2010 aprillibeebide ootus
+25
carissime
janee
Monique
effike
kats
tixit
armsake
imeline
anka
sirlkits
mannu03
Mirhel
Cat
Iirlane
accra
Ro-Ro
babyapple
kertu009
kiisumari
Marianne
sigrid84
VäikeTama
Marleen77
mary
Pärlike
29 posters
Lehekülg 14, lehekülgi kokku 18
Lehekülg 14, lehekülgi kokku 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Re: 2010 aprillibeebide ootus
Palju õnne emmele ja pisipoisile! [You must be registered and logged in to see this image.]
kats- Omaklubi kristall
-
Postituste arv : 2780
Registration date : 18/02/2009
Marleen palju palju õnne sulle ja sinu pisikesele pojale [You must be registered and logged in to see this image.]
effike- Omaklubi hõbe
- Postituste arv : 738
Registration date : 16/02/2009
Palju õnne emmele ja pojale!!
Monique- Omaklubi kristall
- Sügiselapsed 2009 abimode
Postituste arv : 4383
Registration date : 27/05/2009
Helistasin täna oma ämmakale, ta saatis mind homseks hommikuks erakorralisse, vaatame mis seal räägitakse. [You must be registered and logged in to see this image.]
3 päeva järjest ei olevat normaalne kui kõht toonuses on.
3 päeva järjest ei olevat normaalne kui kõht toonuses on.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Marianne, loodetavasti ikka on kõik korras ja saate murest lahti Miks alles homme hommikul erakorralisse - sinna saaks ju kohemaid minna
Ärge ainult mind nüüd ainsana aprillisünnitajaks jätke
Ärge ainult mind nüüd ainsana aprillisünnitajaks jätke
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Aga sellepärast, et mu mees tuleb tunni pärast koju (nädala sees on praktikal Tallinnast väljas) ja ma tahan temaga koos minna.
Memmekas olen! [You must be registered and logged in to see this image.]
Sünnitamiseni vaevalt asi veel läheb kuigi arst telefonis ähvardas küll. Ma ei võta seda aga eriti tõsiselt sest kui eelmine kord talle toonustest rääkisin siis ütles küll, et no-spa'd pole vaja võtta, see kõik on nii loomulik. Ma ei tea kuhu nüüd eile see "loomulikkus" kadus? Üks päev üks jutt, teine päev teine.. ma võtan endale õiguseks siis teha statistiline keskmine! [You must be registered and logged in to see this image.]
Eks sisetunne ka ütle asju. [You must be registered and logged in to see this image.]
Memmekas olen! [You must be registered and logged in to see this image.]
Sünnitamiseni vaevalt asi veel läheb kuigi arst telefonis ähvardas küll. Ma ei võta seda aga eriti tõsiselt sest kui eelmine kord talle toonustest rääkisin siis ütles küll, et no-spa'd pole vaja võtta, see kõik on nii loomulik. Ma ei tea kuhu nüüd eile see "loomulikkus" kadus? Üks päev üks jutt, teine päev teine.. ma võtan endale õiguseks siis teha statistiline keskmine! [You must be registered and logged in to see this image.]
Eks sisetunne ka ütle asju. [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Nooo vott,mul ka siis täna kella 5-st hommikul kuni-no ikka 8 oli kõht iga natukese aja tagant toonuses,alguses tundusid isegi valulikud aga üles tõustes enam nagu polnud,lihtsalt väga ebamugav. Ei tea jah,ehk need siis mõnel raseduse lõpupoole normaalsed-no ma loodan,et on.
Aga kuidas teil üldiselt on? Minul tegelikult väga hästi,liikumisega veel raskusi pole,magada üldjuhul saan normaalselt,kui und on ( mida viimaselajal vääga palju pole,muidu olin ikka kõva magaja... 12-13 h jutti:D) Kaalu ka vääga palju juures pole minuarust,no 35-daks nädalaks ca 12 kg. ootusärevust veel väga väga pole,kuna nii palju asju tegemata,apteegis käimata ja voodi ostmata ja tita riided läbi pesemata/triikimata..Oiijah aga küll jõuab:)
Olge tublid!
Aga kuidas teil üldiselt on? Minul tegelikult väga hästi,liikumisega veel raskusi pole,magada üldjuhul saan normaalselt,kui und on ( mida viimaselajal vääga palju pole,muidu olin ikka kõva magaja... 12-13 h jutti:D) Kaalu ka vääga palju juures pole minuarust,no 35-daks nädalaks ca 12 kg. ootusärevust veel väga väga pole,kuna nii palju asju tegemata,apteegis käimata ja voodi ostmata ja tita riided läbi pesemata/triikimata..Oiijah aga küll jõuab:)
Olge tublid!
sirlkits- Postituste arv : 49
Registration date : 12/01/2010
Tere aprillikad
Nagu näha, siis olete kõik juba teadlikud, mis meil siin vahepeal toimus
Nagu VäikeTama juba kirjutas, siis sündis meie poja Kaysee 1.märts kell 16.49, kaalus 2652g ja 48cm pikk! Alguse sai see kõik ka tihedate ja valusate toonustega, nii,et võtke neid ikka tõsiselt ja hoidke ennast!!
