O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

+79
Heily
Mustlasplika
missy
sebra23
NeiuT
minake
erlex
Merike T
elefant
pipsa
Puhh
Dixie
annukas
Marianne
anka
Cms
siq29
Monique
muffyns28
naxy
LiisuK
eda21
deelia
pincel
mereliilia
liisa003
sikiA
merli
Tipu
mercaa
tirtzzz
keivi
Elen
sigrid84
kiisumari
mary
jupijuula
myway
heffaklump
Lehise
accra
kristiina
mitike
liisbett
saby
MissTinnu
Athena
kaidih
femmme
Mõrumantsik
HoneyMoon
lemming
pariisitar
kats
Evely
blondygyrl
viplala
VäikeTama
Cat
Ro-Ro
Pärlike
mannu03
tixit
mufik
Iirlane
Gettukas
babyapple
kaicik
Ivika25
Danela
imeline
effike
Mirhel
Paradiisilind
Bibi
liisu
armsake
Soulshaker
Marleen77
83 posters

Lehekülg 8, lehekülgi kokku 40 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

Go down

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 Empty Re: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

Postitamine  armsake Teis 01 Sept 2009, 09:30

Ma loodan, et meil õnnestub kohe niisama jääda nagu Lisandragagi. Kohe esimesel kuul õnnestus ja praegu ootan laupäeva, siis saab testi teha (kuigi siis võib tegelt veel vara olla, aga ma olen kannatamatu) Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 833564 Ma mäletan, et Liisuga oli nii, et viimased päevad olid 10. jaanuaril ja uue kuu 10 kuupäeval oli test negatiivne ja alles 14. veebruaril sain õhkõrna triibu aconiga, aga kuna mu tsükkel on ebaregulaarne, siis ma täpselt ei tea millal miski toimub Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 662237
Aga ootan juba kes nüüd esimesena tulistab pommuudise Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 833564 Pärlike on mängust väljas igatahes Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 841625
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 Tiitli23
Postituste arv : 3632
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 Empty Re: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

Postitamine  Soulshaker Teis 01 Sept 2009, 09:41

Andromache kirjutas:Soulshaker, pöidlad peos su jaoks igatahes!!!
Kas arst oligi nii kena inimene, et kirjutas Serophene ilma pikema jututa? Kui ma olin pool aastat tulutult triipe püüdnud ja arstile kurtsin, siis ta ütles, et kui aastaga pole jäänud, siis hakkame rohtudega kaasa aitama Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 268551

Ei ma sain nad mujalt aga mul on nii normaalne arst, et ta oleks ka kirjutanud kui oleks küsinud.
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  mitike Teis 01 Sept 2009, 09:49

Igatsen ka siia Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 633777 aga ma ei julge enam sünnitada Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 66281
mitike
mitike
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1107
Registration date : 05/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Teis 01 Sept 2009, 11:15

Öeldakse ju, et julge hundi rind on rasvane ja ma hüppan siis peapidi sisse ja tulen kapist välja Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 633777
Asi siis selline, et mu inglikese esimesel sünni/surma aastapäeval mõtlesin, et äkki saan oma päeva kuidai natukenegi kergemaks teha ja tegin hommikul testi, kuigi oli alles 10DPO, alguses ei tulnud sinna midagi ja jäin magama uuesti, mingi 5min jooksul. Kui ärkasin, siis oli seal üks hele, hele teine triibuke ja pidasin seda kuivamis triibuks, kuna õigel ajal ju ei lugenud testi. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 296223
Järgmine päev ei testinud, kuid ülejärgmine päev testisin uuesti ja siis ilmus sinna 2-3min jooksul teine triibuke, ka siiski veel hele, kuid siiski natuke tumedam kui eelmisel testil... Käed hakkasid värisema ja ma ei teadnud, mis ära teha... Kas tõesti õnnestus?? Ja samaaegselt hiilis ligi hirmupoisike, kuna veebruaris oli ju peetumine. Kas seekord saan lõpuni kanda? Kas kõik on hästi ja muud hullud küsimused.
Tänaseks on siis raseds 8+1, tähtajaks 12.aprill. Olen juba 3 korda näinid oma oakest, viimased kaks korda on olenud tugevad südamelöögid ja nüüd siis julgen oma rõõmu jagada ka teiega, kuid esialgu ainult siin ja mitte suurtes foorumites Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 633777 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 633777 Eks ma kardan ikka, et midagi võib juhtuda ja sellepärast olen seda ka saladuses hoidnud, kuid samas kui juhtub, siis juhtub nii kui nii, ega see asja ei muuda, kui teistele ei räägi...

