O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

+79
Heily
Mustlasplika
missy
sebra23
NeiuT
minake
erlex
Merike T
elefant
pipsa
Puhh
Dixie
annukas
Marianne
anka
Cms
siq29
Monique
muffyns28
naxy
LiisuK
eda21
deelia
pincel
mereliilia
liisa003
sikiA
merli
Tipu
mercaa
tirtzzz
keivi
Elen
sigrid84
kiisumari
mary
jupijuula
myway
heffaklump
Lehise
accra
kristiina
mitike
liisbett
saby
MissTinnu
Athena
kaidih
femmme
Mõrumantsik
HoneyMoon
lemming
pariisitar
kats
Evely
blondygyrl
viplala
VäikeTama
Cat
Ro-Ro
Pärlike
mannu03
tixit
mufik
Iirlane
Gettukas
babyapple
kaicik
Ivika25
Danela
imeline
effike
Mirhel
Paradiisilind
Bibi
liisu
armsake
Soulshaker
Marleen77
83 posters

Lehekülg 9, lehekülgi kokku 40 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next

Go down

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 Empty Re: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

Postitamine  Marleen77 Kolm 02 Sept 2009, 16:43

Ma väljas jah Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 173454
Mina olin usin basaalitaja, ikka on veel kraadiklaas öökapi äärel ja nii imelik on mitte enam kraadida, sellest sain osa mu elust Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 662237
Muide ära sa Soulshaker seda Meelespead nii väga tõsiselt võta, pole just väga usaldusväärne, eriti kui tsükkel võib natuke ebaregulaarne, see võib mõnuga puusse panna...Kui oled inglise keeles kodus, siis kasuta parem FFi, see on palju usaldusväärsem... Aga teste tee kindlasti ja andke aga iga päev tuld, no igaks juhuks Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 173454 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 173454
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009

Tagasi üles Go down

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 Empty Re: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba

Postitamine  Ro-Ro Kolm 02 Sept 2009, 20:23

Mina mõõtsin ka basaali.Aga ega väga palju abiks polnud,kui siis õige pisut. Jõudsin kraadida vaid ühe kuu.Aga ...kui vaadata seda kõverat,siis minul oli vist küll ov täpselt nädal enne oletatavaid päevi...ohh ,jummel mida kõik tibukeste nimel ära ei tule teha :hahaha:
Ro-Ro
Ro-Ro

Postituste arv : 194
Registration date : 23/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ro-Ro Kolm 02 Sept 2009, 20:25

..ahh jaa . Marleen77 ,nihuta ennast esilehel ka veits alla poole(tule triibuliste sekka) Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 94721

Kusjuures ma tegin seda eile..imelik, et see ei õnnestunud :hmmm: :hmmm:
Ro-Ro
Ro-Ro

Tagasi üles Go down

Postitamine  myway Nelj 03 Sept 2009, 09:21

Nii tore on kuulda triibuliste uudiseid! Palju-palju õnne ja muretut ootusaega Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 537301
myway
myway
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 785
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Nelj 03 Sept 2009, 10:02

Oi Marleen77!!!!! Palju-palju õnne!!! Mul on nii hea meel...

Mul on kuidagi väga imelik olla...ei teagi nagu...selline nõrkus..eks näis nädala pärast, kas õnnestus või ei. Kuna mu mehel sattus täpselt samale ajale tööloomingu kriis Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 998953 siis ega me usinad ei olnud... nüüd mehel räiged süümekad... :laugh:
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Nelj 03 Sept 2009, 10:45

Sellise jutuga tuldi siis täna hommikul : Mees võtab järgmise nädala õhtustest kohustustest vabaks, et OV'd maha ei magaks :hahaha:
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2577

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Nelj 03 Sept 2009, 11:13

Soulshaker kirjutas:Sellise jutuga tuldi siis täna hommikul : Mees võtab järgmise nädala õhtustest kohustustest vabaks, et OV'd maha ei magaks :hahaha:
Super :smaili: No siis tõesti peab ju õnnestuma!!!
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  mufik Püh 06 Sept 2009, 18:54

marleen77, palju õnne. Hoian pöialt, et kõik kulgeks ilusti. :01:

Teistele tugevat närvi ja mõnusat meisterdamist. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 173454