Meie saime eile ka haiglast koju ja kodus on ikka nii mõnus olla, kuigi nii imelik on olla, just olin ju rase ja veel oli 1 kuu oodata ja nüüd poja juba siin [You must be registered and logged in to see this image.] ja ma ei olegi enam rase [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne loodan, et kõik ikka korras ja te oodake siin ikka ilusti aprill ära!!
Nagu näha, siis olete kõik juba teadlikud, mis meil siin vahepeal toimus
Nagu VäikeTama juba kirjutas, siis sündis meie poja Kaysee 1.märts kell 16.49, kaalus 2652g ja 48cm pikk! Alguse sai see kõik ka tihedate ja valusate toonustega, nii,et võtke neid ikka tõsiselt ja hoidke ennast!!
Meie saime eile ka haiglast koju ja kodus on ikka nii mõnus olla, kuigi nii imelik on olla, just olin ju rase ja veel oli 1 kuu oodata ja nüüd poja juba siin [You must be registered and logged in to see this image.] ja ma ei olegi enam rase [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne loodan, et kõik ikka korras ja te oodake siin ikka ilusti aprill ära!!
Marleen77- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009
Nii vahva, Marleen!
Mul on siin komplikatsioone.. reedel läksin erakorralisse, kutsuti tagasi nii eilseks kui tänaseks kui esmaspäevaks KTG'ks. Ähvardavad hospitaliseerimisega. [You must be registered and logged in to see this image.]
Kus krt müüakse tugikaartega imetamisrinnahoidjaid??? Ma käisin eile Ülemiste ja Rocca al Mare kõik poed läbi ja njetu. [You must be registered and logged in to see this image.]
Mul on siin komplikatsioone.. reedel läksin erakorralisse, kutsuti tagasi nii eilseks kui tänaseks kui esmaspäevaks KTG'ks. Ähvardavad hospitaliseerimisega. [You must be registered and logged in to see this image.]
Kus krt müüakse tugikaartega imetamisrinnahoidjaid??? Ma käisin eile Ülemiste ja Rocca al Mare kõik poed läbi ja njetu. [You must be registered and logged in to see this image.]
Viimati muutis seda Marianne (Püh 14 Märts 2010, 15:55). Kokku muudetud 1 kord
Marianne- Moderaator
Marleen, kas pilte ka näitame? Ma ei suuda ära oodata!!!!! Marianne-kallike, küll kõik läheb hästi! Ära sa ennast remontide-värkidega vaeva, las mees nokitseb, kui linna puhkama tuleb
Marleen:
Ma unustasin ka enne pilte küsida! [You must be registered and logged in to see this image.]
Uudishimu on nii suur!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
VäikeTama:
Jajah, mees tuleb ja teeb.. köögipõranda sai reedel maha aga nüüd oleme 2 päeva arstide (ootamise) peale raisanud.. eile õhtul ei jõudnud midagi teha ja täna pärast haiglas käimist varastas mu pappaa oma väimehe! [You must be registered and logged in to see this image.] Niipaljukest siis asjade tegemisest, eks ta poole ööni siis tee ja hommikul siis Tallinnast välja.. ja ma haiglasse jälle uuringutele. ÕÕÕõõõõh.
Nüüd ma saan aru miks inimestele haiglad ei meeldi! [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma unustasin ka enne pilte küsida! [You must be registered and logged in to see this image.]
Uudishimu on nii suur!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
VäikeTama:
Jajah, mees tuleb ja teeb.. köögipõranda sai reedel maha aga nüüd oleme 2 päeva arstide (ootamise) peale raisanud.. eile õhtul ei jõudnud midagi teha ja täna pärast haiglas käimist varastas mu pappaa oma väimehe! [You must be registered and logged in to see this image.] Niipaljukest siis asjade tegemisest, eks ta poole ööni siis tee ja hommikul siis Tallinnast välja.. ja ma haiglasse jälle uuringutele. ÕÕÕõõõõh.
Nüüd ma saan aru miks inimestele haiglad ei meeldi! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Oi Marianne,loodan, et kõik ikka korras!! Ära üle pinguta, eks!! Mis sul seal siis valesti on? Anna ikka teada, mis toimub!!
