Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba
+79
Heily
Mustlasplika
missy
sebra23
NeiuT
minake
erlex
Merike T
elefant
pipsa
Puhh
Dixie
annukas
Marianne
anka
Cms
siq29
Monique
muffyns28
naxy
LiisuK
eda21
deelia
pincel
mereliilia
liisa003
sikiA
merli
Tipu
mercaa
tirtzzz
keivi
Elen
sigrid84
kiisumari
mary
jupijuula
myway
heffaklump
Lehise
accra
kristiina
mitike
liisbett
saby
MissTinnu
Athena
kaidih
femmme
Mõrumantsik
HoneyMoon
lemming
pariisitar
kats
Evely
blondygyrl
viplala
VäikeTama
Cat
Ro-Ro
Pärlike
mannu03
tixit
mufik
Iirlane
Gettukas
babyapple
kaicik
Ivika25
Danela
imeline
effike
Mirhel
Paradiisilind
Bibi
liisu
armsake
Soulshaker
Marleen77
83 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba
Meie triibupüüdjad:
viplala märts 2008, (33) teist püüdmas (olemas eriline tüdruk Marie 2,5a - meie pisike pime printsess [You must be registered and logged in to see this image.] )
Athena aug.2008. (olemas 2a tüdruk)
blondygyrl sept 2008 (23) esimest püüdmas
MissTinnu veeb.2009, teist püüdmas (olemas tütar, 1,9 aastat)
mitike sept. 2009 (27.a) ( olemas poeg, 1a)
eda21 okt. 2009 teist püüdmas
LiisuK nov. 2009 (26.a) teist püüdmas (olemas poeg Kregor, 1,6a)
Ketu-katu dets.2010, kolmandat püüdmas
Kiireid triipe kõigile!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Triibupüüdjatel kasutusel olevad lühendid ja väljendid:
DPO - Days Past Ovulation, seega mitu päeva on möödas ovulatsioonist
OV - ovulatsioon
B - basaal temperatuur, soovitavalt tupest mõõdetud temp. samal kella ajal hommikul, kohe kui silmad lahti teed, ainuke liigutus, mis enne on lubatud, on kraadiklaasi haaramine öökapilt...
Päevitamine, punaarmee saabumine - menstruatsioon
27/32 - näide, kuidas kirjutada oma tsükli seis- see teeb siis 27. päev 32 päevase tsükli korral
LF - lutheaalfaas, või siis OV järgne aeg, see on keskmiselt 10-16 päeva, kui alla 10 päeva, siis on mingi jama hormoonidega ja kui üle selle,siis kas rase või tsüklihäire
FF - [You must be registered and logged in to see this link.]
Meie triibulised :
Ro-Ro ~1kuu (29a) neljas tulekul [You must be registered and logged in to see this image.]
Pärlike ~3 kuud (24.a) teine tulekul[You must be registered and logged in to see this image.]
Marleen77 ~9 kuud (31.a) teine tulekul [You must be registered and logged in to see this image.]
armsake ~1kuu (23.a) teine tulekul [You must be registered and logged in to see this image.]
Soulshaker ~2 kuud kolmas tulekul [You must be registered and logged in to see this image.]
myway ~1 kuu (24.a) teine tulekul [You must be registered and logged in to see this image.]
Mirhel ~3 kuud teine tulekul [You must be registered and logged in to see this image.]
liisu ~4 kuud (23) teine tulekul [You must be registered and logged in to see this image.]
mufik ~1 kuu (24.a) teine tulekul [You must be registered and logged in to see this image.]
Ivika25 ~3 kuud (27.a) teine tulekul [You must be registered and logged in to see this image.]
Cat üllatus kolmas tulekul [You must be registered and logged in to see this image.]
Dixie ~1 kuu esimene tulekul [You must be registered and logged in to see this image.]
mary ~3 kuud teine tulekul
NeiuT ~2 kuud teine tulekul
pipsa ~10 kuud (33.a) kolmas tulekul
Kaidih~ 3a 10kuud (27.a) esimene tulekul
Tupsu003 ~ 2kuud, teine tulekul
Marianne ~ 3kuud (28.a) teine tulekul
Tere!
