2010 aprillibeebide ootus
+25
carissime
janee
Monique
effike
kats
tixit
armsake
imeline
anka
sirlkits
mannu03
Mirhel
Cat
Iirlane
accra
Ro-Ro
babyapple
kertu009
kiisumari
Marianne
sigrid84
VäikeTama
Marleen77
mary
Pärlike
29 posters
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 18
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Re: 2010 aprillibeebide ootus
See on jah äge, et aprillikaid lisandub!!!
Ma kaalun ka nüüd päeval koos riietega juba üle 71 kilo.. st lisakilosid on nüüdseks 6 lisakilo. See on siis normaalne, eks?
Täna ärkasin kell 6:30 ja käisin sessil.. koju jõudsin ca 2 ajal ja siis kolisin tuttu tagasi. Päevauni kestis kuni kella 6ni õhtul!
Aijah! Midagi vapsee uut - mul pole eales varem olnud ohatist ja nüüd täna siis otsustas tulla!
Naljakas, rasedus teeb kehaga ikka igasugu trikke.
Mis ohatise vastu aitab? Ma panin täna mett ja hambapastat peale.
Ma kaalun ka nüüd päeval koos riietega juba üle 71 kilo.. st lisakilosid on nüüdseks 6 lisakilo. See on siis normaalne, eks?
Täna ärkasin kell 6:30 ja käisin sessil.. koju jõudsin ca 2 ajal ja siis kolisin tuttu tagasi. Päevauni kestis kuni kella 6ni õhtul!
Aijah! Midagi vapsee uut - mul pole eales varem olnud ohatist ja nüüd täna siis otsustas tulla!
Naljakas, rasedus teeb kehaga ikka igasugu trikke.
Mis ohatise vastu aitab? Ma panin täna mett ja hambapastat peale.
Marianne- Moderaator
- Postituste arv : 3012
Registration date : 01/09/2009
Sirlkits, Sinul ka poiss! Poistebuum on tõepoolest!
Pärlike, küll Sina ka tita soo teada saad
Kõik räägivad dr. Šoisist, see mees pidavat imesid tegema Oled mõelnud tasulisele UH-le?
Pärlike, küll Sina ka tita soo teada saad
Kõik räägivad dr. Šoisist, see mees pidavat imesid tegema Oled mõelnud tasulisele UH-le?
Marianne- Moderaator
Marianne kõrvavaik aitab ohatise vastu Meil on mingit kreemi ka apteegis müüa, mis on rasedusega lubatud!
Marleen77- Omaklubi pronks
- Postituste arv : 486
Registration date : 09/05/2009
Marianne - mina olen teepuuõli ka kasutanud. Vatitikuga määrid ohatisele ja läheb palju kiiremini ära. Ja see raseduse ajal lubatud - muidu need tavasalvid ju kõik keelatud.
Noovott meie käisime ka tasulises uh..Algul ka tita ei näidanud,hoidis kätt ees.. Arst ütles,et beebi uurib sama asja mis meie
Päris kaua mässas,et näha ja pilt tõestuseks teha:)
Ja küll sa ka teada saad,kui tahad:)
Päris kaua mässas,et näha ja pilt tõestuseks teha:)
Ja küll sa ka teada saad,kui tahad:)
sirlkits- Postituste arv : 49
Registration date : 12/01/2010
Tänud, Marleen ja anka!
See kõrvavaigu asi paneb mulle judinad peale.. saan aru, et looduslik värk ja kõike aga seekord jätan vahele
Teepuuõli tuleb jah niikuinii koju uuesti osta sest see väga praktiline asi muidu ka ning eelmine pudel sai juba kuid tagasi otsa.
Kas see on okei kui tänase päeva/hommiku jooksul on olnud juba 3 toonust? Mulle üldse ei meeldi see tunne.
See kõrvavaigu asi paneb mulle judinad peale.. saan aru, et looduslik värk ja kõike aga seekord jätan vahele
Teepuuõli tuleb jah niikuinii koju uuesti osta sest see väga praktiline asi muidu ka ning eelmine pudel sai juba kuid tagasi otsa.
Kas see on okei kui tänase päeva/hommiku jooksul on olnud juba 3 toonust? Mulle üldse ei meeldi see tunne.
Marianne- Moderaator
sirlkits kirjutas:Algul ka tita ei näidanud,hoidis kätt ees.. Arst ütles,et beebi uurib sama asja mis meie
Marleen77 kirjutas:sirlkits ja mõnusat lõpupaisumist meiega!!
See "lõpupaisumise" jutt tuli mulle ootamatult
Eile tekkis juba kerge paanika, et mul pole praktiliselt veel mitte midagi ostetud peale mõne paari sipukate, kinnaste, särkide ja kanga beebi linade tegemise tarvis. Teil on juba kõik tarvilik olemas?
Aeg lippab kuidagi eriti väledalt.. alguses kui 17+ oli siis tundus, et aega on maa ja ilm aga nüüd..