Mul hakkavad nüüd täna varsti millagi päevad, et peale neid vist läheb tegutsemiseks. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 888847
mufik
mufik

Postituste arv : 76
Registration date : 31/03/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  imeline Püh 06 Sept 2009, 22:01

Issver-sussver-action! Ei no lugeda on siin tore ja siis korraks (aint korraks siin lugemise ajal) tuleb siuke tunne, et "näh ma tahan ka", aga tegelt ei taha ka. Hoian siin hoopis teile kõigile pöidlaid ja varbaid ja mida kõike hoida saab, et teil hästi läheks. Mulle praegu oma kahest väiksest nubinast piisab. Kui te kolmandale (enamuse jaoks oleks kolmas vist) ringile 5 aasta pärast olete nõus minema siis ma tulen kaasa. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 662237
imeline
imeline
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 Tiitli23
Postituste arv : 1318
Registration date : 17/02/2009

http://mugulalugu.blogspot.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  VäikeTama Püh 06 Sept 2009, 22:47

imeline kirjutas:Issver-sussver-action! Ei no lugeda on siin tore ja siis korraks (aint korraks siin lugemise ajal) tuleb siuke tunne, et "näh ma tahan ka", aga tegelt ei taha ka. Hoian siin hoopis teile kõigile pöidlaid ja varbaid ja mida kõike hoida saab, et teil hästi läheks. Mulle praegu oma kahest väiksest nubinast piisab. Kui te kolmandale (enamuse jaoks oleks kolmas vist) ringile 5 aasta pärast olete nõus minema siis ma tulen kaasa. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 662237

Just-just ma ka :yes2: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 662237
VäikeTama
VäikeTama
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1513

http://elukuiseiklus.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  pariisitar Esm 07 Sept 2009, 00:02

VäikeTama kirjutas:
imeline kirjutas:Issver-sussver-action! Ei no lugeda on siin tore ja siis korraks (aint korraks siin lugemise ajal) tuleb siuke tunne, et "näh ma tahan ka", aga tegelt ei taha ka. Hoian siin hoopis teile kõigile pöidlaid ja varbaid ja mida kõike hoida saab, et teil hästi läheks. Mulle praegu oma kahest väiksest nubinast piisab. Kui te kolmandale (enamuse jaoks oleks kolmas vist) ringile 5 aasta pärast olete nõus minema siis ma tulen kaasa. Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 662237

Just-just ma ka :yes2: Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 662237

Sama siin :smaili: Aga teistele hoian kyll hea meelega p6idlaid :yes2:
pariisitar
pariisitar
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2146

Tagasi üles Go down

Postitamine  effike Esm 07 Sept 2009, 09:00

just, äkki ma 5 aasta pärast tahan ka pesamuna, praegu olen küll konkreetne, et aitab kahest küll.
effike
effike
Omaklubi hõbe
Omaklubi hõbe

Postituste arv : 738

Tagasi üles Go down

Postitamine  kats Esm 07 Sept 2009, 11:11

VäikeTama kirjutas:

sama siin Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 662237
kats
kats
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 2780
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Esm 07 Sept 2009, 11:27

VäikeTama millal siis teisele ringile lähed, kui kolmandale umbes 5 aasta pärast?? Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 173454 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 173454 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 173454
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Esm 07 Sept 2009, 11:55

Ma kolin ka siis siia, triibupüüdmisest küll suurt midagi välja ei tulnud. Alustasime ju 16.augustil ja 5. septembril (oma sünnal) sain esimese triibulise testi ja täna teise (meil saab täna kuu aega pulmadest). Väga ilusad kuupäevad ja mina siis olen :rase: Arstile sain aja 22. septembril. Oma teema avan siis kui keegi mulle seltsi tuleb, üksi ju igav lobiseda Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 173454
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Esm 07 Sept 2009, 12:14

Päris isiklikku raseda blogi oleks ka hea lugeda Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 866508

Ma vist nüüd kolmandaga teen selle ära ja teen päris isikliku ootamise nurga.