Varsti panen Orkutisse paar pilti üles
Varsti panen Orkutisse paar pilti üles
Marleen - tore, et teil kenasti läheb ja pojul on väga huvitav (igati heas mõttes) nimi
Marianne - loodan, et teie mured on ka lahenenud või lahenemas. Hoia ikka, jah, meid ka kursis, et mis toimub ja peamine: hoia ennast ning kõhubeebit!
sirlkits - mul sama teema, et magada saan, kui und on. Üllataval kombel on asendi leidmine kergem, kui esimese raseduse ajal, mil lisapatju ja -tekke kasutasin. Liikumine pole ka probleem - mitmekilomeetrised jalutuskäigud tütrega pole veel kaugeltki unustatud tema minu jaoks (tänagi pidin jälle jalgsi arstil käima).
Mul endal toonused üldiselt vähemaks jäänud, kuid aeg-ajalt kimbutavad ikka päris ebameeldivad valud alaseljas ja -kõhus. Üldiselt, mida päev edasi (või pigem isegi nädal edasi), seda vähem ma ka igasugu asjade pärast põen - tahaksin uskuda, et laps sünnib ikkagi siis, kui tema jaoks see õige aeg on, mis ei tähenda, et ma kiirelt ei reageeriks, kui mul valud ja toonused näiteks ühel ajal käima hakkaksid. Hetkel kulub peamine energia siiski vanema tütre peale ja alles täna, kui meheõega rääkisin, meenus mulle, et mul vist polegi korralikku beebikomplektigi lapse koju toomiseks (viisin kunagi vanemate juurde hoiule pisikesed asjad või tagastasin meheõele)
Huvitav, et täna anti mulle järgmine arsti aeg 31. märtsiks, "juhul, kui siis veel ühes tükis olen". Ja öeldi, et, kui laps peaks vahepeal sündima, helistaksin ning teada annaksin. Lisaks pakuti välja rasestumisvastaseid vahendeid. Olin täitsa nagu puuga pähe saanud, sest eelmine kord räägiti a la seesugust juttu neli nädalat enne tähtaega (sünnitasin nädal hiljem), aga seekord on mul kenast veel kuus nädalat aega ja kolmekümne esimeseks pole mul kuidagi veel ajalist beebit . Igal juhul plaanin ma ise endiselt patriootiliselt aprillikaks alla jääda
Marianne - loodan, et teie mured on ka lahenenud või lahenemas. Hoia ikka, jah, meid ka kursis, et mis toimub ja peamine: hoia ennast ning kõhubeebit!
sirlkits - mul sama teema, et magada saan, kui und on. Üllataval kombel on asendi leidmine kergem, kui esimese raseduse ajal, mil lisapatju ja -tekke kasutasin. Liikumine pole ka probleem - mitmekilomeetrised jalutuskäigud tütrega pole veel kaugeltki unustatud tema minu jaoks (tänagi pidin jälle jalgsi arstil käima).
Mul endal toonused üldiselt vähemaks jäänud, kuid aeg-ajalt kimbutavad ikka päris ebameeldivad valud alaseljas ja -kõhus. Üldiselt, mida päev edasi (või pigem isegi nädal edasi), seda vähem ma ka igasugu asjade pärast põen - tahaksin uskuda, et laps sünnib ikkagi siis, kui tema jaoks see õige aeg on, mis ei tähenda, et ma kiirelt ei reageeriks, kui mul valud ja toonused näiteks ühel ajal käima hakkaksid. Hetkel kulub peamine energia siiski vanema tütre peale ja alles täna, kui meheõega rääkisin, meenus mulle, et mul vist polegi korralikku beebikomplektigi lapse koju toomiseks (viisin kunagi vanemate juurde hoiule pisikesed asjad või tagastasin meheõele)
Huvitav, et täna anti mulle järgmine arsti aeg 31. märtsiks, "juhul, kui siis veel ühes tükis olen". Ja öeldi, et, kui laps peaks vahepeal sündima, helistaksin ning teada annaksin. Lisaks pakuti välja rasestumisvastaseid vahendeid. Olin täitsa nagu puuga pähe saanud, sest eelmine kord räägiti a la seesugust juttu neli nädalat enne tähtaega (sünnitasin nädal hiljem), aga seekord on mul kenast veel kuus nädalat aega ja kolmekümne esimeseks pole mul kuidagi veel ajalist beebit . Igal juhul plaanin ma ise endiselt patriootiliselt aprillikaks alla jääda
-
Mind hospitaliseeriti täna ära.
Keegi midagi eriti ei räägi. Homme saab rohkem teada kui arst tuleb.
Siis saab ka teada, et kas ja millal ma koju pääsen.
Teemaks toonused ja tita imelikud südamelöögid.
Keegi midagi eriti ei räägi. Homme saab rohkem teada kui arst tuleb.
Siis saab ka teada, et kas ja millal ma koju pääsen.