Marianne- Moderaator
Ohh mis seal ikka,paanikaks pole põhjust ju Ütlen Ausalt-mina pole veel MITTE ühtegi asja ostnud
Plaanime issiga alles järgmine kuu poodlema minna.. No kaua aega nende asjade ostmiseks ikka läheb :P Va vankri valik...
Plaanime issiga alles järgmine kuu poodlema minna.. No kaua aega nende asjade ostmiseks ikka läheb :P Va vankri valik...
Oeh jah, see vanker.. mu väga abivalmis papa tõi Emmaljunga aga nüüd tuli välja, et see on jalutamise vanker.. st sellel pole magamiskookonit. Liiga vara ei maksa rõõmustada
Mul ka mees lohutas, et varsti lähme teeme shoppamise päevad, et tehku ma listid valmis.
Jubedasti tahaks H&Mist läbi käia, seal on huvitavaid asju mida eestis ei ole, mehel on maratoni jooksmisest 2 "tasuta" laeva piletit, need tuleks ära kasutada enne sünnitust, siis olekski 2 kärbest ühe hoobiga ja rutiinimurdmine pealekauba.
Kuskandis Sa elad, sirlkits?
Mul ka mees lohutas, et varsti lähme teeme shoppamise päevad, et tehku ma listid valmis.
Jubedasti tahaks H&Mist läbi käia, seal on huvitavaid asju mida eestis ei ole, mehel on maratoni jooksmisest 2 "tasuta" laeva piletit, need tuleks ära kasutada enne sünnitust, siis olekski 2 kärbest ühe hoobiga ja rutiinimurdmine pealekauba.
Kuskandis Sa elad, sirlkits?
Marianne- Moderaator
Aijah, juba lugesin.. Viljandis.
Kas seal on ka kärud jm lasteasjad odavamad kui Tallinnas? Mehega mõtlesime, et läheks Rakverre vm ostlema, milleks maksta topelt.
Kas seal on ka kärud jm lasteasjad odavamad kui Tallinnas? Mehega mõtlesime, et läheks Rakverre vm ostlema, milleks maksta topelt.
Marianne- Moderaator
Ma nüüd ei oskagi öelda,ma usun,et ega siin Viljandis eriti polegi midagi... Ütleme nii,et Juku pood ja siis las ma mõtlen.. üks v kaks veel,usun,et Tallinnas isegi odavam...
heh,eelmine nv käisime rakveres aga vankrite kohapealt midagi ei näinud küll ilusat
heh,eelmine nv käisime rakveres aga vankrite kohapealt midagi ei näinud küll ilusat
Sorry Marianne, et su ära ehmatasin
Mul on enam vähem kõik olemas Eestist ostan mõned puuduvad apteegi värgid ka veel ära ja siis olen valmis
Mul on enam vähem kõik olemas Eestist ostan mõned puuduvad apteegi värgid ka veel ära ja siis olen valmis
Ei ehmunud ma midagi!
Ma olen seda soovitust varem ka kuulnud aga unustasin ära jälle.
Ma olen seda soovitust varem ka kuulnud aga unustasin ära jälle.
Marianne- Moderaator
Mõtlesin rohkem seda "lõpupaisumist"
sirlkits - kui sa juba viljandis elad , siis sul lihtsam minna tartusse uude kaubamajja , seal beebimaailm ,
ma ise olen juuni ootaja , ja ostsin sealt vankri , seal suur ja lai valik , ainult küsi ja kui pole , siis tellivad .. ps:seal kaa muud tavaari ja kraami ,
mida niipaljudes kohtades pole .
[You must be registered and logged in to see this image.] Tartu kaubamaja , kolmas korrus .
ma ise olen juuni ootaja , ja ostsin sealt vankri , seal suur ja lai valik , ainult küsi ja kui pole , siis tellivad .. ps:seal kaa muud tavaari ja kraami ,
[You must be registered and logged in to see this image.] Tartu kaubamaja , kolmas korrus .
Külaline- Külaline
Ma käin jah suht tihti Tartus ja len sealt poest ka korra läbi hüppand:)
Aga nüüdseks hakkas mulle üks vanker meeldima :P
www.caroland.ee - sealt üks musta ja valgega.. Lilleline Orlando oma,nelja rattaga,kookoniga jne:) Mis teie sellest arvate? Ainuke miinus mis selle juures leidsin on see,et ta natsa liiga raske on,et trepist tassida.. Aga pole hullu,muskilt peab ju kaa treenima
Aga nüüdseks hakkas mulle üks vanker meeldima :P
www.caroland.ee - sealt üks musta ja valgega.. Lilleline Orlando oma,nelja rattaga,kookoniga jne:) Mis teie sellest arvate? Ainuke miinus mis selle juures leidsin on see,et ta natsa liiga raske on,et trepist tassida.. Aga pole hullu,muskilt peab ju kaa treenima
Marleen77 kirjutas:Mõtlesin rohkem seda "lõpupaisumist"
aaa... JAA See ehmatas küll ära jah!
