Lobisemisnurk vol. 6
+17
tixit
janee
ˇmiio23
Töömesilane
Monique
siq29
Mustlasplika
saby
Triibuliine
accra
Marianne
Lehise
tsunaami
minake
Pingviinike
Cat
mannu03
21 posters
Lehekülg 26, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 26, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: Lobisemisnurk vol. 6
Ikkagi veab. Ei nemad siin tea saunakultuurist midagi, naljakas samas kohe. Eestis inimesed ei oskagi muidu
Vaatasin selle uue Angelique, inglite markiisi treilerit. Mulle ei meeldi Mulle ei meeldi, et seal on mingi 20'ndates tibi ja 50'ndates mees. Mulle ei meeldi, et kôik filmid on tànapàeval ikka voodistseenidega, naised, teid see hàirib vôi ei, kui mehega vaatate filmi ja siis mingid paljad kehad ekraanil?
Taarast ,et nt Lidli taara saab aint sinna samma poodi viia.Me enam seal ei käi ,et pistku sinna samma oma taara .
Me eila just viisime ühe koti ja lapsed said 4.- midagi.Ostsid siis omale nänni,ikkagi tassisid ise koti poodi ja viskasid masinasse . Eestis me suvel viisime 3 suurt prügikoti täit ja saime 4.- .Vahe ikka suur kas seal saad 0.05.- senti võis siin 0.40.- pudel .
Loen sauna juttu ja unustasin vihtasid osta jälle,homme käin ostan ja siis teeme kah korralikku sauna.Oma saun on ikka hea asi,meil see lastel lemmik mängukoht .
Aga nüüd paar viilu arbuusi,peale üksi jõusaalis hullamist hea kosutus .
Me eila just viisime ühe koti ja lapsed said 4.- midagi.Ostsid siis omale nänni,ikkagi tassisid ise koti poodi ja viskasid masinasse . Eestis me suvel viisime 3 suurt prügikoti täit ja saime 4.- .Vahe ikka suur kas seal saad 0.05.- senti võis siin 0.40.- pudel .
Loen sauna juttu ja unustasin vihtasid osta jälle,homme käin ostan ja siis teeme kah korralikku sauna.Oma saun on ikka hea asi,meil see lastel lemmik mängukoht .
Aga nüüd paar viilu arbuusi,peale üksi jõusaalis hullamist hea kosutus .
accra- Moderaator
-
Postituste arv : 5652
Registration date : 16/02/2009
Accra, ma vaatasin su jõusaali pilti ja nii kade meel tuli. Mäletan neid aegu kui sai kl 23 või 5 hommikul üksi käidud - mõnus. Meil ka jõusaali kaardid laetud ja homme plaanis minna. Meil seal oli naiste poolel vanasti tavaline saun, aga nüüd infrapuna oma - mõnusad mõlemad. Paned sauna peale ja kui harjutused tehtud, istud kappi Meeste poolel endiselt tavaline saun. Accra, kas teil 24h jõusaal?
tsunaami- Administraator
- Postituste arv : 733
Registration date : 15/05/2012
Ma just rääkisin mehele,et me võime oma kuuse järgmiste jõuludeni tuppa jätta..no mitte ühtegi okast pole maha poetanud Mees valis ikka õige hää kuuse metsast välja
Accra, tahaks ka paari viilu arbuusi, aitäääh
Accra, tahaks ka paari viilu arbuusi, aitäääh
Ma tegin ilusa vahukooretordi tàna, nii ilus nàgi vàlja , oleks pidanud pildi tegema Aga maitse, mulle need tordid ei maitse, kus seda biskviiti liiga palju on, oleks pidanud niisutama seda biskviidiosa mingi konjakiga vms, aga pole ju vôtta
Täna me tàhistame kolmekuningapàeva ja kôik ostavad neid kuningakooke, galette des rois
Kas teil Kolme kuninga päev täna? Eestis ja Soomes homme 6. jaanuaril.
