O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

+79
Heily
Mustlasplika
missy
sebra23
NeiuT
minake
erlex
Merike T
elefant
pipsa
Puhh
Dixie
annukas
Marianne
anka
Cms
siq29
Monique
muffyns28
naxy
LiisuK
eda21
deelia
pincel
mereliilia
liisa003
sikiA
merli
Tipu
mercaa
tirtzzz
keivi
Elen
sigrid84
kiisumari
mary
jupijuula
myway
heffaklump
Lehise
accra
kristiina
mitike
liisbett
saby
MissTinnu
Athena
kaidih
femmme
Mõrumantsik
HoneyMoon
lemming
pariisitar
kats
Evely
blondygyrl
viplala
VäikeTama
Cat
Ro-Ro
Pärlike
mannu03
tixit
mufik
Iirlane
Gettukas
babyapple
kaicik
Ivika25
Danela
imeline
effike
Mirhel
Paradiisilind
Bibi
liisu
armsake
Soulshaker
Marleen77
83 posters

Lehekülg 31, lehekülgi kokku 40 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next

Go down

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 Empty Re: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

Postitamine  Marleen77 Teis 03 Aug 2010, 11:29

pipsa kirjutas:Täna siis endisel päevasid pole hakanud ja söögi isu pole ka õieti [You must be registered and logged in to see this image.]
..., et sa suudad olla ilma testimata on märkimis väärne [You must be registered and logged in to see this image.] Mina olin selleks ajaks juba 100 testi teinud vist [You must be registered and logged in to see this image.] Jätkuvalt pöidlad peos!!
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009

Tagasi üles Go down

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 Empty Re: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

Postitamine  armsake Teis 03 Aug 2010, 11:33

Ma ka siin käin piilumas kas tuleb pipsa uudiseid Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 833564
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 Tiitli23
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Teis 03 Aug 2010, 15:16

pipsa kirjutas:Täna siis endisel päevasid pole hakanud ja söögi isu pole ka õieti [You must be registered and logged in to see this image.]

Ma ka pidevalt piilun... Niiiiiiiiiiiiiiii põnev on! [You must be registered and logged in to see this image.]
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  pipsa Püh 08 Aug 2010, 13:36

Eile hakkasid päevad Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 173634
pipsa
pipsa

Postituste arv : 22
Registration date : 19/03/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  mitike Püh 08 Aug 2010, 13:45

[You must be registered and logged in to see this image.]
mitike
mitike
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Püh 08 Aug 2010, 14:47

pipsa kirjutas:Eile hakkasid päevad Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 173634
Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 790180 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 790180 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 790180
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Merike T Kolm 01 Sept 2010, 00:56

Astun ka uhkelt triibupüüdjate hulka Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 662237 otsustasime mehega, et üks väike nupsik võiks veel olla Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 53843 Sedapuhku siis oleks tegu kolmandaga Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 485359
Merike T
Merike T
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 344
Registration date : 29/07/2010

http://merike-tiivits.cetera-desunt.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Kolm 01 Sept 2010, 01:00

Kiireid triipe teile ja anna täpsem inf esilehe jaoks ka Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 866508
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  pipsa Kolm 01 Sept 2010, 08:12

Merike T kirjutas:Astun ka uhkelt triibupüüdjate hulka Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 662237 otsustasime mehega, et üks väike nupsik võiks veel olla Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 53843 Sedapuhku siis oleks tegu kolmandaga Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 485359

Kiireid triipe sulle Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 456579
pipsa
pipsa

Postituste arv : 22
Registration date : 19/03/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  erlex Kolm 01 Sept 2010, 08:31

Triibupüüdjatele jõudu ja jaksu. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 866508
erlex
erlex
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 5078
Registration date : 15/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Kolm 01 Sept 2010, 08:46

pipsa [You must be registered and logged in to see this image.] Loodame, et varsti saad oodatud triibud.

Merike T edu triibupüüdmisel [You must be registered and logged in to see this image.]
Mina näen päris tihti viimasel ajal unes, et ootan last. Ei tea, kas see on hirm ootamatu raseduse ees [You must be registered and logged in to see this image.] Meil mehega pole plaanis niipea uut last saada.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Kolm 01 Sept 2010, 08:59

Monique kirjutas:Mina näen päris tihti viimasel ajal unes, et ootan last. Ei tea, kas see on hirm ootamatu raseduse ees [You must be registered and logged in to see this image.] Meil mehega pole plaanis niipea uut last saada.

Monique, kusjuures ma nägin nüüd öösel unes, et olen rase ja ootan poega. Meil mehega pole ka plaanis peret suurendada. Ei tea, mida alateadvus ette mängis. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 329369
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  Merike T Kolm 01 Sept 2010, 09:22

see alateadvus on kaval vennike Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 173454 mulle on alateadvus nõnda mu lapsed ette mänginud Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 662237 kusjuures nüüdki olen näinud, et rase olen Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 866508

ainult, et seda püüdmist ei kujuta iseenesest ettegi. Mul tsükkel nii kaootiline praegu, et mindagi rihtida küll ei õnnestu vist. Peab lihtsalt hea õnne peale välja minema.
Eelmine kord õnnestus 3 kuuga. Seekord võiks sept-okt õnnestuda, siis tuleks suve beebi Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 866508
Merike T
Merike T
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  minake Kolm 01 Sept 2010, 10:21

MerikeT edu triibupüüdmisel, kuskil sügaval sügaval sisimas ihkan ka veel kolmandatki last aga mõistus räägib hoopis midagi muud.
minake
minake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2383
Registration date : 04/12/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  kaidih Teis 07 Sept 2010, 19:41

