2010 aprillibeebide ootus
+25
carissime
janee
Monique
effike
kats
tixit
armsake
imeline
anka
sirlkits
mannu03
Mirhel
Cat
Iirlane
accra
Ro-Ro
babyapple
kertu009
kiisumari
Marianne
sigrid84
VäikeTama
Marleen77
mary
Pärlike
29 posters
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 18
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Re: 2010 aprillibeebide ootus
Aga siis me oleme ju enam-vähem samal kaugusel [You must be registered and logged in to see this image.]
Kas Sul kõtu juba kasvab?? [You must be registered and logged in to see this image.]
Kas Sul kõtu juba kasvab?? [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Oo-jaa - mul juba mõnus ümarik punu ees ja see silmaga ka teistele nähtav :yes2: Kuidas sul endal?
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Eh, ma siis ju jupp maad teist ees... mul saab homme 20 nädalat täis, väike juubel ma peaks mainima [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma hakkasin ka see kord liigutusi ikka väga varakult tundma ja nüüd on juba pikka aega ikka iga päev suur mürgeldus kõhus [You must be registered and logged in to see this image.] Imelik on aga see, et nädalavahetustel on ta väga vaikne, harva saan mõned mütsud ja kui esmaspäeva käes, siis läheb jälle lahti, ta puhkab vist minuga koos nädalavahetusel, väsib nädala sees ära [You must be registered and logged in to see this image.]
Pärlike kas loodategi, et tüdruk või on teil suva? ja sa Marianne, kas on eelistus ka või ei ole?
Ma hakkasin ka see kord liigutusi ikka väga varakult tundma ja nüüd on juba pikka aega ikka iga päev suur mürgeldus kõhus [You must be registered and logged in to see this image.] Imelik on aga see, et nädalavahetustel on ta väga vaikne, harva saan mõned mütsud ja kui esmaspäeva käes, siis läheb jälle lahti, ta puhkab vist minuga koos nädalavahetusel, väsib nädala sees ära [You must be registered and logged in to see this image.]
Pärlike kas loodategi, et tüdruk või on teil suva? ja sa Marianne, kas on eelistus ka või ei ole?
Marleen77- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009
Tegelikult on südameunistus ikka poiss, nagu eelmisegagi, aga ka tüdrukud on vahvad ja meile ikka peamine, et laps terve oleks!
-
Nii tüüpiline, mina soovisin tüdrukut ja saan poisi, teie soovisite poissi ja saite tüdruku, loodame, et see kord saate poja, kuigi nagu sa juba ise ütlesid, kõige tähtsam on, et laps on elus ja terve!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Pärlike kirjutas:Tegelikult on südameunistus ikka poiss aga ka tüdrukud on vahvad ja meile ikka peamine, et laps terve oleks!
Sama siin! [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga jah, kõtu kasvab. Hommikul on väiksem, õhtul suurem [You must be registered and logged in to see this image.]
Liigutab tuntavalt ca kord nädalas, teised korrad lihtsalt tajun teda kui ta ärkvel on [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
No siis saate kindlasti mõlemad tüdrukud, no minu kiuste ju [You must be registered and logged in to see this image.]
Mulle tuli täna postkasti teade: "Teie geeniuuring (nn Triple test) oli korras, kõike head!". Mõnus teada, ehkki ma ei osanudki midagi karta.
-
Aga tore kui selline positiivne üllatus tuli [You must be registered and logged in to see this image.]
See on nii hea kui haigla kursis hoiab!
Teil ju ei iivelda enam, ega ju? [You must be registered and logged in to see this image.]
Teil ju ei iivelda enam, ega ju? [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Käisin täna arsti juures, mõõdeti kõhtu ja kuulati tita südant.. see paras omaette olija, ultraheli ja muud võõrad ei meeldi, tõmbab oma nurka ära. Ämmaemandal ikka andis otsida teda. [You must be registered and logged in to see this image.]
Minu väike kallis nihverdis. [You must be registered and logged in to see this image.]
16 detsember on LA, ei jõua ära oodata! [You must be registered and logged in to see this image.]
Minu väike kallis nihverdis. [You must be registered and logged in to see this image.]
