O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

+79
Heily
Mustlasplika
missy
sebra23
NeiuT
minake
erlex
Merike T
elefant
pipsa
Puhh
Dixie
annukas
Marianne
anka
Cms
siq29
Monique
muffyns28
naxy
LiisuK
eda21
deelia
pincel
mereliilia
liisa003
sikiA
merli
Tipu
mercaa
tirtzzz
keivi
Elen
sigrid84
kiisumari
mary
jupijuula
myway
heffaklump
Lehise
accra
kristiina
mitike
liisbett
saby
MissTinnu
Athena
kaidih
femmme
Mõrumantsik
HoneyMoon
lemming
pariisitar
kats
Evely
blondygyrl
viplala
VäikeTama
Cat
Ro-Ro
Pärlike
mannu03
tixit
mufik
Iirlane
Gettukas
babyapple
kaicik
Ivika25
Danela
imeline
effike
Mirhel
Paradiisilind
Bibi
liisu
armsake
Soulshaker
Marleen77
83 posters

Lehekülg 32, lehekülgi kokku 40 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next

Go down

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 Empty Re: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

Postitamine  mitike Nelj 23 Sept 2010, 18:23

Neiu T Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 790180
mitike
mitike
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009

Tagasi üles Go down

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 Empty Re: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

Postitamine  mannu03 Nelj 23 Sept 2010, 18:45

NeiuT Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 790180
mannu03
mannu03
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 6231
Registration date : 16/02/2009

http://mialoree.beebiveeb.net/1/1/

Tagasi üles Go down

Postitamine  sebra23 Nelj 23 Sept 2010, 21:24

Tere triibupüüdjad, ma kurdan muret, pidin saama aprillis tädiks, ja täna teatas ema, et vennanaisel kukkus tita ära Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 321824 Ma olen nii kurb, tundub, et endal veel ikka hormoonid vahepeal möllavad. Nii kurb on kohe, ma ju mäletan enda pisikeste ootusaega, kui oli palju muresid ja hirme.
sebra23
sebra23
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 402
Registration date : 06/08/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Nelj 23 Sept 2010, 22:49

NeiuT kirjutas:Marleen, olen vaikselt sulle kaasa elanud (pf-s) Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 633777 Mul oli väga hea meel, kui teatasid, et rase oled Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 866508 Pärast pikka triibupüüdmist ning nüüd sul juba poja pea 7 kuune Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 866508 Väga hea meel su üle Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 866508 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 142980

Mul väike närv sees juba, nagu läheks esimesse klassi Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 296785 KUIGI usun, et sealt miskit head ei tule Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 173634 Ja kella 15ni on veel pikk maa.

EDIT: helistasin ning head sealt ei tulnud. HCG oli kahjuks väiksem, kui 1,0. Seega tuleb päevi oodata. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 641223 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 71266

Aitäh sulle Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 142980 ja pai ka Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 790180 !! Lootsin, et tuled positiivsete uudistega! Jääme siis koos sinuga lootama, et järgmine kuu on parem!

Sebra Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 790180 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 790180
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Merike T Nelj 23 Sept 2010, 23:57

Ilmselt minu poolt ka see kuu "triibulisi" uudiseid ei tule Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 232488 kuigi päevad pole veel alanud, ei ole tunne see!

Sebrale Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 790180 nii kurvad on need "katkemise" uudised.

NeiuT kahju, et positiivseid uudiseid polnud. Järgmine kuu üritame siis uuesti Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 857642
Merike T
Merike T
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 344
Registration date : 29/07/2010

http://merike-tiivits.cetera-desunt.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Monique Reede 24 Sept 2010, 08:54

sebra23 [You must be registered and logged in to see this image.] Nii kurb. Ei kujuta ettegi, mis tunne võib olla emal, kes oma pisikese niiviisi kaotab [You must be registered and logged in to see this image.]
Monique
Monique
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  mitike Reede 24 Sept 2010, 09:22