Pole siia nii ammu kirjutanud. uudiseid ei ole, ootame ikka oma triipe. Kunagi kirjutasin et ehk õnnestub septembris, aga nüüd on need lootused hoopis 2011 kevades Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 641223
kaidih
kaidih

Postituste arv : 59
Registration date : 13/07/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Teis 07 Sept 2010, 21:04

[You must be registered and logged in to see this image.] Küll te need triibud loodetavasti peagi kätte saate.
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Merike T Esm 13 Sept 2010, 12:22

ma nüüd ei teagi.. teist päeva selline päevade moodi valu kõhus Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 633777 aega küll imevähe möödas. Päevad olid augusti lõpus viimati Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 824600 muid tunnuseid nagu pole. ma ei teagi kuidas selle basaaltemp mõõtmisega on? Kas seda mõõdetakse tõesti ainult enne ärkamist, ning ainuke liigutus mis teha tohib, on kraadiklaasi haaramine? Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 756483
aga ma vähemalt loodan, et mu ootused õigustatud on Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 28787
Merike T
Merike T
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Esm 13 Sept 2010, 13:47

Merike T kirjutas:ma nüüd ei teagi.. teist päeva selline päevade moodi valu kõhus Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 633777 aega küll imevähe möödas. Päevad olid augusti lõpus viimati Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 824600 muid tunnuseid nagu pole. ma ei teagi kuidas selle basaaltemp mõõtmisega on? Kas seda mõõdetakse tõesti ainult enne ärkamist, ning ainuke liigutus mis teha tohib, on kraadiklaasi haaramine? Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 756483
aga ma vähemalt loodan, et mu ootused õigustatud on Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 28787

Üldiset jah ei tohi ennast rohkem liigutada, kuna muidu muutub temp. ja see ei ole enam õige basaal. Hoian pöialt Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 888847 Millal testida plaanid?
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Merike T Esm 13 Sept 2010, 16:35

no päevad peaksid hakkama kuu lõpus. Ma ei tea kas on mõni test, mis nii vara näitab? Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 756483
Merike T
Merike T
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  mitike Esm 13 Sept 2010, 18:27

Alati kui mul tuleb teade et siin teemas on uus postitus, mõtlen loodetavasti on keegi oma triibud kätte saanud.
Merike T väga hoian pöidlaid sulle.

Mul endal on nii et kui 1 päev hiljaks jääb hakkan tundma kõiki sümptomeid ja väga loodan et nüüd ikka õnnestus aga kahjuks on viimasel ajal tsükkel trikitama hakanud. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 232488. St et iga kuu arvan tõsimeeli et nüüd ongi sedapsi Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 866508

Ma ei ole kunagi seda basaaltemp. mõõtmisega proovinud. Vbl peaks Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 756483
mitike
mitike
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  NeiuT Teis 21 Sept 2010, 15:47

Hei-hei. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 603747

Liitun ka siinsete triibupüüdjatega. Püüdma hakkasime augustist. Püüan teisi triipe Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 866508
Natuke siis ka siiamaani toimunust. Peale sünnitust on tsükkel väga ebaregulaarne. Väga raske on ovulatsioonile pihta saada. Viimased päevad olid augusti lõpus, septembris üritasin ov-testidega ov-le pihta saada, kuid ei õnnestunud. Triip ei läinud tumedaks. Jäi heledaks. Nüüd peaksid päevad hakkama, siiamaani pole, voolus vesine, rinnad õrnalt tundlikud, päevadelaadseid valusid on ca 5 päeva. Eile tegin testi, see oli negatiivne, kuigi mingis valguses nagu tundus mulle miskit, aga see puhtalt mu ettekujutus.
NeiuT
NeiuT

Postituste arv : 88
Registration date : 21/09/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Teis 21 Sept 2010, 23:49

NeiuT Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 603747 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 603747 Kiireid triipe ja loodame, et see triibu hõng muutub peagi õigeks triibuks Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 888847
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  NeiuT Nelj 23 Sept 2010, 11:15

marleen, kas ka uuesti triibujahil? Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 147380

Ma käisin täna veretesti tegemas. Peale kella 15-t helistan, siis selgub tõde.
Päevi siiamaani pole, päevadelaadsed valud on nädal juba old, rinnad õrnalt hellad ning voolus vesine. Tänahommikune test negatiivne.
NeiuT
NeiuT

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Nelj 23 Sept 2010, 11:17

NeiuT kirjutas:marleen, kas ka uuesti triibujahil? Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 147380

Ma käisin täna veretesti tegemas. Peale kella 15-t helistan, siis selgub tõde.
Päevi siiamaani pole, päevadelaadsed valud on nädal juba old, rinnad õrnalt hellad ning voolus vesine. Tänahommikune test negatiivne.
Ei püüa triipe, olen lihtsalt selle teema mini-mode Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 603747

Sul väga põnev seis!! Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 888847 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 888847 Anna siis teada!
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  NeiuT Nelj 23 Sept 2010, 11:37

Marleen, olen vaikselt sulle kaasa elanud (pf-s) Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 633777 Mul oli väga hea meel, kui teatasid, et rase oled Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 866508 Pärast pikka triibupüüdmist ning nüüd sul juba poja pea 7 kuune Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 866508 Väga hea meel su üle Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 866508 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 142980

Mul väike närv sees juba, nagu läheks esimesse klassi Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 296785 KUIGI usun, et sealt miskit head ei tule Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 173634 Ja kella 15ni on veel pikk maa.

EDIT: helistasin ning head sealt ei tulnud. HCG oli kahjuks väiksem, kui 1,0. Seega tuleb päevi oodata. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 641223 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 31 71266
NeiuT
NeiuT

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 31, lehekülgi kokku 40 Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next

Tagasi üles

- Similar topics