstisime neid kah .
accra- Moderaator
-
Accra- nagu juba mainisin - Nuudlid nurka ja poodi Paha, paha oled... Eelarves auk nüüd ju.. Kasseerin teiselt sööjalt sisse - ütlen, et talle tegin
Cat - ma ei vaata juba ammu neid Varjatud Kaamera asju. No ei saa naljale pihta. No vahest kui keegi vaatab, siis jään ka piiluma, aga kuidagi veider.. Mul üks tuttav on suur fänn, uurib alati programmist ja ootab, et saade algaks ja siis naerab ennast pükstest välja..
Cat - ma ei vaata juba ammu neid Varjatud Kaamera asju. No ei saa naljale pihta. No vahest kui keegi vaatab, siis jään ka piiluma, aga kuidagi veider.. Mul üks tuttav on suur fänn, uurib alati programmist ja ootab, et saade algaks ja siis naerab ennast pükstest välja..
tsunaami- Administraator
Tsunaami peksa jah mulle . Igatahes jube head said ja vaata ,et siis me uude "Teeme koos" teemasse kah pildi paned.Ma reedel linna jälle siis käin uurin omale sussi aluseid kah ja no uut nänni kah vaja.
Mo eilasest videost mis vaatasin oli palju kasu,nüüd peaks veel mingeid vaatama ja nippe kõrvataha panema.
Mo eilasest videost mis vaatasin oli palju kasu,nüüd peaks veel mingeid vaatama ja nippe kõrvataha panema.
accra- Moderaator
-
Minu mees tegi täna nalja praadis liha ja no maitsestada tahtis pipraga veidi ,aga ups pani kaneeli
Mannu - pipart ja soola ning ingverit juurde ja India-pärane liha omast käest
Meenub kord kui mu pannkoogi-prohvist kaasa tegi peale pidu üllatust, aga kogemata oli pannud jahu asemel soodat.. Mullitasid ja polnud suuremad asjad , aga nalja oli palju
Accra- juba panin. Ootame ka teisi!!!
Meenub kord kui mu pannkoogi-prohvist kaasa tegi peale pidu üllatust, aga kogemata oli pannud jahu asemel soodat.. Mullitasid ja polnud suuremad asjad , aga nalja oli palju
Accra- juba panin. Ootame ka teisi!!!
tsunaami- Administraator
Tsunaami tänud no ega see pole esimene nali ükskord tegi jahukastet ja hooga võtis kapist jahupaki asemel suhkru oma ja kallas pannile sellised naljakad apsud meie köögist
Mis teha, kokal on inspiratsioon peal ja hoog sees Saite siis karamelliseid sibulaid - udupeen värk
Mul on selline veider tunne, et mu Ufonotzu hakkab tõbiseks jääma. Õhetab. Kraadiklaas näitab 36,9
Võtsime koos homöopaatilisi tilku, eks näe
Mul on selline veider tunne, et mu Ufonotzu hakkab tõbiseks jääma. Õhetab. Kraadiklaas näitab 36,9
Võtsime koos homöopaatilisi tilku, eks näe
tsunaami- Administraator
Appii mida väss on peal,selline tunne ,et mine või voodisse magama ära.
Sain just tantsukoolist vastuse kah ,et 13ndal siis oodatakse meid.Üks siin kibeleb elueest,eks vaatab mis siis saama hakkab .
Sain just tantsukoolist vastuse kah ,et 13ndal siis oodatakse meid.Üks siin kibeleb elueest,eks vaatab mis siis saama hakkab .
accra- Moderaator
-
Mu söögitegemistrall täna läbi. Nüüd jalad seinale Või noh hakkan koristama.
Triibuliine- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2870
Registration date : 03/07/2012
Ma jôudsin koju, vàljas jàtkuvalt kevadine ja soe, see on hea, jhalb on see, et isegi alega làhed poodi ja ostad kolmele lapsele jalanôud siis on arve suur
Suure pere asi Pükse ja jalanôusid làhebki kôige rohkem ja noorematele ka, muud saavad ikka vanema vanu kanda.
Suure pere asi Pükse ja jalanôusid làhebki kôige rohkem ja noorematele ka, muud saavad ikka vanema vanu kanda.
