O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

+79
Heily
Mustlasplika
missy
sebra23
NeiuT
minake
erlex
Merike T
elefant
pipsa
Puhh
Dixie
annukas
Marianne
anka
Cms
siq29
Monique
muffyns28
naxy
LiisuK
eda21
deelia
pincel
mereliilia
liisa003
sikiA
merli
Tipu
mercaa
tirtzzz
keivi
Elen
sigrid84
kiisumari
mary
jupijuula
myway
heffaklump
Lehise
accra
kristiina
mitike
liisbett
saby
MissTinnu
Athena
kaidih
femmme
Mõrumantsik
HoneyMoon
lemming
pariisitar
kats
Evely
blondygyrl
viplala
VäikeTama
Cat
Ro-Ro
Pärlike
mannu03
tixit
mufik
Iirlane
Gettukas
babyapple
kaicik
Ivika25
Danela
imeline
effike
Mirhel
Paradiisilind
Bibi
liisu
armsake
Soulshaker
Marleen77
83 posters

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 40 Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

Go down

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 2 Empty Re: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

Postitamine  Marleen77 Esm 25 Mai 2009, 20:40

Ma ootan siin oma punaarmee saabumist...
Täna 10DPO, tavaliselt algavad 12DPO. Seega ülehomme peaksid saabuma. Mingeid lootusi pole, et seekord tulemata jääks...aga see on ok, eelistangi jääda järgmise tsükliga Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 2 633777
Päevad võiks kiiresti hakata, siis saaks uue hooga alata Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 2 329369
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009

Tagasi üles Go down

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 2 Empty Re: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

Postitamine  Gettukas Esm 25 Mai 2009, 20:48

Nii hoian sulle pöialt, et ikka kõik õnnestuks :smaili:
Gettukas
Gettukas

Postituste arv : 154
Registration date : 04/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Esm 25 Mai 2009, 20:49

Aitäh Gettukas Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 2 633777
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Teis 02 Juun 2009, 22:09

Nüüd siis päevad läbi ja OV ootel Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 2 173454
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Teis 02 Juun 2009, 23:55

Nii, mina hoian sulle nüüd pöidlaid ja varbaid ka!
Edu ja romantikat! Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 2 173454
Või õigemini kõige pealt romantikat ja siis edu, et asjad oma vahel kenasti klapiks! :smaili:
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Nelj 04 Juun 2009, 03:00

Me tegime ka tytart u.2 aastat ja l6puks olin arvamusel et ma ei saa enam lapsi.
Kaisin isegi arstil et alustada uuringuid.
Siis aga avastasin et foolhapet soovitatakse v6tta jube enne rasedaks jaamist ja ei tea kas see aitas v6i et lasin end l6dvaks ja ei pyydnud enam hingehinna eest, aga olin naksti rase. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 2 848853
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Nelj 04 Juun 2009, 06:51

Meie tegime esimest last lausa 2,5 aastat, enne kui lõpuks rasedaks jäin. Jäin rasedaks puhkusereisil. Mõtlesin, et ei viitsi enam päevi (ovulatsiooni) lugeda ja pidevalt rihtida, et puhkan ja sügisel siis koos arstidega jätkame uuringuid. Aga võta näpust, polnudki meditsiinilist vahele sekkumist tarvis, sest juhtus ime ja ma jäin rasedaks. :smaili:
Teise lapsega läks libedamalt. Ei jõudnud ei stressata ega päevi lugeda! Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 2 662237

Viimati muutis seda babyapple (Nelj 04 Juun 2009, 10:24). Kokku muudetud 1 kord
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705

Tagasi üles Go down

Postitamine  imeline Nelj 04 Juun 2009, 07:21

Mina pole iialgi mingeid päevi, ega OVd lugenud, aga last tahtsin küll kangesti. Poissi meisterdasime 1 aasta ja olin ka juba lootuse kaotanud. Läksin arstile ja teatasin, et olen viljatu. Arst muidugi naeris ja palus veel proovida. Tõsiasi oli aga see, et poja oligi juba olemas. 2 nädala pärast sain triibud.
Ja Emmaga läks ma-ei-tea-kui-kaua. Poiss oli aastane kui ma jäin ja ma tarvitasin nii nagu jumal juhatab tablette ja no kõik oli nii nagu jumal juhatab. Jube hästi juhatas igatahes :laeticia:

Viimati muutis seda imeline (Nelj 04 Juun 2009, 10:18). Kokku muudetud 1 kord
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 2 Tiitli23
Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  effike Nelj 04 Juun 2009, 08:49

Minu esimene laps tuli väga ootamatult, olin oma mehega siis tuttav alles kaks kuud ja armastus oli suur, et kohe rasedaks jäin :01:, meil oli siis veel selline suhe ilus suhe, et mina elasin Jõhvis ja mees Tallinnas, kui dekreeti jäin kolisin Tallinnasse ja siin ma olen ...
Teise lapsega oli nii, et lõpetasin tablettide võtmise ja nii tahtsin rasedaks jääda aga kuidagi ei õnnestunud aasta aega, siis lõin juba käega, et ju siis enam ei jäägi ja hakkasin pulmade organiseerimisega tegelema, lapseplaan jäi tahaplaanile ja kui pulmakuupäev sai paika pandud, siis voilaaa mina rase. Nii, et mitu asja korraga :smaili:
effike
effike
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 738