Ma siis alustan seda teemat. [You must be registered and logged in to see this image.] Olen ühe pisikese ingli beebi emme, sünnitasin oma vaikse tütre 30.juuni.2008, rasedust oli selleks päevaks täpselt 39 nädalat [You must be registered and logged in to see this image.] ja triibupüüdja olen alates sept.2008. Veebruaris elasin üle peetumise ja nüüd jälle uuel ringil!! Alla ei anna enne, kui väike karjuv vääks mu tissi otsas!!!
Käsil momendil esimene tsükkel peale puhastust ja esimesi päevi. Olen OV ootel, kuigi lootust on, et OV oli ära üleeile. 2 päev on temp.üleval olnud [You must be registered and logged in to see this image.] Kuigi panuseid see kuu ei pane triipudele, taiming polnud just kõige parem, kui nii võib öelda... Aga see on ok, kuna väike "kala beebi" on enam kui teretulnud meie juurde veebruaris
Ah jaa, see ka veel, et mul on PCOS, mis ei tee just seda triibupüüdmist kergemaks. Tegelen siin tublisti kaalu langetamisega, see pidavat selle sümtomeid vähendama!! Alla olen saanud 6,5kg [You must be registered and logged in to see this image.]
viplala märts 2008, (33) teist püüdmas (olemas eriline tüdruk Marie 2,5a - meie pisike pime printsess [You must be registered and logged in to see this image.] )
Athena aug.2008. (olemas 2a tüdruk)
blondygyrl sept 2008 (23) esimest püüdmas
MissTinnu veeb.2009, teist püüdmas (olemas tütar, 1,9 aastat)
mitike sept. 2009 (27.a) ( olemas poeg, 1a)
eda21 okt. 2009 teist püüdmas
LiisuK nov. 2009 (26.a) teist püüdmas (olemas poeg Kregor, 1,6a)
Ketu-katu dets.2010, kolmandat püüdmas
Kiireid triipe kõigile!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Triibupüüdjatel kasutusel olevad lühendid ja väljendid:
DPO - Days Past Ovulation, seega mitu päeva on möödas ovulatsioonist
OV - ovulatsioon
B - basaal temperatuur, soovitavalt tupest mõõdetud temp. samal kella ajal hommikul, kohe kui silmad lahti teed, ainuke liigutus, mis enne on lubatud, on kraadiklaasi haaramine öökapilt...
Päevitamine, punaarmee saabumine - menstruatsioon
27/32 - näide, kuidas kirjutada oma tsükli seis- see teeb siis 27. päev 32 päevase tsükli korral
LF - lutheaalfaas, või siis OV järgne aeg, see on keskmiselt 10-16 päeva, kui alla 10 päeva, siis on mingi jama hormoonidega ja kui üle selle,siis kas rase või tsüklihäire
FF - [You must be registered and logged in to see this link.]
Meie triibulised :
Ro-Ro ~1kuu (29a) neljas tulekul [You must be registered and logged in to see this image.]
Pärlike ~3 kuud (24.a) teine tulekul[You must be registered and logged in to see this image.]
Marleen77 ~9 kuud (31.a) teine tulekul [You must be registered and logged in to see this image.]
armsake ~1kuu (23.a) teine tulekul [You must be registered and logged in to see this image.]
Soulshaker ~2 kuud kolmas tulekul [You must be registered and logged in to see this image.]
myway ~1 kuu (24.a) teine tulekul [You must be registered and logged in to see this image.]
Mirhel ~3 kuud teine tulekul [You must be registered and logged in to see this image.]
liisu ~4 kuud (23) teine tulekul [You must be registered and logged in to see this image.]
mufik ~1 kuu (24.a) teine tulekul [You must be registered and logged in to see this image.]
Ivika25 ~3 kuud (27.a) teine tulekul [You must be registered and logged in to see this image.]
Cat üllatus kolmas tulekul [You must be registered and logged in to see this image.]
Dixie ~1 kuu esimene tulekul [You must be registered and logged in to see this image.]
mary ~3 kuud teine tulekul
NeiuT ~2 kuud teine tulekul
pipsa ~10 kuud (33.a) kolmas tulekul
Kaidih~ 3a 10kuud (27.a) esimene tulekul
Tupsu003 ~ 2kuud, teine tulekul
Marianne ~ 3kuud (28.a) teine tulekul
Tere!
