2010 aprillibeebide ootus
+25
carissime
janee
Monique
effike
kats
tixit
armsake
imeline
anka
sirlkits
mannu03
Mirhel
Cat
Iirlane
accra
Ro-Ro
babyapple
kertu009
kiisumari
Marianne
sigrid84
VäikeTama
Marleen77
mary
Pärlike
29 posters
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 18
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Re: 2010 aprillibeebide ootus
Mina käisin eile korralisel visiidil. Kaalu oli seekord tublisti üle kahe kilo lisandunud ja vaid väike nõks on veel 60st kilost puudu Emakapõhi oli ka 25 cm, mis täiesti normaalne. Esimest korda sain ka loote südamelööke kuulda - väga ilusad ja korrapärased olid. Kõik oli väga hästi, ainult täna sain vereanalüüsi vastuse, et veri on järjekordselt nõrgaks jäänud ja rauatablette pean seekord hakkama kaks korda päevas võtma Vähemalt see seletab viimase aja nõrga enesetunde.
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
See on jube hea, et kosute, Pärlike!
Ma võtan iga päev:
Pregnacare with Folic Acid
Kaltsiumi tableti
Omega-3 kapsli.
Mida teie võtate?
Ma ei mäleta kas ma olen seda juba küsinud või mitte.
Ma võtan iga päev:
Pregnacare with Folic Acid
Kaltsiumi tableti
Omega-3 kapsli.
Mida teie võtate?
Ma ei mäleta kas ma olen seda juba küsinud või mitte.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Mina võtan iga päev: Bio-Multi, raud, kalaõli ja alates tänasest ka D-vitamiini, Viimast hakkan võtma, kuna ämmas käskis Ütles, kuna päikest vähe, siis on see eriti tähtis kevade beebide emmedel võtta!
Pärlike super, et kosute
Pärlike super, et kosute
Marleen77- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009
Varem võtsin foolhapet ja Bo-Multit, siis pikka aega ei võtnud midagi. Nüüd olen hakanud Bo-Multit jälle võtma, välja osta on vaja ka rauatabletid ja olen samuti mõelnud hakata võtma D-vitamiini või nt kalamaksaõli.
Kuidas teil lood hingeldusega on? Mul on viimasel ajal järjest raskem hingata - tunnen, kuidas kasvav emakas järjest rohkem sisikonda üles surub ja hingamine seetõttu pisut vaevalisem on. Esimese lapsega tuli see tunne minu mäletamist mööda nagu hiljem
Kuidas teil lood hingeldusega on? Mul on viimasel ajal järjest raskem hingata - tunnen, kuidas kasvav emakas järjest rohkem sisikonda üles surub ja hingamine seetõttu pisut vaevalisem on. Esimese lapsega tuli see tunne minu mäletamist mööda nagu hiljem
-
Mul on see jama teema, et lemmikjope jääb väikseks.. ja justnimelt rinnust mitte kõhust (tänu sallile ka muidugi!) - ei ole NII Pamela veel!
Aga see tähendab ka seda, et õhku jääb väheks kui kuskile kiirustan. Ja mõnikord kui söön siis jääb ka õhku vähemaks kui muidu.
Aga see tähendab ka seda, et õhku jääb väheks kui kuskile kiirustan. Ja mõnikord kui söön siis jääb ka õhku vähemaks kui muidu.
Marianne- Moderaator
Ongi, kiirelt kõndimine või treppidest liikumine pole enam see, mis varem. Mul on õhtuti voodis ka tihti nii, et mingites asendites hakkab maru sant hingata, kuidagi rõhuv tunne tekib ja siis läheb tükk aega, et sobiv asend leida.