Marianne- Moderaator
HappyBubbleKid- kirjutas:sirlkits - kui sa juba viljandis elad , siis sul lihtsam minna tartusse uude kaubamajja , seal beebimaailm ,
Ma pean ka siis end mingi valemiga Tartusse parseldama
Mu viimase aja lemmikpood on Mothercare. Eriti nüüd kui seal -50% allahindlused on
Sain sealt meie kallile 10-packi mis sisaldas tuduriideid, kindaid, sokke jne
ning 250.- eest väga head kodu dressid.. ülimõnus pehme materjal ja mugav mugav mugav. eelmised jäid kõhust kitsaks, seda ma poleks küll oodanud
Marianne- Moderaator
sirlkits kirjutas:
www.caroland.ee - sealt üks musta ja valgega.. Lilleline Orlando oma,nelja rattaga,kookoniga jne:) Mis teie sellest arvate? Ainuke miinus mis selle juures leidsin on see,et ta natsa liiga raske on,et trepist tassida.. Aga pole hullu,muskilt peab ju kaa treenima [You must be registered and logged in to see this image.]
miinuseks on see, et ees on kaks ratast koos, sula ilmaga korjab lume sinna vahele ja rattad edasi ei liigu. tundub veel see sang olevat nii käru otsas, et kui mees on pikem, siis jalad jooksevad tal kärusse kinni, et käed pead pikalt ees hoidma ja on ebamugav.
Mirhel- Omaklubi kuld
- Postituste arv : 1039
Registration date : 16/02/2009
Mirhel kirjutas:sirlkits kirjutas:
www.caroland.ee - sealt üks musta ja valgega.. Lilleline Orlando oma,nelja rattaga,kookoniga jne:) Mis teie sellest arvate? Ainuke miinus mis selle juures leidsin on see,et ta natsa liiga raske on,et trepist tassida.. Aga pole hullu,muskilt peab ju kaa treenima [You must be registered and logged in to see this image.]
miinuseks on see, et ees on kaks ratast koos, sula ilmaga korjab lume sinna vahele ja rattad edasi ei liigu. tundub veel see sang olevat nii käru otsas, et kui mees on pikem, siis jalad jooksevad tal kärusse kinni, et käed pead pikalt ees hoidma ja on ebamugav.
Minul oli poisiga kolmerattaline Mutsy millel oli ka esimene ratas topelt ja liikus väga ilusti. Eri korjanud ta lund ega muud.
Muidu vankritest rääkides siis ise soovitan pigem investeerida rohkem ja saada kvaliteetne ja väga hea käru mis kärutab ära mitu last.
Aga mul hakkas täna kolmas trimester [You must be registered and logged in to see this image.]
Oi, Marleen, palju õnne kolmanda trimestri puhul! Aeg läheb päris kiiresti - ma hakkasin ka täna mõtlema, et maru vähe aega on jäänud veel sünnituseni...
Pärlike- abiAdministraator
-
Postituste arv : 3307
Registration date : 18/02/2009
Aitäh
Tõesti on vähe aega alles...Ei jõua ära oodata, millal me oma väikeste imedega kohtume [You must be registered and logged in to see this image.]
Tõesti on vähe aega alles...Ei jõua ära oodata, millal me oma väikeste imedega kohtume [You must be registered and logged in to see this image.]
Pidage nüüd hoogu!!
Ma just hakkan harjuma sellega, et ma rase olen!!
Aga palju õnne ikkagi!
Ma just hakkan harjuma sellega, et ma rase olen!!
Aga palju õnne ikkagi!
Marianne- Moderaator
http://www.caroland.ee/index.php?page=shop.browse&category_id=13&option=com_virtuemart&Itemid=3
Sirlkits pidas silmas vist seda mudelit hoopis [You must be registered and logged in to see this image.] Ta kirjutas et Orlando?
..ja kvaliteetsele kärule muidugi vastast pole,kuid võin ka omast kogemusest öelda et uuena ostetud poolakadgi võivad üllatavalt head olla küll.
Sirlkits pidas silmas vist seda mudelit hoopis [You must be registered and logged in to see this image.] Ta kirjutas et Orlando?
..ja kvaliteetsele kärule muidugi vastast pole,kuid võin ka omast kogemusest öelda et uuena ostetud poolakadgi võivad üllatavalt head olla küll.
Ro-Ro- Postituste arv : 194
Registration date : 23/06/2009
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Similar topics
» Oktoobrikad 2010
» Maimupskinid 2010
» Kokkutulek 17.08.2010
» Märtsikad 2010
» Üritused Tallinnas ja Harjumaal
» Maimupskinid 2010
» Kokkutulek 17.08.2010
» Märtsikad 2010