Meil oli hiline hommikusöök ja nüüd peale suuri maalritöid lastetoas, hakkame linna sättima. Issi viib meid poodidesse ja kohvikusse ja võibolla hüppame ka uuest Burger Kingist läbi. Jõusaal lükkub vist homsesse, sest emmel kõva koor, aga seest pehme
Meil oli hiline hommikusöök ja nüüd peale suuri maalritöid lastetoas, hakkame linna sättima. Issi viib meid poodidesse ja kohvikusse ja võibolla hüppame ka uuest Burger Kingist läbi. Jõusaal lükkub vist homsesse, sest emmel kõva koor, aga seest pehme
tsunaami- Administraator
Tegelikult pùha on jah 6 jaanuar aga kuna see pole vaba pàev siis tàhistatakse tàna ehk siis esimesel jaanuari pùhapàeval.
Tsunaami eip,meil 5-24 ja igapäev.Meil nn iseteenindus jõuaks,päevasel ajal vahel on eratreenerid kohal aga muidu plats puhas.
Ma just teen šokolaadi torti,sisse marabuu toorjuustu ja muud head ja peale liiga palju ganachet .
Õhtulaga kui lapsed ajavad pea huugama põgenen saali ära .
Meil homme siin suures kaubanduskeskuses lastele ,et tooge oma lemmikloom arstile .Me omad juba ootavad pinksalt.
Tupsu003 see arbuus oli fuiii,lõhn on aga maitse pole see ikka (raha maitse oli ) .
Ma just teen šokolaadi torti,sisse marabuu toorjuustu ja muud head ja peale liiga palju ganachet .
Õhtulaga kui lapsed ajavad pea huugama põgenen saali ära .
Meil homme siin suures kaubanduskeskuses lastele ,et tooge oma lemmikloom arstile .Me omad juba ootavad pinksalt.
Tupsu003 see arbuus oli fuiii,lõhn on aga maitse pole see ikka (raha maitse oli ) .
accra- Moderaator
-
Meil ka iseteenindus, aga 24h lahti. Oma kaardiga lähed sisse ja teed mis tahad, mõnus
Käisime linnas ära - totaalne Moskva, muud keelt suurt ei kuulnud. Tegime tiiru ära, poodidesse ei läinud ja koju tagasi
Kohe panen maasikatega kohupiimakoogi ahju
Käisime linnas ära - totaalne Moskva, muud keelt suurt ei kuulnud. Tegime tiiru ära, poodidesse ei läinud ja koju tagasi
Kohe panen maasikatega kohupiimakoogi ahju
tsunaami- Administraator
Cat kirjutas:Täna me tàhistame kolmekuningapàeva ja kôik ostavad neid kuningakooke, galette des rois
Ma teen ka homme galette des rois'i! Kroon ka juba olemas.
Kas Prantsusmaal ei ole neid suuri kogumiskaste kuhu käib kõik recycle asjad?
Kui ma Portugalis elasin siis tassisime nädala lõpus alati paberipahna ja klaasist pudelid ja muu taara sinna.
Seal masinasüsteemi ei olnud. Need kes ei sorteerinud need viskasid pudelid prügikasti. Mul oli nii valus vaadata. Roheline nagu ma olen.
Keegi küsis ka, et kas Soomes ei võeta Eesti pudeleid vastu. Sellepärast ei võeta sest märgistused on erinevad ja masinad on programmeeritud pudeli ja märgistuse/triipkoodi järgi. Mulle meeldib see, et on ka võimalus kohe annetusnuppu vajutada kui tahad näiteks hoopis taara eest raha lasteleküladele annetada jne.
Soomes ka selline variant?
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Marianne kirjutas:
Ma teen ka homme galette des rois'i! Kroon ka juba olemas.
Mulle meeldib see, et on ka võimalus kohe annetusnuppu vajutada kui tahad näiteks hoopis taara eest raha lasteleküladele annetada jne.
Soomes ka selline variant?
Palun siis põnevaid pilte nendest kroonidest!!!!!!!!!!!!
Kusjuures ma eile just imestasin, et need annetusvariandid on kadunud. Vähemalt Citymarketitest. Aasta eest seal ikka oli see, aga enam mitte. Nüüd on pangaautomaatidel annetusnupud..
