O.M.A. klubi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2010 aprillibeebide ootus

+25
carissime
janee
Monique
effike
kats
tixit
armsake
imeline
anka
sirlkits
mannu03
Mirhel
Cat
Iirlane
accra
Ro-Ro
babyapple
kertu009
kiisumari
Marianne
sigrid84
VäikeTama
Marleen77
mary
Pärlike
29 posters

Lehekülg 3, lehekülgi kokku 18 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18  Next

Go down

2010 aprillibeebide ootus - Page 3 Empty Re: 2010 aprillibeebide ootus

Postitamine  Pärlike Laup 19 Sept 2009, 12:14

Mul ongi Regatti plaanis osta 2010 aprillibeebide ootus - Page 3 394294
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

2010 aprillibeebide ootus - Page 3 Tiitli23
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Laup 19 Sept 2009, 14:54

Pärlike kirjutas:Kuule täitsa võimalik küll, et see võib kuklavoldi uh olla, aga ilmselt see selgub kohapeal [You must be registered and logged in to see this image.]

Ma lähen poodi varsti - hirmus jäätise isu on, just seetõttu, et see on külm ja tunnen, et ei ärrita maitsemeeli (võtan kohe hulgi [You must be registered and logged in to see this image.] )... Näis, kas pärast süüa ka tahan (olen viimasel ajal nii ka vaaritanud, et oh kui hea toit, aga pärast süüa ikka ei suuda).

Hihi. Täna hommikul kobistasin mehe üles ning vedasin poodi - jubedasti oli vaja singirulle teha aga komponente ei olnud. Käisime ära ja hakkasin valmistama. Sõin 4tk ära ja siis läks süda pahaks [You must be registered and logged in to see this image.]

Aga jätsi ostan küll vahest. Enne kooli võtan tee pealt banaani ja maasika kefiliuse (oli vist nimi midagi sinna kapsaaeda..? [You must be registered and logged in to see this image.] ) jäätise, see on mõnus. Oi! Mis ma räägin, et ei söö! [You must be registered and logged in to see this image.] Kõige parem on ikka Lotte mustika jäätis!!

Aga ma arvan, et te ei ole oma mäluga üksi, ma unustan PIDEVALT asju ära. Kõike mida unustada annab, unustan ka! [You must be registered and logged in to see this image.]

ps. Mis järjekorrast jutt? Kus nimekiri üleval on?
Ma peaks oma tähtaja nüüd neljapäeval teada saama. [You must be registered and logged in to see this image.]

Ja natuke veel küsimusi.. [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma ei tea seadustest eriti palju.. käivad kurjad jutud, et Tallinna linn annab raha noorele perele kui mõlemad Tallinnasse end elama registreerinud on. Ma ise põline Tallinnlane aga mees mitte. Kas regama peab enne rasedusega arvele võtmist?
Ja kas Nõmme ka miskit maksab? Kuskilt kuulsin jälle.. aga külajutud on külajutud.. või kas ikka on? [You must be registered and logged in to see this image.] (internetist ei leidnud Nõmme kohta midagi)

Beebi poodides hindasid vaadates hakkan küll natuke kukalt sügama.
Peab hakkama miljoneid kokku kühveldama! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Laup 19 Sept 2009, 14:56

VäikeTama kirjutas:Vaeseke... mul oli miski mis aitas [You must be registered and logged in to see this image.] Kirjutan kui meelde tuleb [You must be registered and logged in to see this image.] Autos oli mul seda koguaeg... kurjam no ei tule meelde mis see oli [You must be registered and logged in to see this image.]

Äkki oli see nätsupurk mida ma aeg-ajalt Sul aitasin tühjendada? [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Laup 19 Sept 2009, 15:18

Marianne kirjutas:
VäikeTama kirjutas:Vaeseke... mul oli miski mis aitas [You must be registered and logged in to see this image.] Kirjutan kui meelde tuleb [You must be registered and logged in to see this image.] Autos oli mul seda koguaeg... kurjam no ei tule meelde mis see oli [You must be registered and logged in to see this image.]

Äkki oli see nätsupurk mida ma aeg-ajalt Sul aitasin tühjendada? [You must be registered and logged in to see this image.]

Minu meelest oli tal midagi muud seal autos peale nätsu [You must be registered and logged in to see this image.]

Marianne meie tagaihoidlik nimekiri on esilehel [You must be registered and logged in to see this image.]

Minu meelest on Tallinna seadustega selline asi, et peaasi, et mees päev enne lapse sündi on Tallinnasse sisse kirjutatud. Nõmme annab kindlasti mingit toetust, nasd on tavaliselt päris heldekäelised, nüüd muidugi masu aeg, aga usun, et midagi ikka annavad!!