Ma siis alustan seda teemat. [You must be registered and logged in to see this image.] Olen ühe pisikese ingli beebi emme, sünnitasin oma vaikse tütre 30.juuni.2008, rasedust oli selleks päevaks täpselt 39 nädalat [You must be registered and logged in to see this image.] ja triibupüüdja olen alates sept.2008. Veebruaris elasin üle peetumise ja nüüd jälle uuel ringil!! Alla ei anna enne, kui väike karjuv vääks mu tissi otsas!!!
Käsil momendil esimene tsükkel peale puhastust ja esimesi päevi. Olen OV ootel, kuigi lootust on, et OV oli ära üleeile. 2 päev on temp.üleval olnud [You must be registered and logged in to see this image.] Kuigi panuseid see kuu ei pane triipudele, taiming polnud just kõige parem, kui nii võib öelda... Aga see on ok, kuna väike "kala beebi" on enam kui teretulnud meie juurde veebruaris
Ah jaa, see ka veel, et mul on PCOS, mis ei tee just seda triibupüüdmist kergemaks. Tegelen siin tublisti kaalu langetamisega, see pidavat selle sümtomeid vähendama!! Alla olen saanud 6,5kg [You must be registered and logged in to see this image.]
Viimati muutis seda Marleen77 (Nelj 07 Juun 2012, 15:27). Kokku muudetud 62 korda
Marleen77- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009
Re: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba
:661: Tsauuu!!
Ma tahaks ka juba varsti Teiega liituda aga ei minust rasedat pruuti saa :hahaha:
aga al 20 August lendavad kõik kaitsevahendid nurka ja siis läheb tegudeks
Ma tahaks ka juba varsti Teiega liituda aga ei minust rasedat pruuti saa :hahaha:
aga al 20 August lendavad kõik kaitsevahendid nurka ja siis läheb tegudeks
Soulshaker- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009
Mina tahan siia kolida augustis ja siis võimalikult kähku kolida raseduse teema alla :chees:
Küll aga lendavad meie vahendid nurka 10. augusti paiku ma usun, aga kes teab võib-olla varem või ka pisut hiljem
Tahaks juba praegu tegelt siia
Marleen77- kurb kuulda kui palju sa oled läbi elanud. Hoian sulle pöidlad peos ja jään positiivseid uudiseid ootama
Küll aga lendavad meie vahendid nurka 10. augusti paiku ma usun, aga kes teab võib-olla varem või ka pisut hiljem
Tahaks juba praegu tegelt siia
Marleen77- kurb kuulda kui palju sa oled läbi elanud. Hoian sulle pöidlad peos ja jään positiivseid uudiseid ootama
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Tsauki Soulshaker :hello:
Aga miks mitte juba 10.aug ? Siis jõuad ju ilusti pulma nautida
Aitäh armsake !! Ma loodan, et kui te siia teemasse kolite Soulshakeriga, siis ma juba siit kadunud
Aga miks mitte juba 10.aug ? Siis jõuad ju ilusti pulma nautida
Aitäh armsake !! Ma loodan, et kui te siia teemasse kolite Soulshakeriga, siis ma juba siit kadunud
Mina plaanin ka varsti siin teemas olla. mul veel jäänud 17 tabletti võtta need on need õrnatoimelised zeracetted ja arst arvast et peaks suht kohe pärast kasutamist jääma. Rohkem ma neid ei kavatse osta ega võtta las tibu tuleb siis, kui arvab,et õige aeg.
Marleen77 ma hoian sulle pöialt, et sul juba varsti õnnestuks.
liisu- Postituste arv : 137
Registration date : 25/02/2009
liisu kirjutas:Mina plaanin ka varsti siin teemas olla. mul veel jäänud 17 tabletti võtta need on need õrnatoimelised zeracetted ja arst arvast et peaks suht kohe pärast kasutamist jääma. Rohkem ma neid ei kavatse osta ega võtta las tibu tuleb siis, kui arvab,et õige aeg.
heheee... kui ma ei eksi siis mu sõbranna sõi vist ka neid ja sai nüüd teada et on pool rasedust m2rkamata 2ra kandnud ja ise samal ajal sõi neid edasi. no nüüd lõpetas 2ra muidugi kui tundis et sees poolt keegi koputab ja test triibud n2itas :01:
Külaline- Külaline
Liisu- tore uudis, et plaanid juba uut pisikest :smaili: . Tundub, et sa oled omaklubikatest esimene, kes uuele ringile läheb mina ja soulshaker tahaks augustist siia kolida, teiste kohta ei tea.
