Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba
+79
Heily
Mustlasplika
missy
sebra23
NeiuT
minake
erlex
Merike T
elefant
pipsa
Puhh
Dixie
annukas
Marianne
anka
Cms
siq29
Monique
muffyns28
naxy
LiisuK
eda21
deelia
pincel
mereliilia
liisa003
sikiA
merli
Tipu
mercaa
tirtzzz
keivi
Elen
sigrid84
kiisumari
mary
jupijuula
myway
heffaklump
Lehise
accra
kristiina
mitike
liisbett
saby
MissTinnu
Athena
kaidih
femmme
Mõrumantsik
HoneyMoon
lemming
pariisitar
kats
Evely
blondygyrl
viplala
VäikeTama
Cat
Ro-Ro
Pärlike
mannu03
tixit
mufik
Iirlane
Gettukas
babyapple
kaicik
Ivika25
Danela
imeline
effike
Mirhel
Paradiisilind
Bibi
liisu
armsake
Soulshaker
Marleen77
83 posters
Lehekülg 30, lehekülgi kokku 40
Lehekülg 30, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba
pipsa teretulemast ja kiireid triipe!! See test viska nüüd ilusti minema, sellega pole enam midagi teha, kui päevad ei hakka, siis tee esmaspäeval uus test, kui on midagi näidata, siis näitab test juba kindlasti!! Hoian pöialt!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marleen77- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009
Marleen77 kirjutas:pipsa teretulemast ja kiireid triipe!! See test viska nüüd ilusti minema, sellega pole enam midagi teha, kui päevad ei hakka, siis tee esmaspäeval uus test, kui on midagi näidata, siis näitab test juba kindlasti!! Hoian pöialt!! [You must be registered and logged in to see this image.]
See test juba peale testimist ära visatud aga jäi ikkagi kahtlus sisse nii et kui esmaspäeval ei hakka siis peaks testi ära tegema....
Praegu on kehva olla, söögi isu pole üldse, hommikul jõin ainult ühe tassi täie kohvi aga muud ei midagi ei soovi...
pipsa- Postituste arv : 22
Registration date : 19/03/2010
Aga miks sul kahtlus jäi selle testiga? Kas mingi õrn triibuke tekkis sinna? Põnev, põnev [You must be registered and logged in to see this image.]
Kas ma lisan su esilehele ka? Kui jah, siis jaga veel natuke infi
Marleen77 kirjutas:Aga miks sul kahtlus jäi selle testiga? Kas mingi õrn triibuke tekkis sinna? Põnev, põnev [You must be registered and logged in to see this image.]
Jah mingine hästi hästi ime õrn triip tekkis vist või ma lihtsalt kujutasin ette unise peaga aga eks ma ootan natukene veel kui nädala algul päevi ei hakka siiis teen uue testi [You must be registered and logged in to see this image.]
Selle hommikuse testiga oli nii veel et kui täielikult ärganud olin siis uurisin veel ja veel ( mitu tundi hiljem) ja vaatasin et kuivamitriipu pole tekkinud mida tavaliselt minu puhul on olnud nii ka see teine kahtlus.... Peale selle kui vaatasin huvi pärast uuest ja nägin et kuivamis triipu pole siis viskasin minema [You must be registered and logged in to see this image.]
Ka minu jaoks on see põnev [You must be registered and logged in to see this image.] ja esilehele võid ikka lisada mis infi täpsemalt soovid [You must be registered and logged in to see this image.]
Millal alustasite püüdmist ja kui vana oled?
Alustasime püüdmist see aasta juuni kuus ja püüame siis kolmandat (kodus olemas juba kaks tütart) ning vanust mul hetkel 32 aga varsti see number muutub lähi päevadel [You must be registered and logged in to see this image.]
Kas on ok, kui panen juba 33 kirja? [You must be registered and logged in to see this image.]pipsa kirjutas:Alustasime püüdmist see aasta juuni kuus ja püüame siis kolmandat (kodus olemas juba kaks tütart) ning vanust mul hetkel 32 aga varsti see number muutub lähi päevadel [You must be registered and logged in to see this image.]
Marleen77 kirjutas:Kas on ok, kui panen juba 33 kirja? [You must be registered and logged in to see this image.]pipsa kirjutas:Alustasime püüdmist see aasta juuni kuus ja püüame siis kolmandat (kodus olemas juba kaks tütart) ning vanust mul hetkel 32 aga varsti see number muutub lähi päevadel [You must be registered and logged in to see this image.]