Sebra23 väga kurb Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 790180
mitike
mitike
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  Merike T Reede 24 Sept 2010, 09:33

ma täna hommikul tõusin voodist ja teadsin põhjust, miks veel triipusid pole Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 866508
Ma pole oma uut beebit unes veel näinud! Öeldakse ju, et laps sünnib ilma kolmel korral. Esimest korda meie mõtetes (ka unenäos) teist korda eostamisel ja kolmandat korda teate isegi. Seega ei ole ikka nii, et võtan kätte ja teen lapse. Laps peab sündima meie hinges kõigepealt Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 866508
Mõlema lapsega on see täpselt nii olnud, nägin neid eelnevalt unes, st nägin seda et olen rase. Seega püüan muuta oma mõtteid positiivsemaks ja läheneda asjale teise külje pealt Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 866508
Merike T
Merike T
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Reede 24 Sept 2010, 11:34

Sebra23 [You must be registered and logged in to see this image.]

Merike T kirjutas:ma täna hommikul tõusin voodist ja teadsin põhjust, miks veel triipusid pole Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 866508
Ma pole oma uut beebit unes veel näinud! Öeldakse ju, et laps sünnib ilma kolmel korral. Esimest korda meie mõtetes (ka unenäos) teist korda eostamisel ja kolmandat korda teate isegi. Seega ei ole ikka nii, et võtan kätte ja teen lapse. Laps peab sündima meie hinges kõigepealt Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 866508
Mõlema lapsega on see täpselt nii olnud, nägin neid eelnevalt unes, st nägin seda et olen rase. Seega püüan muuta oma mõtteid positiivsemaks ja läheneda asjale teise külje pealt Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 866508

Ma olen augusti ja septembri jooksul mitu korda näinud unes, et olen rase! Aga no ei ole neljandat last plaanis. [You must be registered and logged in to see this image.] Ma loodan, et see unenäo asi omab siis tähendust, kui tõesti last soovitakse saada. [You must be registered and logged in to see this image.]
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 Tiitli23
Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  NeiuT Reede 24 Sept 2010, 11:58

Ohoo.. jään unenägu ootama Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 866508 Ma olen unes näinud, et olen triibulise testi saanud, muud midagi Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 866508

Mul aga seis sama. Päevi pole, päevadelaadsed valud on, voolus vesine. Tundub,et seekord jäävad päevad üldse ära ning võib rahulikult ov-testid vaikselt kasutusele võtta.
NeiuT
NeiuT

Postituste arv : 88
Registration date : 21/09/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  Merike T Reede 24 Sept 2010, 12:02

siq29 kirjutas:Sebra23 [You must be registered and logged in to see this image.]

Merike T kirjutas:ma täna hommikul tõusin voodist ja teadsin põhjust, miks veel triipusid pole Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 866508

Ma olen augusti ja septembri jooksul mitu korda näinud unes, et olen rase! Aga no ei ole neljandat last plaanis. [You must be registered and logged in to see this image.] Ma loodan, et see unenäo asi omab siis tähendust, kui tõesti last soovitakse saada. [You must be registered and logged in to see this image.]

no mine tea Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 296785

no ennast lihtsalt rasedana nägemine ja rase olemine nii mõtetelt kui soovilt on vast vahe Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 866508 Olen ka ennast erinevatel aegadel rasedana unes näinud, aga see on teistmoodi. Siis ei olnud plaanis ka rasedaks jääda ja lähiajal ei jäänud ka. Aga unes rase olemine, ma mõtlen et see rohkem nagu mõttetasandil või nii...
Merike T
Merike T
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  kaidih Püh 26 Sept 2010, 00:27

Ma olen ka unes näinud et olen rase (ootasin kaksikuid) või siis et beebi juba olemas. Siiani pole aga nende aastate jooksul tulemus Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 71266 Vahest on jube masendus sellepärast ja nüüd veel eriti... pea on pulki täis ja meel on kurb Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 641223 Ometi juba nii kaua oodanud ja nüüd selline kurbus...
kaidih
kaidih