Tulge siis mulle kiiresti järgi :whist: :whist:
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Teis 01 Sept 2009, 11:25

Marleen77- Nii tore uudis, mõnusat ja muretut lapseootusaega Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 966544
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  saby Teis 01 Sept 2009, 11:30

Marleen, palju-palju õnne Sulle! Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 709412
saby
saby
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 485
Registration date : 08/06/2009

http://www.tiptheauthors.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  kristiina Teis 01 Sept 2009, 11:34

oi, Marleen77- mul niiii hea meel Su pärast! olen Su käekäigul ikka silma peal hoidnud.
loodan, et ma saan ka varsti triipudega uhkustada....
kristiina
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 932
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Teis 01 Sept 2009, 11:37

Aitäh Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 633777 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 633777
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ro-Ro Teis 01 Sept 2009, 11:37

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 492410 ...jõudsin ikka ära oodata sind.Nüüd siis saame avalikult koos paisuda Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 227557
Ro-Ro
Ro-Ro

Postituste arv : 194
Registration date : 23/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Teis 01 Sept 2009, 11:47

Palju ônne Marleen!
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  accra Teis 01 Sept 2009, 11:51

Marleen Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 485359 mõnusat kerkimist :P
accra
accra
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 5652

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Teis 01 Sept 2009, 11:58

Marleen, tõepoolest imekaunist ja muretut ootusaega!
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Teis 01 Sept 2009, 13:03

Marleen Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 485359 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 485359 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 485359
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisu Teis 01 Sept 2009, 13:48

Marleen palju palju õnne. mõnusat ootusaega. Loodan,et varsti olen sinuga ühes paadis :01:
liisu
liisu

Postituste arv : 137
Registration date : 25/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Teis 01 Sept 2009, 14:03

Liisu- sa uut testi pole teinud? Kas päevad hakkasid? Sul ju oli nii, et viimased päevad 4. august ja tsükkel muidu 24 päeva, aga nüüd oli üle läinud :hmmm:
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Lehise Teis 01 Sept 2009, 14:04

Marleen - palju, palju õnne ning rahulikku ootusaega Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 966544
Lehise
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1157

Tagasi üles Go down

Postitamine  heffaklump Teis 01 Sept 2009, 18:15

Palju ilusat beebiootusõnne, Marleen!!! Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 496804
heffaklump
heffaklump

Postituste arv : 92
Registration date : 17/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  VäikeTama Teis 01 Sept 2009, 19:18

Ahh Marleen :girlsh: Kindlasti läheb köik hästi ja mu tips saab sinu tipsule varsti patsu-patsu teha, nii et kisa taga! :fou: Kallid!
VäikeTama
VäikeTama
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1513
Registration date : 17/02/2009

http://elukuiseiklus.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisu Teis 01 Sept 2009, 20:14

esmaspäeva hommikul tegin testi oli neg ja täna öösel saabu punaarmee ka. Eks sellel kuul uuele ringile see kord teen ov teste ka :01:
liisu
liisu

Postituste arv : 137
Registration date : 25/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Teis 01 Sept 2009, 20:31

VäikeTama kirjutas:Ahh Marleen :girlsh: Kindlasti läheb köik hästi ja mu tips saab sinu tipsule varsti patsu-patsu teha, nii et kisa taga! :fou: Kallid!
Aitäh sulle kalla, loodan ise ka seda Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 954353
Aitäh ka kõigile teistele heade soovide eest :01:

liisu kahju, aga eks pead järgmine kuu mulle järgi tulema Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 173454 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 173454
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Kolm 02 Sept 2009, 10:12

Oi, Marleen77, mul on nii hea meel sellist uudist lugeda!
Palju õnne sulle!!!!
:rase: :anniv:
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ivika25 Kolm 02 Sept 2009, 12:18

Marleen77 palju palju õnne Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 966544
Ivika25
Ivika25
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

August 2010 abimode
Postituste arv : 1192

Tagasi üles Go down

Postitamine  Iirlane Kolm 02 Sept 2009, 13:04

Marleen77- 6nneliku ja edukat ootamise aega!
Et sul k6ik ikka k6igeparemini laheks!!! :rase:

mitike kirjutas:Igatsen ka siia Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 633777 aga ma ei julge enam sünnitada Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 66281
Ara mitike praegu vaeva oma peakest uuele m6tlemisega ,kyll julgus millalgi tagasi tuleb, siis kui aeg 6ige on !!!! Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 857642
Iirlane
Iirlane
Meeskonna liige
Meeskonna liige

(tegelt naiskonna)
Postituste arv : 4902

http://lillysmuul.blogspot.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Kolm 02 Sept 2009, 14:09

Aitäh teile kõigile!!! :01: :01:
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Kolm 02 Sept 2009, 16:35

Juhuu Marleen77 kapist väljas Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 173454

Mul täna 4 päev Serophenet. Järgmine nädal on OV Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 8 848853 Meelespea.net'i järgi.
Teen kindlasti OV testi ka sel ajal.

Kas keegi kraadib end ka? No et millal õige aeg ja kas temp muutub jne?
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 8, lehekülgi kokku 40 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Next

Tagasi üles

- Similar topics