Pane, pane [You must be registered and logged in to see this image.]
Olemas
Kuidas teistel läheb?? Keegi pole vahe peal triibuliseks saanud?
Kuidas teistel läheb?? Keegi pole vahe peal triibuliseks saanud?
[You must be registered and logged in to see this image.] Pipa [You must be registered and logged in to see this image.] Loodetavasti saad oma triibud ruttu kätte e. siis juba esmaspäeval.
Minul ei ole uudiseid [You must be registered and logged in to see this image.]
Minul ei ole uudiseid [You must be registered and logged in to see this image.]
mitike- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009
mitike [You must be registered and logged in to see this image.]
Tore oleks jah saada triibud esmaspäeval koos numbri muutusega [You must be registered and logged in to see this image.]
Oi see oleks tõesti parim kinkpipsa kirjutas:Tore oleks jah saada triibud esmaspäeval koos numbri muutusega [You must be registered and logged in to see this image.]
Mul nostalgia aeg, eile aasta tagasi sain triibud, õhkõrnad, kuid siiski triibud :P
Täna siis magasin natukene kauem, ärkasin ülesse ja pole veel päevasid hakkanud ning söögiisu endiselt pole...
pipsa kirjutas:Täna siis magasin natukene kauem, ärkasin ülesse ja pole veel päevasid hakkanud ning söögiisu endiselt pole...
[You must be registered and logged in to see this image.]
pipsa kirjutas:Täna siis magasin natukene kauem, ärkasin ülesse ja pole veel päevasid hakkanud ning söögiisu endiselt pole...
Nii põnev! [You must be registered and logged in to see this image.]
Ajate mulle ka triibuisu peale, kuigi kodus juba kolm last olemas. [You must be registered and logged in to see this image.] Tegelikult poleks minul ja mu mehel midagi neljanda lapse tuleku vastu, aga hetkel ütleb mõistus kindla EI, sest elame hetkel viiekesi ainult ühes toas ja ühes köögis, ülejäänud maja on renoveerimisel, mis võtab veel ikka väga kaua aega. Praegugi on kitsas, nelja lapsega oleks veel hullem. Lohutan end sellega, et olen alles 30-aastane ja kes teab, mis seis mõne aasta pärast majaga on. [You must be registered and logged in to see this image.] Aega sünnitamiseks veel on. Ja kui elu läheb nii, et neljandat ei tule, pole ka midagi hullu, sest vähemalt kolme last olen alati enesele igatsenud ja ma saingi nad. Neli last oleks lagi, sellest rohkem on juba liiga palju minu jaoks. Kõik lapsed tuleb ju üles ka kasvatada. [You must be registered and logged in to see this image.]
Hoian pöialt sulle, pipsa! [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma siin mõtlesin et äkki seda testi veel ei tee et ootan esmaspäev ja teisipäev ära ja kui päevi ei hakka siis teen testi kolmapäeval [You must be registered and logged in to see this image.] aga kui ma homme hommikul teeksin siis kas tuleks see teine triip või siis teen teisel päeval [You must be registered and logged in to see this image.] kui mu kahtlus lähebki tõeks siis tahaks ikka seda test triipu näha et ma ei peaks homme testi ära raiskama ilma asjata... loodan et saite mu mõttest aru [You must be registered and logged in to see this image.]