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Vau,te olete ikka hakkajad naised :smaili:
Bibi- Omaklubi hõbe
-
Postituste arv : 900
Mina mõtlesin ka suvel esialgu uuesti paksuks saada, aga vist ikka lükkan sügise peale :01: Mul endal õega 1 aasta ja 4 kuud vahet, uurisin ema käest, kuidas oli kui üks laps alles 7-kuune ja juba jälle rase, ta ütles, et raseduse lõpp oli raske ja see aeg, kui väiksem veel ise ei liigu. Pärast seda oli lust ja lillepidu
Aga tegelikult, ega ma praegu mingit vahendit ei kasuta, seega kui järgmine otsustab varsti tulla, siis ootan rõõmuga
Aga kui varem mitte, siis sept-okt kindlasti :smaili:
Aga tegelikult, ega ma praegu mingit vahendit ei kasuta, seega kui järgmine otsustab varsti tulla, siis ootan rõõmuga
Aga kui varem mitte, siis sept-okt kindlasti :smaili:
Paradiisilind- Omaklubi hõbe
-
Postituste arv : 697
Registration date : 02/03/2009
liisu lahe, siis mul siin üks seltsiline juba olemas
augustist hakkan püüdma!!
Mirhel- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1039
Siin läheb hirmsaks rebimiseks augustis :fou:
Tublid naised, mis ma muud öelda oskan- kiitus teile :smaili:
Mul kaks imearmsat tütrekest olemas ja jään selle juurde.
Mul kaks imearmsat tütrekest olemas ja jään selle juurde.
effike- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 738
Jeesus küll! Te ajate siin oma tite juttudega mulle ka beebi isu peale jälle! Huvitav kuidas oleks kui mul oleks 3a. 1,5a ja imik? Hullumaja-puhvet vist?
Jaa, imeline, ma mõtlesin ka just sama
Hakkan teile siin kaasa elamas käima. Enda titeisu püüan veel vähemalt 5 aastat kontrolli all hoida
Hakkan teile siin kaasa elamas käima. Enda titeisu püüan veel vähemalt 5 aastat kontrolli all hoida
Külaline- Külaline
Olen juba kuus kuud triipe püüdnud. Kuid kahjuks pole veel kätte saanud :cray: Mees ei jõua enam äragi oodata, iga kuu enne päevi küsib, et kas on lootust
Tegelt oleks selline küsimus, et kas keegi oskaks mulle anda infi selle temperatuuri mõõtmiste ja selle ÕIGE päeva arvestamise kohta :10:
Tegelt oleks selline küsimus, et kas keegi oskaks mulle anda infi selle temperatuuri mõõtmiste ja selle ÕIGE päeva arvestamise kohta :10:
Danela- Postituste arv : 5
Registration date : 22/05/2009
Mina arvutasin Meelespea.net'is
Õigemini seal ei pea sa midagi arvutama vaid arvuti ütleb ise sulle millal on õige aeg, veel on funktsioon et ta saadab sulle telefonile sõnumi isegi :smaili:
Õigemini seal ei pea sa midagi arvutama vaid arvuti ütleb ise sulle millal on õige aeg, veel on funktsioon et ta saadab sulle telefonile sõnumi isegi :smaili:
:smaili: Aitähhh....
Nüüd ilma selgitusteta murdma
Nüüd ilma selgitusteta murdma
Danela- Postituste arv : 5
Registration date : 22/05/2009
:smaili:
Muidugi soovitan ka mõtted mujale suunata.
Esimest last tegime 7 kuud 4-5 korda päevas :hahaha:
Tuli ta alles siis kui olin oma nutmised teemal "miks MINA küll ei jää rasedaks ja kõik nõmedad inimesed kes isegi ei taha last jäävad" lõpetanud.
