2010 aprillibeebide ootus
+25
carissime
janee
Monique
effike
kats
tixit
armsake
imeline
anka
sirlkits
mannu03
Mirhel
Cat
Iirlane
accra
Ro-Ro
babyapple
kertu009
kiisumari
Marianne
sigrid84
VäikeTama
Marleen77
mary
Pärlike
29 posters
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 18
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Re: 2010 aprillibeebide ootus
Meil mandariinidega viimastel kordadel juba niimoodi, et mees toob kaks kilo korraga ja järgmiseks päevaks jääb paar üksikut - kõik sööme neid praegu täiel rinnal
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Mul asi nii, et kui näen mandariine, siis on isu suur, aga heal juhul 1-3 söön lõpusk ära...
Marleen77- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009
Jep!
Aga sellega pidi ka ettevaatlik olema - apelsinid ja mandariinid olevat suured allergeenid.
Ka luuavarrest võib pauku tulla! [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma lähen nüüd lund rookima. Mõnus pehme lumi! [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga sellega pidi ka ettevaatlik olema - apelsinid ja mandariinid olevat suured allergeenid.
Ka luuavarrest võib pauku tulla! [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma lähen nüüd lund rookima. Mõnus pehme lumi! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Kõik tsitruselised on allergeenid, kuid ma leian, et mandariinid on asi, mida ma täielikult oma toidulaualt ei eelmalda, natukle ju ikka võib. Ma arvan, et maks. kilo nädalas pole liiga palju...
Ei, muidugi, kõike võib süüa aga mõistuse piires.
Kes ütles, et kui magusaisu on siis ootad plikat? Loll jutt!
Minul on eriti kiuslikud päkapikud, tõid täna hommikul terve suure tahvli Geisha shokolaadi.. võite 3x ära arvata, et kas ma panin selle kõik kohe pintslisse või mitte. [You must be registered and logged in to see this image.]
Minul on eriti kiuslikud päkapikud, tõid täna hommikul terve suure tahvli Geisha shokolaadi.. võite 3x ära arvata, et kas ma panin selle kõik kohe pintslisse või mitte. [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Tsitruselised, pähklid jms on tõepoolest suured allergeenid, eriti kui perekonnas on soodumus toiduallergiaks. Õnneks meil on praegusel lapsel vaid korra esinenud allergiat ja see oli nüüd kas liigsuurest munavalgekogusest või üldse mitte toidust. Meil mehega õnneks toiduallergiat pole ega ka meie peredes. Samas, eks iga lapse geenipagas on erinev ja tasub ettevaatlik olla ka minul, aga ma siiski olen pigem seda meelt, et kui miski raseduse ajal väga isutab, võib selle taga olla konkreetse aine vajadus. Mul teisigi tuttavaid, kes kilode viisi mandariine rasedana puginud (ma ise sõin Liisega meeletult maasikaid, mis veel suurem oht) ja seni pole kellegi lapsel miskit lahti.
Mul on viimastel nädalatel suur shokolaadiisu, aga pole eriti võimalust olnud sellele alla anda. Ja sealihapraadi võiks ka iga päev süüa
Mul on viimastel nädalatel suur shokolaadiisu, aga pole eriti võimalust olnud sellele alla anda. Ja sealihapraadi võiks ka iga päev süüa
-
Ühel meelel sinuga!! Mul ei olnud tüdrukut oodates üldse magusa isu, aga nüüd on küll üpris tihti! [You must be registered and logged in to see this image.]Marianne kirjutas:
Mina olen aru saanud, et nende sooennustustega on üldse nii, et võta üks ja viska teist Eelmine kord viitas kõik poisile, aga tuli ikka tüdruk. Seekord ei viita miski millelegi - isutab, mis juhtub, iiveldus on "valel" ajal ja palju muud seesugust
-
Hei! Kuidas teil vahepeal läinud on? Kõhud pühadega palju kasvanud? Mul algasid pühad paljutõotavalt, aga nüüd vaatan, et oleks pidanud rohkemgi sööma ja kosuma, aga mul see tavaline jama, et toit raseduse ajal maitseb, aga palju süüa ei saa, sest täiskõhutunne tuleb marukiirelt
Kadestasin siin teid teie väikeste mürgeldiste pärast, aga nüüd tundub, et minu pisike ka end keeranud ja pole enam seljaga kõhuseina poole ning oi-oi, kui aktiivne ta nüüd on. Vahel saan selliseid matse, et tunne justkui oleks tivolis pea alaspidi langemisel, kus kõhus jõnks käib ja hing kinni tahab jääda. Õnneks on sellised matsud enamasti pikali olles tulnud, aga eelmisest rasedusest küll taolist tunnet ei mäleta.