Kui meil muidugi õnnestub :rase:
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Ro-Ro Esm 07 Sept 2009, 16:11

Palju õnne Armsake Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 966544 ..ja teretulemast ootajate sekka :rase:
Ro-Ro
Ro-Ro

Tagasi üles Go down

Postitamine  Cat Esm 07 Sept 2009, 16:22

Mina hetkel triipe ei pùùa aga triibud pùùavad mind, nii kahtlane tunne on jàlle.

tegelikult ei oleks mul midagi selle vastu, et lapsed vàikese vanusevahega jààksid Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 662237 Siis vàhemalt oleks neil endil lôbusam pàrast ja meil jààks mehega enda jaoks ka aega, muidu muud polegi kui ùks màhkmevahetus.
Cat
Cat
Administraator

Postituste arv : 5936

http://nicoloan.wordpress.com/

Tagasi üles Go down

Postitamine  saby Esm 07 Sept 2009, 16:32

Palju õnne, armsake! Uskumatu ikka, kui kiiresti teil jälle õnnestus! :01:
saby
saby
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 485
Registration date : 08/06/2009

http://www.tiptheauthors.com

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Esm 07 Sept 2009, 21:31

Palju õnne armsake, see käis tõesti kähku!!!
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  VäikeTama Esm 07 Sept 2009, 22:16

Marleen77 kirjutas:VäikeTama millal siis teisele ringile lähed, kui kolmandale umbes 5 aasta pärast?? Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 173454 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 173454 Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 173454

Ma teen teise ja kolmanda koos Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 527939
Armsakesele palju önne!!!!!!!! Oeh küll on olnud palju pöhjuseid sinu önnitlemiseks viimasel ajal Triibupüüdmine, sellega koosnevad mured, rõõmud ja muu loba - Page 9 662237
VäikeTama
VäikeTama
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1513

http://elukuiseiklus.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  jupijuula Kolm 09 Sept 2009, 08:39

armsake kirjutas:Ma kolin ka siis siia, triibupüüdmisest küll suurt midagi välja ei tulnud. Alustasime ju 16.augustil ja 5. septembril (oma sünnal) sain esimese triibulise testi ja täna teise (meil saab täna kuu aega pulmadest). Väga ilusad kuupäevad ja mina siis olen [You must be registered and logged in to see this image.] Arstile sain aja 22. septembril. Oma teema avan siis kui keegi mulle seltsi tuleb, üksi ju igav lobiseda [You must be registered and logged in to see this image.]

Oi kui tore uudis [You must be registered and logged in to see this image.] Hästi palju õnne ning rõõmsat ja muretut otust!
jupijuula
jupijuula

Postituste arv : 182
Registration date : 08/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Soulshaker Kolm 09 Sept 2009, 08:46

Tahaks ka juba triibuline olla [You must be registered and logged in to see this image.]

Aga testimiseni on veel niipalju aega [You must be registered and logged in to see this image.]
Soulshaker
Soulshaker
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Tagasi üles Go down

Postitamine  Külaline Kolm 09 Sept 2009, 10:27

Mul on kogu aeg selline tunne, et "tahaks ju ka"... Aga ma kardan, et peale kolme last väikese vahega olen ma nagu tühjakspigistatud sidrun. Nii et käin siis teile kaasa elamas ja pöidlaid hoidmas. Aga viie aasta pärast olen raudselt kolmandal ringil!
Anonymous
Külaline
Külaline

Tagasi üles Go down

Postitamine  armsake Kolm 09 Sept 2009, 12:22

VäikeTama- õnnitlege mind jah palju, mulle meeldib [You must be registered and logged in to see this image.] Ega ma siis ilmaasjata kõike ühe perioodi sisse ei mahutanud, tahtsingi meelega [You must be registered and logged in to see this image.] (pulmad, sünnipäev, teine beebi) [You must be registered and logged in to see this image.] Mis veel puudu on, et saaks veel õnnitlusi [You must be registered and logged in to see this image.] Ahjaa, mul tuleb varsti mehega tähtpäev, meil saab 5.oktoobril 6 aastat kooselu, äkki siis saab ka õnnesoove [You must be registered and logged in to see this image.]

Andromache- ma tulen ka umbes 5 aasta pärast kolmandale ringile [You must be registered and logged in to see this image.]
armsake
armsake
Omaklubi kristall
Omaklubi kristall

Postituste arv : 3632

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down

Lehekülg 9, lehekülgi kokku 40 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next

Tagasi üles

- Similar topics