Niih ärkasin täna kella poole kuuest ülesse ja tegin uue testi aga seekord Kaigertiga näitas negatiivset vastust, panin siis unise peaga seisma ja läksin magama tagasi ärkasin kella kaheksast ülesse ja siis tuli meelde et tegin testi mis tuleks vist nagu ära visata aga kui nägin testi siis oli teine hästi õrn triip seal olemas tean et pole mõtet seda uskuda et see kuivamistriip nagu palju ütlevad aga ma ikkagi ei saa aru tavaliselt on kuivamistriip natukene tumedam et ei ole liiga hele või ma eksin [You must be registered and logged in to see this image.] Muidu praegu päevi pole alanud ja läheb endist viisi et süüa õieti ei taha ja praegu seisab ainult suur tass kohvi nina all [You must be registered and logged in to see this image.] Kui nüüd lähipäevadel päevi ei hakka siis teen nädalalõpus uue testi vist [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga veretesti kohapealt olen vist natuke loll [You must be registered and logged in to see this image.] Tehke palun selgeks kui kiiresti veretest annab teada rasedusest muidu kui ühepäeva olid vahekorras ja järgmine hommik on vaja kindlasti minna vereproovi andma [You must be registered and logged in to see this image.] ja kui paari päeva pärast helistasin siis öeldi et kõik korras et isegi mingine asi on kõrgem kui tavaliselt aga see mis kõrgem on vot läks meelest ära kuigi öeldi küll [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga veretesti kohapealt olen vist natuke loll [You must be registered and logged in to see this image.] Tehke palun selgeks kui kiiresti veretest annab teada rasedusest muidu kui ühepäeva olid vahekorras ja järgmine hommik on vaja kindlasti minna vereproovi andma [You must be registered and logged in to see this image.] ja kui paari päeva pärast helistasin siis öeldi et kõik korras et isegi mingine asi on kõrgem kui tavaliselt aga see mis kõrgem on vot läks meelest ära kuigi öeldi küll [You must be registered and logged in to see this image.]
Põnev pipsa, hoian sulle pöialt
armsake- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009
pipsa kirjutas: Tehke palun selgeks kui kiiresti veretest annab teada rasedusest muidu kui ühepäeva olid vahekorras ja järgmine hommik on vaja kindlasti minna vereproovi andma [You must be registered and logged in to see this image.] ja kui paari päeva pärast helistasin siis öeldi et kõik korras et isegi mingine asi on kõrgem kui tavaliselt aga see mis kõrgem on vot läks meelest ära kuigi öeldi küll [You must be registered and logged in to see this image.]
Oi nii ruttu küll veri midagi ei näita, et ühel päeval olid mehega vahekorras ja järgmisel päeval kohe veretest näitab! Kui munarakk munajuha alguses viljastub, siis kulub tal emakasse liikumiseks veel mitu päeva aega. Muutused veres ja uriinis toimuvad siis, kui embrüo on emakasse jõudnud ja kinnitunud emaka limaskesta. Siis hakkab arenema platsenta ja tööle hakkavad kõik raseduse ajal vajalikud hormoonid, et rasedus säiliks ja laps saaks areneda. Pesastumisel tekib füüsiline kontakt areneva loote ja ema vahel ja loode annab ema kehale teada, et kasvamas on uus elu. [You must be registered and logged in to see this image.]
Tänud sulle siq29 [You must be registered and logged in to see this image.]
Õnne triibulistele ja edu püüdjatele
see triibuisu on vist nakkav Kunagi ammu (ise ka ei tea mispärast-täitsa niisama) piilusin siia teemasse, täna jälle... ja täitsa veidi on puudu, et ka püüdma hakata. Õnneks või siis mitte nii väga on meilgi seis peaaegu nagu Siq-l.. väik evahe aind selles, et meil 2 last ja oma kodu küll käegakatsutav juba kuid hetkel veel kasutuskõlbmatu ja pesitseme teise pere kukil.
AGA sellegipoolest.... aasta-paari pärast tahaks täitsa üht väikest beebit oma koju pesamunaks küll
see triibuisu on vist nakkav Kunagi ammu (ise ka ei tea mispärast-täitsa niisama) piilusin siia teemasse, täna jälle... ja täitsa veidi on puudu, et ka püüdma hakata. Õnneks või siis mitte nii väga on meilgi seis peaaegu nagu Siq-l.. väik evahe aind selles, et meil 2 last ja oma kodu küll käegakatsutav juba kuid hetkel veel kasutuskõlbmatu ja pesitseme teise pere kukil.
AGA sellegipoolest.... aasta-paari pärast tahaks täitsa üht väikest beebit oma koju pesamunaks küll
Täna siis endisel päevasid pole hakanud ja söögi isu pole ka õieti [You must be registered and logged in to see this image.]
Lehekülg 30, lehekülgi kokku 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Similar topics
» Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba
» Kakskeelse pere rôômud ja mured
» Millised on emmede mured?
» Fotoralli uus teema "Suvised rõõmud" 2.07-9.07
» Leivategu ja sellega seonduv
» Kakskeelse pere rôômud ja mured
» Millised on emmede mured?
» Fotoralli uus teema "Suvised rõõmud" 2.07-9.07