Tavaliselt oleks mul su singirullide jutu peale hirmus isu tulnud, aga momendil mitte [You must be registered and logged in to see this image.] Mul hakkab jälle vist sama asi pihta, mis esimese rasedusega, et loomseid tooteid ei taha eriti... Just söön siin spagette eile tehtud seenekastmega ja naudin [You must be registered and logged in to see this image.] Siin on küll natuke baconit sees maitseks, aga enamuses seened ja sibul, nämma [You must be registered and logged in to see this image.]
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Laup 19 Sept 2009, 23:56

Mina enam kindlalt liha ei söö, see on päris kindel värk ja mu lemmikuid suuri krevette ka mitte [You must be registered and logged in to see this image.] ja kana hoidke ka väga kaugele minust!!!
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Püh 20 Sept 2009, 08:24

Marleen Kõik teavad mis Veronsul oli aga keegi ei mäleta! [You must be registered and logged in to see this image.]
Toidust veel niipalju, et eile tuli söögiisu tagasi, ei tea kas tähtede seis või mees hellitab ära.
Igatähes ma tegin paisutatud riisi shokolaadi. Sulatasin üles, krõbistasin paisunud riisi sisse, segasin ära, supsti fooliumisse ja jääkülma. Kui seda sööma hakkasin siis tundus see liiga magus! [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma üldse ei imesta kui kana sisse ei lähe. Tricky see raseduse teema.
Aga see peaks ju mööda minema, eks?? [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Püh 20 Sept 2009, 12:36

Marianne see läheb mööda jah, kui mitte varem, siis peale sünnitust [You must be registered and logged in to see this image.] Kusjuures ma ei ole kunagi eriti suur magusa fänn ja praegult ei ole kohe üldse magusa isu!!

Me peaks Verole kambaka tegema ja välja pressima, mis tal seal autos oli [You must be registered and logged in to see this image.]
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  VäikeTama Püh 20 Sept 2009, 20:27

Hihi uvitavad teemad teil siin 2010 aprillibeebide ootus - Page 3 662237 Aga ma ausöna ei mäleta enam, mis see oli 2010 aprillibeebide ootus - Page 3 662237 2010 aprillibeebide ootus - Page 3 662237 2010 aprillibeebide ootus - Page 3 662237
Äkki olid kuivatatud virsikud?? Neid ma närisin sel ajal vist päris palju.... Aga vist oli siiski midagi muud :hmmm: Äi tea, see info läks koos looteveega.....

Marianne sa mine kratsi kukla asemel veits oma pööningut, mul seal päris mitu varustust sulle vabaks kasutamiseks :yes2: Aa ja muide varsti näeme, siis saab ka lähemalt asjad üle vaadata.
Valge mantel on broneeritud 2010 aprillibeebide ootus - Page 3 527939 2010 aprillibeebide ootus - Page 3 662237

Minul ka erilist magusavaimustust polnud raseduse ajal, ning sündis tüdruk, mis tüdruk!
VäikeTama
VäikeTama
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1513
Registration date : 17/02/2009

http://elukuiseiklus.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Püh 20 Sept 2009, 20:50

VäikeTama kirjutas:Hihi uvitavad teemad teil siin [You must be registered and logged in to see this image.] Aga ma ausöna ei mäleta enam, mis see oli [You must be registered and logged in to see this image.]
Äkki olid kuivatatud virsikud?? Neid ma närisin sel ajal vist päris palju.... Aga vist oli siiski midagi muud [You must be registered and logged in to see this image.] Äi tea, see info läks koos looteveega.....

Mul on nagu meeles mingi väike plastmass pakike või oli see "toru" [You must be registered and logged in to see this image.] Minu meelest virsikud need polnud...

Kas sa hakkad varsti Eesti minema?? Millal mulle külla tuled? [You must be registered and logged in to see this image.] Tahaks nii seda suurt ja tubli Almat näha ja ta lokke näppida [You must be registered and logged in to see this image.]
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  kertu009 Esm 21 Sept 2009, 14:21

Mina ka, mina ka Marleen77 [You must be registered and logged in to see this image.]
kertu009
kertu009
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 460
Registration date : 10/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Esm 21 Sept 2009, 16:23

kertu009 kirjutas:Mina ka, mina ka Marleen77 [You must be registered and logged in to see this image.]

