O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

+79
Heily
Mustlasplika
missy
sebra23
NeiuT
minake
erlex
Merike T
elefant
pipsa
Puhh
Dixie
annukas
Marianne
anka
Cms
siq29
Monique
muffyns28
naxy
LiisuK
eda21
deelia
pincel
mereliilia
liisa003
sikiA
merli
Tipu
mercaa
tirtzzz
keivi
Elen
sigrid84
kiisumari
mary
jupijuula
myway
heffaklump
Lehise
accra
kristiina
mitike
liisbett
saby
MissTinnu
Athena
kaidih
femmme
Mõrumantsik
HoneyMoon
lemming
pariisitar
kats
Evely
blondygyrl
viplala
VäikeTama
Cat
Ro-Ro
Pärlike
mannu03
tixit
mufik
Iirlane
Gettukas
babyapple
kaicik
Ivika25
Danela
imeline
effike
Mirhel
Paradiisilind
Bibi
liisu
armsake
Soulshaker
Marleen77
83 posters

Lehekülg 7, lehekülgi kokku 40 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next

Go down

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 Empty Re: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

Postitamine  Ro-Ro Reede 28 Aug 2009, 11:55

Pärlike kirjutas:Võtan siis ennast siit teemast maha. Ametlikult esilehele ma jõudnud polegi, kuid mõni postitus siia tehtud sai... Aga nüüd võin end õnnelikuks triibuliseks nimetada, sest arstilgi käidud ja tundub, et kõik läheb kenasti ning me pere täieneb aprillis uue kodaniku võrra Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 440975
Lõpuks ometi! Ma pole enam ainuke triibuline esilehel! Palju-palju õnne Pärlikeja muretut paisumist Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 173454
Ro-Ro
Ro-Ro

Postituste arv : 194
Registration date : 23/06/2009

Tagasi üles Go down

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 Empty Re: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

Postitamine  Pärlike Reede 28 Aug 2009, 12:25

Sedand küll, et esilehele triibuliste alla võib küll mind kirja panna, lihtsalt sinna ootajate alla ma ei saanudki...

Aitäh, Ro-Ro!

Viimati muutis seda Pärlike (Laup 29 Aug 2009, 12:03). Kokku muudetud 1 kord
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Reede 28 Aug 2009, 12:52

Pärlike kirjutas:Sedand küll, et esilehele triibuliste alla võib küll mind kirja panaa, lihtsalt sinna ootaate alla ma ei saanudki...

Aitäh, Ro-Ro!
Palju, palju õnne ja muretut paisumist!!

Kaua siis proovisite? Mis ma esilehele kirjutan? ja teised triibud,eks? Ja emme vanus ka, kuid ega see kohustuslik pole, samas lahe statistika :01:

Soulshaker kas enne olid päevad siis regulaarsed ja nüüd äkki siis tsüklihäire?
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Reede 28 Aug 2009, 13:26

Kolm kuud olime peamiselt kaitsmata vahekordades - otseselt last saada ei proovinud, aga väga e takistanud ka. Olen 24- aastane ja need tõesti teised triibud, ses mõttes, et tütar juba olemas (aga ma ei tea mitmendad triibud, kui arvestada, et Laine-Liisega tegin omajagu postiivseid rasedusteste ja seekordki sai kindluse mõttes kaks testi tehtud Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 662237 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 633777 )
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Reede 28 Aug 2009, 13:51

Pärlike kirjutas:Kolm kuud olime peamiselt kaitsmata vahekordades - otseselt last saada ei proovinud, aga väga e takistanud ka. Olen 24- aastane ja need tõesti teised triibud, ses mõttes, et tütar juba olemas (aga ma ei tea mitmendad triibud, kui arvestada, et Laine-Liisega tegin omajagu postiivseid rasedusteste ja seekordki sai kindluse mõttes kaks testi tehtud Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 662237 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 633777 )

Oh sind küll Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 662237 Need ikka teised triibud, kuigi triipe nähtud mitmel testil Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 173454
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Reede 28 Aug 2009, 15:12

Tegelikult ma tegingi väärastunud nalja - loomulikult on need teised triibud Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 662237
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Reede 28 Aug 2009, 16:17

Marleen77 kirjutas:
Soulshaker kas enne olid päevad siis regulaarsed ja nüüd äkki siis tsüklihäire?

Jah ennem kõik :smaili:
Äkki sele suure sagimise ja ülemõtlemisega jäi see kuu vahele :hmmm:
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Reede 28 Aug 2009, 16:45

Äkki lihtsalt toimus OV hiljem ja test näitab veidi hiljem. Mul oli Lisandraga nii, et päevad viimati 10.jaanuaris ja test näitas alles 14.veebruar (10.veebruar oli negatiivne). Tsükli pikkuseks tuli mul 36 päeva siis. Sel kuul oli mul ka ovulatsioon oodatust hiljem ja tsükli pikkuseks tuleb jälle üle 30 päeva. Seega äkki näitab sul alles Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 848853
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Reede 28 Aug 2009, 18:34