Kadestasin siin teid teie väikeste mürgeldiste pärast, aga nüüd tundub, et minu pisike ka end keeranud ja pole enam seljaga kõhuseina poole ning oi-oi, kui aktiivne ta nüüd on. Vahel saan selliseid matse, et tunne justkui oleks tivolis pea alaspidi langemisel, kus kõhus jõnks käib ja hing kinni tahab jääda. Õnneks on sellised matsud enamasti pikali olles tulnud, aga eelmisest rasedusest küll taolist tunnet ei mäleta.
-
[You must be registered and logged in to see this image.] Ma räägin siiamaani kõikidele kuidas ma ükspäev pidin kapiäärest kinni haarama, et püsti jääda!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
No niiiii aktiivne poiss on!!! Eile käisin NO99-s ja vaatasin lõpuks GEPi ära.. aga see ei olnud ainuke asi mida vaatasin.. üks teine tegelane tahtis ka tähelepanu ja toksis läbi särgi on lällusid [You must be registered and logged in to see this image.] Täitsa näha oli kohe!!! Mitte muidugi jalad aga näha oli mühk kui tegelane jälle virutas!
Natuke hirmutav on ka.. mõte sellest, et kui ta juba 500 grammisena selliseid asju teeb siis... mis siis saab kui ta 3 kilo juurde võtab??? [You must be registered and logged in to see this image.]
No niiiii aktiivne poiss on!!! Eile käisin NO99-s ja vaatasin lõpuks GEPi ära.. aga see ei olnud ainuke asi mida vaatasin.. üks teine tegelane tahtis ka tähelepanu ja toksis läbi särgi on lällusid [You must be registered and logged in to see this image.] Täitsa näha oli kohe!!! Mitte muidugi jalad aga näha oli mühk kui tegelane jälle virutas!
Natuke hirmutav on ka.. mõte sellest, et kui ta juba 500 grammisena selliseid asju teeb siis... mis siis saab kui ta 3 kilo juurde võtab??? [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Ma võin lohutada sellega, et umbes 30ndast nädalast on lapsel juba nii vähe ruumi kõhus, et selliseid äkilisi liigutusi, nagu praegu, nad enam teha ei saa. Praegu ong kõige aktivsem periood, kui nad veel kõhus igatepidi keerama-pöörama mahuvad Samas lõpus võib probleeme olla sellega, kui surutakse põiele või antakse jalahoope ribidesse (viimasest mina eelmse rasedusega pääsesn, aga eks näis, kuidas seekord läheb).
-
See oli nüüd lohutus? [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma mõtlen sellist asja, et kas nad suuremana põie pihta virutades "õnnetust" ei või põhjustada? [You must be registered and logged in to see this image.]
Tekivad igasugused imelikud mõtted. [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma mõtlen sellist asja, et kas nad suuremana põie pihta virutades "õnnetust" ei või põhjustada? [You must be registered and logged in to see this image.]
Tekivad igasugused imelikud mõtted. [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Ma ei usu, et see õnnetusi väga põhjustaks, kui sa just ekstreemselt kaua põit kinni ei hoia Aga, kui surve põiele suur on, siis oleneb kõik vaagnapõhjalihaste treenitusest, et kas naerdes, köhides ja aevastades võib lõpus lekkeid tekkida või mitte... Ma esimese lapsega neid lihaseid ei treeninud ja erilist hullu ka polnud, aga peale sünnitust millalgi hakkasin juba treenima, kuid siis jäin rasedaks ja peale seda olen jälle loorberitele jäänud
-
Kaunist vana aasta lõppu teile ja teie peredele, ning head uut aastat!
Head uut aastat teile!
-
Ilusaimat uut aastat!!
Armastust ja rõõmu!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Armastust ja rõõmu!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Oi see aasta saab põnev olema ja täis muutusi ja armastust
Seda kahtlemata!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
No hei! Nii vaikne siin jälle!!!
Kuidas punud end üleval peavad?
Minu oma näitab iseloomu veel niikaua kui mahub
Toksib ikka kõvasti.
Toonused on hakanud tekkima...
Päevas tuleb vähemalt korra ära. Tavaliselt just hommikuti. Mulle need ei meeldi.
Kuidas teil?
Kuidas punud end üleval peavad?