Ma tegin täna hoopis vana hea Tosca koogi ja jõuluehted millegipärast ei kao ikka ära ise.
Selle eest käisin jooskmas. Tegin fartlek trenni täna. Värskendav!
Kui keegi ei tea siis treenin nüüd poolmaratoniks!
Mulle hullult meeldib kui miski siht ees on!
Ja mõtlen Londoni plaane vaikselt. Mott peab laes olema.
Selle eest käisin jooskmas. Tegin fartlek trenni täna. Värskendav!
Kui keegi ei tea siis treenin nüüd poolmaratoniks!
Mulle hullult meeldib kui miski siht ees on!
Ja mõtlen Londoni plaane vaikselt. Mott peab laes olema.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Marianne - mul mees maratonidel osalenud, meheôde ka ja meheôe mees on veel igal aastal Pariisi maratonil osaleja! Mees mul jookseb tööl lôuna ajal kolleegidega, veab oma spordiriided aga kaasa ja käivad jooksmas
Ossa poiss! Mõelda vaid, Pariisis maratoni joosta!
Selle peaks küll kunagi ära tegema!!
Mul kihlatu (oiii kuidas ma sooviksin juba abikaasa kirjutada!!!) tahtis eelmine aasta Riiga maratonile minna aga jäi haigeks. Või oli see tunamullu?
Ta ka mul käib maratonidel. Minu jaoks on 42km ikka liig mis liig!!
Mul endal sõbrannad ei jookse. Jooksen mehe sõbraga vahest.
Ma ta semud oma trennikaaslasteks üle võtnud. Teisega käin rattaga sõitmas.
Aga millal nad söövad kui lõuna ajal jooksevad? Pikk Prantsusmaal lõuna on?
Tubli Darcy ju!
Selle peaks küll kunagi ära tegema!!
Mul kihlatu (oiii kuidas ma sooviksin juba abikaasa kirjutada!!!) tahtis eelmine aasta Riiga maratonile minna aga jäi haigeks. Või oli see tunamullu?
Ta ka mul käib maratonidel. Minu jaoks on 42km ikka liig mis liig!!
Mul endal sõbrannad ei jookse. Jooksen mehe sõbraga vahest.
Ma ta semud oma trennikaaslasteks üle võtnud. Teisega käin rattaga sõitmas.
Aga millal nad söövad kui lõuna ajal jooksevad? Pikk Prantsusmaal lõuna on?
Tubli Darcy ju!
Marianne- Moderaator
Poolteist tundi on lôuna. Ja siis nad ei söö ju ka palju enne ega pärast, enne maratonigi (eelneval päeval) söövad vaikd makarone
Mul vanem poiss käib rattaga saatmas, kui mees jooksmas käib vabadel päevadel.
Ma jâlle nägin mingit tobedat pilti, ma ei tea kuhu ma naljameel on kadunud:
tahaks juurde kirjutada: ja mu peremees on idioot, kes mu värvis triibuliseks! Loomade ja väikeste lastega on hea sellised pilte teha, nad ei oska ju end kaitsta.
Mul vanem poiss käib rattaga saatmas, kui mees jooksmas käib vabadel päevadel.
Ma jâlle nägin mingit tobedat pilti, ma ei tea kuhu ma naljameel on kadunud:
tahaks juurde kirjutada: ja mu peremees on idioot, kes mu värvis triibuliseks! Loomade ja väikeste lastega on hea sellised pilte teha, nad ei oska ju end kaitsta.
tsunaami kirjutas:
Millist raamatutegelast teie oma mees meenutab?
Raamatukangelasena võibolla Superman?
Muidu selline geek ja loony aga kui tarvis siis ikka hull põkk.
Filmikangelastest Brendan Fraser? Mu mees annaks mulle koslepit kui seda loeks!
Ma muidu mõlema* suur fänn.
*Fraseri ja mu mehe.
Viimati muutis seda Marianne (Kolm 08 Jan 2014, 21:54). Kokku muudetud 1 kord
Marianne- Moderaator
Cat, see photoshopitud ei ole?
Mina söön küll nagu loom pärast iga jooksu. Muidu jääks ju keha niruks. Muskleid on tarvis kasvatada!