16 detsember on LA, ei jõua ära oodata! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Mul ka esimene laps puges pidevalt doppleri eest peitu ja stetoskoobi ka - väga raske oli ta südametööd leida. Ultrahelis peitis jällegi sugu. Loodan, et see laps, keda praegu kannan, nii häbelik pole.
Mul ikka vahepeal õrnalt iiveldab (pigem on see isutus ja vahel väikesed öökimishood) , aga päris mitu päeva pole enam oksendanud, nii et loodan, et mul ka asi paranemas.
Mul uinumisega viimasel ajal probleeme. Asendid ei sobi ja miljon mõtet kogu aeg peas Hommikul ajab aga laps mind üles ja siis käin pidevalt nagu "kapsas" ringi
Mul ikka vahepeal õrnalt iiveldab (pigem on see isutus ja vahel väikesed öökimishood) , aga päris mitu päeva pole enam oksendanud, nii et loodan, et mul ka asi paranemas.
Mul uinumisega viimasel ajal probleeme. Asendid ei sobi ja miljon mõtet kogu aeg peas Hommikul ajab aga laps mind üles ja siis käin pidevalt nagu "kapsas" ringi
-
Hehe, Pärlike, Sinu tickeri järgi ma saan lapse 2 päeva enne Sind kätte [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga lahe, mulle need tickerid jubedasti meeldivad [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga lahe, mulle need tickerid jubedasti meeldivad [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Ma ka vaatasin enne, et mis suva järgi need tickerid nüüd seda aega arvutavad Iseasi, et äkki üks arvestab mingit liigaastat (on see tulemas?)
-
tickersi puhul saab panna ajavööndi ehk see mõjutab [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma ei pannud seda ajavööndi asja tähelegi.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga samas, niikuinii ei tea ju millal väike tegelane otsustab tulla [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma vaatan iga nädal sellist asja:
https://www.youtube.com/watch?v=rCPY0PCKdiU
Nii armas [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga samas, niikuinii ei tea ju millal väike tegelane otsustab tulla [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma vaatan iga nädal sellist asja:
https://www.youtube.com/watch?v=rCPY0PCKdiU
Nii armas [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Ma ka neile ajavöönditele ja muule väga tähelepanu ei pööra, sest ma niikuinii ei oota, et laps täkkesse tähtpäeval sünniks.
-
Kuidas nüüd tervis, olemine? [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Tervise koha pealt ei taha ära sõnuda, aga hetkel mul on väga hea, ainult et mees on tõbine olnud ja pisike mul kodus päris haigevõitu
Rasedusaegne enesetunne on ka parem. Olen eriti õnnelik selle üle, et nina ei jookse enam iga päev verd - see oli väga tüütu kõrvalnäht ja iiveldamine hakkab ka tõesti ikkagi raugema. Inimlikum on olla küll ja kõht kasvab nii, et tahaks vahel küsida talt, et kuhu sul kiiret
Kuidas endal?
Rasedusaegne enesetunne on ka parem. Olen eriti õnnelik selle üle, et nina ei jookse enam iga päev verd - see oli väga tüütu kõrvalnäht ja iiveldamine hakkab ka tõesti ikkagi raugema. Inimlikum on olla küll ja kõht kasvab nii, et tahaks vahel küsida talt, et kuhu sul kiiret
Kuidas endal?
-
Need ninaverejooksud võivad tüütud olla küll. [You must be registered and logged in to see this image.] Mul on õnneks vaid paaril korral natuke tulnud. Ptüi-ptüi-ptüi!
Tervise kohapealt niipalju, et mul ka siin paljud ümber tõbised, söön igaks juhuks aeg-ajalt küüslauku ja inveriga mett. Ja siis kui tunnen, et natuke hakkab tõbiseks minema enesetunne, loobun kooli minekust ning muudest käikudest. Parem karta kui kahetseda.
Loodan, et ka Sinu kallikesed varsti terveks saavad! [You must be registered and logged in to see this image.]
Minu kõtu kasvas vist oma isu hetkeks täis.. ca 14-dal (oli vist?) nädalal hakkas paisuma ja nüüd tundub, et on natuke hoogu maha võtnud. Vaikus enne tormi vast!