Soulshaker eks sul oli pulmadega ka väike stress peal ja ka see võib tsüklit mõjutada!! Loodan aga ka, et äkki hoopis hiline OV ja siiski veel lootust on Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 173454
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisu Püh 30 Aug 2009, 18:06

minul algasid viimased päeval 4. august tavaliselt tsükkel 24 päeva nüüd täna päeval tegin tetsi aga ei miskit kuig pea on imelik juba terve nädala ja kõht sama moodi, täpselt nii nagu Andreega oli. Ma arvan,et kui ma nüüd triipe ei saa siis peaksin küll auhinna saama rasedaksmõtlemise eest.
liisu
liisu

Postituste arv : 137
Registration date : 25/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Püh 30 Aug 2009, 18:14

liisu kirjutas:minul algasid viimased päeval 4. august tavaliselt tsükkel 24 päeva nüüd täna päeval tegin tetsi aga ei miskit kuig pea on imelik juba terve nädala ja kõht sama moodi, täpselt nii nagu Andreega oli. Ma arvan,et kui ma nüüd triipe ei saa siis peaksin küll auhinna saama rasedaksmõtlemise eest.

Äkki asi selles, et tegid testi päevasel ajal? Tee homme hommikul uus test esimesest uriinist ja äkki siis juba triibud platsis Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 848853 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 848853
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisu Püh 30 Aug 2009, 19:12

ma ka loodan selle peale nii nii väga :01:
liisu
liisu

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Püh 30 Aug 2009, 19:40

liisu sa ei anna enam rinda?
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisu Püh 30 Aug 2009, 20:07

ei juba ammu ammu Andree sai rinda ainult 1,5 kuud
liisu
liisu

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Püh 30 Aug 2009, 20:34

liisu kirjutas:ei juba ammu ammu Andree sai rinda ainult 1,5 kuud

aa, ok! Siis see ei saa midagi mõjutada...
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ivika25 Püh 30 Aug 2009, 21:53

Ma liituks ka triibupüüdjate ridadega Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 633777 Olemas tütreke ja sooviks talle kas õde või venda.
Kaitsevahendeid ei kasuta juba mitu-mitu kuud Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 848853 Mul esimesed päevad peale sünnitust tulid alles nüüd augustis. Natali sai rinda viimati 28 juuli ja 14 august algasid päevad. Igatahes töö käib Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 173454 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 17492 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 227557 :yannis10:
Ivika25
Ivika25
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

August 2010 abimode
Postituste arv : 1192

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Püh 30 Aug 2009, 22:28

Tere, tere Ivika ja kiireid triipe :661: :661: :661: :661:
Kas lisan esilehele, et alustasite siis see kuu, olemas tütar ja püüate teisi triipe? Vanust ei taha anda?
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ivika25 Esm 31 Aug 2009, 09:49

Marleen, võid küll lisada esilehele :smaili: Ma olen 27 aastane Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 848853
Ivika25
Ivika25
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

August 2010 abimode
Postituste arv : 1192

Tagasi üles Go down

Postitamine  liisbett Esm 31 Aug 2009, 10:51

ma arvan et ootan umbest 2 aastat kindlasti. natuke võix tööl oma nägu näidata ja siis juba uuele silmarõõmule mõelda. siis Ken Ronan ka juba suurem ja saab asjadest aru
liisbett
liisbett
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1418
Registration date : 21/07/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Esm 31 Aug 2009, 12:16

Juhuuu - vana valgete pükste trikk mõjus. Reedel tulid punased, pühap võtsin esimese serophene.
Laste tegu täies hoos Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 662237
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  babyapple Esm 31 Aug 2009, 17:39

Soulshaker, miks serophene-t võtad? Nii kiire lausa või pole ovulatsioonid päris taastunud?
Edukat lapsetegemist igal juhul! Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 173454
babyapple
babyapple
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2705

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Esm 31 Aug 2009, 20:26

Shoulshaker kiiret triibutamist Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 173454 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 173454

Mis ma sulle esilehele kirjutan? Mingeid erilisi soove??
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Esm 31 Aug 2009, 23:15

Teate esimest last tegin nii kaua, et järgmistega lähen kindla peale välja - seepärast ka Serophene.
Freya saime nii esimesel kuul juba.
Ehk ka kolmanda tütre?

Elu on lill Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 866508

Esilehele võib kirjutada: Soulshaker kolmandal ringil Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 662237
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Teis 01 Sept 2009, 08:02

Soulshaker, pöidlad peos su jaoks igatahes!!!
Kas arst oligi nii kena inimene, et kirjutas Serophene ilma pikema jututa? Kui ma olin pool aastat tulutult triipe püüdnud ja arstile kurtsin, siis ta ütles, et kui aastaga pole jäänud, siis hakkame rohtudega kaasa aitama Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 268551
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  mufik Teis 01 Sept 2009, 08:43

Nii äge, nii äge. Elan teile kõigile aktiivselt kaasa. Varsti kolin ise ka siia. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 7 662237
mufik
mufik

Postituste arv : 76
Registration date : 31/03/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 7, lehekülgi kokku 40 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next

Tagasi üles

- Similar topics