Nii, et ootame koos [You must be registered and logged in to see this image.]
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  VäikeTama Esm 21 Sept 2009, 18:20

Ma just mötlesingi, et vot tulen ja näpin nii oktoobrika kui aprillibeebi kräsupäid 2010 aprillibeebide ootus - Page 3 662237 Suvel siis, ma arvan!
VäikeTama
VäikeTama
Moderaator
Moderaator

Postituste arv : 1513
Registration date : 17/02/2009

http://elukuiseiklus.ee

Tagasi üles Go down

Postitamine  kertu009 Teis 22 Sept 2009, 17:11

super duper :smaili:
kertu009
kertu009
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Postituste arv : 460
Registration date : 10/06/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Reede 25 Sept 2009, 17:02

Mul arstil käidud. Tähtaeg lükkus veidi edasi, kui eelnevate arvutustega, kuid mitte oluliselt - hetkenädalaid siis 9+3. Kõhutita oli praeguste parameetrite alusel igati terve ja normaalne. Kõikvõimalikud analüüsid (tupest, veri. uriiniproov) võeti ka. Üldse väga rahul olen oma käiguga. Olen nimelt seekord jälgimisel Elva haiglas, eelmine kord olin Tartus. Esilgu olin veidi kõhevil, kuna peame mehega Tartut siiski Eesti meditsiini lipulaevaks, aga nüüd võin öelda, et õige valiku tegin. Arst on mul väga tore (praktiseerib minu teada ka Tartus) - hoolimata teisest lasest, räägb iga asja juures, mis ja miks ja kuidas ning üldse on igati asjalik. See olukord on mõneti erinev Tartus käimistest, mil ma pärast bussisõitu, õigeks ajaks kohale tormates, pidin tihtipeale veel mitu tundi ukse taga järjekorras ootama ning kus arstil oli alati väga kiire.
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Reede 25 Sept 2009, 19:29

Niih [You must be registered and logged in to see this image.] Ma käisin ka eile ära aga ei jõudnud täpsemalt kirjutada siia. Õppisin arvestuseks ja läksin peast hulluks [You must be registered and logged in to see this image.]
Nüüd arvestus tehtud.. ei tea veel tulemusi aga tehtud. Rasedana õppimine on ikka hoopis midagi muud [You must be registered and logged in to see this image.] Pea ÜLDSE ei võta!!! [You must be registered and logged in to see this image.]

...

Asja juurde:
Ämmaemand oli väga kannatlik ja kena. Kujutasin ette kuidas lähen sinna ning puurin arsti omal aktiivsel viisil ja olen särav nagu kuusepuu aga! Oli hoopis nii, et enne kabinetti jõudmist pistsin tönnama, Jumal tänatud, et lapse issi kaasas oli! Rahustas mind maha [You must be registered and logged in to see this image.] Siis läksime arsti jutule. Istusin maha ja olin näost punane nagu tomat ning madalam kui muru. Kogelesin ja vesistasin [You must be registered and logged in to see this image.]
Aga ca poole tunni pärast rahunesin maha kuni selleni kui ultraheli pilti nägin. Siis oli jälle pisar silmas ja klomp kurgus [You must be registered and logged in to see this image.]

Uskumatu rõõm oli sel momendil.

Aga täiesti rahul olen ma siis kui 12. nädala testid kõik norm on.

Infot ka natuke:
Meil on 9+2! [You must be registered and logged in to see this image.] Vähemalt arst arvab nii [You must be registered and logged in to see this image.] Ise arvan, et ca 9+5.
Ja sündima peaks 24. aprilli paiku.

Hormoonid on mul rohkem laes kui kunagi varem..
..homme lähme ütleme ämmale ja äiale uudist. [You must be registered and logged in to see this image.]
Hoidke meile pöialt! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Reede 25 Sept 2009, 19:34

Marianne - ma segaduses - kuidas sul on laps 9+2, aga sündma peaks 24ndal. Mul endal 9+3, aga öeldi, et tähtaeg 27ndal ja mu täditütrel 9+5 ja tähtaeg 25ndal :hmmm:

Soovin parimat ämma-äia juures!
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Mirhel Reede 25 Sept 2009, 20:16

oo marianne...tean, mida see rasedana õppimine tähendab..mõtted on hoopis mujal ja see kool on tähtsuselt viimaste seas.. muide meil õppejõud on ju ääretult vastutulelikud.. vähemalt mul rasedana oli nii... enamus tunnid ju puudusin.. [You must be registered and logged in to see this image.]

Edu teatamisel [You must be registered and logged in to see this image.]
Mirhel
Mirhel
Omaklubi kuld
Omaklubi kuld

Postituste arv : 1039
Registration date : 16/02/2009

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Reede 25 Sept 2009, 21:52

Väga mõnusad uudised siin [You must be registered and logged in to see this image.]
Hea meel teie üle kohe!!

Endal esimene ämmakaga kohtumine nädala pärast...

Marianne ma kirjutasin siin just oma lõputööd, no oli alles raseke, kogu aeg tahtsin magada ja pea ei tööta kohe üldse!!
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Laup 26 Sept 2009, 20:12

Pärlike kirjutas:Marianne - ma segaduses - kuidas sul on laps 9+2, aga sündma peaks 24ndal. Mul endal 9+3, aga öeldi, et tähtaeg 27ndal ja mu täditütrel 9+5 ja tähtaeg 25ndal :hmmm:

Soovin parimat ämma-äia juures!