Ma ka siin hinge kinni pidades jälgin, et kas olemasolevate jopedega veab talve välja või mitte Ja rinnaümbermõõdust rääkides, siis tundub, et piima on mul ka rindadesse üksjagu juba kogunenud - need rasedusrinnahoidjad, mida eelmise raseduse teisel poolel kasutasin, panevad pika kandmise peale õhku ahmima
Ma ka siin hinge kinni pidades jälgin, et kas olemasolevate jopedega veab talve välja või mitte Ja rinnaümbermõõdust rääkides, siis tundub, et piima on mul ka rindadesse üksjagu juba kogunenud - need rasedusrinnahoidjad, mida eelmise raseduse teisel poolel kasutasin, panevad pika kandmise peale õhku ahmima
-
Kõht on ikka kaetud?
Ma kudusin hästi pika salli mis katab kõhu täielikult ära. Helehalli ja roosade lillede ja lipsukestega, samamoodi ka mütsi. Ma olen nii pehmoks läinud. Kannan isegi roosat!
Ma kudusin hästi pika salli mis katab kõhu täielikult ära. Helehalli ja roosade lillede ja lipsukestega, samamoodi ka mütsi. Ma olen nii pehmoks läinud. Kannan isegi roosat!
Marianne- Moderaator
Ma ei kujutaks ettegi, et mul kõht kaetud poleks, eriti talvel. Pärast esimest rasedust olen eriti kõhtu soojas hoida armastanud, isegi suvel peale sünnitust tahtsin kõhtu pigem soojas hoida ja ostsin osalt ka seetõttu endale tankiinid bikiinide asemele. Mulle meeldivad sellised rasedapüksid ka rohkem, mis poolde kõhtu üles hoiavad, mitte need mis puusade pealt naba all jäävad.
-
Ma just sellepärast küsin, et olen igasugu kahtlaseid asju näinud.
Paar naist on nii vastu tulnud, et sulejope alt ja püksivärvli vahelt on kõht paljas ca 10cm!!! [You must be registered and logged in to see this image.] Vot sellest mina aru EI saa.
Siin klubis vast rongaemasid ei ole. Kõik on südamega nii asja juures. [You must be registered and logged in to see this image.]
Kas teie kõhubeebid näitavad ka juba iseloomu? Minuarust minu omal seda jätkub küllaga! [You must be registered and logged in to see this image.]
Hehe, rasedus on vahest nagu armumine. Käin ringi ja olen hästi rahul endaga, naeratan omaette ja tunnen end nagu noor plika!
Paar naist on nii vastu tulnud, et sulejope alt ja püksivärvli vahelt on kõht paljas ca 10cm!!! [You must be registered and logged in to see this image.] Vot sellest mina aru EI saa.
Siin klubis vast rongaemasid ei ole. Kõik on südamega nii asja juures. [You must be registered and logged in to see this image.]
Kas teie kõhubeebid näitavad ka juba iseloomu? Minuarust minu omal seda jätkub küllaga! [You must be registered and logged in to see this image.]
Hehe, rasedus on vahest nagu armumine. Käin ringi ja olen hästi rahul endaga, naeratan omaette ja tunnen end nagu noor plika!
Marianne- Moderaator
Noo,eks see kvaliteedi värk ole jah,see mis loeb,kui tõesti tahad mitu last ära kärutada.
Tegelikult hind ei olnudki see kõige olulisem,olen lihtsalt piilunud poest jne ka aga see jäi just tänaval silma. Polnud algul õrna aimu,mis firma on ja palju maksab,netist leidsin "lillelise käru" [You must be registered and logged in to see this image.] ...
Aga no,teist last pole niikuiniii lähima 5-6 aaasta jooksul plaanis teha aga oleks jah tore,kui selle ühe tita ilusti ära kärutab [You must be registered and logged in to see this image.]
Selle lühikese jopega on küll nii nagu ta on,endalgi jäi väikseks ja kõtu hakkas juba välja punnama-pidin siis ka uue ostma Ja oma esimesed rasedapüksid sain ka-äge...
Oeh. Külll aeg lendab..Aga jumal tänatud-enesetunne on hea. Va siis kui tibu põie peal "hüppab" või liiga kõvasti toksib..
Kaalu pärast ka väga ei muretse-6 kg 27 nädalaga pole vast palju,ma loodan:D
Söögiisu on ka hea viimaselajal,hea,et mul praktika on (kokk) saab igasugu isud ära rahuldatud [You must be registered and logged in to see this image.]