Ai kui hea maasika-kohupiima-muretaigna lõhn venib ahjust..
tsunaami- Administraator
Marianne - meil on samasugused jah kastid, eestis olid kunagi ka sellised ju, et ùhele poole klaas ja teisele paber, no meil ainult klaas, paberi jaoks on kollased kilekotid ja need paneme kolmapàeva hommikul tànavale, tavaline prùgi làheb pùh hommikul kastis tànavale
aga mulle eile ùks hea inimene nàitas neid teie automaate, meil selliseid ei ole Ja siis öeldakse, et eesti, kus see veel asub? Te rààgite seal vene keelt jah? Te olete ukraina? Natuke ajast maas noh, samal ajal kui nad ise teevad veel paberimajandust paberi peal
aga mulle eile ùks hea inimene nàitas neid teie automaate, meil selliseid ei ole Ja siis öeldakse, et eesti, kus see veel asub? Te rààgite seal vene keelt jah? Te olete ukraina? Natuke ajast maas noh, samal ajal kui nad ise teevad veel paberimajandust paberi peal
Kui ma välismaal asumisel olen olnud siis on jah "aaa.. eesti, see on seal venemaa kandis jah? Vene keelt räägid?"
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Nad tavaliselt ei teagi kus eesti on. Mingi àhmane ettekujutus on neil, et kuskil laias venemaal, ùhesônaga ùhes pajas oleme kôik Ja eks nad ju usuvad, et ma pagulane siin Kui rààgin eesti tehnoloogia arengust, kus kohvikutes on wifi-levid ja saab mobiiliga maksta (meil ei saa) inimesed vaatavad suurisilmi ja kùsivad: " kas tôesti"
Hommik!!!
Ära anda väga rumal kõuts...
Kakkus lapse toas aknal lumememm lamppe, võtsin ära ta sealt ja pahandasin. Läks uuesti. Viisin vannituppa. Seal hakkas karglema, et ukselinki lahti saada, mille käigus hüppas oma liivakastil kaane eest ära ja mingil kummalisel kombel pissis põrandale. Maas oli ka liiva, nii et ei saa aru, kas meelega või pool kogematta. Pidin pikali lendama kui läksin riidlema, et kargleb.. Loll loom
turts..
Ära anda väga rumal kõuts...
Kakkus lapse toas aknal lumememm lamppe, võtsin ära ta sealt ja pahandasin. Läks uuesti. Viisin vannituppa. Seal hakkas karglema, et ukselinki lahti saada, mille käigus hüppas oma liivakastil kaane eest ära ja mingil kummalisel kombel pissis põrandale. Maas oli ka liiva, nii et ei saa aru, kas meelega või pool kogematta. Pidin pikali lendama kui läksin riidlema, et kargleb.. Loll loom
turts..
tsunaami- Administraator
jah, ega tal polegi ühtki mänguasja..
Ootan tugitoolis, kuni hommikusöök valmis ja peale seda kogu perega jõusaali. Mõnus, et seal on ka lastele mänguplats
Soome lubati tänaseks veel 60000 venelast...
Ootan tugitoolis, kuni hommikusöök valmis ja peale seda kogu perega jõusaali. Mõnus, et seal on ka lastele mänguplats
Soome lubati tänaseks veel 60000 venelast...
tsunaami- Administraator
Meil vist tuli miski Eestist kaasa.Lisettel oli kõht lahti mitu päeva ja Mial oli süda samamoodi paha.Nüüd siis mul ja eile oli Lisettel silmapõletik mis tänaseks tagasi tunduvalt tõmmanud.
Õhtust.
Me käisime kaisuloomadega arstil . Nüüd plaastrid peal ja vererõhk korras. Kohalikud lastearstid siis korraldasid seda ja õpetasid ,aitasid lapsi .
Eidu sai omale uued tantsuriided ja pastlad ja no kevadeks mantli juurde sobivad kindad ja mütsi ja muid hilpe.
Ma peale seda ralli aga läksin jõusaali,eila ikka sattusin liiga hoogu ja egas tänagi kerge old aga hakkama sain.
Me käisime kaisuloomadega arstil . Nüüd plaastrid peal ja vererõhk korras. Kohalikud lastearstid siis korraldasid seda ja õpetasid ,aitasid lapsi .
Eidu sai omale uued tantsuriided ja pastlad ja no kevadeks mantli juurde sobivad kindad ja mütsi ja muid hilpe.
Ma peale seda ralli aga läksin jõusaali,eila ikka sattusin liiga hoogu ja egas tänagi kerge old aga hakkama sain.
accra- Moderaator
-
Lehekülg 26, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Lehekülg 26, lehekülgi kokku 40