Teemaks toonused ja tita imelikud südamelöögid.
Marianne- Moderaator
Oi, Marianne - pai teile Vähemalt olete spetsialistide järelvalve all ning saate ilmselt ka asjakohast abi.
-
Oh Marianne, aga tõesti hea, et olete haiglas ja nad hoiavad teil mõlemal silma peal!! Loodan, et see on mingi väike vingerpuss ja paari päeva pärast jälle kodus! Puhkad natuke ja siis loodetavasti kõik jälle tip-top!
Marianne kuidas sul läheb?
Heip
Teisipäeval sain haiglast välja ja järgmised päevad olin nagu zombi, olin enamus ajast pikali või magasin. Kõik see teema võttis vaimselt nii läbi. [You must be registered and logged in to see this image.]
Nüüd hakkan iga nädal käima KTG's kontrollis tita südamega. Oeh.
Kummaline kui otsatult võib ühte inimest armastada keda isegi ei tea.. et milline ta on või kes ta on. Kui haiglas beebide kraaksumist kuulsin (sünnitusosakonnast) siis oli mul nutt kohe kurgus.
Siiski, mu kallis on ikka veel aktiivne ja tugev poiss, annab endast ikka ribide vahel tunda. [You must be registered and logged in to see this image.] See aeg mil haiglas olin oli tita ka väga ettevaatlik ja ainult siputas natuke vahepeal.. eks ta elas mu murele kaasa, vaeseke.
Eile oli koolis viimane seminar, nüüd on kooliga selleks kevadeks okei ja remont ka enam-vähem valmis, mees asjatab ise lõpuni, andis mulle käsu lihtsalt puhata ja ilus olla. Beebi asjad ka ostetud. Mõni asi veel puudu aga need saab ka mees osta kui poodi saadan.
Teisipäeval sain haiglast välja ja järgmised päevad olin nagu zombi, olin enamus ajast pikali või magasin. Kõik see teema võttis vaimselt nii läbi. [You must be registered and logged in to see this image.]
Kummaline kui otsatult võib ühte inimest armastada keda isegi ei tea.. et milline ta on või kes ta on. Kui haiglas beebide kraaksumist kuulsin (sünnitusosakonnast) siis oli mul nutt kohe kurgus.
Siiski, mu kallis on ikka veel aktiivne ja tugev poiss, annab endast ikka ribide vahel tunda. [You must be registered and logged in to see this image.] See aeg mil haiglas olin oli tita ka väga ettevaatlik ja ainult siputas natuke vahepeal.. eks ta elas mu murele kaasa, vaeseke.
Eile oli koolis viimane seminar, nüüd on kooliga selleks kevadeks okei ja remont ka enam-vähem valmis, mees asjatab ise lõpuni, andis mulle käsu lihtsalt puhata ja ilus olla. Beebi asjad ka ostetud. Mõni asi veel puudu aga need saab ka mees osta kui poodi saadan.
Marianne- Moderaator
Marianne tore, et haiglast välja said. Puhka ilusti ja hoia ennast [You must be registered and logged in to see this image.] Ilusat ootusaja lõppu, loodame, et läheb kergelt. Peatselt kohtute oma pojukesega. Nii vahva. [You must be registered and logged in to see this image.] Mäletan seda lõppu nii hästi. Mõtlesin iga päev, milline ta küll välja näeb. Kui see hetk lõpuks kätte jõudis, nutsime mehega mõlemad [You must be registered and logged in to see this image.]
Nii armas, Monique! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
[You must be registered and logged in to see this image.]Marianne kirjutas:Heip
See oli tõesti unustamatu hetk. [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne nii hea sinust kuulda!! Sa puhka ja hoia ennast nüüd kohe eriti, eks ja mees las jah siblib sinu eest ka!! Kalli, kalli!!
Aitäh teile toetuse eest! [You must be registered and logged in to see this image.]
Monique, ma vist juba umbes kujutan seda momenti ette..
Marleen, ma vaatasin Su beebi pilte Orkutist... Niiiiiiiiii võrratult nunnu poiss on Sul!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Monique, ma vist juba umbes kujutan seda momenti ette..
Marleen, ma vaatasin Su beebi pilte Orkutist... Niiiiiiiiii võrratult nunnu poiss on Sul!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Marianne kirjutas: Marleen, ma vaatasin Su beebi pilte Orkutist... Niiiiiiiiii võrratult nunnu poiss on Sul!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Aitäh [You must be registered and logged in to see this image.]
Lehekülg 14, lehekülgi kokku 18 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18
Similar topics
» Oktoobrikad 2010
» Maimupskinid 2010
» Kokkutulek 17.08.2010
» Märtsikad 2010
» Üritused Tallinnas ja Harjumaal
» Maimupskinid 2010