Novot, ma ei tea kuidas nii aga nii ta ütles, uurin igaks juhuks üle. :01:

Ja aitäh! Ämm ja äi olid rahulikud ja toetavad, mulle anti isegi õune, tomateid, kurke ja lilli kaasa! 2010 aprillibeebide ootus - Page 3 845852

Ma nii rahul! 2010 aprillibeebide ootus - Page 3 845852
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Reede 02 Okt 2009, 11:10

Nii vaikseks siin jäänud!
Rääkige kuidas tervis ja olemine on! [You must be registered and logged in to see this image.]

Ja millal teie lähedastele, töökohta ja/või kooli uudisest teatasite?

Minul teavad vanemad, elukaaslase vanemad, mõned lähemad sõbrad ja koolist mõni inimene. Ei kipu nagu hõiskama veel. [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marleen77 Reede 02 Okt 2009, 21:33

Aga minul oli täna KV, kõik on korras ja süda rahul!! Tähtajaks 11-aprill [You must be registered and logged in to see this image.]

Mul teab ema ja ülemus, ning mõned sõbrannad. Ülejäänud perele ei räägi enne, kui ma ise järgmine kord Eesti lähen...
Marleen77
Marleen77
Omaklubi pronks
Omaklubi pronks

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Esm 05 Okt 2009, 10:07

Seda on hea kuulda!!! Ma olin ka enne jube närvis kui ei teadnud kas titaga kõik okei või mitte. [You must be registered and logged in to see this image.]

Küsija suu pihta ei lööda. 2010 aprillibeebide ootus - Page 3 173454
Mis on KV?
UH tähendust ma tean 2010 aprillibeebide ootus - Page 3 662237
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  mannu03 Esm 05 Okt 2009, 10:42

11. - 14. nädalal on võimalik mõõta loote kuklavoldi paksust. Kuklavoldi läbimõõdu suurenemine võib viidata teatud kromosoomi haiguste ja südamerikke riski suurenemisele.
Kuklavolt - vedelikukogum, mis on nähtav loote kuklapiirkonnas pehmete kudede ja naha vahel. Kui antud kuklavolt on paksem ei tähenda see veel seda, et laps on tingimata haige – vajalik on lihtsalt teostada täiendavaid uuringuid.
KV-kuklavolt
Ultraheli tehes vaadatakse seda.
mannu03
mannu03
Omaklubi teemant
Omaklubi teemant

Postituste arv : 6231
Registration date : 16/02/2009

http://mialoree.beebiveeb.net/1/1/

Tagasi üles Go down

Postitamine  Marianne Esm 05 Okt 2009, 21:55

Aitäh Mannu! [You must be registered and logged in to see this image.]

Hehe.. täna juhtus minul naljakas asi. Just olin paar päeva seletanud kõigile, et näe, enam polegi paha olla! Ja nüüd täna koju sõites... arvake ära, kes tahtis sõidu pealt liikuluses aknast välja oksendada? [You must be registered and logged in to see this image.]

Ära hõiska enne õhtut - ütleb vanasõna. Õige kah. [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne
Marianne
Moderaator
Moderaator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Pärlike Kolm 07 Okt 2009, 13:44

:661:

Meil Elvas kuklavolti ei mõõdetagi, aga ma väga selle pärast ei põe ka - Laine-Liise jäi ka arstide arusaamatuse tõttu KV-ga 14. nädala peale, mil seda enam ei mõõdetud.

Olen juba teist nädalat vanematekodus puhkamas. Nii hea ikka, kui on kellegiga suhelda ja vanavanemad ning tädid-onu ka lapsega tegelevad ega pea tundma, et oled üksi koormatud majapidamise, lapse ja rasedussümptomitega (kodus mul paraku selline tunne kipub tekkima, kuna mees on harva kodus ja tuttavaid mul Elva kandis pea polegi). Igal juhul naudin veel viimased päevi siin 2010 aprillibeebide ootus - Page 3 47188
Rasedus läheb väga rahulikult. Olen küll väsinud ja uimane ning söögiisu on väga kehv, kuid oksendamise ning kõhuvalude puudumine tekitab hetki, mil pean endale meelde tuletama, et rase olen 2010 aprillibeebide ootus - Page 3 633777 Ainult üks asi on halb - pidevad tihedad ninaverejooksud. Päevas ikka vähemalt korra voolab ninast verd ja see ei pruugi isegi mitte nuuskamisega seotud olla.
Pärlike
Pärlike
abiAdministraator
abiAdministraator

Tagasi üles Go down

Postitamine  Sponsored content

Sponsored content

Tagasi üles Go down