Pärast poolmaratone (jalgratas ja rulluisk) panen ma terve kotitäie maiustusi kohemaid nahka!
Võibolla mingi tšikkide värk.
Mina söön küll nagu loom pärast iga jooksu. Muidu jääks ju keha niruks. Muskleid on tarvis kasvatada!
Pärast poolmaratone (jalgratas ja rulluisk) panen ma terve kotitäie maiustusi kohemaid nahka!
Võibolla mingi tšikkide värk.
Marianne- Moderaator
Ommik!!!
Mu härra oli ka suur rattarallide ja maratonide fänn. Parim saavutus oli vist Tartu Maratonil 26. koht, oli puha järgmisel aastal isegi Maratoni plakati peal näha Kuna töö ei lubanud enam pikki vahemaid pidevalt läbida, siis vahetas ala rattakrossi vastu, millelt edasi tekkis downhilli huvi ja sealt nüüd siis edasi bmx-kross.. Te võite arvata, kui palju aega olen veetnud radade kõrval ja tohterdades.. Nüüd käib igal õhtul kõndimas või jooksmas ja laps paneb rattaga 15 km kõrval nagu truu koer - saavad vähemalt välja elada ennast ja uueks hooajaks kõva põhja alla
MA ise ei pääsenudki eile jõusaali ega mujale, mega peavalu viis varakult voodisse. Olen veidi pahane enda peale, sest oleks ikka pidanud vist veidi pingutama - uusaasta lubadus ju ikkagi. Täna peab käsile võtma (tunnen kuidas laiskus lähedale hiilib...)
Cat - ma arvan samuti, et see kutsa on photoshopiga ikka tehtud. Keegi on tahtnud oma vaimuandeid väljendada. Kahju ainult, et need anded hakkavad kõik väga ära leierdatud olema
Toscakook on mul üks lemmikumaid. Kas tegid õuntega või jätsid ainult saiase sisu? Ma alguses tegin tavalist, aga nii kui korra õunad sisse panin, olin müüdud. Peabki vist oma vana retsepti välja otsima, see oli tõesti niiiiiii niiiii hea Ja peale veel tilk vaniljekastet või jäätist... O.M.G. (vihkan seda lühendit, aga siia see sobib )
PS!!!! Meil on Foto nurgas väga armas teema, tulge ometi osalema ja näidake oma armsaid kodusid
Mu härra oli ka suur rattarallide ja maratonide fänn. Parim saavutus oli vist Tartu Maratonil 26. koht, oli puha järgmisel aastal isegi Maratoni plakati peal näha Kuna töö ei lubanud enam pikki vahemaid pidevalt läbida, siis vahetas ala rattakrossi vastu, millelt edasi tekkis downhilli huvi ja sealt nüüd siis edasi bmx-kross.. Te võite arvata, kui palju aega olen veetnud radade kõrval ja tohterdades.. Nüüd käib igal õhtul kõndimas või jooksmas ja laps paneb rattaga 15 km kõrval nagu truu koer - saavad vähemalt välja elada ennast ja uueks hooajaks kõva põhja alla
MA ise ei pääsenudki eile jõusaali ega mujale, mega peavalu viis varakult voodisse. Olen veidi pahane enda peale, sest oleks ikka pidanud vist veidi pingutama - uusaasta lubadus ju ikkagi. Täna peab käsile võtma (tunnen kuidas laiskus lähedale hiilib...)
Cat - ma arvan samuti, et see kutsa on photoshopiga ikka tehtud. Keegi on tahtnud oma vaimuandeid väljendada. Kahju ainult, et need anded hakkavad kõik väga ära leierdatud olema
Toscakook on mul üks lemmikumaid. Kas tegid õuntega või jätsid ainult saiase sisu? Ma alguses tegin tavalist, aga nii kui korra õunad sisse panin, olin müüdud. Peabki vist oma vana retsepti välja otsima, see oli tõesti niiiiiii niiiii hea Ja peale veel tilk vaniljekastet või jäätist... O.M.G. (vihkan seda lühendit, aga siia see sobib )
PS!!!! Meil on Foto nurgas väga armas teema, tulge ometi osalema ja näidake oma armsaid kodusid
tsunaami- Administraator
Lehekülg 28, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Lehekülg 28, lehekülgi kokku 40