Magusat olen hakanud sööma.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Tervise kohapealt niipalju, et mul ka siin paljud ümber tõbised, söön igaks juhuks aeg-ajalt küüslauku ja inveriga mett. Ja siis kui tunnen, et natuke hakkab tõbiseks minema enesetunne, loobun kooli minekust ning muudest käikudest. Parem karta kui kahetseda.
Loodan, et ka Sinu kallikesed varsti terveks saavad! [You must be registered and logged in to see this image.]
Minu kõtu kasvas vist oma isu hetkeks täis.. ca 14-dal (oli vist?) nädalal hakkas paisuma ja nüüd tundub, et on natuke hoogu maha võtnud. Vaikus enne tormi vast!
Magusat olen hakanud sööma.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Ja 3x võite arvata kes nüüd haigeks jäi!!
Söön küüslauku nagu loom ja joon teed liitrite kaupa!! õõh [You must be registered and logged in to see this image.]
Söön küüslauku nagu loom ja joon teed liitrite kaupa!! õõh [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Oi, Marianne - hoia ennast ja pisikest kõhukodanikku
Meil õnneks taas pisut olukord vaibunud ja praegu on mees ja laps kenasti terved.
Ise ma ootan juba väga järgmist arstivisiiti - 14ndal on ette nähtud järjekordne ultraheli.
Meil õnneks taas pisut olukord vaibunud ja praegu on mees ja laps kenasti terved.
Ise ma ootan juba väga järgmist arstivisiiti - 14ndal on ette nähtud järjekordne ultraheli.
-
Ma jah ravin end ikka korralikult ja söödan meest ka igaks juhuks küüslauguga! [You must be registered and logged in to see this image.]
Kas Sul on 14 LA?
Kas Sul on 14 LA?
Marianne- Moderaator
Ma küüslauku eriti ei söö - pole kummagi rasedusega suutnud, aga sidrunit söön ja muid tervislikke asju ka, et vähegi immuunsüsteemi tasemel hoida.
Mul jah LA tulemas. Sul ka millalgi lähiajal? ( , kui oled maininud, aga mul meelest läinud)
Mul jah LA tulemas. Sul ka millalgi lähiajal? ( , kui oled maininud, aga mul meelest läinud)
-
Ära muretse - ma unustan koguaeg asju ära!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Minul on 2 päeva pärast Sind: 16 detsember [You must be registered and logged in to see this image.] See teeb nii kärsituks!!!
Tita põtkib viimased 3 päeva nagu ei-tegi-kes! [You must be registered and logged in to see this image.] Väike aktivist, võibolla ei meeldi talle küüslauk!
Ma söön küüslauku singirullidena!!! [You must be registered and logged in to see this image.] Spets tellisin mehelt, ise valmistas mulle kui ma sirakil olin.. ja tõi teed ja ingverit meega.. mul on maailma parim mees!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Sul on nüüd juba suurem kõht? Mina ei saa enda omast aru, mõni päev on täiesti mõnus suur ja teinepäev väiksem. Hmmm
Ja lopergune on pidevalt! Väike emme ja issi aktivist on!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Minul on 2 päeva pärast Sind: 16 detsember [You must be registered and logged in to see this image.] See teeb nii kärsituks!!!
Tita põtkib viimased 3 päeva nagu ei-tegi-kes! [You must be registered and logged in to see this image.] Väike aktivist, võibolla ei meeldi talle küüslauk!
Ma söön küüslauku singirullidena!!! [You must be registered and logged in to see this image.] Spets tellisin mehelt, ise valmistas mulle kui ma sirakil olin.. ja tõi teed ja ingverit meega.. mul on maailma parim mees!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Sul on nüüd juba suurem kõht? Mina ei saa enda omast aru, mõni päev on täiesti mõnus suur ja teinepäev väiksem. Hmmm
Ja lopergune on pidevalt! Väike emme ja issi aktivist on!!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Similar topics
» Oktoobrikad 2010
» Maimupskinid 2010
» Kokkutulek 17.08.2010
» Märtsikad 2010
» Üritused Tallinnas ja Harjumaal
» Maimupskinid 2010
» Kokkutulek 17.08.2010