Postituste arv : 59
Registration date : 13/07/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  pipsa Püh 26 Sept 2010, 10:34

Me siin ikka veel püüame triipe Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 888847
pipsa
pipsa

Postituste arv : 22
Registration date : 19/03/2010

Tagasi üles Go down

Postitamine  NeiuT Esm 27 Sept 2010, 17:03

Mul peaksid punased homme-ülehomme lõppema, siis saab uuele ringile minna. Enamvähem arvutasin välja, millal võiks ov olla, et saan testid kasutusele võtta Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 866508
NeiuT
NeiuT

Tagasi üles Go down

Postitamine  missy Esm 27 Sept 2010, 17:43

võib olla teemast veits välja, aga selle unenäo teemal oli mul ka nn ennustus . Kui Kenelit ootama jäin, tegin 2 testi - enne esimese testi tegemist nägin unes, et tuli ainult üks tripp ja hommikul test näitaski seda. enne teise testi tegemist paari päeva möödumisel nägin unes, et test näitas kahte trippu ja nii oligi. Nii et miskit moodi olid asjaolud seotud.
missy
missy

Postituste arv : 241
Registration date : 14/07/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Merike T Nelj 30 Sept 2010, 22:07

Pean seekord triibuta jäämist tunnistama. Punased tulid külla. Lootused on nüüd oktoobri kuul Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 662237
Merike T
Merike T
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  NeiuT Nelj 30 Sept 2010, 22:10

Merike T kirjutas:Pean seekord triibuta jäämist tunnistama. Punased tulid külla. Lootused on nüüd oktoobri kuul Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 662237
Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 790180 eks siis uuele ringile jälle..

mul peaksid täna punased lõppema, saan ka uuele ringile minna... Nagu kiuste on päevad seekord pikemad.
NeiuT
NeiuT

Tagasi üles Go down

Postitamine  kaidih Reede 01 Okt 2010, 13:30

mina ka uuel ringil... oeh juba 2 aastat ja 11 kuud...... Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 587224
kaidih
kaidih

Tagasi üles Go down

Postitamine  NeiuT Reede 01 Okt 2010, 15:15

kaidih kirjutas:mina ka uuel ringil... oeh juba 2 aastat ja 11 kuud...... Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 587224
Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 790180 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 790180 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 790180
NeiuT
NeiuT

Tagasi üles Go down

Postitamine  siq29 Reede 01 Okt 2010, 15:37

kaidih kirjutas:mina ka uuel ringil... oeh juba 2 aastat ja 11 kuud...... [You must be registered and logged in to see this image.]
siq29
siq29
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 Tiitli23
Postituste arv : 2910
Registration date : 02/01/2010

http://www.isetegija.net/index.php?ind=blog&op=home&

Tagasi üles Go down

Postitamine  mitike Reede 01 Okt 2010, 22:19

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 790180
mitike
mitike
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  mitike Reede 01 Okt 2010, 22:25

[You must be registered and logged in to see this image.]

Teeme grupikalli ja loodetavasti tuleb õigepea ka triibulisi uudiseid Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 866508
mitike
mitike
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Tagasi üles Go down

Postitamine  kaidih Laup 02 Okt 2010, 22:27

Mitike, nii armas Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 142980
kaidih
kaidih

Tagasi üles Go down

Postitamine  Merike T Esm 04 Okt 2010, 08:31

aawww.. nii armas mitike Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 866508
Merike T
Merike T
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  NeiuT Reede 08 Okt 2010, 21:50

mitike, nii armas Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 866508

Mul tänane ov-test näitas juba tumedamat triipu, kui eilne. Homme-ülehomme teen ka kindlasti. Minu arvestuste kohaselt peakski nüüd millalgi toimuma (nii 9-14 vahemikus Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 866508 ).

Kus siis triibulised on? Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 32 756483
NeiuT
NeiuT

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 32, lehekülgi kokku 40 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next

Tagasi üles

- Similar topics