Minu oma näitab iseloomu veel niikaua kui mahub
Toksib ikka kõvasti.
Toonused on hakanud tekkima...
Päevas tuleb vähemalt korra ära. Tavaliselt just hommikuti. Mulle need ei meeldi.
Kuidas teil?
Marianne- Moderaator
Mul on ka poiss ikka väga, väga aktiivne mulle see meeldib, annab südamerahu
Toonuseid nagu pole, kuigi natuke raskeks on läinud kõhu kaasa kandmine. Kiiresti ei saa enam üldse käia, kohe lööb piste sisse, aga eks ma siis uimerdan ja siis on hästi 3 nädalat veel tööl käia, siis saab töö otsa ja saan ka korra koju käima
Toonuseid nagu pole, kuigi natuke raskeks on läinud kõhu kaasa kandmine. Kiiresti ei saa enam üldse käia, kohe lööb piste sisse, aga eks ma siis uimerdan ja siis on hästi 3 nädalat veel tööl käia, siis saab töö otsa ja saan ka korra koju käima
Mul ka aktivist kõhus, eriti õhtuti. Nädalake tagasi oli lausa öö, kus ta ei andnud mulle üldse sõba silmale
Mul kõht veel raske pole ja toonused on ka just pigem vähemaks jäänud. Tundub, et mul kõhubeebiga hetkel pingevaba aeg
Mul kõht veel raske pole ja toonused on ka just pigem vähemaks jäänud. Tundub, et mul kõhubeebiga hetkel pingevaba aeg
-
Oo, Pärlike, ka Sinu beebi on möllama hakanud!
Aktiivsed beebid on ägedad Tõepoolest, nagu Marleen ütles, see tekitab kindlustunnet.
Mul on nii, et mõni päev tunnen end nagu suleke, teisel päeval ei jaksa trepistki üles end vinnata
Aga enesetunne on küll hea.
aijah, kahju on ainult sellest, et ujumas ei saa veel käia. Jäin haigeks nädal enne jõule ja olin nüüd siiamaani tõbine. Nüüd nädal aega on normaalne olla olnud. Ainult nohu on veel.. Igaks juhuks siiski veel basseini ei roni. Kuigi tahaks.
Aktiivsed beebid on ägedad Tõepoolest, nagu Marleen ütles, see tekitab kindlustunnet.
Mul on nii, et mõni päev tunnen end nagu suleke, teisel päeval ei jaksa trepistki üles end vinnata
Aga enesetunne on küll hea.
aijah, kahju on ainult sellest, et ujumas ei saa veel käia. Jäin haigeks nädal enne jõule ja olin nüüd siiamaani tõbine. Nüüd nädal aega on normaalne olla olnud. Ainult nohu on veel.. Igaks juhuks siiski veel basseini ei roni. Kuigi tahaks.
Marianne- Moderaator
Tere:))
Oeh,No Tere!
Kuidas teil aprillikad siin siis läinud ka on??
Minul tähtaeg 17 aprill... Kaalu juures 6 kg.. Algkaal oli 58 :P
hea on olla.. Kõhus on üks terve ja tubli poja..
Enesetunne on suhteliselt hea,söögiisu on ainult meeletu viimaselajal:D
Kuidas teil aprillikad siin siis läinud ka on??
Minul tähtaeg 17 aprill... Kaalu juures 6 kg.. Algkaal oli 58 :P
hea on olla.. Kõhus on üks terve ja tubli poja..
Enesetunne on suhteliselt hea,söögiisu on ainult meeletu viimaselajal:D
sirlkits- Postituste arv : 49
Registration date : 12/01/2010
sirlkits! Tore, et meid lisandub
Ma astusin ka täna pärast meeletut söömingut kaalule ja sedasi, täis kõhuga, tuli viis lisakilo kenasti ära, tundub, et kosume lõpuks normaalselt.
Ja ikka olen ma ainuke, kes lapse sugu ei tea...
Ma astusin ka täna pärast meeletut söömingut kaalule ja sedasi, täis kõhuga, tuli viis lisakilo kenasti ära, tundub, et kosume lõpuks normaalselt.
Ja ikka olen ma ainuke, kes lapse sugu ei tea...
-
sirlkits ja mõnusat lõpupaisumist meiega!!
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Similar topics
» Oktoobrikad 2010
» Maimupskinid 2010
» Kokkutulek 17.08.2010
» Märtsikad 2010
» Üritused Tallinnas ja Harjumaal
» Maimupskinid 2010
» Kokkutulek 17.08.2010