Muidu muutus see lapse saamis soov juba kinnisideeks ja keha läks täiesti stressi, isegi mens kadus ära
Muidugi soovitan ka mõtted mujale suunata.
Esimest last tegime 7 kuud 4-5 korda päevas :hahaha:
Tuli ta alles siis kui olin oma nutmised teemal "miks MINA küll ei jää rasedaks ja kõik nõmedad inimesed kes isegi ei taha last jäävad" lõpetanud.
Muidu muutus see lapse saamis soov juba kinnisideeks ja keha läks täiesti stressi, isegi mens kadus ära
Ja igal aastal on mingid uued trendid, mida triibupüüdjad teevad. Kui ma esimest last tegin, siis sel ajal kõik lapsesoovijad sõid foolhapet ja jõid kortsleheteed. Kui teist last tegin, siis oli "moes" hoopis päevas liiter greibimahla ära juua Mis praegustel triibupüüdjatel moes on?
Külaline- Külaline
Mina jäin siis rasedaks, kui olime puhkusel. Ei mõelnud grammigi lapseteo peale ja sai pidutsetud ja trallitatud korralikult. Kui Hispaaniast tagasi tulime, siis peale seda selgus, et olingi titeootele jäänud.
Mina olen kuulnud, et võimalkult vähe tuleks mõelda selle peale, et nüüd jumala eest rasedaks jääks. Püüdke võtta vabalt ja siis on suurem tõenäosus triipe saada :smaili:
Mina olen kuulnud, et võimalkult vähe tuleks mõelda selle peale, et nüüd jumala eest rasedaks jääks. Püüdke võtta vabalt ja siis on suurem tõenäosus triipe saada :smaili:
Ivika25- Omaklubi kuld
- August 2010 abimode
Postituste arv : 1192
Andromache kirjutas:Ja igal aastal on mingid uued trendid, mida triibupüüdjad teevad. Kui ma esimest last tegin, siis sel ajal kõik lapsesoovijad sõid foolhapet ja jõid kortsleheteed. Kui teist last tegin, siis oli "moes" hoopis päevas liiter greibimahla ära juua Mis praegustel triibupüüdjatel moes on?
Kõike seda ja ka veel muud ka
Basaali mõõtmisega on see asi, et pead mõõtma iga päev täpselt sama kell. Liigutada tohib ennast ainult nii palju, et ulatad käe öökapi peale kraadiklaasi järgi ja pistad soovitavalt tuppe või pärakusse. Mõni naine kraadib ka suu kaudu, kuid see pole nii usaldusväärne. Kõik andmed mis saad paned FertilityFriend.com lehel olevasse tabelisse ja see arvutab välja, millal OV oli ja kas on lootust või hakkavad päevad. Sellel lehel on ka pikalt juttu nippidest . Soovitan seda lehte rohkem kui meelespeanetti, kuna on täpselt ja kohandab tabeli sinu tsükli järgi.
Tegin ühe uue teema, kuhu kirjutasin kõik nipid, mis olen välja uurinud, head lugemist!!!
Ohh.. nii tuleb meelde, kuidas ise sai triipe oodatud
kaicik- Postituste arv : 114
Põnev see triipude püüdmise aeg ja vahel võib olla ka stressi tekitav (kui triipue püüdmine liiga pikaks venib).
Meelespea net sobib viljakate päevade arvutamiseks ainult siis, kui tsükkel regulaarne. Ebaregulaarse menstruaaltsükli korral ei näita ta ovulatsiooni täpselt.
Meelespea net sobib viljakate päevade arvutamiseks ainult siis, kui tsükkel regulaarne. Ebaregulaarse menstruaaltsükli korral ei näita ta ovulatsiooni täpselt.
Viimati muutis seda babyapple (Esm 25 Mai 2009, 20:48). Kokku muudetud 1 kord
babyapple- Omaklubi kristall
- Postituste arv : 2705
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Similar topics
» Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba
» Kakskeelse pere rôômud ja mured
» Millised on emmede mured?
» Fotoralli uus teema "Suvised rõõmud" 2.07-9.07
» Leivategu ja sellega seonduv
» Kakskeelse pere rôômud ja mured