Tagasi üles Go down

Postitamine  mufik Nelj 04 Juun 2009, 14:57

Mul plaan siia kolida umbes septembrist. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 2 633777
Märteniga saime kohe esimesel kuul hakkama, eks paistab kuidas seekord läheb.
mufik
mufik

Postituste arv : 76
Registration date : 31/03/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Laup 13 Juun 2009, 19:14

Midagi on toimumas... Kõht on pinges ja valus, emakakael on kõrgemal kui tavaliset, pehme ja avatud... Mehega sai juba kokku lepidud, et täna läheb "meisterdamiseks" Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 2 173454 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 2 173454 Käsil tsükli 17 päev...

liisu kas sa oled ka nüüd juba püüdja??

Viimati muutis seda Marleen77 (Laup 13 Juun 2009, 19:33). Kokku muudetud 1 kord
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Laup 13 Juun 2009, 19:21

Marleen77- hoian sulle pöidlad peos, et varsti oleks tulemuseks positiivne rasedustest Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 2 848853
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Laup 13 Juun 2009, 19:26

Danela kuidas sul läheb? Mis seis on?

armsake aitäh Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 2 633777
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Laup 13 Juun 2009, 19:43

Ma panin nüüd tickeri ka omale :01: aga see ei näita ??
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  tixit Laup 13 Juun 2009, 20:37

Marleen77 kirjutas:Ma panin nüüd tickeri ka omale :01: aga see ei näita ??

[You must be registered and logged in to see this link.]
tixit
tixit
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 2243

http://minumaailm-tixit.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Laup 13 Juun 2009, 22:02

Aitäh tixit :smaili: Ei tulnudki ise selle peale, et sealt vaadata neid seadeid...
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  mannu03 Laup 13 Juun 2009, 22:51

Marleen77 hoian sulle pöialt Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 2 866508
mannu03
mannu03
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 6231

http://mialoree.beebiveeb.net/1/1/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Püh 14 Juun 2009, 14:01

Aitäh Mannu03 :01:

Eile sai siis tegutsetud, täna oli veel basaal madal, loodetavasti homme juba tõusnud... Imelik oli see, et kell 6 kraaditult oli temp.36.48, see on mu tavaline kraadimise aeg ja kui siis kell 9 tõusin ja nalja pärast uuesti kraadisin, siis oli temp. juba 36,93. Ei teagi, kas nüüd siis toimus OV seal 6 ja 9 vahel, enamasti pidvat Ov toimuma hommikul... :hmmm: Eks homne kraadimimine annab mulle vastuse...
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Reede 19 Juun 2009, 22:30

tahaks juba väga uuesti triibupüüdmisega alustada... iga päev juba mõtlen uuele rasedusele, uuele lapsele... Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 2 27425
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Laup 20 Juun 2009, 00:16

Kas on siis mingeid takistusi, miks sa seda teha ei saa?? Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 2 973276
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisu Laup 20 Juun 2009, 11:16

Marleen77 - Me nii tõsiselt ei ole veel asja käsile võtnud aga minegid takistaaid vahendeid ei kasuta :01: Seega, kui suve jooksul ei jää siis sügisel asun ka tõsisemalt asja kallale. Andreega seda vaja ei läinudki Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 2 173454
liisu
liisu

Postituste arv : 137
Registration date : 25/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Laup 20 Juun 2009, 14:52

Aga liisu, siis ju natuke ikka püüate Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 2 329369

Ma siin mõtlen, et teeks triibupüüdjate nimekirja ja paneks esilehele. Kui keegi tahab ennast lisada, siis hõisake siin või veel parem, kui mulle priva saadaksite.

Kirja paneks siis triibupüüdja vanuse, mitmendaid triipe püüdmas, kes kodus olemas ja millal triibupüüdmisega algust sai tehtud.

Viimati muutis seda Marleen77 (Laup 20 Juun 2009, 15:06). Kokku muudetud 1 kord
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Laup 20 Juun 2009, 22:53

Kuna mul Kris-Markus oli keisrilaps, siis veel natukene ootame... mehega täna just veel rääkisime sellest, et augusti lõpp anname tuld :fou:
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Laup 20 Juun 2009, 23:07

Ei tea, mis selles augustis küll nii kütkestavat on :fou:
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Laup 20 Juun 2009, 23:08

Meie ka väga takistusi ei tee, aga tõsisemad plaanid püüdmiseks samuti augustis Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 2 662237 Tundub, et ajame puha kevadlapsi taga :01:
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 2, lehekülgi kokku 40 Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

Tagasi üles

- Similar topics