Tegelikult hind ei olnudki see kõige olulisem,olen lihtsalt piilunud poest jne ka aga see jäi just tänaval silma. Polnud algul õrna aimu,mis firma on ja palju maksab,netist leidsin "lillelise käru" [You must be registered and logged in to see this image.] ...
Aga no,teist last pole niikuiniii lähima 5-6 aaasta jooksul plaanis teha aga oleks jah tore,kui selle ühe tita ilusti ära kärutab [You must be registered and logged in to see this image.]
Selle lühikese jopega on küll nii nagu ta on,endalgi jäi väikseks ja kõtu hakkas juba välja punnama-pidin siis ka uue ostma Ja oma esimesed rasedapüksid sain ka-äge...
Oeh. Külll aeg lendab..Aga jumal tänatud-enesetunne on hea. Va siis kui tibu põie peal "hüppab" või liiga kõvasti toksib..
Kaalu pärast ka väga ei muretse-6 kg 27 nädalaga pole vast palju,ma loodan:D
Söögiisu on ka hea viimaselajal,hea,et mul praktika on (kokk) saab igasugu isud ära rahuldatud [You must be registered and logged in to see this image.]
sirlkits- Postituste arv : 49
Registration date : 12/01/2010
Ma oleks ka hea meelega kokk hetkel
Marianne- Moderaator
Hehe ja mina olengi kokk, lausa 3 kuud juba
Mul jääb kahjuks jope varsti kõhust väikseks. Eesti kavatsen mehe jopega tulla, see peaks veel mu kõhu ära mahutama ja soojem ka kui mu enda oma!
Mul jääb kahjuks jope varsti kõhust väikseks. Eesti kavatsen mehe jopega tulla, see peaks veel mu kõhu ära mahutama ja soojem ka kui mu enda oma!
Millal tulek on?
Ma peaks enne seda Su ehted valmis vorpima! [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma peaks enne seda Su ehted valmis vorpima! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Tulen järgmine laupäev Ei suuda ära oodata... Kus sa tavaliselt oled nädalavahetustel? Mul väike kokkutulek Mustamäel 6.veeb. ja äkki saan enne sinu juurest läbi hüpata? 31.jaan. olen ka Tallinnas, aga siis rongiga ja ainult kesklinnas...
Mul tekivad plaanid tavaliselt 2-3 päeva ette [You must be registered and logged in to see this image.]
Ma vaatan homseks oma kalendri üle ja arutan mehega läbi (meil viimane nädal koos, siis ta läheb mitmeks kuuks Tallinnast ära praktikale ja siis näeme nv-ti.) Et annan homme kindlasti teada!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Titast ka natukene:
Ta on peaaegu terve päev üleval olnud! Magab vaid poole tunni kaupa! Ei tea kas asi on ilmas või milles teema? [You must be registered and logged in to see this image.]
Möllab mis hirmus.
Ja kõht läheb öösiti, hommikuti pidevalt toonusesse. [You must be registered and logged in to see this image.]
4 veebruar lähen arsti juurde ja kurdan seda. Igal pool on kirjas, et kui liiga palju toonusesse ei lähe siis on okei. No, tere-talv. Liiga palju? Kui palju on "liiga palju"?? [You must be registered and logged in to see this image.]
Kas päeva jooksul ca 10x on palju või vähe?? Ma ju ei tea palju ta mul öö jooksul läheb. Mhh.
Ma vaatan homseks oma kalendri üle ja arutan mehega läbi (meil viimane nädal koos, siis ta läheb mitmeks kuuks Tallinnast ära praktikale ja siis näeme nv-ti.) Et annan homme kindlasti teada!! [You must be registered and logged in to see this image.]
Titast ka natukene:
Ta on peaaegu terve päev üleval olnud! Magab vaid poole tunni kaupa! Ei tea kas asi on ilmas või milles teema? [You must be registered and logged in to see this image.]
Möllab mis hirmus.
Ja kõht läheb öösiti, hommikuti pidevalt toonusesse. [You must be registered and logged in to see this image.]
4 veebruar lähen arsti juurde ja kurdan seda. Igal pool on kirjas, et kui liiga palju toonusesse ei lähe siis on okei. No, tere-talv. Liiga palju? Kui palju on "liiga palju"?? [You must be registered and logged in to see this image.]
Kas päeva jooksul ca 10x on palju või vähe?? Ma ju ei tea palju ta mul öö jooksul läheb. Mhh.
Marianne- Moderaator
Toonuseid on liiga palju, kui 1 tunnis rohkem kui 6 korda!! Nii, et ma ei usu, et sul neidd liiga palju oleks. Kas mingid mensu sarnased valud ka nendega kaasnevad? Kui ei, siis poel hullu!!
Ega vastusega kiiret pole, saame ju paar päeva ette asjad läbi arutada!
Ega vastusega kiiret pole, saame ju paar päeva ette asjad läbi arutada!
Toonused - nõustun Marleeniga: kui nad sul valulikud ja regulaarsed pole, arvan, et parem ära väga muretse. Kolmas trimester ikkagi põhimõtteliselt juba ja loomulik, et emakas teeb tööd tulevaseks sünnituseks. Arstile muidugi oleks hea seda sellegi poolest mainida.
-
Ptüi-ptüi-ptüi. Ainult siis on valulik kui end keeran samal ajal kui toonus on.. ja mitte iga kord. Aga jah, arstile (ämmaemandale) räägin, kurdan alati kõik ära mis märkmikusse olen täheldanud.
Mulle lihtsalt üldse ei meeldi see tunne! [You must be registered and logged in to see this image.]
Mis teil ka uut muidu? [You must be registered and logged in to see this image.]
Mulle lihtsalt üldse ei meeldi see tunne! [You must be registered and logged in to see this image.]
Mis teil ka uut muidu? [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Õnneks sa ei pea enam kaua seda tunnet taluma
Mul pole miskit uut, ei jõua oodata seda koju jäämist,siis saab hakata tõeliselt asju läbi vaatama ja paika panema, kus? mis? kui palju? jne
Mul pole miskit uut, ei jõua oodata seda koju jäämist,siis saab hakata tõeliselt asju läbi vaatama ja paika panema, kus? mis? kui palju? jne
Ma ka ootan seda aega, Marleen, hetkel lähevad kõik vahendid igalepoole mujale kui titale.. remont, auto jne jne jne.
Aga jah, aprillis saab shopatud SUURE kõhuga! [You must be registered and logged in to see this image.]
Täna öösel oli mul kõige jubedam öö üldse.. üleeile sain miskise viiruse endale külge poogitud ja hommikul oli halb natuke, eelnev öö oli ka raske, tita oli eriti kärsitu. Sõin siis hommikust ning pärast seda hakkas ikka väga halb.. iiveldas mis kole. Kell 4 oksendasin ja kell 7 uuesti. Terve öö olin pooleldi ärkvel ja pooleldi unes, tita samamoodi. [You must be registered and logged in to see this image.] Nägin unes, et mul olid valulikud toonused ja kohe-kohe sünnitamas.. 27-ndal nädalal! [You must be registered and logged in to see this image.] Niiiii jube öö oli! Sellist ei tahaks vaenlasele ka.
Nüüd kaalu peale astudes olin kaotanud kilo selle jamaga. Joon nüüd siis kummeliteed ja üritame kosuda.
Aga jah, aprillis saab shopatud SUURE kõhuga! [You must be registered and logged in to see this image.]
Täna öösel oli mul kõige jubedam öö üldse.. üleeile sain miskise viiruse endale külge poogitud ja hommikul oli halb natuke, eelnev öö oli ka raske, tita oli eriti kärsitu. Sõin siis hommikust ning pärast seda hakkas ikka väga halb.. iiveldas mis kole. Kell 4 oksendasin ja kell 7 uuesti. Terve öö olin pooleldi ärkvel ja pooleldi unes, tita samamoodi. [You must be registered and logged in to see this image.] Nägin unes, et mul olid valulikud toonused ja kohe-kohe sünnitamas.. 27-ndal nädalal! [You must be registered and logged in to see this image.] Niiiii jube öö oli! Sellist ei tahaks vaenlasele ka.
Nüüd kaalu peale astudes olin kaotanud kilo selle jamaga. Joon nüüd siis kummeliteed ja üritame kosuda.
Marianne- Moderaator
Oi Marianne see kõlab tõesti nagu õuduste öö!! Pai, pai!! Loodan, et nüüd juba parem!!
Aitäh.
Täna sain juba normaalselt süüa. Eile õhtul sõin vaid maitsetut riisimämmi ja parankasid kummeliteega. [You must be registered and logged in to see this image.]
Homme hommikul lähen pissiproovi viima. Hommikul pean varaaaa ärkama. Juba kell 7 pean majast välja astuma.. olen harjunud magama kuni 11-12-ni päeval. [You must be registered and logged in to see this image.]
Ja siis veebruari alguses jälle ämmaemanda juurde. [You must be registered and logged in to see this image.]
Rääkige enda tegemistest ka! [You must be registered and logged in to see this image.]
Täna sain juba normaalselt süüa. Eile õhtul sõin vaid maitsetut riisimämmi ja parankasid kummeliteega. [You must be registered and logged in to see this image.]
Homme hommikul lähen pissiproovi viima. Hommikul pean varaaaa ärkama. Juba kell 7 pean majast välja astuma.. olen harjunud magama kuni 11-12-ni päeval. [You must be registered and logged in to see this image.]
Ja siis veebruari alguses jälle ämmaemanda juurde. [You must be registered and logged in to see this image.]
Rääkige enda tegemistest ka! [You must be registered and logged in to see this image.]
Marianne- Moderaator
Meil läheb suhteliselt tavaliselt. Toonused kimbutavad iseenesest mindki, viimasel ajal eriti just siis, kui lapsega tegelen, teda riietan (sel ajal hakkab ta kogu jõuga vastu), teda pesen, kummardama pean või trepist üles-alla laps süles käin.
Järgmine arstivisiit on mul 15. veebruaril.
Järgmine arstivisiit on mul 15. veebruaril.
-
Täna on hullumeelselt nõme hommik olnud. Jäin öösel jälle peale kahte magama (viimasel ajal on uinumisega pidevalt probleeme ja laps kõhus teeb ka öiseid diskotamisi), kuid hommikul pean ikka samal ajal ärkama. Nüüd mul käibki pea ringi ja süda ka puperdab, lisaks on juba kaks korda mul täna (korra ka eelmine nädal ja vist oli nagu kunagi siin algusepoole ka) silme ette visanud mingid sädelevad lumesadu meenutavad sähvatused, iseenesest ilusad, aga ebameeldivad ja ma pole üldse kindel, et ka tervislikud (mul eelmise rasedusega oli hästi madal vererõhk, aga seekord on süstoolne rõhk olnud 130 peal ja ma loodan tõepoolest, et need näitajad koosesinevana on hetkel väsimusega seonduv juhus).
-
Ma arvan, et see on ilmast. Ma pole normaalselt juba nädal aega magada saanud. Ja ka minul on kaks korda tähekesed silme ees ringi kepselnud, kujutan ette kui paha see võib olla veel siis kui teine tita ka ringi madistab.
Mu emal pinises täna hommikul kõrv. See ka vererõhust, me arvame.
Eks ta ilmavärk ole.
Mu emal pinises täna hommikul kõrv. See ka vererõhust, me arvame.
Eks ta ilmavärk ole.
Marianne- Moderaator
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 18 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 18
Similar topics
» Oktoobrikad 2010
» Maimupskinid 2010
» Kokkutulek 17.08.2010
» Märtsikad 2010
» Üritused Tallinnas ja Harjumaal
» Maimupskinid 2010